Θα πάρω και εγώ, ενδεχομένως κάποτε να είναι συλλεκτική παρέα με αυτές του Ναπολέοντα Αμαφούλε και του Βιορέλ Φρούνζα.

Θα πάρω και εγώ, ενδεχομένως κάποτε να είναι συλλεκτική παρέα με αυτές του Ναπολέοντα Αμαφούλε και του Βιορέλ Φρούνζα.
Εσυ ειχες και πουλεν τον Σαματα και πηραμε πρωταθλημα. Οποτε με τον Μαροκινο παμε και για νταμπλ.Hayate έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 16:58Θα πάρω κιεγω... Πιστεύω ο παίκτης θα μείνει κάποια χρόνια στην ομάδα.Ξεκιναμε ότι είναι παίκτης Λουτσεσκου..
Η αναπαραγωγή του έγινε πρώτο θέμα σε όλα τα αθλητικά σάιτ της χώρας μας.navigator11 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 16:57 Ποιό Kiss Kiss Napoli radio, μωρμαλ@κες!! Είναι αυτό τώρα όνομα για μέσο για να το πάρεις στοιχειωδώς σοβαρά υπόψη;;
![]()
![]()
Πριν μερικες μερες εγραφα αυτοΣτα βιντεάκια που είδα που ήταν εκτεταμένα απο αγώνες, ο παίκτης ειναι ταύρος, πρεσαρει, μπαινει με δυναμη στις φασεις, κατεβάζει μπάλες, καλό κεφάλι, καλός στα τετ α τετ, πολύ καλύτερος τεχνίτης απο Μπράντον και σια.
Έχει κανει μια χρονιά πολυβόλο Σεριε Β προπερσι και περσι παγκίτης με λίγο χρονο στην Εσπανυόλ, οκ αν τον έχουνε δει και πιστέυουν ότι θα κάνει εδώ ξεπέταγμα είναι 2 μύρια σοβαρά λεφτα νομίζετε στην αγορά για φορ?
Σε σχέση με Τσάλοφ μου φάνηκε παράδεισος, αν είναι όπως τον είδα η παραφωνία στην ομάδα ειναι ο Τσάλοφ οχι ο Τσεντίρα.
ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΝΤΕΛΙΑ ΧΘΕς!
Αυτο εχει 2 ερμηνειες. Τον εχει σε εκτιμηση γιατι ερχεται στον ΠΑΟΚ ή επειδη τον εβλεπε στην μπαρι;delos15 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 17:02 Φιλαράκι μου σκολιξ και οπαδός της Μπάρι, τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση.
Τα ίδια θα λέγαμε και εμείς αν έφερνε το Λήκι το Σαμαγκολ στη θέση του Μόρον...