Και τα δύο είναι επείγον....αλλά αν χτυπήσει ο Μεϊτε έχεις Οζντοεφ να παίξει βασικός, αν χτυπήσει ο Τσαλοφ ποιος;Jim_Chatz έγραψε: Κυρ 13 Ιούλ 2025, 10:56 Επιμένω, ότι αυτή τη στιγμή επείγει περισσότερο του χαφ πάρα του φορ.
Πρέπει να υπάρχουν δύο δυάδες στα χαφ και ένας πέμπτος που μάλλον θα είναι ο Τσοπουρογλου
Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
-
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
-
Πως προκύπτει ότι θα είμαστε αδύναμοι στην κλήρωση του Κονφερενς?Panostas1995 έγραψε: Κυρ 13 Ιούλ 2025, 10:40Πραγματικά το μόνο που φοβάμαι από τις κληρώσεις είναι πως αν αποκλειστουμε από το Γιουρόπα, στη κλήρωση του Κόνφερενς θα είμαστε αδύναμοι και εκεί θα περιμένουν κάποιες καλές ομάδες από Αγγλία, Ισπανία κτλ ...μόνο αυτό φοβάμαι, αν περάσουμε το πρώτο ζευγάρι τότε είμαστε και μέσα στο ΓιουρόπαEttien26 έγραψε: Κυρ 13 Ιούλ 2025, 10:37Και τους δύο γύρους ?Panostas1995 έγραψε: Κυρ 13 Ιούλ 2025, 09:37 Με το πάρων ρόστερ αν δεν έχουμε κάποιο δράμα με τραυματισμό Τσαλοφ μια χαρά περνάει τους γύρους η ομάδα ...
Παίζουν ρόλο και οι κληρώσεις οπότε το βλέπω εξαιρετικά αμφίβολο.
-
Η ομάδα που θα παίξουμε στο Γιουρόπα θα έχει σχετικά χαμηλή βαθμολογία, αν αποκλείσουμε από αυτή τότε παίρνουμε τους δικούς της βαθμούς και δε κρατάμε τους δικούς μας...DonnieMcGrath έγραψε: Κυρ 13 Ιούλ 2025, 10:59Πως προκύπτει ότι θα είμαστε αδύναμοι στην κλήρωση του Κονφερενς?Panostas1995 έγραψε: Κυρ 13 Ιούλ 2025, 10:40Πραγματικά το μόνο που φοβάμαι από τις κληρώσεις είναι πως αν αποκλειστουμε από το Γιουρόπα, στη κλήρωση του Κόνφερενς θα είμαστε αδύναμοι και εκεί θα περιμένουν κάποιες καλές ομάδες από Αγγλία, Ισπανία κτλ ...μόνο αυτό φοβάμαι, αν περάσουμε το πρώτο ζευγάρι τότε είμαστε και μέσα στο ΓιουρόπαEttien26 έγραψε: Κυρ 13 Ιούλ 2025, 10:37
Και τους δύο γύρους ?
Παίζουν ρόλο και οι κληρώσεις οπότε το βλέπω εξαιρετικά αμφίβολο.
- These users thanked the author Panostas1995 for the post:
- DonnieMcGrath
Αυτό ακριβώς λέω για τον χάφ.thios4 έγραψε: Κυρ 13 Ιούλ 2025, 10:50 Εγώ πιστεύω πως δεν θα το ρισκάρει ο Λουτσέσκου να κάνουμε προετοιμασία με έναν επιθετικό (που να υπολογίζει σοβαρά εννοώ, δεν ξεγράφω τους μικρούς), και φοβάμαι πως θα υπογράψουν τον Μπράντον. Αν δεν κλείσει μέσα στις επόμενες 2-3 μέρες ο βασικός επιθετικός.
Αν υποθέσουμε ότι στο μυαλό του λόγω εμφανίσεων Χατσιδης και Μύθου μπήκαν στην εξίσωση όχι μόνο αριθμητικά, δεν ισχύει το ίδιο με Τσοπουρογλου και Θυμιανη. 3 ενεργά χάφ έχει αυτή την στιγμή η ομάδα
Στο Χ όλοι οι ξένοι λένε για Ακπομ και για τον Αιγύπτιο.
Προσωπικά όποιον από τους δύο πάρουμε θα είμαι ικανοποιημένος.
Νομίζω η κλήρωση πάει βάση του ισχυρου του ζευγαριούPanostas1995 έγραψε: Κυρ 13 Ιούλ 2025, 11:01Η ομάδα που θα παίξουμε στο Γιουρόπα θα έχει σχετικά χαμηλή βαθμολογία, αν αποκλείσουμε από αυτή τότε παίρνουμε τους δικούς της βαθμούς και δε κρατάμε τους δικούς μας...DonnieMcGrath έγραψε: Κυρ 13 Ιούλ 2025, 10:59Πως προκύπτει ότι θα είμαστε αδύναμοι στην κλήρωση του Κονφερενς?Panostas1995 έγραψε: Κυρ 13 Ιούλ 2025, 10:40
Πραγματικά το μόνο που φοβάμαι από τις κληρώσεις είναι πως αν αποκλειστουμε από το Γιουρόπα, στη κλήρωση του Κόνφερενς θα είμαστε αδύναμοι και εκεί θα περιμένουν κάποιες καλές ομάδες από Αγγλία, Ισπανία κτλ ...μόνο αυτό φοβάμαι, αν περάσουμε το πρώτο ζευγάρι τότε είμαστε και μέσα στο Γιουρόπα
Έχω ένα feeling ότι ο Τσούμπα με αυτους τους μεσοεπιθετικούς από πίσω του θα οργιάσει.Dimpatra έγραψε: Κυρ 13 Ιούλ 2025, 11:07 Στο Χ όλοι οι ξένοι λένε για Ακπομ και για τον Αιγύπτιο.
- These users thanked the author nunies4 for the post (total 3):
- Dimpatra, Unpsofable78, Mīngus
Λοιπόν μίλησα με τους φίλους μου από Νάπολη (ήμουν 6 χρόνια την δεκαετία του 90 για δουλειά εκεί) και μου είπαν για τον Σεντιρα ότι είναι καλός παίκτης για τριτοτερτος.
Ίσως στο Σαλέρνο και στο Μπάρι να ήταν βασικός.
Προσέξτε όμως ότι αυτοί έχουν είχαν για βασικό Λουκακου και Οσιμεν που κοστίζουν πάνω από 50 60 εκατομμύρια.
Τέτοιο στυλ παίχτης είναι και ο Αιγύπτιος της Ναντ ίσως με καλύτερη τεχνική και ταχύτητα.
Συμπέρασμα και οι δύο είναι εντυπωσιακα βελτιωμένες εκδόσεις του Μπράντον.
Προσέξτε όμως ότι αυτοί έχουν είχαν για βασικό Λουκακου και Οσιμεν που κοστίζουν πάνω από 50 60 εκατομμύρια.
Τέτοιο στυλ παίχτης είναι και ο Αιγύπτιος της Ναντ ίσως με καλύτερη τεχνική και ταχύτητα.
-
Δε νομίζω γιατί δε γίνεται η ομάδα που θα αποκλείσουμε να πάει σαν δυνατή στον Κόνφερενς....dragon έγραψε: Κυρ 13 Ιούλ 2025, 11:09Νομίζω η κλήρωση πάει βάση του ισχυρου του ζευγαριούPanostas1995 έγραψε: Κυρ 13 Ιούλ 2025, 11:01Η ομάδα που θα παίξουμε στο Γιουρόπα θα έχει σχετικά χαμηλή βαθμολογία, αν αποκλείσουμε από αυτή τότε παίρνουμε τους δικούς της βαθμούς και δε κρατάμε τους δικούς μας...DonnieMcGrath έγραψε: Κυρ 13 Ιούλ 2025, 10:59
Πως προκύπτει ότι θα είμαστε αδύναμοι στην κλήρωση του Κονφερενς?
Αν είναι να πάρουμε φορ για 4η επιλογή, προτείνω Μπράντον.gk.box16 έγραψε: Κυρ 13 Ιούλ 2025, 11:11 Λοιπόν μίλησα με τους φίλους μου από Νάπολη (ήμουν 6 χρόνια την δεκαετία του 90 για δουλειά εκεί) και μου είπαν για τον Σεντιρα ότι είναι καλός παίκτης για τριτοτερτος.
Εγώ δεν έχω feeling. Είμαι σίγουρος. Φέρτε το άλογο σπίτι του.
- Mitsospaoki4
- Moderator
3 χρόνια στον ΠΑΟΚ, ποτέ δεν θυμάμαι να εντυπωσιάζομαι από τον Ακπομ.
Οκ είχε κάποιες καλές ενέργειες σε κάποια ματς αλλά θυμάμαι και όταν έφυγε την πρώτη φορά που λέγαμε ευκαιρία να έρθει κάποιος καλύτερος.
Στην 2η θητεία του ήταν μέτριος με αποκορύφωμα τον τελικό κυπέλου με την κεφαλιά με "ώμο" από το 1 μέτρο.
Γενικά ούτε με χαλάει σαν κίνηση, ούτε τον θεωρώ κάτι ιδιαίτερο.
Πιστεύω αν διατηρηθεί αυτή η μεσοεπιθετική γραμμή, 10 γκολ θα τα έχει σίγουρα
Οκ είχε κάποιες καλές ενέργειες σε κάποια ματς αλλά θυμάμαι και όταν έφυγε την πρώτη φορά που λέγαμε ευκαιρία να έρθει κάποιος καλύτερος.
Στην 2η θητεία του ήταν μέτριος με αποκορύφωμα τον τελικό κυπέλου με την κεφαλιά με "ώμο" από το 1 μέτρο.
Γενικά ούτε με χαλάει σαν κίνηση, ούτε τον θεωρώ κάτι ιδιαίτερο.
Πιστεύω αν διατηρηθεί αυτή η μεσοεπιθετική γραμμή, 10 γκολ θα τα έχει σίγουρα
- These users thanked the author Mitsospaoki4 for the post (total 4):
- vasgias, TylerDurden, Blackgr4, Magdi Tolba 4
Καποιον που να μην κανει κεφαλια με τον ωμο θελω και ας τον λενε οπως ναναι.
- These users thanked the author icue for the post (total 4):
- Blackgr4, Magdi Tolba 4, thios4, sakis_the_fraud
- loukas karadimos
Νομίζω ότι περισσότερη σημασία από το πόσα έχει το με ποιους και πως θα τα βάλει
Με τα κεοφωρεια τ χρειαζόμαστε ένα τανκ να κάνει το μισό μηδέν και να ξεκλειδώνει τα ματς γιατί γενικά η ομάδα σκοράρει
Ο ακπομ το έκανε αυτό στην καλή του μέρα, στην κακή πάλι…
Με τα κεοφωρεια τ χρειαζόμαστε ένα τανκ να κάνει το μισό μηδέν και να ξεκλειδώνει τα ματς γιατί γενικά η ομάδα σκοράρει
Ο ακπομ το έκανε αυτό στην καλή του μέρα, στην κακή πάλι…
Παιδιά ο Μοσταφά είναι ακραίο φορ. Δεν χορταινω να βλέπω τα highlights του. Και άλλοι έχουν highlights ΟΚ αλλά αυτός κάνει άλλα πράγματα....
- These users thanked the author vasgias for the post (total 4):
- PoccoPicante, navigator11, ΚΩΣΤΑΣ2019, Logistis