Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Επίσης, τώρα που το θυμήθηκα για την μεγάλη μου συμπάθεια.
Τελικά ο τεράστιος Μπότο δεν έφερε περισσότερα λεφτά στον ΠΑΟΚ απ' όσα ξόδεψε, τώρα που φεύγει και ο τελευταίος δικός του, ο Κοτάρσκι.
Συνεχίστε ότι κάνετε.
Τελικά ο τεράστιος Μπότο δεν έφερε περισσότερα λεφτά στον ΠΑΟΚ απ' όσα ξόδεψε, τώρα που φεύγει και ο τελευταίος δικός του, ο Κοτάρσκι.
Συνεχίστε ότι κάνετε.
- These users thanked the author Mīngus for the post (total 4):
- FreeWatcher, Montrealiotis, aivas19, Blackgr4
- john4serres
Δεν παίζει να διάβασα όλα αυτά τα κουλά στα ρεπορταζ και στα σχόλια.
Πρέπει να είναι κάποια κακόγουστη φάρσα.
Πρέπει να είναι κάποια κακόγουστη φάρσα.
Ποια είναι δουλειά του κάθε Κουβεντίδη;;;dragon έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 13:45Δλδ θα πρέπει να βγαίνει η παε να λέει με ποιους ειναι σε διαπραγματεύσεις για μεταγραφή?soigol έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 13:43 Ακόμη και το πάρτι που κάνουν οι δημοσιογράφοι, ευθύνη της ΠΑΕ είναι.
Υπάρχει τεράστιο έλλειμμα ενημέρωσης σε όλα τα επίπεδα.
Γήπεδο, προπονητικό, μετεγγραφές θα έπρεπε να υπάρχει μία γραμμή ενημέρωσης βασικών στοιχείων.
Εκτός και αν η κεφαλή δεν δίνει την δυνατότητα να προκύψει αυτό.
Υπάρχει αναφορά ότι θα υπάρξει και πρόσληψη στελέχους.
Ψάξτε λίγο και ποιοί προσλήφθηκαν και πως έφυγαν από στελέχη.
Μπορεί να μην κολλάει άμεσα στο θέμα το παραπάνω αλλά η λειτουργία της ΠΑΕ κολλάει παντού.
Άλλωστε όλη αυτή η αναταραχή στο φόρουμ είναι απότοκος αυτής της οργάνωσης.
Δεν είναι οι ΠΑΕ όπως οι άλλες εταιρείες, κάθε "πληροφορία" που διακινείται θα πρέπει να υπάρχει παρέμβαση, από λογαριασμό σε Χ ή FB όχι για συγκεκριμένους στόχους αλλά στο θέμα χαρακτηριστικών.
Στην τελική για δύο μήνες θα γίνει, που επικοινωνιακά είναι πολύ σημαντική.
Φυσικά η ανασφάλεια των οπαδών πηγάζει και από τον τρόπο λειτουργίας.
-
Χαχαχα. Χθες το είπα αυτό στο τόπικ του Κοτάρκσι.Mīngus έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 13:51 Επίσης, τώρα που το θυμήθηκα για την μεγάλη μου συμπάθεια.
Συνεχίστε ότι κάνετε.
Το να βγαίνουν πάντως οι δημοσιογράφοι που είναι κοντά στη ΠΑΕ και να μιλανε για κίνηση all in,για κίνηση υψηλής επένδυσης με μεγάλο συμβολαιο για τη περίπτωση Σεντιρα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΣΤΕΙΟ...
- These users thanked the author joshua for the post (total 16):
- Blackgr4, makispaspartou, Nikodiai, thios4, nikos ioannidis, Skoufos_tou_Lucescu, Jim_Chatz, vasgias, Logistis, bane1980 and 6 more users
Κακώς το επικεντρώνεται στον μικρόκοσμο του φόρουμ, στα υπόλοιπα μέσα είναι διαφορετικό το κλίμα;navigator11 έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 13:50Βεβαίως. Πρωτίστως για να μην αναστατώνονται οι συμφορουμίτες.dragon έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 13:45Δλδ θα πρέπει να βγαίνει η παε να λέει με ποιους ειναι σε διαπραγματεύσεις για μεταγραφή?soigol έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 13:43 Ακόμη και το πάρτι που κάνουν οι δημοσιογράφοι, ευθύνη της ΠΑΕ είναι.
Υπάρχει τεράστιο έλλειμμα ενημέρωσης σε όλα τα επίπεδα.
Γήπεδο, προπονητικό, μετεγγραφές θα έπρεπε να υπάρχει μία γραμμή ενημέρωσης βασικών στοιχείων.
Εκτός και αν η κεφαλή δεν δίνει την δυνατότητα να προκύψει αυτό.
Υπάρχει αναφορά ότι θα υπάρξει και πρόσληψη στελέχους.
Ψάξτε λίγο και ποιοί προσλήφθηκαν και πως έφυγαν από στελέχη.
Μπορεί να μην κολλάει άμεσα στο θέμα το παραπάνω αλλά η λειτουργία της ΠΑΕ κολλάει παντού.
Άλλωστε όλη αυτή η αναταραχή στο φόρουμ είναι απότοκος αυτής της οργάνωσης.
-
αρα πετανε παλι την μπαλα οτι ,οτι και να ερθει ειναι επιλογη λουτσεσκου αν δεν βγει φταει ο λουτσεσκου, παλια μου τεχνη κοσκινο . καλυτερα αν θελουν πολυθεσιτη φορ να φερουν σαντρο πολυ πιο καλος απο σεντιρα μην γελιομαστε . ο φιλος πανω ειπε οτι ενθουσιαστηκαμε με τσαλοφ , αδερφε αν καεις απο τον χυλο φυσας και το γιαουρτι . κριμα φαινεται για αλλη μια χρονια οτι θα παει με ψεματα παρασυρθηκαμε και χαρηκαμε με 2 κινησεις ελευθερων στα μπακ . επισης δεν με νοιαζει τι κανουν οι αλλες ομαδες γιατι κανεις τους με εξαιρεση τον γαυρο δεν εκανε τις πωλησεις του ΠΑΟΚ οποτε μονο με τον γαυρο μπορω να συγκρινω και νομιζω υπαρχει τεραστια διαφορα . κριμα γιατι περιμενα οτι εστω φετος θα βαλει λιγο το χερι στην τσεπη
Ρε παιδιά, παίζει αυτό το 1,5 μύριο που λένε, να είναι οι συνολικές απολαβές? Δεν λένε ετήσιες, γράφουν απλά με απολαβές 1,5 μύριο για 2+1 χρόνια.
Nα πω την αλήθεια αυτό το all In ήταν κάπως.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shogoon την Τρί 08 Ιούλ 2025, 14:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Καμία σχέση η ναπολι του καντουρι με τη ναπολι που παιρνει πρωταθλήματα και πηγε απ τον οσιμεν στο λουκακου.ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 13:48 Εμένα τα video πάντως μου άρεσαν.
Έβλεπε κανείς φορνιζονε;
Ωστόσο νούμερο δύο ναι γιατί Τσαλωφ
δε νομίζω, αλλά όχι και περιμένουμε
τόσα χρόνια την αλλαγή της Εσπανιόλ
των 70 εκατομμυρίων mv......
Για να καταλάβουμε τι λέμε
ο Καντουρι στα 27 έπαιζε 30-40
λεπτά στην Νάπολι σε κάθε ματς.....
Αυτός έπαιξε σύνολο 10 λεπτά.....
Φυσικά ματάκι χορταρακι,
αλλά όχι και για πρώτος.....
-
Μπορεις να γραψεις τους παίχτες που εφερε με τα ποσά τους και πόσους απ αυτούς πούλησε και τα αντίστοιχα ποσά???Mīngus έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 13:51 Επίσης, τώρα που το θυμήθηκα για την μεγάλη μου συμπάθεια.
Συνεχίστε ότι κάνετε.
Οχι με ξενα κόλυβα μνημόσυνο!!
Γραφούν ξεκάθαρα για το μεγαλύτερο συμβόλαιο, άρα μιλάμε για ετήσιεςthios4 έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 14:02 Ρε παιδιά, παίζει αυτό το 1,5 μύριο που λένε, να είναι οι συνολικές απολαβές? Δεν λένε ετήσιες, γράφουν απλά με απολαβές 1,5 μύριο για 2+1 χρόνια.
Έδωσε:
Κοτάρσκι 2Μ
Σοάρες 2,5Μ
Νάρει 1,7Μ
Σάστρε 400κ
Κουαλιάτα 1,8Μ
Σύνολο 8,4Μ
Πήραμε:
Κοτάρσκι 5+1,5Μ
Νάρει 2Μ
Σύνολο με το bonus 8,5
Αν βάλεις και κάτι Κάργες που ήρθαν επί ημερών του και κάτι ελεύθερα πουλιά τύπου Ρικάρντο και υπολογίσεις και τα συμβόλαια, ο τύπος μας έβαλε μέσα κανονικά. Καμία υπεραξία δεν κερδίσαμε από τις κινήσεις του. Γι' αυτό όπου πήγε έφυγε και με τις κλωτσιές φυσικά.
Κοτάρσκι 2Μ
Σοάρες 2,5Μ
Νάρει 1,7Μ
Σάστρε 400κ
Κουαλιάτα 1,8Μ
Σύνολο 8,4Μ
Πήραμε:
Κοτάρσκι 5+1,5Μ
Νάρει 2Μ
Σύνολο με το bonus 8,5
Αν βάλεις και κάτι Κάργες που ήρθαν επί ημερών του και κάτι ελεύθερα πουλιά τύπου Ρικάρντο και υπολογίσεις και τα συμβόλαια, ο τύπος μας έβαλε μέσα κανονικά. Καμία υπεραξία δεν κερδίσαμε από τις κινήσεις του. Γι' αυτό όπου πήγε έφυγε και με τις κλωτσιές φυσικά.
- These users thanked the author Mīngus for the post (total 4):
- Blackgr4, Montrealiotis, ΚΩΣΤΑΣ2019, Spike4
Εσυ τι πεταγεσαι; Εκανες λογαριασμό 10 μερες και εγραψες 30 σχολια που κλαιγεσαι, δε χρειαζεται να το παιζεις θυμα. Ναι ειμαι ο χωροφυλακας, ποιο το προβλημα ;Skoufos_tou_Lucescu έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 13:36Τα ποστ που γράφεις συνέχεια ρε μεγάλε τι νόημα έχουν? Κι εγώ 30 ποστ έχω αλλά μπαίνω εδώ μέσα απ' το 2009. Τι είσαι? Ο χωροφύλακας του φόρουμ?aivas19 έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 13:30Μην ανησυχεις φιλε με τα 10 ποστ συνολο, ολα θα γίνουνleon2202 έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 10:59 πουληθει δεν πουληθει ο Ντελιας, η αντιμετωπιση του ειναι ο καθρεπτης για το πως δουλευει ολος ο οργανισμος και ποσο χεσμενη εχουν την γνωμη και την ψυχολογια του κοσμου.
Εκεινα τα διαρκειας που θα βγαινανε χθες τι εγιναν ρε παιδια ?

- These users thanked the author aivas19 for the post:
- ΚΩΣΤΑΣ2019
-
Το σκεπτικό σου είναι ''δοκάρι και μέσα θεός ..δοκάρι και έξω άχρηστος'''Blackgr4 έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 13:28Δεν με απασχολεί το αν κάνει ακριβές μεταγραφές ή όχι ο βάζελος. Απλά αναφέρω πως μας πέρασε και καλό θα ήταν να μην τον ειρωνευόμαστε όσο είμαστε πίσω. Αν ήταν για 1 βαθμό ή για 15, μικρή σημασία έχει.Panostas1995 έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 13:20Καταρχάς να διευκρινίσω πως όταν λέω ότι προτιμώ τη τεχνογνωσία από τις ακριβές μεταγραφές δεν εννοώ πως ο ΠΑΟΚ τα κάνει τέλεια φυσικά...Blackgr4 έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 12:56
Σωστή τεχνογνωσία ο ΠΑΟΚ;
Για κάθε Μπακασέτα έχεις έναν Μπακαγιόκο και για κάθε Κυριακόπουλο (Έλληνας ε;) έχεις έναν Σαμάττα και καμιά δεκαριά Μουργκ, Κόλεϊ, Γκόμεζ, Λόβρεν, Μπράντον, Πένια και δεν συμμαζεύεται.
Επίσης δεν ξέρω τι λέτε για τον βάζελο, ξέρω βέβαια πως στο πρωτάθλημα που τελείωσε πριν 1.5 μήνα (φρέσκα κουλούρια) μας άφησε πίσω και βγήκε εκείνος στα προκριματικά του Ch.L.
Να τους κοροϊδεύουμε όταν μένουν πίσω έχει λογική. Να τους κοροϊδεύουμε και όταν μας περνάνε; Ε κάπου βάστα γιατί μου φαίνεται πως καβαλήσαμε άσχημα το καλάμι.
Πες μου μια ομάδα στον κόσμο που πιστεύεις ότι έχει τη καλύτερη τεχνογνωσία πάνω στο ποδόσφαιρο και εγώ θα σου βρω ΣΊΓΟΥΡΑ 3 /10 μεταγραφές που δε της βγήκαν..
Ο Παναθηναϊκός των ακριβών μεταγραφών μας πέρασε αν θυμάμαι καλά για έναν βαθμό...
Εσύ για τα ελληνικά δεδομένα ποια ομάδα πιστεύεις ότι κατέχει αυτή τη ποδοσφαιρική γνώση στις μεταγραφές;
Ο πρώτος πάντως, επειδή θέλουμε να κάνουμε πρωταθλητισμό το λέω, μας πέρασε για 20. Αυτόν δεν κυνηγάμε; Ή μήπως κυνηγάμε πλέον τη δεύτερη θέση και όχι την πρώτη;
Δε πάει έτσι φίλε
Αντικείμενα και λαμβάνοντας υπόψην μονο τα λεφτά που ξόδεψε κάθε ομάδα πέρσι ο ΠΑΟΚ είχε το 4ο μπάτζετ στο πρωτάθλημα.... βγήκε τρίτος άρα έπαιξε πάνω από τα λεφτά του...