7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Δεν το βλέπω σαν επιλογή ακόμα για τα αβαταρ του PAOKMANIA
ΥΓ ο μάνατζερ της Στουργκαρδης λέει δε τελιωσε ακόμα η υπόθεση γιατί ο παίκτης θέλει να φύγει, αν προσέξετε με ζουμ 500% στο αριστερό χέρι έχει σταυρωμένα δάχτυλα ώστε να μην στρέχει η συμφωνία.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Τετ 30 Ιούλ 2025, 17:19, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- These users thanked the author Мир for the post (total 4):
- Unpsofable78, Rexaris, adam04, Afanas
Το παιδί φαίνεται ότι το γουστάρει τρελά ,στο γήπεδο στις φωτό .είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που ο κόσμος πάλεψε κ τον κράτησε καθώς έαν ήθελε να φύγει κ αυτός όπως η ΠΑΕ θα έφευγε .ας τον απολαύσουμε live στην Τούμπα .θα έλεγα ότι θα μπορούσε να γίνει ο δικός μας totti αλλά δεν νομίζω να συμφωνούν στην ΠΑΕ
Δόξα σοι!
Επιτέλους θετικό νέο.
Επιτέλους θετικό νέο.
- These users thanked the author Odi for the post (total 3):
- abc_o_ karpouzas, astral, TylerDurden
Έγινε το αυτονόητο που θα έπρεπε να είχε γίνει πριν 13 μήνες τουλάχιστον
- These users thanked the author sn0ufel4 for the post (total 4):
- VfB v2, Metagrafakias, TylerDurden, PAOKevolution
- Unpsofable78
Tenten4gt
Παιδιά κάθε φορά τα ίδια. Στολίζετε ένα σχόλιο με ωραία λογάκια για να ρίξετε μπηχτή ή οτιδήποτε αρνητικό για αυτή την κακιά ΠΑΕ. Ούτε να χαρείτε πραγματικά την ανανέωση δεν μπορείτε με αυτή την προκατάληψη
Παιδιά κάθε φορά τα ίδια. Στολίζετε ένα σχόλιο με ωραία λογάκια για να ρίξετε μπηχτή ή οτιδήποτε αρνητικό για αυτή την κακιά ΠΑΕ. Ούτε να χαρείτε πραγματικά την ανανέωση δεν μπορείτε με αυτή την προκατάληψη
Συμφωνα με εγκριτες πληροφοριες, ο Ντελιας μετανιωσε που υπεγραψε το νεο συμβολαιο και πιεζει να παει στην Στουτγκαρδη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cylon-4 την Τετ 30 Ιούλ 2025, 17:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author Cylon-4 for the post (total 2):
- paokkerkir, Kourdos
- Unpsofable78
Μακάρι για πάντα στην ομάδα ο παικταρας 

- These users thanked the author astral for the post (total 2):
- DamoN, Unpsofable78
Να σας πω εγώ που δεν κράζω από το πρωί μέχρι βράδυ την ΠΑΕ και τον Ιβαν μπορώ να χαρώ σήμερα;
- These users thanked the author DamoN for the post (total 4):
- Unpsofable78, Dimitris_L4, Apil44, icue
Φυσικά κ χαίρομαι πάρα πολύ κιόλας .αλλά με συγχωρείς κιόλας που είμαι σπασμένος που πριν 5 μέρες ήταν να γίνει ταληρα ο παίκτης .συγνώμη που ανησυχώ,που θέλανε να δώσουν τέτοιο παίκτη 3 εκ παραπάνω από τον βαγιανιδη.Unpsofable78 έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 17:16 Tenten4gt
Μεγαλη χαρα που ενα παιδι απο τα σπλαχνα της ομαδας φτανει να αποκτα εναν τοσο κομβικο ρολο και επιβραβευεται/ανταμοιβεται με οσα πραγματικα αξιζει - ακομα κι ας αργησαμε κομματακι.
Χαλαλι, να εισαι γερος παντα παιχταρα μου και να σε χαιρομαστε για οσα δινεις εντος και εκτος γηπεδου.
Χαλαλι, να εισαι γερος παντα παιχταρα μου και να σε χαιρομαστε για οσα δινεις εντος και εκτος γηπεδου.
Το καλύτερο νέο, με διαφορά.
Μακάρι να ακολουθήσουν κι άλλα στα ανοιχτά μεταγραφικά μέτωπα.
Με παραμονή Ντέλια και 2-3 σωστές κινήσεις η χρονιά μπορεί να πάει πολύ καλά.
Μακάρι να ακολουθήσουν κι άλλα στα ανοιχτά μεταγραφικά μέτωπα.
Με παραμονή Ντέλια και 2-3 σωστές κινήσεις η χρονιά μπορεί να πάει πολύ καλά.
- These users thanked the author JohnDag for the post (total 3):
- Unpsofable78, Kabamaru11, Kourdos
- Unpsofable78
Ναι φίλε μου μαζί σου. Το θέμα είναι ότι δεν έγινε.tenten4GT έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 17:25Φυσικά κ χαίρομαι πάρα πολύ κιόλας .αλλά με συγχωρείς κιόλας που είμαι σπασμένος που πριν 5 μέρες ήταν να γίνει ταληρα ο παίκτης .συγνώμη που ανησυχώ,που θέλανε να δώσουν τέτοιο παίκτη 3 εκ παραπάνω από τον βαγιανιδη.Unpsofable78 έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 17:16 Tenten4gt
Με το να εικάζεις όμως το μέλλον και μάλιστα σε μία τέτοια χαρούμενη στιγμή ρίχνοντας μπηχτές, ε δε νομίζω ότι βοηθάει κάπου
- These users thanked the author Unpsofable78 for the post:
- tenten4GT