Το άσε μου είναι αναγραμματισμός του ασούμε;Patron έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 20:58 Όχι, άσε μου το μαυρουκος παραπέμπει σε μινιατούρα στυλ Μάρκο Αντώνιο Οκτάβιο Αγκουστος.

Το άσε μου είναι αναγραμματισμός του ασούμε;Patron έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 20:58 Όχι, άσε μου το μαυρουκος παραπέμπει σε μινιατούρα στυλ Μάρκο Αντώνιο Οκτάβιο Αγκουστος.
Ε μαυρουκος είναι τι είναι;dev έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 20:57 εμεις λογω φατσας
ο πριστ ειπε για μαυρουκο. ειναι αυτος μαυρουκος?
Όχι απλά δεν σε πατάνε οι Καλλιθέες και οι Λεβαδιακοί γιατί τα γερόντια έχουν σκάσει!Σουριναμέζος έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 21:08 Άμα έχεις τον πιο χαμηλό μέσο όρο ηλικίας σου δίνουν καμιά κούπα δώρο?
Οχι αλλα ειναι παικτες μιας χρησης. Οτι σου παιξουν. Μπορει να φερουν επιτυχιες και να φερουν τα λεφτα τους πισω μεσα απο την Ευρωπη. Αν δε το κανουν ομως ειναι προβλημα.Σουριναμέζος έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 21:08 Άμα έχεις τον πιο χαμηλό μέσο όρο ηλικίας σου δίνουν καμιά κούπα δώρο?
Επιστροφή του Μυστακίδαρου (του πρώην παίχτη μας, ρε γαλότσες);kataramenos5 έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 21:14 Αντε παπα δωσε στιγμα.Ειν αληθεια ? Γιατι τρελαθηκε ο αλλος?