Ιβάν Σαββίδης VII

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
fossa

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Δημοσίευση από fossa »

@renegade
Ναι ο ΠΑΟΚ πέρσι πήρε το πρωτάθλημα αλλά μέχρι τον Σεπτέμβρη παρακαλούσες να βάλουν την ομάδα σε όμιλο Κόνφερενς ο Τσιγγάρας και ο Σβαμπ.
Αν έλεγες ότι θα πάρουμε το πρωτάθλημα θα σε πετούσαν ντομάτες όλοι.
Και το 2021 πήραμε το κύπελλο με μια ομάδα που δεν βλεπόταν.
Το 2022 και 2023 τα ίδια και χειρότερα.
Ναι πλάκα έχουμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος fossa την Πέμ 10 Ιούλ 2025, 01:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
riegel

Δημοσίευση από riegel »

alexgarcia6 έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 01:22 Συμφωνοι

Το σημερινο ειναι απλα μια επιδειξη "να εγω εχω τοσα, ετοιμα ζεστα, εσυ;"

Στην ουσια δεν εχουν μπει ακομα
Το σημερινό είναι απλά «τίποτα».

Και εγώ μπορεί να πάρω ένα χαρτί σήμερα από τη τράπεζα και να λέει ότι έχω 5 ευρώ καταθέσεις και την επομένη μέρα να έχω να πληρώσω ενοίκιο, ασφάλεια, δάνειο κτλ και να χρωστάω 10.

Όσο ο ίδιος «κρύβεται» πίσω από τις ανακοινώσεις του ερασιτέχνη και δεν εμφανίζεται να επικοινωνήσει τα θέλω του, εγώ προσωπικά δε μπορώ να πάρω το όλο πράγμα στα σοβαρά πόσο μάλλον να πειστώ για τις «αγνές» του προθέσεις.
These users thanked the author riegel for the post:
navigator11
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

fossa έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 01:00 Τι γελοιότητες είναι αυτά τα κλισέ "πού ήταν το 2012" με αυτή τη λογική που ήταν ο τάδε σε άλλη εποχή δύσκολη του ΠΑΟΚ.
Κάθε επιχειρηματίας περιμένει το timing.
Και άλλο κλισέ "βάλε πρώτα λεφτά στο μπάσκετ, στο βόλεϊ".
Ας πούμε ότι βάζει 1 εκατομμύριο.
Θα τον ειρωνευτείς θα του πεις βάλε 3.
Μετά θα του πεις ποιά 3 για να είμαι τριτοτέταρτος, βάλε 20 να κτυπήσεις γαυροβάζελους.
Μεγάλοι παίκτες είναι αυτοί για το ποδόσφαιρο πάνε για το φιλέτο.
Να χαίρεστε που υπάρχει ένας δεύτερος μπας και κουνηθεί ο μεγάλος που πριν ένα μήνα ήθελε να διώξει τον Λουτσέσκου, να πουλήσει ότι έχει μείνει και τον Ντέλια έτοιμο τον είχε, να κάνεις ομάδα κάθε χρόνο Σεπτέμβρη αν έχεις μπει σε όμιλο, που δεν θέλει να δώσει για μεταγραφή πάνω από 2 εκατομμύρια φορ και σκέφτεται να πάμε με Μπράντον.
Εσύ μπορεί να λες "με τον Πόντιο κι ας παίζω στη Καλαμαριά και δεν γίναμε ΠΑΟΚ για τους τίτλους" αλλά αυτά είναι και πάλι κλισέ.
Ούτε εμείς θα αλλάξουμε ομάδα, δεν είσαι ο μόνος χαλάρωσε.
Αλλά αν εσύ είσαι ευχαριστημένος με τη ΠΑΕ ΠΑΟΚ 5 χρόνια τώρα και λες με τον Σαββίδη ότι και να γίνει υπάρχουμε και πολλοί που θα πούμε όχι τον ΠΑΟΚ θα κοιτάξουμε πρώτα, αρκετά με τις δικαιολογίες περί πολέμου, κοβιντ, ΝΔ κλπ.
Τι σχέση έχουν αυτά με τα περί ευγνωμοσύνης στον Σαββίδη; Όλοι θα το λέμε μέχρι να πεθάνουμε αλλά κάπου ώπα.
Εσυ ωπα που εξισώνεις καποιον που εχει αποδειξει εμπρακτα τι πιστευει για τον ΠΑΟΚ και καποιον που δεν έχει απαντησει ακομα στις ερωτησεις των παλαιμαχων
These users thanked the author aivas19 for the post:
Unpsofable78
alexgarcia6

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

theo-drama έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 01:42 Μα Ρενέ κατά τύχη, πήραμε το Πρωταθλημα περσι, δεν το ξέρεις;

Κατέβηκαν θεοί κ δαίμονες κ το πήραμε.
Παντως σιγουρα δεν το πηραμε λογω συντονισμένης διοικητικής προσπαθειας που στοχευσε στο πρωταθλημα

Υπαρχει λογος που το πρωταθλημα αυτο ειναι ανεπαναληπτο

Οσο για τους θεους και δαιμονες, δεν το λες και.. αστοχο με οσα εγιναν της τελευταιες 4 αγωνιστικες
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

Ξαναβάλτε την κασέτα με την δήλωση του Σαββίδη μετά την ανακοίνωση Κατσαρή, και μετά κολλήστε την άφιξη του σήμερα στο χωριό μας.
Τώρα βάλτε και το χρήμα που εμφανίστηκε στο πιάτο και πέστε μου, για ποιό λόγο τσακώνεστε.
Επιτέλους ο ΠΑΟΚ μας έχει ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ.
black death

Δημοσίευση από black death »

fossa έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 01:47 Αν έλεγες ότι θα πάρουμε το πρωτάθλημα θα σε πετούσαν ντομάτες όλοι.
Μήπως τυχαίνει να μενεις Αθήνα; Γιατι ακόμα θυμαμαι που καναν συζήτηση εδω ποιος απ τους 3 εχει την ομαδάρα κι αμα τους ελεγες πχ οτι ο ΠΑΟΚ πηρε το μεϊτε που έχει παίξει μιλαν, δεν ηξεραν καν ποιος τι και ποτε. Και μέχρι το μαρτιο δεν μπορουσαν να σου πουν ούτε τη μιση 11αδα του ΠΑΟΚ.
Καποια στιγμη πρέπει να τελειωσει αυτο το παραμυθι, πρωτος στην κανονικη περιοδο ησουνα με ταυτόχρονη πορεία στους 8 του κονφερενς και πρωτιά στον όμιλο με νικες μέσα έξω επι της αιντραχτ. Ξέρουμε ολοι που μπήκαν οι ντοματες τελικα.
These users thanked the author black death for the post (total 3):
Unpsofable78, astral, navigator11
nikos ioannidis

Δημοσίευση από nikos ioannidis »

Jairo έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 01:55 Ξαναβάλτε την κασέτα με την δήλωση του Σαββίδη μετά την ανακοίνωση Κατσαρή, και μετά κολλήστε την άφιξη του σήμερα στο χωριό μας.
Τώρα βάλτε και το χρήμα που εμφανίστηκε στο πιάτο και πέστε μου, για ποιό λόγο τσακώνεστε.
Επιτέλους ο ΠΑΟΚ μας έχει ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ.
Δεν είναι ακριβώς έτσι
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

Περίμενε, θα μιλήσει.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Ο ΠΑΟΚ ήτανε η καλύτερη ομάδα στο μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς.
Το εάν θα το έχανε - κυρίως εξαιτίας της γκέλας μέσα στη λαμία - θα καθιστούσε άδικο το τελικό αποτέλεσμα του πρωταθλήματος.

Το τέσσερα στα τέσσερα έφερε ποδοσφαιρική δικαιοσύνη.

Υγ είναι διαφορετικό να λέει κάποιος ότι πρέπει να προσπαθήσουμε να ελαττώσουμε κάποια λάθη μας και κάποια προβλήματα του οργανισμού και διαφορετικο το να μηδενίζει τα πάντα και τους πάντες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Πέμ 10 Ιούλ 2025, 02:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author renegade for the post:
Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

Ωχ μωρέ με τις χαζομάρες.
Έχει καμία σχέση το πρωτάθλημα του '18 και του '19 με τις επόμενες χρονιές του Σαββίδη;
Υπολόγιζε κανείς ότι ο Λουτσέσκου θα βγάλει λαγούς, θα παίξουν τη μπάλα της ζωής τους ο Μουργκ, ο Τάισον στα 36 , ο Μπαμπα θα βγάλει όλη τη σεζόν, στο τέλος θα έχεις MVP τον Σάστρε;

@black death δεν σου γράφω ότι δεν το αξίζαμε, ο ΠΑΟΚ ήταν η καλύτερη ομάδα και η πιο επιθετική που έχω δει στη ζωή μου.
Εγώ τα γράφω αυτά που λατρεύω τον Σαββίδη μακάρι να τον δούμε όπως πριν 5 χρόνια αλλά εγώ πιστεύω ότι και να κάνει μια χρονιά καταπληκτική μετά πάλι θα γίνουν τα περίεργα. Τα έχουμε δει δεκάδες φορές.
alexgarcia6

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

Γιατι ειπε κανεις ας πουμε οτι δεν το αξιζαμε;

Αμφισβητειται απο κανενα ομως οτι το πρωταθλημα ηταν υπέρβαση σημαντικου μεγεθους;

Το οτι επεζησε ο κετζιορα ηταν συνειδητη προβλεψη της ΠΑΕ ασουμε; Ενας γιονι ηρθε το χειμωνα και ο εκονγκ ηταν εκτος απτο κοπα αφρικα

Το διπλο στο χαριλαου με ισραηλινο καμικαζι εξερχομενο απο μαυρες θαλασσες ας πουμε;

Αλλα αυτο κανετε συνεχως, καποιος κριτικαρει την πολιτικη της ΠΑΕ στο συνολο της απο το 19 και μετα, πεταμε ενα «ναι αλλα πηραμε πρωταθλημα» και παει ολο το επιχειρημα στα σκουπιδια ας πουμε
These users thanked the author alexgarcia6 for the post (total 2):
TylerDurden, Hunter
black death

Μιλαμε πάλι για μαθηματα αντίστροφης ψυχολογιας. Οποιος πει οτι δεν ζούμε πέτρινα χρονια γιατι πέρσι πήραμε πρωταθλημα, σημαινει οτι εχει δικαιολογια για ολα τα λαθη της ΠΑΕ. Μιας ΠΑΕ που τα ακουει καθε χρονο πιο πολύ κι απ την κυβερνηση
Οποτε σε αυτά τα πλαίσια βγαζεις το πρωτάθλημα τυχαιο επειδη το καλοκαιρι δεν μπορουσαμε να εκτιμησουμε οτι εχουμε καλό ροστερ, οτι ο κουλιερακης πχ θα γινει τοπ 30 σεντερ μπακ στην Ευρώπη, οτι στη μεσοεπιθετική γραμμη είμαστε πιο δυνατοι απ'ολους (αυτο το είχα ακουσει κι απο γαυρο εν τω μεταξυ), οτι ο μπαμπα δεν βλεπει καν τα υπολοιπα αριστερα μπακ και ουτω καθεξής.
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

Σιγά τι ακούει η ΠΑΕ, φωνές σε φόρουμ και fb? Κλάιν.
Η ομάδα ακόμα και με βαριές ήττες, χωρίς νίκη στη Τούμπα 3 μήνες, κανά σφύριγμα αν όχι χειροκρότημα και καληνύχτα.

Το θέμα είναι ότι τα λεφτά υπάρχουν.
Για το γήπεδο.
Όπως ειρωνευόμαστε τον Τέλη έτσι αντίστοιχα αν δεν μπορεί ο Σαββίδης να το φτιάξει ας καθίσει να τα βρει μαζί του.
Δηλαδή έχω τα λεφτά για ένα όνειρο ζωής και θα πω όχι θέλω να το φτιάξει ο Ιβάν και ας περάσουν 20 χρόνια;
Αν γίνει αυτό δεν θα είμαστε υπόλογοι στην ανάπτυξη και την ιστορία του ΠΑΟΚ;
Το προπονητικό στη Θέρμη θα ανήκει στον Σαββίδη. Όχι στον ΠΑΟΚ. Σκασίλα μου γούστα θα βγάζω κι εκεί.
Το γήπεδο θα ανήκει στον ΠΑΟΚ κι ας το εκμεταλλεύεται όποιος θέλει για 50 χρόνια...
These users thanked the author fossa for the post:
Hunter
black death

Πιστεύεις δηλαδη οτι ο μυστακιδης θα δωσει λεφτα για το γηπεδο, θα παραχωρησει τη χρηση στην ΠΑΕ και θα παει διακοπες;
Προς το παρον ενα ΘΑ το φτιαξω εχουν πει και οι δυο και μέχρι εκει.
Ολο το σκηνικο γινεται επειδη καποιοι φαντάζονται τον ΠΑΟΚ σαν καποιου ειδους γαλατασαράι των βαλκανιων.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

alexgarcia6 έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 02:07 Γιατι ειπε κανεις ας πουμε οτι δεν το αξιζαμε;

Αμφισβητειται απο κανενα ομως οτι το πρωταθλημα ηταν υπέρβαση σημαντικου μεγεθους;

Το οτι επεζησε ο κετζιορα ηταν συνειδητη προβλεψη της ΠΑΕ ασουμε; Ενας γιονι ηρθε το χειμωνα και ο εκονγκ ηταν εκτος απτο κοπα αφρικα

Το διπλο στο χαριλαου με ισραηλινο καμικαζι εξερχομενο απο μαυρες θαλασσες ας πουμε;

Αλλα αυτο κανετε συνεχως, καποιος κριτικαρει την πολιτικη της ΠΑΕ στο συνολο της απο το 19 και μετα, πεταμε ενα «ναι αλλα πηραμε πρωταθλημα» και παει ολο το επιχειρημα στα σκουπιδια ας πουμε
Ναι αμφισβητείται σαφώς. Ήταν στόχος το πρωτάθλημα και όχι συγκυρία
These users thanked the author aivas19 for the post:
astral
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”