Είχες γράψει χθες επιθετική οδήγηση και MDprist64 έγραψε: Κυρ 20 Ιούλ 2025, 19:29 για πειτε μου τωρα
πιο καλα ποιο ειναι,να σας λεω ονοματα ή κουιζάκια?
Ισχύει;
Είχες γράψει χθες επιθετική οδήγηση και MDprist64 έγραψε: Κυρ 20 Ιούλ 2025, 19:29 για πειτε μου τωρα
Η ΜαρίαReignMan έγραψε: Κυρ 20 Ιούλ 2025, 19:38 Με τις πωλησεις να πηγαινουν αψογα πλεον, τι σταματαει τον Ιβαν απο το να σκασει 10 εκατομμυρια για 3 παιχταραδες?
Πάτερ συγχώρα με για το αμαρτωλό σχόλιο αλλά είναι σαν να ρωτάς τι μας διεγείρει περισσότερο. Μια ολόγυμνη γυναίκα ή μια που φοράει μόνο προκλητικά εσώρουχα που εκτοξεύουν την φαντασία;prist64 έγραψε: Κυρ 20 Ιούλ 2025, 19:29 για πειτε μου τωρα
Κουιζακια αλλα δινε μας και τις λυσεις μετα. Πχ χθες το MD για φορ τι ηταν?prist64 έγραψε: Κυρ 20 Ιούλ 2025, 19:29 για πειτε μου τωρα
Αυτό. Σε συνδυασμό με τις διαρροές των ρεπόρτερ για διεθνή που έρχεται και αλλάζει την μεσαία γραμμή, Κραλ είναι η απάντηση.joshua έγραψε: Κυρ 20 Ιούλ 2025, 19:37 Με βάση πάντως τις διαρροές για έμπειρο χαφ καλό όνομα με παραστάσεις μόνο ο Κρααλ ταιριάζει.
Αυτάρκεια είπαμε. Πρέπει να καλύψουν συμβόλαια, πάγια έξοδα κτλπ.ReignMan έγραψε: Κυρ 20 Ιούλ 2025, 19:38 Με τις πωλησεις να πηγαινουν αψογα πλεον, τι σταματαει τον Ιβαν απο το να σκασει 10 εκατομμυρια για 3 παιχταραδες?
Συμφωνώ απόλυτα.Unpsofable78 έγραψε: Κυρ 20 Ιούλ 2025, 19:19 Εγώ διάλεξα. Alex Kral και Lazlo Benes με πώληση Οζντοεφ. Ζητάω πολλά ε;
Ο Benes σαν αντί Σβαμπ είναι τρομερή επιλογή. Προσφέρει σε γκολ και ασίστ και έχει αριστερό φαρμάκι.
Ο Κραλ παικτουρα αλλά καθαρό 6.
Αν ήταν να επιλέξω έναν, θα διάλεγα Μπενες. Δεν επηρεάζομαι από τις χρηματιστηριακες αξίες του transfermarkt. Προτιμώ καθαρό 8 με αριστερό φαρμάκι
Καλά και οι δύο Σλοβάκοι δεν είναι από το πανέρι, βγάζουν αρκετά χρόνια το ψωμί τους σε μικρομεσαίες ομάδες της Bundesliga με γεμάτες σεζόν, βασικοί στην εθνική τους.joshua έγραψε: Κυρ 20 Ιούλ 2025, 19:37 Με βάση πάντως τις διαρροές για έμπειρο χαφ καλό όνομα με παραστάσεις μόνο ο Κρααλ ταιριάζει.
Κουιζακια βεβαίως βγάζουμε περισσότερα ονόματα απ ότι εννοείς. Αλλά θα θέλαμε πάντα την πληροφορία για την θέση για να μην υπάρχουν παρερμηνειες ας είναι και αυτό σε μορφή κουίζ αλλά να υπάρχει αν μιλάμε για άμυνα χαφ ή επίθεση .prist64 έγραψε: Κυρ 20 Ιούλ 2025, 19:29 για πειτε μου τωρα