abc_o_ karpouzas έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 09:43
Guitarman έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 09:23
Για εμάς τους οπαδούς και τη νεοπλουτια μας, συμφωνώ απολύτως με Τόλη χωρίς όμως να θέλω ένα τόσο ισχυρό και καταστροφικό σοκ όσο το να φύγει ο Ιβάν.
Ο Ιβάν θα φύγει φίλε μου....
Ο οργανισμός ΠΑΟΚ δεν...σηκώνει προέδρους...
Διάβασε μια τυχαία σελίδα εδώ μέσα....καμία γνώμη δεν κάθεται σε μια ευθεία με άλλη.....
Οποίος και να είναι ποτέ δεν θα μπορέσει να τους έχει....ολους...ικανοποιημενους
Και αυτό δυστυχώς είναι πρόβλημα στον πλανήτη ΠΑΟΚ.....αργα η γρήγορα αρχίζει η αποκαθήλωση...
Καρπουζα.....
Ακολουθεί σεντόνι, που ούτε συνηθίζω, ούτε κ μου αρέσει προφανώς....
Δεν θέλω να μου απαντήσει κανείς, εκτός από σένα.
Δεν.... μπορώ να διανοηθώ, ότι είχε σκοπό, να πουλήσει τον μικρο,απο αυτά που ισχυρίζονται κάποιοι.
Ούτε ότι δεν γνωριζε(Το Τι γινεται εντός ΠΑΕ)
Ειδικά στα 100 χρονια
Ένας σκακιστής δισεκατομυριουχος.
Αν ήθελε, θα μπορούσε να τον ανανεώσει κ πριν ερθει Ελλάδα κ μόλις ήρθε με το ελικόπτερο.
Κ επειδή η σχέση με τον μικρο(εννοώ ότι ούτε ρήτρα είχε βάλει κ υπήρχε προφανώς άτυπη συμφωνία, οτι οταν θα έρθει πρόταση που να συμφέρει(και τους 2), εννοώ τουλάχιστον 25-30 μύρια) ηταν σχέση κυρίων αλλά κ ούτε είχε τάσεις φυγής ο μικρός, όπως πολλοί άλλοι μικροι(Τζολης κλπ) ακόμη κ Κουλιερακης, που εξηγήθηκε πολύ καλύτερα(από άλλους) κ ήθελε να φύγει κ έπρεπε να φύγει.
Άρα το συμπέρασμα μου είναι, ότι Δεν γινεται.... απλώς έτσι απλα
Κάτι ήθελε να δει.... το Ποντιακο κεφαλι
Προφανώς όχι από τις αντιδράσεις του κοσμου, αυτές θεωρώ τις ηξερε(Και απο Την εποχή Σαλπιγγιδη κι ας μην ήταν τοτε στην ομαδα) και τις ξέρει, επαναλαμβάνω, ΕΝΑΣ σκακιστής δισεκατο μμυριουχος, τόσα χρονια.
Ούτε ότι τάχα μου, κάνουν είτε η Μαρία (και οποίοι άλλοι εντός ΠΑΕ) χωρίς τη γνώση κ την έγκριση του ΙΒΑΝ.
Αν ήθελε να πουλήσει θα ΠΟΥΛΟΎΣΕ.....
Και την ΠΑΕ κ τα ασημικά που λένε κ τον μικρό ειδικα
Για το μικρό, θα μπορούσε να τον πουλήσει ή να τον ανανεώσει...
1.Περσι
2. Φετος που έγινε η πρώτη πρόταση.
3. Μόλις ήρθε ο (άφαντος) κατά πολλούς, θα μπορούσε να τον καλέσει να ανανεώσουν.
4. Κ όχι να αφήσει τελευταία στιγμή.
Άρα δεν μπορεί, ένας αφελής προεδρος, να το έκανε αυτό, μετα απο τόσα χρόνια σο μειταν.
Κ επειδή είναι ΞΕΡΌ Ποντιακο κεφάλι, με ΤΣΊΠΑ κλπ, (εσύ καταλαβαίνεις Καρπουζα, αν κ δεν έχουμε βρεθεί από κοντά, νοιώθω ότι είμασταν σαν να γνωριζόμαστε χρόνια κ πίναμε ρακιν)
Δεν τα πιστεύω αυτα
Νομίζω ότι κάτι ήθελε να δει, με αυτό...
Τώρα ΤΙ θα δείξει προσεχως
Επίσης ΔΕΝ πιστεύω ΑΝ δεν δω κ όχι ότι μου λένε, είτε η '' έγκυρη'' Μπιλντ, ούτε κ κάνεις αλλος...
Είδε κανείς, φώτο μικρού στα αεροδρόμια κλπ.......
Να σε πω κι ένα αλλο
Μήπως ήθελε να δει σφυγμό, ΌΧΙ από τον κόσμο, αλλά από τους αλλους
Επίσης ο μικρός..... ΠΟΤΈ ΔΕΝ ΈΔΕΙΞΕ, τάσεις φυγής(οπως αλλοι) , αλλα αντιθέτως κ ειδικά στα 100 χρόνια +πολλά αλλα(Λουτσε που ξέρει κ εδεσε, νεογέννητο)
Επισης
Αν ερχόταν μια πρόταση ΦΕΤΟΣ 30 μύρια κ ενεδωνε, τι θα λέγαμε όλοι μας....
Ο Βιερινια '' αραγε'' ΔΕΝ ήξερε τι συμβαίνει, (όπως κ πολλοί αλλοι) στην προετοιμασία κ γενικώς, ωστε να τον προλάβει τον Ιβαν, να το προφυλάξεις....
Κ επειδή δεν είμαι καλός στη γραφή, αλλά πο κοντά πιο εύκολα σε ένα καφέ, έχω κάνει σκόρπιες σκεψεις(ποτε Δεν ημουν καλός στο μάθημα της Έκθεσης) ανακατωμενες, μην με παρεξηγείς...
Είμαι της παλιάς σχολής...
Επειδη έχω κάποια κενά, μπορείς να με διαφωτίσεις - διορθώσεις-συμπληρώσεις-διορθώσεις...
Μερικά πράγματα, ΔΕΝ μπορούν να γράφουν, έτσι απλά....