Αυτος έχει παρομοιο υψος και κοψια αν τον κανεις μουσατο.

Νομίζω μερικοί απλά ξεχνάτε ότι στα ματς με Μπριζ η ομάδα πήγε με ίωση, όλοι σχεδόν έπαιζαν με φάρμακα, ο Ντελιας δεν έπαιξε πολύ (κομβικός για κάθε επιθετική προσπάθεια της ομάδας 2+ χρόνια).DonnieMcGrath έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 12:59Δεν θυμάμαι αγαπητέ ποιοι ήταν οι 3, αλλά εάν αναφερόμαστε ακόμα στον Γκλεν, δεν υφίσταται καν σύγκριση ανάμεσα στους 2. Νομίζω όλοι όσοι γράφουμε εδώ θυμόμαστε τα παιχνίδια με την Μπριζ προ 2ετιας, όταν το κεντρο της Μπριζ πρακτικά δεν μας άφησε να ακουμπήσουμε μπάλα σε 2 90λεπτα. Και για να μην παρεξηγηθώ, δεν φταίγαμε εμείς για αυτό, απλά εκείνοι δεν ήταν για τα δόντια μαςΣουριναμέζος έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 12:43 Δεν μου αρέσει ο Νορβηγός, προτιμώ τους τρεις που συζητούσαμε χθες
Έρικ "το κουνούπι" Μίκλαντ.black death έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 13:05 Εγω τωρα θυμηθηκα που είχε ερθει ο μικλαντ και τα βαζελια ακομα πίνουν νερο στο ονομα του.
Αυτος έχει παρομοιο υψος και κοψια αν τον κανεις μουσατο.![]()
Κάποια στιγμή είχε γραφτεί φέτος για έναν τέτοιο πιτσιρικά Σκανδιναβο από Ντγιοργκορντεν/Ντζουργκαρντεν. Αυτός θα ήταν ακριβώς η περίπτωση που περιγράφεις, αλλά πρέπει να έχεις και το μπάτζετ και την νοοτροπια/οργάνωση να διαχειριστείς πιθανή αστοχία στην επένδυση σου. Εμείς καλώς ή κακώς δεν έχουμε αυτή την πολυτέλειαΡιαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 13:06 Αν είναι ποτέ δυνατόν να πήγαμε στην Μπριζ για να τον ζητήσουμε, έστω ως δανεικό. Δεν το πιστεύω ούτε ως παπά το συγκεκριμένο.
Κανονικά θα πρέπει τέτοιους παίκτες να τους προσεγγίζουμε μια χρόνια πριν τους προσεγγίσει η κάθε Μπριζ, όπως η κάθε Μπριζ τους προσεγγίζει μια χρονιά πριν την Μπενφίκα, κ.ο.κ. Προσθέτεις ρίσκο μεν, αλλά αποδεδειγμένα αυτός είναι ο δρόμος για την μεγέθυνση ομάδων σαν την δική μας.
Στο ημιχρονο μπηκε αλλαγη στο πρωτο του πρωταθληματος.WeWillRockYou έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 13:02https://www.transfermarkt.com/hugo-vetl ... ler/499758
25 χρονών, διεθνής Νορβηγός, κεντρικός χαφ, ύψος 1,74.
Αγορά της Μπριζ από την Bodo/Glimt πριν 2 χρόνια με 7,75 εκ. Έχει κατακτήσει τίτλους και στις 2 χώρες.
Με γεμάτες σεζόν και χωρίς τραυματισμούς.
Μοιάζει λίγο εκτός πραγματικότητας, γιατί δεν δείχνει κάτι να μην υπολογίζεται από την Μπριζ, έχει ήδη ξεκινήσει βασικός φέτος.
Κάθε παίκτης αναδεικνύεται μέσα από το ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα. Κάποιος που ταιριάζει σε ένα στυλ παιχνιδιού δεν σημαίνει ότι ταιριάζει σε κάθε στυλ παιχνιδιού, like it or not δεν εφαρμόζουμε την ίδια ποδοσφαιρική φιλοσοφία με την Μπριζ. Δεν θεωρώ ότι ταιριάζει σε αυτό που παίζουμε.DonnieMcGrath έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 12:59Δεν θυμάμαι αγαπητέ ποιοι ήταν οι 3, αλλά εάν αναφερόμαστε ακόμα στον Γκλεν, δεν υφίσταται καν σύγκριση ανάμεσα στους 2. Νομίζω όλοι όσοι γράφουμε εδώ θυμόμαστε τα παιχνίδια με την Μπριζ προ 2ετιας, όταν το κεντρο της Μπριζ πρακτικά δεν μας άφησε να ακουμπήσουμε μπάλα σε 2 90λεπτα. Και για να μην παρεξηγηθώ, δεν φταίγαμε εμείς για αυτό, απλά εκείνοι δεν ήταν για τα δόντια μαςΣουριναμέζος έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 12:43 Δεν μου αρέσει ο Νορβηγός, προτιμώ τους τρεις που συζητούσαμε χθες
Τον Φινλανδό λες, ε? Συμφωνώ 100% και με τις δύο παραμέτρους που αναφέρεις, ειδικά την δεύτερη. Εδώ μπορεί να φέρουμε πέντε καραβιές βετεράνων που να μην μπορούν να κάνουν τίποτα, αλλά ο πρώτος νέος παίκτης που δεν θα πιάσει, θα σημαίνει στο μυαλό των περισσοτέρων ότι φταίει το μοντέλο. Δυστυχώς η ομάδα εν συνόλω έχει κολλήσει στην Σέριε Α των late 00s-early 10s.DonnieMcGrath έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 13:11Κάποια στιγμή είχε γραφτεί φέτος για έναν τέτοιο πιτσιρικά Σκανδιναβο από Ντγιοργκορντεν/Ντζουργκαρντεν. Αυτός θα ήταν ακριβώς η περίπτωση που περιγράφεις, αλλά πρέπει να έχεις και το μπάτζετ και την νοοτροπια/οργάνωση να διαχειριστείς πιθανή αστοχία στην επένδυση σου. Εμείς καλώς ή κακώς δεν έχουμε αυτή την πολυτέλειαΡιαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 13:06 Αν είναι ποτέ δυνατόν να πήγαμε στην Μπριζ για να τον ζητήσουμε, έστω ως δανεικό. Δεν το πιστεύω ούτε ως παπά το συγκεκριμένο.
Κανονικά θα πρέπει τέτοιους παίκτες να τους προσεγγίζουμε μια χρόνια πριν τους προσεγγίσει η κάθε Μπριζ, όπως η κάθε Μπριζ τους προσεγγίζει μια χρονιά πριν την Μπενφίκα, κ.ο.κ. Προσθέτεις ρίσκο μεν, αλλά αποδεδειγμένα αυτός είναι ο δρόμος για την μεγέθυνση ομάδων σαν την δική μας.
Ποτε δεν ξερεις σε τι κεντα μπορει θα πεσεις...joshua έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 13:02 Εκφραση ενδιαφεροντος παντως και ληψη ακυρου οπως ελεγε ο Τζορμπατζογλου απο 20 περιπτωσεις δεν ειναι να ρωτας για παικτη που η ομαδα κοστολογει ξερω γω 7 ενω εσυ εχεις ταβανι πχ 3. Αυτο ειναι εκφραση βλακειας.
You can't learn an old dog new tricksMagdiTolba έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 13:01με 1,74 μπαλάτος θα ειναι.
Γιατι δεν βάζουμε Πέλκα να μάθει τη θέση?
Υπαρχει τετοιο σεναριο?miketoumba88 έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 13:15 Ο Ερικσεν μπορει να προσφερει στον ΠΑΟΚ ;Εχει καποιος γνωμη ;
Προσωπικη μου αποψη οχι.miketoumba88 έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 13:15 Ο Ερικσεν μπορει να προσφερει στον ΠΑΟΚ ;Εχει καποιος γνωμη ;