Τι λέει φίλε;delos15 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 17:44 Βλέπω την εκπομπή του Σαμπρακου για την υπόθεση Κωνσταντελια και με έχει πιάσει το στομάχι μου. Έχουμε σοβαρότερα προβλήματα από το αν θα είναι ο Σεντιρα η όχι ο φορ.
Πολύ αξιόλογος ο Σαμπράκος.
Τι λέει φίλε;delos15 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 17:44 Βλέπω την εκπομπή του Σαμπρακου για την υπόθεση Κωνσταντελια και με έχει πιάσει το στομάχι μου. Έχουμε σοβαρότερα προβλήματα από το αν θα είναι ο Σεντιρα η όχι ο φορ.
Count me in.
Οκ, ας το πω καλύτερα αυτό που ήθελα να υπονοησω, το ποδοσφαιρικό αποτέλεσμα δεν είναι άθροισμα αριθμών. Και στην κλίμακα που κινούμαστε εμείς και σε μεγαλύτερη κλίμακα. Αυτό ως αντίλογο στη συστηματική επίκληση ατομικών αριθμητικών δεδομένων και αξιών σε ένα ομαδικό άθλημα.Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 17:39Η Μπριζ δεν ψωνίζει ούτε κατά λάθος από τα ίδια μαγαζιά με μας. Το να δίνεις 2,5Μ στη Νάπολι και το να τα δίνεις σε μια Σκανδιναβική σου αγοράζουν διαφορετικής ποιότητας παίκτες. Αλλά σε γενικές γραμμές δίνει πολύ καλύτερα λεφτά. Πχ έσκασε 8Μ περίπου για τον Ιγκόρ Τιάγκο στην Λουντογκόρετς και τον πούλησε 30Μ μετά, εκ των οποίων πολλά πήγαν στον Τζόλη τον οποίο τώρα θα δώσει επίσης για τα τριπλά. Αν κυνηγούσε τους δικούς μας στόχους δεν θα την ήξερε κανείς.trouman έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 17:28 Τα λεφτά δε με εντυπωσιάζουν, αλήθεια πόσο στοίχιζαν οι παίκτες της Μπριζ και πολλών άλλων ομάδων που μας έκαναν γιογιό;
Το αρθρο ζεχνει κιτρινιλα. Για πιο σοβαρους τους ειχα.alexgarcia6 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 17:44 Οι γερμανοι γραφουν οτι το ντιλ εχει υπογραφει και οτι η μεταγραφη θα γινει
EDIT: πηγη https://www.bild.de/sport/fussball/vfb- ... 76f4e951b1
Προβλήματα σοβαρά έχει ο Σαμπράκος. Φυσικά έχουνε κι εμείς, τα γνωστάdelos15 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 17:44 Βλέπω την εκπομπή του Σαμπρακου για την υπόθεση Κωνσταντελια και με έχει πιάσει το στομάχι μου. Έχουμε σοβαρότερα προβλήματα από το αν θα είναι ο Σεντιρα η όχι ο φορ.
Όταν λες σας εννοείς σίγουρα την ίδια ομάδα;