Τσαπρας. Ευκολα.black death έγραψε: Τετ 23 Ιούλ 2025, 18:58Δεν ξερω τι εχουμε στις ακαδημιες, παντως ελληνας πλην βαγιαννιδη (που χθες ηταν τσίρκο) καλυτερος δεν υπαρχει. Ο δευτερος στην εθνική ειναι ο ροτα και οι αεχτσηδες δεν θελουν να τον βλεπουν.danirifle έγραψε: Τετ 23 Ιούλ 2025, 18:54 έχω καιρό που θέλω να το γράψω
αυτά που προσφέρει (;) ο σάστρε, άνετα τα προσφέρει ένας έλληνας ή ένα παιδί από τις ακαδημίες
Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
-
Ή λύση είναι εύκολη, Μαρβιν Ντουκςprist64 έγραψε: Τετ 23 Ιούλ 2025, 14:59 ποιος πουστης μας καταραστηκε φετος?
απο ακυρο σε ακυρο παμε
ελπιζω τουλαχιστον να απαντησει θετικα ο D M
γιατι ο Σεντιρα πιο πολυ σε ηθοποιο φερνει παρα σε ποδοσφαιριστη
αν και για μενα πιο χρησιμος θα ηταν ενας γρηγορος-δυνατος χαφ,αυτη την στιγμη
ορματε γατονια,φορ D M,αν δυσκολευτειτε θα γραψω και χωρα
δεν εχει βγει εξω απο την χωρα του
-
ο πριστ λεει οτι δεν εχει βγει απο την χωρα ΤΟΥ, αρα λογικα παιζει στο πρωταθλημα της χωρας του
Ok, mea culpa.kz1111 έγραψε: Τετ 23 Ιούλ 2025, 18:52Το διόρθωσε μετα ο ιδιος σε απάντηση του οτι εχει βγει από τη χώρα τουarrwstos έγραψε: Τετ 23 Ιούλ 2025, 18:51 Γενικά δεν ασχολούμαι πια με μεταγραφικούς γρίφους. Παρόλα αυτά, δεν μπορώ να κατανοήσω πως γράφετε ότι ο χρήστης Prist μίλησε για τον Dany Mota,.από την στιγμή που είναι Πορτογάλος γεννημένος στο Λουξεμβούργο και έχει παίξει σε Λουξεμβούργο και Ιταλία.
Ειλικρινά με προβληματίζει πώς γίνεται να παίρνει διαστάσεις κάτι το οποίο ΕΞΟΦΘΑΛΜΑ ξεκινάει λάθος.
Τελοσπάντων, τι ψάχνω να βρω κι εγώ.
Από τη στιγμή που διαρρέεται ότι οι στόχοι είναι τύπου Τσεντίρα και Μότα, τι να πω.
Ας ελπίσουμε ο Μύθου να κουβαλήσει, ο Τσάλοφ να αναστηθεί και ο τρίτος να μπορεί να κάνει κοντρόλ.
Δεν έχει νόημα να συζητάμε καν πλέον για μεταγραφικούς στόχους. Θα περιμένω να ανακοινώνεται πλέον παίκτης και μετά θα λέω την άποψή μου.
Πραγματικά δεν έχει νόημα κάτι άλλο.
Είπε ότι έκανε λάθος με αυτόXlapatsas4 έγραψε: Τετ 23 Ιούλ 2025, 19:21 ο πριστ λεει οτι δεν εχει βγει απο την χωρα ΤΟΥ, αρα λογικα παιζει στο πρωταθλημα της χωρας του
Ευτυχωςarrwstos έγραψε: Τετ 23 Ιούλ 2025, 19:22Ok, mea culpa.kz1111 έγραψε: Τετ 23 Ιούλ 2025, 18:52Το διόρθωσε μετα ο ιδιος σε απάντηση του οτι εχει βγει από τη χώρα τουarrwstos έγραψε: Τετ 23 Ιούλ 2025, 18:51 Γενικά δεν ασχολούμαι πια με μεταγραφικούς γρίφους. Παρόλα αυτά, δεν μπορώ να κατανοήσω πως γράφετε ότι ο χρήστης Prist μίλησε για τον Dany Mota,.από την στιγμή που είναι Πορτογάλος γεννημένος στο Λουξεμβούργο και έχει παίξει σε Λουξεμβούργο και Ιταλία.
Ειλικρινά με προβληματίζει πώς γίνεται να παίρνει διαστάσεις κάτι το οποίο ΕΞΟΦΘΑΛΜΑ ξεκινάει λάθος.
Τελοσπάντων, τι ψάχνω να βρω κι εγώ.
Από τη στιγμή που διαρρέεται ότι οι στόχοι είναι τύπου Τσεντίρα και Μότα, τι να πω.
Ας ελπίσουμε ο Μύθου να κουβαλήσει, ο Τσάλοφ να αναστηθεί και ο τρίτος να μπορεί να κάνει κοντρόλ.
Δεν έχει νόημα να συζητάμε καν πλέον για μεταγραφικούς στόχους. Θα περιμένω να ανακοινώνεται πλέον παίκτης και μετά θα λέω την άποψή μου.
Πραγματικά δεν έχει νόημα κάτι άλλο.
- ΑποστόληςΑ
Άντε πάλι!Xlapatsas4 έγραψε: Τετ 23 Ιούλ 2025, 19:21 ο πριστ λεει οτι δεν εχει βγει απο την χωρα ΤΟΥ, αρα λογικα παιζει στο πρωταθλημα της χωρας του
-
Πριστ δωσε και τη χωρα γιατι βαρεθηκαμε. 

- These users thanked the author black death for the post (total 2):
- thios4, DikefalosNisiotis
-
ναι, το θεμα ειναι οτι ο μοτα δεν εχει παιξει ποτε στην χωρα του.aivas19 έγραψε: Τετ 23 Ιούλ 2025, 19:25Είπε ότι έκανε λάθος με αυτόXlapatsas4 έγραψε: Τετ 23 Ιούλ 2025, 19:21 ο πριστ λεει οτι δεν εχει βγει απο την χωρα ΤΟΥ, αρα λογικα παιζει στο πρωταθλημα της χωρας του
-
- Επικοινωνία:
Για στόπερ υποθέτω πώς έχει παρθεί η απόφαση να προωθηθεί και να δουλευτεί ο Μπαταουλας( καλώς για εμένα)ενώ μάλλον φαίνεται να έχει αντιστραφεί το κλίμα για τον Lovren.FreeWatcher έγραψε: Τετ 23 Ιούλ 2025, 18:17 Θα συμφωνήσω με πολλούς εδώ μέσα. Η ομάδα θέλει άμεσα χάφ ποιότητας όπως και βασικό σεντερ μπακ. Να κλείσει η 4δα κ 5δα αντίστοιχα. Αν αργότερα φύγει Λοβρεν ή Οζντοεφ βγαίνεις ξανά στην αγορά.
Για φορ θα περίμενα εως Αύγουστο για να φέρω παίχτη που κάνει τη διαφορά αφού όπως φαίνεται τώρα είναι αδύνατο. Αριθμητικό πρόβλημα δεν τίθεται. Ποιοτικό είναι το θέμα. Βέβαια σε αυτό καλλιεργούν κ κλίμα οι αρδ. Αν τους ακούσει κανείς το να είσαι 18χρονος είναι μειονέκτημα για να παίξεις, τη στιγμή που ακόμα και σε μεγαθήρια όπως μπαρτσα ρεαλ παρι ειναι προτέρημα.
Σχετικά με τα χάφ θα συμφωνήσω πως ιδεατό θα ήταν να αποχωρούσε ο Ozdoev και να παίρναμε δύο χαφ έως 25 χρονών μάξιμουμ ( περιπτώσεις δηλαδή οπως οι Topic Urbanski το γαλλακι και ο Φινλανδός που αναφέρθηκαν στο φόρουμ ώστε να υπαρχε φυσική συνέχεια στον πιο νευραλγικό χώρο μιας ομάδας)
Επίσης πιστεύω πως η ομάδα θα πρέπει με κάποιον τρόπο να βρει χώρο και για τους Χατσίδη - Balde που είναι άτυχοι μιας και πέφτουν πάνω στην πιο πλήρη γραμμή της ομάδας. Έτοιμοι ποδοσφαιριστές και οι δύο όπως ήταν και οι Τζιόλης Κουλιε όταν πρώτο μπήκαν. Εδώ για εμένα το λάθος ήταν η ανανέωση Taison.
Αυτό γίνεται με πώληση Ντεσπότωφ και μετατόπιση Χατσίδη στο δεξί άκρο...ισως
- WeWillRockYou
Τυπικά πάντως, αν ήθελε να μας θολώσει τα νερά, ταιριάζει και ο Marvin Ducksch, ο οποίος έχει περάσει όλη του τη καριέρα στην Γερμανία 

-