Ιβάν Σαββίδης VII

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
gk.box16

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Δημοσίευση από gk.box16 »

tolis14 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 11:08 Παιδιά χωρίς ίχνος ειρωνείας ή εξυπνακισμού, θέλω να κάνω μια ειλικρινεστατη ερώτηση σ'αυτούς που γνωρίζουν περισσότερα (εγώ δεν γνωρίζω, το παραδέχομαι). Σε περίπτωση αποχώρησης Σαββίδη, γνωρίζετε αν υπάρχει ενδιαφέρον για την ομάδα από άλλους ισχυρούς επιχειρηματίες που είναι διατεθειμένοι να την πάρουν και να χώσουν λεφτά; επαναλαμβάνω, ειλικρινά το ρωτάω
Ιδέα δεν έχω ειλικρινά φίλε μου...
Πάντως προτιμώ να είμαι φτωχός και να ζω σαν φτωχός παρά να είμαι πλούσιος και να ζω πάλι σαν φτωχός.
MagdiTolba

Δημοσίευση από MagdiTolba »

tolis14 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 11:08 Παιδιά χωρίς ίχνος ειρωνείας ή εξυπνακισμού, θέλω να κάνω μια ειλικρινεστατη ερώτηση σ'αυτούς που γνωρίζουν περισσότερα (εγώ δεν γνωρίζω, το παραδέχομαι). Σε περίπτωση αποχώρησης Σαββίδη, γνωρίζετε αν υπάρχει ενδιαφέρον για την ομάδα από άλλους ισχυρούς επιχειρηματίες που είναι διατεθειμένοι να την πάρουν και να χώσουν λεφτά; επαναλαμβάνω, ειλικρινά το ρωτάω
Δεν χρειάζεται ερώτημα. Όποιος ενδιαφέρεται ρώτα πόσο και αναλόγως πράττει Αν ο Τόλης ενδιαφέρεται ας ρωτήσει και ας πάρει το μετροκολις να γράψει το ποσό που ζητάει ο Ιβάν
icue

Δημοσίευση από icue »

Αρα δυο πραγματα μπορει να συμβαινουν αν ισχυουν ολα αυτα.

Ή ο Σαββιδης ξερει ακριβως τι γινεται και μας λεει παραμυθια.
Ή ο Σαββιδης δεν εχει ιδεα τι γινεται μεσα στην ομαδα και καποιοι δικοι ή οχι και τοσο, του πουλανε παραμυθια και απο σποντα τα μαθαινει απο καναν Λουτσεσκου.
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

gk.box16 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 11:14
Πάντως προτιμώ να είμαι φτωχός και να ζω σαν φτωχός παρά να είμαι πλούσιος και να ζω πάλι σαν φτωχός.
Φίλε μου σ ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω. Δεν ζεις τώρα σαν φτωχός, καμία σχέση. Παλιά ζούσες σαν φτωχός που περίμενες τον Φλωριδη με το ψαθινο καπέλο να σε σώσει. Τότε που έχανες την έξοδο στην Ευρώπη από τον ατρόμητο. Που σε έπαιρνε οποίο παίκτη ήθελε ο γαβρος, ο βαζελος και η χάρτινη. Αυτές ήταν φτώχειες. Το σωστό ίσως θα ήταν ότι τώρα δεν ζεις όσο πλούσια θα μπορούσες να ζήσεις με τον ιδιοκτήτη που έχεις.
These users thanked the author tolis14 for the post (total 7):
Apil44, Aigle_Noir, paok apo epilogi, Dimpatra, WeWillRockYou, Unpsofable78, lkosmid
george188

Δημοσίευση από george188 »

Mīngus έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 08:28
george188 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 08:18
soigol έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 07:06 Θα γράψω κάτι και μην το πάρετε στραβά.
Τα κοράκια πάνω από τα ψοφίμια μαζεύονται.
Η κίνηση του Μυστακίδη , από το πουθενά, μήπως είναι από πληροφόρηση αδυναμίας του Ιβάν;
Το συνδυάζω με ότι βλέπουμε από τις αρχές καλοκαιριού και βέβαια την έντονη αντίδραση του Ιβάν και την διάθεση του να δείξει ότι είναι εδώ.
Υποθέσεις και σενάρια βέβαια αλλά και τίποτα κανονικό το τελευταίο διάστημα.
Ναι ξεκάθαρα έτσι είναι
Την ίδια ακριβώς υπόθεση κάνει η πλευρά Μυστακίδη.
Θεωρούν δεδομένη την οικονομική δυσχέρεια του Σαββίδη.
Δυστυχώς αυτο φαίνεται κατά τα φαινόμενα και βλπεω να εχουμε κ άλλα επισόδεια σύντομα σ αυτο, απο την περιρρέουσα ατμόσφαιρα κατι τετοιο βγαινει παλι
george188

gk.box16 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 11:14
Mε όλο το σεβασμο ο φτωχός ΠΑΟΚ ήταν της 4-5ης θεσης, αυτος ο ΠΑΟΚ δνε υπαρχει σε κανένα επιπεδο πλεον ευτυχως
These users thanked the author george188 for the post (total 2):
Unpsofable78, lkosmid
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

abc_o_ karpouzas έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 09:43
Guitarman έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 09:23

Για εμάς τους οπαδούς και τη νεοπλουτια μας, συμφωνώ απολύτως με Τόλη χωρίς όμως να θέλω ένα τόσο ισχυρό και καταστροφικό σοκ όσο το να φύγει ο Ιβάν.

Ο Ιβάν θα φύγει φίλε μου....

Ο οργανισμός ΠΑΟΚ δεν...σηκώνει προέδρους...
Διάβασε μια τυχαία σελίδα εδώ μέσα....καμία γνώμη δεν κάθεται σε μια ευθεία με άλλη.....

Οποίος και να είναι ποτέ δεν θα μπορέσει να τους έχει....ολους...ικανοποιημενους

Και αυτό δυστυχώς είναι πρόβλημα στον πλανήτη ΠΑΟΚ.....αργα η γρήγορα αρχίζει η αποκαθήλωση...
Θα ήθελα να έχω επιχείρημα εναντίον του επιχειρηματος σου Καρπουζα μου αλλά στα 44 μου έχω δει όλες τις μαλακιες μας εκτός του Παντελακη που ήμουν πολύ μικρός για να θυμάμαι. Αυτό που μου έχει μείνει πιο πολύ χαραγμένο είναι ο Δρόσος στο μπάσκετ γιατί το έζησα από πολύ κοντά λόγω συνθηκών και μου δίδαξε πολλά αυτή η ιστορία... Για τα περισσότερα που συμβαίνουν ευθύνονται κάποιοι τριγύρω, μεσα-εξω από τον ΠΑΟΚ που ζουν απο τον ΠΑΟΚ και σίγουρα δεν ζουν για τον ΠΑΟΚ. Ο Ιβάν όντας έξυπνος το κατάλαβε μετά τα πρώτα χρόνια που έφαγε τις σφαλιάρες του και για αυτό έφτιαξε αυτή την εξαιρετικά μικρή και δυσλειτουργικη ομάδα ανθρώπων που λέγονται "Διοίκηση". Γιατί έχοντας λίγους που εμπιστεύεται μπορεί να πετύχει κάποια πράγματα και ας μην είναι ο ίδιος παρών.

Τέλος, αν πραγματικά υπάρχει μεγάλη μερίδα του κόσμου που πιστεύει ότι βρίσκονται Σαββιδηδες (με τα κακά του και τα καλά του) έτσι εύκολα, ε ας τον ρίξουμε ρε παιδιά και να ζήσουμε πάλι τις ένδοξος μέρες που ζούσαμε για το ματς με τον γάβρο και κονταροχτυπιομασταν με τον συμπολίτη για το ποιος είναι αφεντικό της ερωτικής πόλης...

Ο Ιβάν έχει χίλια μύρια κουσούρια αλλά να μου πει κάποιος ρεαλιστικά ποια είναι η εναλλακτική μας? Και επειδή η προφανής απάντηση είναι ο Τέλης, να μας πει οποιος τον θελει που στηρίζει αυτή του την άποψη...
These users thanked the author Guitarman for the post (total 9):
tolis14, ASTNORD2, Apil44, paok apo epilogi, Dimpatra, trouman, Montrealiotis, Unpsofable78, Andrew R
psychologos

Δημοσίευση από psychologos »

Και τι σημαίνει αυτό; Δεν θα πιέζουμε τον Σαββίδη να επενδύσει και δεν θα μιλάμε για τον τρόπο διοίκησης.. ας την πούμε. Εδώ πιέζαμε Παντελάκη, Γούμενο και Μπατατούδη που δεν είχαν σάλιο.
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

Όπως και να έχει κατάφεραν κάποιοι από κάτω ,και ίσως και από πάνω,να μας κάνουν άνω κάτω ακόμα μια φορά.Κιεμεις απλά τσιμπησαμε ...

Μακάρι μετά το αήττητο,και το πιο μάγκικο να πάρουμε και ενα κόντρα στα τρυπήματα...Τίτλο δεν έχω ακόμα...
These users thanked the author Hayate for the post (total 5):
tolis14, Apil44, adam04, Unpsofable78, lkosmid
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

psychologos έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 11:30
Και τι σημαίνει αυτό; Δεν θα πιέζουμε τον Σαββίδη να επενδύσει και δεν θα μιλάμε για τον τρόπο διοίκησης.. ας την πούμε. Εδώ πιέζαμε Παντελάκη, Γούμενο και Μπατατούδη που δεν είχαν σάλιο.
Βρε παληκαρι μου το τόνισα, μια ειλικρινής ερώτηση ήταν αν γνωρίζει κάποιος κάτι. Αυτό και μόνο ήθελα να μάθω
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Ενδιαφέρον υπάρχει όπως και παλιότερες προτάσεις που δεν ικανοποίησαν τον Ιβάν, από ότι έμαθα. Τώρα αν θα γίνει ποτέ μία πώληση ή όχι, αυτό το ξέρει μόνο ο Ιβάν. Που σίγουρα, αν θέλει, έχει τη δυνατότητα να το γυρίσει όλο αυτό.

Τ'ωρα μάντης δεν είμαι και μπορεί ένας νέος ιδιοκτήτης να είναι χειρότερος.
george188

Θεωρητικά (γιατι δεν τον εχουμε ακουσει) μονο ο μυστακιδης υπάρχει στο προσκηνιο (παρασκήνιο) σαν ενδιαφερόμενος
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

abc_o_ karpouzas έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 09:43
Guitarman έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 09:23

Για εμάς τους οπαδούς και τη νεοπλουτια μας, συμφωνώ απολύτως με Τόλη χωρίς όμως να θέλω ένα τόσο ισχυρό και καταστροφικό σοκ όσο το να φύγει ο Ιβάν.

Ο Ιβάν θα φύγει φίλε μου....

Ο οργανισμός ΠΑΟΚ δεν...σηκώνει προέδρους...
Διάβασε μια τυχαία σελίδα εδώ μέσα....καμία γνώμη δεν κάθεται σε μια ευθεία με άλλη.....

Οποίος και να είναι ποτέ δεν θα μπορέσει να τους έχει....ολους...ικανοποιημενους

Και αυτό δυστυχώς είναι πρόβλημα στον πλανήτη ΠΑΟΚ.....αργα η γρήγορα αρχίζει η αποκαθήλωση...

Καρπουζα.....

Ακολουθεί σεντόνι, που ούτε συνηθίζω, ούτε κ μου αρέσει προφανώς....

Δεν θέλω να μου απαντήσει κανείς, εκτός από σένα.

Δεν.... μπορώ να διανοηθώ, ότι είχε σκοπό, να πουλήσει τον μικρο,απο αυτά που ισχυρίζονται κάποιοι.
Ούτε ότι δεν γνωριζε(Το Τι γινεται εντός ΠΑΕ)

Ειδικά στα 100 χρονια

Ένας σκακιστής δισεκατομυριουχος.

Αν ήθελε, θα μπορούσε να τον ανανεώσει κ πριν ερθει Ελλάδα κ μόλις ήρθε με το ελικόπτερο.

Κ επειδή η σχέση με τον μικρο(εννοώ ότι ούτε ρήτρα είχε βάλει κ υπήρχε προφανώς άτυπη συμφωνία, οτι οταν θα έρθει πρόταση που να συμφέρει(και τους 2), εννοώ τουλάχιστον 25-30 μύρια) ηταν σχέση κυρίων αλλά κ ούτε είχε τάσεις φυγής ο μικρός, όπως πολλοί άλλοι μικροι(Τζολης κλπ) ακόμη κ Κουλιερακης, που εξηγήθηκε πολύ καλύτερα(από άλλους) κ ήθελε να φύγει κ έπρεπε να φύγει.

Άρα το συμπέρασμα μου είναι, ότι Δεν γινεται.... απλώς έτσι απλα

Κάτι ήθελε να δει.... το Ποντιακο κεφαλι

Προφανώς όχι από τις αντιδράσεις του κοσμου, αυτές θεωρώ τις ηξερε(Και απο Την εποχή Σαλπιγγιδη κι ας μην ήταν τοτε στην ομαδα) και τις ξέρει, επαναλαμβάνω, ΕΝΑΣ σκακιστής δισεκατο μμυριουχος, τόσα χρονια.
Ούτε ότι τάχα μου, κάνουν είτε η Μαρία (και οποίοι άλλοι εντός ΠΑΕ) χωρίς τη γνώση κ την έγκριση του ΙΒΑΝ.

Αν ήθελε να πουλήσει θα ΠΟΥΛΟΎΣΕ.....
Και την ΠΑΕ κ τα ασημικά που λένε κ τον μικρό ειδικα
Για το μικρό, θα μπορούσε να τον πουλήσει ή να τον ανανεώσει...

1.Περσι
2. Φετος που έγινε η πρώτη πρόταση.
3. Μόλις ήρθε ο (άφαντος) κατά πολλούς, θα μπορούσε να τον καλέσει να ανανεώσουν.
4. Κ όχι να αφήσει τελευταία στιγμή.

Άρα δεν μπορεί, ένας αφελής προεδρος, να το έκανε αυτό, μετα απο τόσα χρόνια σο μειταν.

Κ επειδή είναι ΞΕΡΌ Ποντιακο κεφάλι, με ΤΣΊΠΑ κλπ, (εσύ καταλαβαίνεις Καρπουζα, αν κ δεν έχουμε βρεθεί από κοντά, νοιώθω ότι είμασταν σαν να γνωριζόμαστε χρόνια κ πίναμε ρακιν)

Δεν τα πιστεύω αυτα

Νομίζω ότι κάτι ήθελε να δει, με αυτό...
Τώρα ΤΙ θα δείξει προσεχως

Επίσης ΔΕΝ πιστεύω ΑΝ δεν δω κ όχι ότι μου λένε, είτε η '' έγκυρη'' Μπιλντ, ούτε κ κάνεις αλλος...
Είδε κανείς, φώτο μικρού στα αεροδρόμια κλπ.......

Να σε πω κι ένα αλλο
Μήπως ήθελε να δει σφυγμό, ΌΧΙ από τον κόσμο, αλλά από τους αλλους

Επίσης ο μικρός..... ΠΟΤΈ ΔΕΝ ΈΔΕΙΞΕ, τάσεις φυγής(οπως αλλοι) , αλλα αντιθέτως κ ειδικά στα 100 χρόνια +πολλά αλλα(Λουτσε που ξέρει κ εδεσε, νεογέννητο)

Επισης
Αν ερχόταν μια πρόταση ΦΕΤΟΣ 30 μύρια κ ενεδωνε, τι θα λέγαμε όλοι μας....

Ο Βιερινια '' αραγε'' ΔΕΝ ήξερε τι συμβαίνει, (όπως κ πολλοί αλλοι) στην προετοιμασία κ γενικώς, ωστε να τον προλάβει τον Ιβαν, να το προφυλάξεις....

Κ επειδή δεν είμαι καλός στη γραφή, αλλά πο κοντά πιο εύκολα σε ένα καφέ, έχω κάνει σκόρπιες σκεψεις(ποτε Δεν ημουν καλός στο μάθημα της Έκθεσης) ανακατωμενες, μην με παρεξηγείς...
Είμαι της παλιάς σχολής...

Επειδη έχω κάποια κενά, μπορείς να με διαφωτίσεις - διορθώσεις-συμπληρώσεις-διορθώσεις...

Μερικά πράγματα, ΔΕΝ μπορούν να γράφουν, έτσι απλά....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος theo-drama την Παρ 25 Ιούλ 2025, 12:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

omerta76 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 11:46
Ενδιαφέρον υπάρχει όπως και παλιότερες προτάσεις που δεν ικανοποίησαν τον Ιβάν, από ότι έμαθα. Τώρα αν θα γίνει ποτέ μία πώληση ή όχι, αυτό το ξέρει μόνο ο Ιβάν. Που σίγουρα, αν θέλει, έχει τη δυνατότητα να το γυρίσει όλο αυτό.

Τ'ωρα μάντης δεν είμαι και μπορεί ένας νέος ιδιοκτήτης να είναι χειρότερος.
Μακάρι να βρεθεί ένα πολύ μεγαλύτερο και κυρίως αυτόνομο μέγεθος, να γίνει μια ομαλή μετάβαση και να πάει η ομάδα μας ακόμη ψηλότερα. Έτσι και αλλιώς, νομίζω ότι οι περισσότεροι εδώ μέσα πρώτα και κύρια για το καλό του ΠΑΟΚ ανησυχούμε.
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

Δεν υπάρχει λογική σε όσα κάνεις.
Ενώ είναι γνωστό ότι είσαι υπό πίεση από παντού (κυβέρνηση κούλη, αμερικανικά συμφέροντα, πόλεμοι κλπ) και επιπροσθέτως ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ άλλος πιο ισχυρός οικονομικά με ενδιαφέρον για τον ΠΑΟΚ (γήπεδο, ΠΑΕ ??), διατηρείς το πιο ισχυρό συγκριτικό πλεονέκτημα. Είσαι ιδιοκτήτης της ΠΑΕ και Πρόεδρος της ΠΑΕ.
Δεν χρειάζονταν πολλές κινήσεις για να δείξεις ότι στον ΠΑΟΚ είσαι το απόλυτο αφεντικό και δεν σε κουνάει κανείς.
1. Ανανεώνεις Κωνσταντέλια και μάλιστα δίνεις και πανηγυρικό τόνο στην ανανέωση για λόγους επικοινωνιακής ισχύος.
2. Φέρνεις δύο παικταράδες ανοίγοντας το πουγκί από τα φετινά έσοδα της ΠΑΕ (εφόσον είναι αυτό δυνατό) και πάλι με πανηγυρικό τόνο.

Τι κάνεις από τα δύο ?
ΤΙΠΟΤΑ
Μάλιστα βάζεις και το απόλυτο αυτογκόλ δίνοντας το ΟΚ για να πωληθεί ο Κωνσταντέλιας και αναγκάζεσαι πανικόβλητος να το ακυρώσεις

Δεν ξέρω τι γίνεται.
Πάντως, δίνεις χώρο και χρόνο να αναπτυχθεί αρνητικό κλίμα το οποίο μπορεί να αποδειχθεί και πρόσφορο για να υπάρξουν άλλες εξελίξεις.
These users thanked the author ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 for the post:
paok apo epilogi
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”