Προετοιμασία και φιλικά 2025-26

Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Re: Προετοιμασία και φιλικά 2025-26

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Πάρα πολύ θετικός ο Μπαλντέ, νομίζω είναι έτοιμος για την πρώτη ομάδα, δεν του λείπει κάτι, η ηλικία του μου είναι αδιάφορη.
Και ο Μύθου έχει καλά στοιχεία. Θα ήθελα να πιέζει λίγο παραπάνω.
Κένι καν Τέιλορ έχουν ταχυδύναμησε υψηλά επίπεδα, ο Τέιλορ μου άρεσε αρκετά, προσεκτικές πάσες καλός τακτικά και αρκετά γρήγορος.
Τον Μπαταούλα θέλω να τον δω παραπάνω δεν έβγαλα συμπέρασμα.

Με τον Σορετίρε απογοητεύτηκα, δεν μπορούσε να κρατήσει μπάλα καθόλου, άνετα τον δίνουμε δανεικό να πάρει τη θέση του ο Μπαλντέ.
Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί δεν είδαμε τον Χατσίδη
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

pavlos06 έγραψε: Τετ 16 Ιούλ 2025, 17:40 Επειδή το δεύτερο ημίχρονο δεν το είδα, ο τσοπούρογλου πως σας φανηκε? για 5ος λεει τίποτα ? Γιατι οι δημοσιογράφοι λένε πως ο λου είναι αρκετά ευχαριστημένος από τις προπονήσεις.
Αν κοπεί δεν θα μου κάνει εντύπωση, ίσως πρέπει να πάει δανεικός σε ομάδα τύπου Τρίπολη και θα δούμε.
Όχι ότι ήταν κακός αλλά ούτε και καλός.
Afanas

Δημοσίευση από Afanas »

dragon έγραψε: Τετ 16 Ιούλ 2025, 18:23 Αν ο Ντεσπόντοφ πιάνει θέση ξένου κ πουληθεί θα ηταν ωραία να δούμε μπαλντε να παίρνει αυτή τη θεση
κι ο Μπαλντε πιάνει θέση ξένου νομίζω
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

dragon έγραψε: Τετ 16 Ιούλ 2025, 18:23 Αν ο Ντεσπόντοφ πιάνει θέση ξένου κ πουληθεί θα ηταν ωραία να δούμε μπαλντε να παίρνει αυτή τη θεση
Ούτε ο Despodov ούτε ο Balde ( έχει ισπανικό διαβατήριο) πιάνουν θέση ξένου αν δεν κάνω λάθος.
Σίγουρα ξένοι θεωρούνται οι Taison Baba Camara
και δεν ξέρω τι ακριβώς παίζει με τους Βρετανούς
( Taylor Kenny Shoretire) και με τους Σοβιετικούς
( Chalov Ozdoev Gushesasvili)
Αν μπορεί κάποιος που γνωρίζει σίγουρα ας μας διαφωτίσει.
Άβαταρ μέλους
Iggy Pop

Δημοσίευση από Iggy Pop »

:pano: Καλησπέρα! Καλούτσικη η πρώτη εικόνα της ομάδας αρκετά καλή η παρουσια Μύθου και Μπαλντε, μπραβο στα παιδιά δείχνουν να αρπάζουν την ευκαιρία απο τα μαλλιά! Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας και μην ξεχνάτε πως είμαστε σε περίοδο προετοιμασίας όπου είναι απολύτως φυσιολογικό οι ποδοσφαιριστές να μην αποδίδουν τα αναμενόμενα σύμφωνα με την αξία τους, οπότε καλό θα ήταν να κρατήσουμε την αυστηρή κριτική για αργότερα.... :pano:
Άβαταρ μέλους
Panx Romana

Δημοσίευση από Panx Romana »

Από την στιγμή που η Βρετανία αποχώρησε από την Ευρωπαϊκή Ένωση οι παίκτες που προέρχονται από τα εκεί πρωταθλήματα θεωρούνται ξένοι.
Για τους εκ Ρωσιων δεν γνωρίζω
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

Η ομάδα εξακολουθεί να έχει τεράστιο θέμα στο κέντρο. Πρέπει να έρθουν δυο παιχταράδες στο κέντρο μπαλάτοι που να έχουν και τρεξίματα για να παίζουν ζευγάρια με Μειτε και Οζντοεφ. Το παλικάρι ο Μαντι δεν μπορεί στο 8. Δεν προσφέρει απολύτος τίποτα είτε ανασταλτικά είτε δημιουργικά απο πίσω. Πρέπει να ξεκινάει μονο στο 10 εναλλαξ με Ντέλια και ο Πελκας να παίρνει 20λέπτα στο τέλος. Οπως επίσης πρέπει να γινει το ίδιο και αριστέρα με Μπαλντέ. Ο μικρός επιβάλλεται να ξεκινάει βασικός τα παιχνίδια εναλλαξ με Ιβανούσετς και ο Ται να παίρνει τα 20 λεπτά στο τέλος που ανοιγουν οι γραμμές. Ο Σορετίρε δυστυχώς δεν βλέπω πως μπορεί να έχει ρόλο εφόσον υπεγράψε ο Ταισον.

Πίσω απο Κετζιόρα θα αφηνα Μπαταούλα και 3ο φορ τον Μύθου. Φυσικά και υπάρχουν ατέλειες στο ρόστερ έτσι αλλα με δυο χαφάρες επιπλέον και μια φοράκλα πιστεύω δεν θα φαινόντουσαν τοσο αγωνιστικά. Δυο χαφάρες και μια φοράκλα και θα αλλάζε πρόσωπο η ομάδα.
gianantho

Δημοσίευση από gianantho »

Πολύ καλή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο. Οι μικροί φαίνονται ότι δεν θα αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη.
Mathmak

Δημοσίευση από Mathmak »

:pano: Καλησπέρα και από εμένα.
Κάθε καλοκαίρι μ ‘αρέσει πολύ να βλέπω τα φιλικά (παρακολουθώ ανελλιπώς όλα τα φιλικά από το 2004), καθώς αν ξέρεις τι να προσέχεις μπορείς να βγάλεις αρκετά συμπεράσματα για το πως θα κυλήσει η χρονιά.
Ποτέ δε με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα, παρά μόνο τι προσπαθεί να παίξει η ομάδα (να παίξει κάθετα, με σέντρες, με build up, κ.τ.λ. ), χωρίς να με ενδιαφέρει αν θα πετύχει ή όχι (άλλωστε αυτό είναι το νόημα των φιλικών)
Πέρσι ήταν η πρώτη φορά που έβλεπα τους αγώνες και δεν έβλεπα τίποτα καινούργιο στο τρόπο παιχνιδιού της ομάδας. Θεωρώ πως και φέτος κάτι ίδιο θα συμβεί.
Ένα πράγμα που δε μου αρέσει τα τελευταία 3 χρόνια στον ΠΑΟΚ είναι που δεν βλέπω κάποια επιθετική τακτική, τριγωνάκια, overlap με σχέδιο, κ.τ.λ. κυρίως για να μπορείς να σπας κλειστές άμυνες. Βέβαια θα μου πείτε 2 χρόνια είχαμε τη καλύτερη επίθεση. Ναι, αλλά με ποιους με Λαμία, Καλλιθέα ?
Προσωπική μου άποψη, βλέπω αργό ποδόσφαιρο το οποίο επιθετικά βασίζεται πολύ στις εμπνεύσεις και στις ατομικές ενέργειες κάποιων παικτών και δε ξέρω αν θα γίνει κάποια αλλαγή φέτος. Δεν έχουμε παίκτες να τριπλάρουν, χαφ που θα τρέξουν 5 10 μέτρα με τη μπάλα. Εύχομαι να δούμε περισσότερη δουλειά πάνω σε αυτό τον τομέα.
Στο σημερινό φιλικό πιο σημαντικό ήταν να δούμε πως θα πάει η συνεννόηση άμυνας με τερματοφύλακα, που νομίζω τα πήγανε αρκετά καλά. Ατομικά, Τάισον και Ντεσπότοφ με κούρασαν, Μπαλντε μ ‘άρεσε πολύ και Μύθου δεν θεωρώ ότι έλαμψε, όπως λένε πολλοί, αλλά αυτό που είδα μου είναι αρκετό για να πω ότι αξίζει για 3ος (δεν είδαμε και τον Χατσίδη βέβαια)
:nairepaok: :nairepaok:
moutro21

Δημοσίευση από moutro21 »

Παιδιά επειδή δεν το είδα το φιλικό!! Προσπαθώ να το βρω για να το δω τώρα, αλλά δεν μπορώ να το βρω!
Μήπως ξέρει κανείς αν είναι διαθέσιμο το ματς κάπου για να το δω;;
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

αν δεν παρουμε φορ γιατι θελουμε να στηριξουμ τον μικρο, και ο μικρος θα καει και η ομαδα...οι νεαροι δεν ειναι για την πρωτη ομαδα, δεν εχουν εμπειριες και το μπολιασμα πρεπει να γινει σιγα σιγα...
με νεαρους μεσα δεν γαμησε κανεις το ειπε και ο Λουτσε σε συνεντευξη, οτι η πρωταθλημα ή νεαρους
Άβαταρ μέλους
wickerman

Δημοσίευση από wickerman »

Η Brighton τείνει να διαφωνήσει.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Που να δεις τι κάνει η Μπαρτσελόνα ή η νέα αγαπημένη μας μπριζ
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Και η Παρί και πόσες άλλες…ακόμα και ο γαύρος στα δικά μας
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Εμένα πάλι δεν με κούρασε κανένας παίκτης. Είναι το πρώτο φιλικό της χρονιάς κι αν υπάρχει ένα κύριο συμπέρασμα που βγαίνει πάνω από όλες τις γνώμες που διάβασα είναι ότι η θέση που κραυγάζει για ενίσχυση είναι αυτή του κεντρικού χάφ. Ο προπονητής δεν μπόρεσε να κάνει το ροτεισον που ήθελε από το πρωτο κιόλας ματς. Τα λειτουργικά δίδυμα που τόσο ευνοούν την δουλειά του λουτσεσκου, σήμερα δεν μπορούσαν να επιτευχθούν. Ο φορ για τον οποίο γίνεται συνεχώς λόγος νομίζω ότι έπεται παρασάγγας σε σχέση με την αναγκαιότητα απόκτησης ενός ακόμη εμβληματικου παίκτη στο κέντρο.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προετοιμασία-Προπονήσεις-Τραυματισμοί”