Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
1. Σκαουτερ - Υπευθυνοι μεταγραφων ναι
2. Μεταγραφες οχι
3.Αρα περηφανη πωληση
4. Ανοργανωσια σε ολο το μεγαλειο..
Αν η λογικη εκανε αλματα.....
2. Μεταγραφες οχι
3.Αρα περηφανη πωληση
4. Ανοργανωσια σε ολο το μεγαλειο..
Αν η λογικη εκανε αλματα.....
καλώς το νέο μέλοςTesio1977 έγραψε: Δευ 21 Ιούλ 2025, 13:01 Ανακοινώνουν σκαουτερ και υπεύθυνους μεταγραφών και μεταγραφές δεν βλέπουμε... μήπως περιμένουμε καμία περήφανη πώληση για να προχωρήσουμε σε μεταγραφες; ανοργανωσιά σε όλο της το μεγαλείο...
- These users thanked the author danirifle for the post (total 3):
- PAOKevolution, giapas, aivas19
Σχετικά με τις πωλήσεις, όταν βλέπεις πως αυτός που έφερες για να καλύψει το κενό του Κουλιεράκη κατέληξε στη Β Αραβίας, δεν είναι και ΤΌΣΟ παράλογο να φοβάσαι που θα καταλήξουν τα έσοδα από οποιαδήποτε πώληση.
Εννοείται πως πρέπει να κάνουμε πωλήσεις, εννοείται όμως πως πρέπει και να καλύπτονται πολύ καλύτερα τα κενά που δημιουργούνται. Σε αυτό το κομμάτι έχουμε αποτύχει πλήρως.
Εννοείται πως πρέπει να κάνουμε πωλήσεις, εννοείται όμως πως πρέπει και να καλύπτονται πολύ καλύτερα τα κενά που δημιουργούνται. Σε αυτό το κομμάτι έχουμε αποτύχει πλήρως.
- These users thanked the author Blackgr4 for the post (total 5):
- giapas, adam04, DikefalosNisiotis, gk.box16, PaokFiesta
Μπαινεις να διαβασεις για κανενα πιθανο αποκτημα, να δεις κανενα καλο κουιζ απο τον Prist και να αρχισεις να ψαχνεις ποιος μπορεί να ειναι, αφού βρείς τους πιθανους να κανεις βιντεοθεραπεια για να ψηθείς και 8 στα 10 σχόλια ειναι τοξικα....
'' Ανακοινώνουν σκαουτερ και υπεύθυνους μεταγραφών και μεταγραφές δεν βλέπουμε... μήπως περιμένουμε καμία περήφανη πώληση για να προχωρήσουμε σε μεταγραφες; ανοργανωσιά σε όλο της το μεγαλείο...''
Με σεβασμό σε όλους, παρακληση στους Mod, τετοια σχόλια δεν εχουν θέση στο νημα...
Δεν θελει να γραψει κατι με επιχειρήματα απλα θέλει να εκτοξεύσει τοξικότητα...
'' Ανακοινώνουν σκαουτερ και υπεύθυνους μεταγραφών και μεταγραφές δεν βλέπουμε... μήπως περιμένουμε καμία περήφανη πώληση για να προχωρήσουμε σε μεταγραφες; ανοργανωσιά σε όλο της το μεγαλείο...''
Με σεβασμό σε όλους, παρακληση στους Mod, τετοια σχόλια δεν εχουν θέση στο νημα...
Δεν θελει να γραψει κατι με επιχειρήματα απλα θέλει να εκτοξεύσει τοξικότητα...
- These users thanked the author magdy for the post (total 4):
- PAOKevolution, theo-drama, tsario73, echromos
Αυτό το ποστ είναι είτε κατευθυνόμενο, είτε επιδιώκει να προκαλέσει καυγά / γκρίνια /μιζέρια είτε απλά προκλητικόTesio1977 έγραψε: Δευ 21 Ιούλ 2025, 13:01 Ανακοινώνουν σκαουτερ και υπεύθυνους μεταγραφών και μεταγραφές δεν βλέπουμε... μήπως περιμένουμε καμία περήφανη πώληση για να προχωρήσουμε σε μεταγραφες; ανοργανωσιά σε όλο της το μεγαλείο...
Σε συνδυασμό με το γεγονός οτι υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις διπλού λογαριασμού, καταλήγουμε στο εξής απλό:
Διαγραφή του ποστ, μπαν του συγγραφέα
Καλημέρα, καλησπέρα, καληνύχτα
- These users thanked the author Equalizer for the post (total 14):
- navigator11, PAOKevolution, alp920, tonipap801, icue, giapas, Dimpatra, ToMousiTouCrespo, magdy, adam04 and 4 more users
- navigator11
Ο Χύσανθος ήτο ο συγγραφεύς; 

- These users thanked the author navigator11 for the post:
- theo G4
Βέβαια, θα μπορούσατε να αγνοήσετε τα εν λόγω σχόλια, ειδικά όταν δεν είναι επαναλαμβανόμενα ή είναι από καινούργια μέλη με 1-2 σχόλια και να μην βοηθάτε κι εσείς με την σειρά σας στο σπαμάρισμα.
Ξέρετε, δεν χρειάζεται να απαντάτε σε όλα τα σχόλια με τα οποία διαφωνείτε. Ειδικά όταν δεν απευθύνονται συγκεκριμένα σε εσάς.
Ξέρω, ριζοσπαστική η άποψη μου αλλά μήπως να το σκεφτείτε;
Ξέρετε, δεν χρειάζεται να απαντάτε σε όλα τα σχόλια με τα οποία διαφωνείτε. Ειδικά όταν δεν απευθύνονται συγκεκριμένα σε εσάς.
Ξέρω, ριζοσπαστική η άποψη μου αλλά μήπως να το σκεφτείτε;
Άνα γεια σου, υπάρχουν mods και admins γι' αυτή την δουλειά οι οποίοι κάνουν την δουλειά τους.Equalizer έγραψε: Δευ 21 Ιούλ 2025, 13:15Αυτό το ποστ είναι είτε κατευθυνόμενο, είτε επιδιώκει να προκαλέσει καυγά / γκρίνια /μιζέρια είτε απλά προκλητικόTesio1977 έγραψε: Δευ 21 Ιούλ 2025, 13:01 Ανακοινώνουν σκαουτερ και υπεύθυνους μεταγραφών και μεταγραφές δεν βλέπουμε... μήπως περιμένουμε καμία περήφανη πώληση για να προχωρήσουμε σε μεταγραφες; ανοργανωσιά σε όλο της το μεγαλείο...
Σε συνδυασμό με το γεγονός οτι υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις διπλού λογαριασμού, καταλήγουμε στο εξής απλό:
Διαγραφή του ποστ, μπαν του συγγραφέα
Καλημέρα, καλησπέρα, καληνύχτα
Οι υπόλοιποι ας κρατήσουμε το επίπεδο εκεί που πρέπει.
-
συμφωνώ ότι δεν πρέπει να στοχεύουμε (άμεσα) να γίνουμε Μπριζ σε αθλητικότητα και ταχυδύναμη.renegade έγραψε: Δευ 21 Ιούλ 2025, 12:59 @tonipap801
Για να φτάσουμε το επίπεδο της Μπριζ θέλουμε πολλά καρβέλια ακόμα.
Άρα αυτή τη στιγμή δεν με απασχολεί καθόλου καμία εμφάνιση απέναντι σε τέτοιου επιπέδου ομάδες.
Επίσης νομίζω ότι η όλη κουβέντα ξεκίνησε από την αδυναμία μας λόγω χαρακτηριστικων των μέσων μας στις αμυντικές μεταβάσεις. Πράγμα που για μένα δεν ισχύει... ή μάλλον καλύτερα, όταν εμφανίζεται αυτη η αδυναμία, το κύριο πρόβλημα δεν είναι το ότι τα χαφ μας είναι αργά.
Ακόμα και το πιο γρήγορο χαφ του κόσμου δεν θα μπορούσε να αλλάξει πολλά πράγματα εάν ή ομαδική λειτουργία δεν είναι έτσι όπως πρέπει.
Εδώ όμως έχουμε φτάσει να μας κάνουν γιο γιο κατα περιόδους ομάδες όπως ο Λεβαδειακός (εκτος αν θυμάσαι), ο ΟΦΗ (εντός), που έχοντας γατόνια προπονητές (Ν.Παπαδόπουλος, Ρασταβατς) εκμεταλλευόντουσαν ακριβώς αυτή την αδυναμία μας. Το ίδιο έγινε και με το Χαραλάμπους (δυο φορές).
Μεγάλη συζήτηση, θα το αφήσω εδώ γιατί είναι οφτόπικ.
Καλή η κλήρωση μπαι δε γουει
-
Ρε παιδιά έλεος με την καραμέλα με την χρόνια του πρωταθλήματος...
Ξεχνάτε ότι το καλοκαίρι εκείνης της προετοιμασίας έλεγε ο Λουτσεσκου στη διοίκηση "ούτε το αεροπλάνο δε θέλει να απογειωθεί και να πάει για προετοιμασια με το ρόστερ που έχουμε"? Το ξεχνατε?
Ξεχνάτε μήπως πως προκρίθηκε από την Μπειταρ?
Ξεχνάτε πόσο τυχεροί ήμασταν με την Χάιντουκ?που σε 2 ματς είχε 3 δοκάρια και δεν ξέρω κι εγώ πόσες τελικές?
Ξεχνάτε ότι 2 χρονιές όχι ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ,αλλά από τα επίσημα στοιχεία της σούπερ λιγκ, στην 5αδα των τερματοφυλάκων με τις περισσότερες αποκρούσεις είναι 4 από ομάδες που είτε υποβιβάστηκαν είτε γλίτωσαν στο τσακ και ο Κοταρσκι? (Που σημαίνει πόσο κομβικός ήταν πόσο μας έσωσε, πόσο του οφείλουμε το πρωτάθλημα και πόσο πίεση δέχτηκε η ομάδα).
Ξεχνάτε ότι όλη τη σεζόν την βγάλαμε με Σαματα?
Ξεχνάτε πόσο ΤΥΧΕΡΟΙ ήμασταν που μας βγήκε MVP o 36χρονος Τάισον και πόσο ΥΠΕΡΤΥΧΕΡΟΙ που βγάλαμε 50+ ματς με ρόστερ 14 παιχτών χωρίς τραυματισμους?
Ξεχνάτε ότι όσες φορές ξεκίνησε η ομάδα χώρις Μειτε,
έχανε στο ημίχρονο από οποιονδήποτε και τον βάζαμε άρον άρον?
Ξεχνάτε μήπως ότι χωρίς Ντελια 2 χρόνια δε μπορούμε να κάνουμε τελική?
Οκ μας εκατσε μια χρονιά, συνέβησαν πολλές συγκυρίες.Πηραμε το πρωτάθλημα.Αυτο δε σημαίνει ότι θα επιβραβεύεται πάντα το ανορθόδοξο, ούτε ότι θα κάνεις ξανά τέτοια σεζόν, ούτε ότι οι 36χρονοι θα σου βγάλουν ξανά 4000+ λεπτά μέσα στη σεζόν. Ούτε θα σου βγουν 18 χρόνοι παιχταραδες σαν τον Κουλιερακη.Ούτε σημαίνει ότι δεν θα έχεις τραυματισμούς ούτε δεν ξέρω κι εγώ τι.
Ας μην έχουμε σαν παράδειγμα την χρόνια εκεινου του ανέλπιστο και ονειρικού πρωταθλήματος. Και ας έχουμε σαν παράδειγμα προς αποφυγήν την όλη διαχείριση που έγινε πέρυσι μετά το πρωτάθλημα στο θέμα των μεταγραφών.
Ξεχνάτε ότι το καλοκαίρι εκείνης της προετοιμασίας έλεγε ο Λουτσεσκου στη διοίκηση "ούτε το αεροπλάνο δε θέλει να απογειωθεί και να πάει για προετοιμασια με το ρόστερ που έχουμε"? Το ξεχνατε?
Ξεχνάτε μήπως πως προκρίθηκε από την Μπειταρ?
Ξεχνάτε πόσο τυχεροί ήμασταν με την Χάιντουκ?που σε 2 ματς είχε 3 δοκάρια και δεν ξέρω κι εγώ πόσες τελικές?
Ξεχνάτε ότι 2 χρονιές όχι ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ,αλλά από τα επίσημα στοιχεία της σούπερ λιγκ, στην 5αδα των τερματοφυλάκων με τις περισσότερες αποκρούσεις είναι 4 από ομάδες που είτε υποβιβάστηκαν είτε γλίτωσαν στο τσακ και ο Κοταρσκι? (Που σημαίνει πόσο κομβικός ήταν πόσο μας έσωσε, πόσο του οφείλουμε το πρωτάθλημα και πόσο πίεση δέχτηκε η ομάδα).
Ξεχνάτε ότι όλη τη σεζόν την βγάλαμε με Σαματα?
Ξεχνάτε πόσο ΤΥΧΕΡΟΙ ήμασταν που μας βγήκε MVP o 36χρονος Τάισον και πόσο ΥΠΕΡΤΥΧΕΡΟΙ που βγάλαμε 50+ ματς με ρόστερ 14 παιχτών χωρίς τραυματισμους?
Ξεχνάτε ότι όσες φορές ξεκίνησε η ομάδα χώρις Μειτε,
έχανε στο ημίχρονο από οποιονδήποτε και τον βάζαμε άρον άρον?
Ξεχνάτε μήπως ότι χωρίς Ντελια 2 χρόνια δε μπορούμε να κάνουμε τελική?
Οκ μας εκατσε μια χρονιά, συνέβησαν πολλές συγκυρίες.Πηραμε το πρωτάθλημα.Αυτο δε σημαίνει ότι θα επιβραβεύεται πάντα το ανορθόδοξο, ούτε ότι θα κάνεις ξανά τέτοια σεζόν, ούτε ότι οι 36χρονοι θα σου βγάλουν ξανά 4000+ λεπτά μέσα στη σεζόν. Ούτε θα σου βγουν 18 χρόνοι παιχταραδες σαν τον Κουλιερακη.Ούτε σημαίνει ότι δεν θα έχεις τραυματισμούς ούτε δεν ξέρω κι εγώ τι.
Ας μην έχουμε σαν παράδειγμα την χρόνια εκεινου του ανέλπιστο και ονειρικού πρωταθλήματος. Και ας έχουμε σαν παράδειγμα προς αποφυγήν την όλη διαχείριση που έγινε πέρυσι μετά το πρωτάθλημα στο θέμα των μεταγραφών.
- These users thanked the author George Best4 for the post (total 3):
- DikefalosNisiotis, soigol, PaokFiesta
-
Άσχετο αλλά δεν έγραφα κάτι άλλο??? !!!
Στην προετοιμασία κι ο Βιειρίνια.
Εβδομάδα μεταγραφών και αφίξεων μυρίζει...
χαχαχα!
Στην προετοιμασία κι ο Βιειρίνια.
Εβδομάδα μεταγραφών και αφίξεων μυρίζει...
χαχαχα!
- These users thanked the author makispaspartou for the post (total 3):
- theo G4, pagotatzis, aivas19
Τι μλκς είναι αυτές για πωλήσεις; Πωλήσεις έγιναν του Κοτάρσκι και του Τζίμα. Αν όπως λένε έχουμε τώρα 11 εκατομμύρια από την πρώτη δόση του Στέφανου, συν την όποια προκαταβολή για τον Ντομινίκ και συν αυτά από την μεταπώληση του Αουγκούστο, επενδυτικό κεφάλαιο υπάρχει. Προγραμματισμός και θέληση απαιτείται και όχι παζάρια των 100.000 ή αναίτιες καθυστερήσεις.
- WestBlock4
ΦΕΡΤΕ ΠΑΙΧΤΕΣ να δουλέψει με ολοκληρωμένη ομαδα ο προπονητής κ ανανεώστε το ντελια.
Εχουμε.γινει ερασιτεχνική ομαδα στο θέμα μεταγραφων
Εχουμε.γινει ερασιτεχνική ομαδα στο θέμα μεταγραφων