Καλως ηρθες Αλφα στο φορουμ! Θα σου ελεγα να παρεις το βιβλιο του Μπανε αλλα βλεπω το εχεις ηδη, αξιζει; Σκεφτομουν να το παρω καιγω αλλα το παραμελησα. Προσωπικα απο μπασκετ δεν ξερω πολλα, αλλα παρακολουθω καθε αγωνα της ομαδας απο το 2021 (νταξει 19 ειμαι μην σχολιασει κανεις ποιο 2021 ρε αδερφε να ουμε, δεν ημουν φαν της καλαθοσφαιρας μικρος!). Ο Μελβιν και ο Τζοουνς που πηραμε μου φαινονται σαν ονοματα καλοι ενω οι αλλοι μετριοι αλλα θα δειξει, περυσι ο 2ος καλυτερος μας επαιζε στην Α2 Κυπρου νομιζω; (Ρευνολντς). Οπως γραφουν πολλοι η φετινη χρονια θα ειναι πιο δυσκολη γιατι ολονων τα budget ανεβαινουν, βεβαια και το δικο μας μαζι. Κακο για μενα οτι ανεβηκαν 2 καλες ομαδες απο την Α2, η Μυκονος και η γρια. Το νησι το βλεπω για 8αδα τουλαχιστον γιατι εχει μεγαλο μπατζετ οπως μου ειπε οπαδος τους(!!!) που ειχα στο ΙΕΚ περυσι, ενω και η γρια θα ειναι ανταγωνιστικη.Nickalfas04 έγραψε: Κυρ 13 Ιούλ 2025, 11:00 Καλησπέρα , έχω να ρωτήσω να πω και να μάθω πολλά πράγματα . ( Κείμενο για υπομονετικούς αναγνώστες )
Θα ξεκινήσω θέλοντας να πω ένα τεράστιο ΧΑΊΡΕΤΑΙ σε όλο το Forum του PAOKmania και να συστηθώ . Είμαι ο Νίκος ( το παρατσούκλι μου θα είναι Άλφας ) μεγαλωμένος στον Κορυδαλλό Πειραιώς μέχρι μια ηλικία πριν το γυμνάσιο ( αλλά και ποιο μεγάλος για σπουδές ) και μετέπειτα σε μια επαρχία κοντά στην Κομοτηνή . Κοντά στα 28 και ΠΑΟΚτσης φόλα από το 2014 βαπτισμένος στον χαμένο τελικό κυπέλλου στο ποδόσφαιρο από τον Βάζελο. Τι ποιο ΠΑΟΚ θα μου πει κανείς .. Νιώθω ευλογημένος γιατί η επαφή μου με το μπάσκετ ξεκίνησε λίγο πριν σχεδιαστεί η προηγούμενη ομάδα του Τρελό-Ιταλού . Να είμαι ειλικρινής ακόμα δεν σκαμπάζω από μπάσκετ παρόλο που καταλαβαίνω αρκετά πράγματα στο παρκέ , συνεχίζω λέγοντας ότι νιώθω τόσο ευλογημένος που στην πρώτη χρονιά που δεν έχασα ματς του ΠΑΟΚ στο μπάσκετ ΦΤΆΣΑΜΕ ΣΕ ΤΕΛΙΚΌ ΔΙΟΡΓΆΝΩΣΗΣ !!!! πριν καλά καλά μάθω τις θέσεις του Ρέινολτ , του Κατσίβελη του Χέντερσον του Μπάρτλει του Απσον του Παπαδάκη και πάει λέγοντας και τι κάνει και πως συμπεριφέρεται ο κάθε παίκτης που παίζει σε αυτή τη θέση φτάσαμε τελικό , και κάποιο άνθρωποι συν οπαδοί περίμεναν πάνω από μια 20ετία για ένα όραμα που γεννήθηκε φέτος εμένα μου δόθηκε απλόχερα και τυχερά σαν rookie !!
1) Θα με ενδιέφερε πάρα πολύ αν έχετε κάτι να μου προτείνεται όσο αφορά το μπάσκετ ( τύπου βιβλία , σειρές , οτιδήποτε για να μορφωθώ)
2) Ιστορικά γεγονότα που θα 'έπρεπε΄ να μάθω πριν συνεχίσω παρακάτω πάντα σεβόμενος την ιστορία του συλλόγου .
3) Την γνώμη σας για τις μεταγραφές και τον σχεδιασμό της 'καινούριας ' ομάδας ( προφανώς διαβάζω και τα παραπάνω σχόλια )
Υ.Γ Το διαρκείας μου το έκλεισα , την μπλούζα μου την πήρα ( και θα πάρω και της καινούριας σεζόν ) , το βιβλίο του Μπάνε το πήρα και παρότι βιβλίο αυτοβελτίωσης υπήρχαν πολλά γεγονότα που με κάνανε να ζήσω έστω και στην φαντασία μου το μπάσκετ των 90's![]()
Υ.Γ2 Όποιος διάβασε μέχρι εδώ ε είναι για ψυχίατρο
Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
-
Α1 Κύπρου έπαιζε ο Ρέινολντς. Νομίζω είχε πάρει και το πρωτάθλημα
- These users thanked the author nikos ioannidis for the post:
- AntreasG4
-
Δυστυχως δεν αποκτηθηκε για 3 λεπτα ο Σλαφτσακης απο την στιμγη που θα ειναι η 1η η 2η αλλαγη στο 5αρι σου...nikos ioannidis έγραψε: Κυρ 13 Ιούλ 2025, 13:46Ε τρία λεπτά θα παίζει έτσι και αλλιωςABOLEYTOI έγραψε: Κυρ 13 Ιούλ 2025, 13:15 ούτε εμένα μου αρέσει ο Σλαφτσάκης, 5 φάουλ σε 3 λεπτά θα κάνει.
καλωσήρθες Άλφα
απαντήσεις δεν έχω, θα σου πρότεινα να ξεψαχνίσεις το forum αν και δεν πάει ούτε 20 χρόνια πίσω![]()
ραντεβού στο παλατάκι
Παντα οσο τον θυμαμαι οι προπονητες τον χρησιμοποιουσαν για αμυντικους ρολους, τυπου να ξεκουρασουν τον βασικο τους η να μπει να κανει φαουλ εσκεμενα...
Δεν ειναι και καμια αμυντικαρα ομως ,μην τρελαθουμε, πιο πολυ με παθος παιζει παρα με ικανοτητα ,καθως μιλαμε και για κοντο για αυτη την θεση μολις 2.01 υψος...
Επιθετικα δεν το συζηταω γιατι θα πω πολυ ασχημα πραγματα..Δεν εχω καταλαβει πως βρισκει συνεχως συμβολαιο σε Α1 ομαδες...
Ενταξει καταλαβαινω οτι τον πηραμε επειδη ηταν φτηνος, αλλα ας δινοταν ευκαιρια σε ενα νεο παιδι που υπαρχει και μια πιθανοτητα να βγει παρα στον Σλαφτακη που ξερουμε οτι ειναι παικτης του 3 και εκει παιζει μια ζωη...
-
Ο τρίτος σέντερ θα είναι, ο 11-12ος παίκτηςMetagrafakias έγραψε: Κυρ 13 Ιούλ 2025, 15:39Δυστυχως δεν αποκτηθηκε για 3 λεπτα ο Σλαφτσακης απο την στιμγη που θα ειναι η 1η η 2η αλλαγη στο 5αρι σου...nikos ioannidis έγραψε: Κυρ 13 Ιούλ 2025, 13:46Ε τρία λεπτά θα παίζει έτσι και αλλιωςABOLEYTOI έγραψε: Κυρ 13 Ιούλ 2025, 13:15 ούτε εμένα μου αρέσει ο Σλαφτσάκης, 5 φάουλ σε 3 λεπτά θα κάνει.
καλωσήρθες Άλφα
απαντήσεις δεν έχω, θα σου πρότεινα να ξεψαχνίσεις το forum αν και δεν πάει ούτε 20 χρόνια πίσω![]()
ραντεβού στο παλατάκι
Παντα οσο τον θυμαμαι οι προπονητες τον χρησιμοποιουσαν για αμυντικους ρολους, τυπου να ξεκουρασουν τον βασικο τους η να μπει να κανει φαουλ εσκεμενα...
Δεν ειναι και καμια αμυντικαρα ομως ,μην τρελαθουμε, πιο πολυ με παθος παιζει παρα με ικανοτητα ,καθως μιλαμε και για κοντο για αυτη την θεση μολις 2.01 υψος...
Επιθετικα δεν το συζηταω γιατι θα πω πολυ ασχημα πραγματα..Δεν εχω καταλαβει πως βρισκει συνεχως συμβολαιο σε Α1 ομαδες...
Ενταξει καταλαβαινω οτι τον πηραμε επειδη ηταν φτηνος, αλλα ας δινοταν ευκαιρια σε ενα νεο παιδι που υπαρχει και μια πιθανοτητα να βγει παρα στον Σλαφτακη που ξερουμε οτι ειναι παικτης του 3 και εκει παιζει μια ζωη...
-
Το δεύτερο τεσσάρι. Ελπίζουμε τουλάχιστον να είναι καλύτερος από πέρσυ.
-
Ο Ιατρίδης δεν είναι 19 χρονών για να περιμένεις καμία τρομερή βελτίωση ,αυτός είναι και κρίμα γιατί το παιδί δεν του λείπουν τα σωματικά προσόντα ούτε η τεχνική αλλά η ψυχή για να παίξει σε αυτό το επίπεδο…Θα είναι ο 11ος παίκτης όπως πέρυσι και 12ος κάποιος νεαρός..nikos ioannidis έγραψε: Κυρ 13 Ιούλ 2025, 16:29 Το δεύτερο τεσσάρι. Ελπίζουμε τουλάχιστον να είναι καλύτερος από πέρσυ.
Οπότε καταλαβαίνετε ότι ο Σλαφτσακης θα έχει ενεργό ρόλο στην ομάδα!!
Είμαι σίγουρος ότι θα αποκτήθει Αμερικανός επιπέδου Τζοόυνς
αλλά στο μπάσκετ υπάρχουν και τραυματισμοί..Αν πάθει κάτι κάποιος χτυπά ξύλο θα κατεβαίνω με βασικό Σέντερ Σλαφτσακη!!βοηθα Παναγία μου!!
-
Και στο τέσσερα ποιος θα παίζει όταν θα είναι στον πάγκο ο Μέλβιν; Ο Σλαφτσάκης δεν μπορεί γιατί δεν έχει σουτ. Μόνο ο Τζόουνς μπορεί που έχει και τρίποντο. Ή να ανεβαίνει ο Περσίδης στο "4". Αλχημείες δηλαδή.
-
Επίσης αν ήμουν ο Ιατρίδης θα έκανα μεγαλύτερη προσπάθεια στο να βελτιώσω το τρίποντο. Αυτό θα ήταν το κλειδί για να γίνω παίκτης Α1 με καλή θέση στο ροτέισον.
-
Ο Κλείτος πάντως έγραψε πως ο Upson ζήτησε 150 από Βαρέζε. Απίθανο να υπογραφεί σε εμάς με τόσα νομιζω
- These users thanked the author feria for the post:
- nikos ioannidis
- KalamarGiannis
εξαρτάται αν θα δώσουμε τα 150 ή αν έπεσε το ποσό.
Το ερώτημα είναι- ΟΚ αυτόν τον ξέρεις και είναι σχετικά σταθερός, όχι μέτριος αλλά ούτε και σούπερ, καλούτσικο θα τον έλεγα - ΤΙ ΣΕΝΤΕΡ βρίσκει κανείς με αυτά τα λεφτά...
ως τώρα:
1.Brown, Κόνιαρης, ??? (Κωνσταντινιδης, Χουχούτης)
2. Jackson, Ζάρας
3. ξένος, Περσίδης
4.Μέλβιν, Ιατρίδης
5. Μαλβιν , (Apson ή ξένος), Σλαφτσάκης
o Kλείτος είπε ότι δεν υφίσταται Αλέξης Αντετοκούμπο, ενώ για τον Τσάμη είπε ότι υπάρχει παρασκήνιο (και θα το γράψει σε μπαμ ζιπ αχ) συν κάτι παραπάνω στα χρήματα που ζήτησε και προτιμήθηκε ο Σλαφτσάκης.
ΥΓ βλέποντας το ρόστερ έχουμε 2 κοντοπούτανους γρήγορους θρασείς και σκόρερ αλλά με καλή πάσα, και 2 πολύ καλούς παίκτες ρακέτας στο 4 και 5 (αλτικούς και ταχείς). Αν παίξουμε uptempo με αυτούς και το 3αρι έχει φαρμακερό τρίποντο, θα μαστε πολύ καλοί επιθετικά, θα επαναλάβουμε την περσινή εικόνα. Γνώμη μου...
(το πρόβλημα είναι η 2nd unit)
Το ερώτημα είναι- ΟΚ αυτόν τον ξέρεις και είναι σχετικά σταθερός, όχι μέτριος αλλά ούτε και σούπερ, καλούτσικο θα τον έλεγα - ΤΙ ΣΕΝΤΕΡ βρίσκει κανείς με αυτά τα λεφτά...
ως τώρα:
1.Brown, Κόνιαρης, ??? (Κωνσταντινιδης, Χουχούτης)
2. Jackson, Ζάρας
3. ξένος, Περσίδης
4.Μέλβιν, Ιατρίδης
5. Μαλβιν , (Apson ή ξένος), Σλαφτσάκης
o Kλείτος είπε ότι δεν υφίσταται Αλέξης Αντετοκούμπο, ενώ για τον Τσάμη είπε ότι υπάρχει παρασκήνιο (και θα το γράψει σε μπαμ ζιπ αχ) συν κάτι παραπάνω στα χρήματα που ζήτησε και προτιμήθηκε ο Σλαφτσάκης.
ΥΓ βλέποντας το ρόστερ έχουμε 2 κοντοπούτανους γρήγορους θρασείς και σκόρερ αλλά με καλή πάσα, και 2 πολύ καλούς παίκτες ρακέτας στο 4 και 5 (αλτικούς και ταχείς). Αν παίξουμε uptempo με αυτούς και το 3αρι έχει φαρμακερό τρίποντο, θα μαστε πολύ καλοί επιθετικά, θα επαναλάβουμε την περσινή εικόνα. Γνώμη μου...
(το πρόβλημα είναι η 2nd unit)
Νομίζω πως ο Σλαφτσακης δεν είναι τόσο κακή επιλογή όσο πιστεύετε οι περισσότεροι. Προφανώς μαζί με Ιατρίδη θα είναι οι αλλαγές στο τέσσερα όταν περισυ ήταν μόνο ο Ιατρίδης. Ο Σλαφτσακης έχει κάποια πολύ θετικά στοιχεία ειδικά στις αλλαγές στην άμυνα όπου είναι πολύ καλός όταν βγαίνει να μαρκάρει γκαρντ μέσα από πικ εν ρολ. Δεν είναι νά παίζει πάνω από 10 λεπτά ανά παιχνίδι αλλά αν χρησιμοποιείται σωστά έχει να δώσει. Υπό συνθήκες μπορεί να παίξει και στο 5.
Τέλος ο Ιατρίδης επίσης δεν είναι ένα όρθιο ξύλο όπως περιγράφεται. Έχει πολύ καλό σουτ για την θέση του για Έλληνας για αυτό καί ο Καραγιαννίδης ήταν αλλαγή του στα εφηβικά του ΠΑΟΚ. Αυτό που του λείπει είναι δύναμη για να ανταποκριθεί στην Α1 και αυτό είναι κάτι που δουλεύεται στο γυμναστήριο.
Ο Απσον σαν δίδυμο με τον Τζόουνς στο πέντε στη θεωρία αλληλοσυμπληρώνονται.
Η επιλογή Αμερικανού στο 3 θα είναι πολύ κρίσιμη κατά την γνωμη πρέπει να έχει πολύ καλό σουτ σαν σποτ σουτέρ στο τρία και πολύ καλή άμυνα
Τέλος ο Ιατρίδης επίσης δεν είναι ένα όρθιο ξύλο όπως περιγράφεται. Έχει πολύ καλό σουτ για την θέση του για Έλληνας για αυτό καί ο Καραγιαννίδης ήταν αλλαγή του στα εφηβικά του ΠΑΟΚ. Αυτό που του λείπει είναι δύναμη για να ανταποκριθεί στην Α1 και αυτό είναι κάτι που δουλεύεται στο γυμναστήριο.
Ο Απσον σαν δίδυμο με τον Τζόουνς στο πέντε στη θεωρία αλληλοσυμπληρώνονται.
Η επιλογή Αμερικανού στο 3 θα είναι πολύ κρίσιμη κατά την γνωμη πρέπει να έχει πολύ καλό σουτ σαν σποτ σουτέρ στο τρία και πολύ καλή άμυνα