Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
aoratos

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Δημοσίευση από aoratos »

joshua έγραψε:Εγω παντως εχω την αισθηση οτι ο Ποντιος τα εχει παρει κρανιο με ολους,με το ζορι κρατιεται να μην τους διωξει ολους και αυτο λογω του φιασκου των προηγουμενων ετων και δεν προκειται να δωσει φραγκο εκτος αν ο ιδιος βρει κατι που να γουσταρει αλα Βουκιτς.Κατα πασα πιθανοτητα θα μεινουμε ετσι, παιζοντας την χρονια στα ζαρια και το καλοκαιρι φτου και απο την αρχη οταν και θα θελουμε παλυ 7-8 παικτες και ισως οχι μονο παικτες.
Και από που την έχεις αυτήν την αίσθηση δεν μας είπες???
Αν ήταν να τα είχε πάρει ο Σαββίδης για το φιάσκο των προηγούμενων ετών δεν θα έδινε φράγκο το καλοκαίρι. Αντ'αυτού τα έσκασε για πολλοστή φορά και σου έφερε Άρνεσεν, Μπέρμπατοφ, κλπ κλπ. :? :?
PAOKhead έγραψε:Εντάξει μια τέτοια περίπτωση (που δεν είναι καθόλου απίθανη) σημαίνει ότι ο Ιβαν κάνει πράξη από μόνος αυτό που είχε δηλώσει ότι θέλει να αποφύγει. Δηλαδή να ρίχνει λεφτά σε κουβά χωρίς πάτο. Καταστρέφει από μόνος του την επένδυση που έχει κάνει μέχρι στιγμής.

Αν όντως έτσι είναι τα πράγματα το μόνο που μένει είναι να παρακαλάμε η ομάδα, (από το πρώτο μέχρι το τελευταίο στέλεχος), να δείξει σθένος και χωρίς καμία ενίσχυση και με όλους τους εξωτερικούς παράγοντες κόντρα, να πείσει έναν ιδιοκτήτη που δεν την πιστεύει.
Δηλαδή η βιωσιμότητα της επένδυσης του Ιβάν εξαρτάται από το αν θα έρθει ο Μπουσούφα ή ο VDF????
Ο άνθρωπος που πιστεύει περισσότερο απο όλους την ομάδα είναι αυτός που ενώ πέρσυ η ομάδα απέτυχε παταγωδός 'εβαλε πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη για να έχεις φέτος μπάτζετ 20εκ? Ψάξου να δεις πόσα έσοδα έχει το μπουρδελάκι μας μπας και καταλάβεις πόσα από αυτά τα 20εκ ετήσιο κόστος τα χρηματοδοτεί από την τσέπη του.
Μετα δες το ΜΟ εισητηρίων για φετος στην Τούμπα για να δεις ποιος είναι τελικά αυτός που δεν πιστεύει σε τριετές πλάνα και δεν στηρίζει την ομάδα...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δεν καταλαβες καλα τι λεω φιλε,το φιασκο των προηγουμενων ετων με τις αλλαγες προπονητων τον εμποδιζει απο το να κανει πραξη τις σκεψεις του.Αυτο εννοω.
Άβαταρ μέλους
aoratos

Δημοσίευση από aoratos »

Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω τι εννοεις :D
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ρε συ αορατε επειδή συνήθως δεν παρεκτρεπεσε και νιώθω ότι αυτή τη στιγμή σου ανέβηκε λίγο η πίεση,πες μου σε παρακαλώ έστω και μπακαλιστικα ποσά έβαλε φέτος από την τσέπη του ο Ιβάν γιατί εγώ δεν έχω στοιχεία ενώ εσύ απο τι φαίνεται τα έχεις πρόχειρα.
Μιλάς για 20 μύρια μπάτζετ με έσοδα ψίχουλα, αν μπορούσες θα το εκτιμούσα αφάνταστα.
PAOKhead

Δημοσίευση από PAOKhead »

Αόρατε δεν αμφισβητώ καθόλου ότι ο Ιβαν ρίχνει λεφτά και ότι ενδιαφέρεται για την ομάδα.
Ισα ίσα λέω ότι αν αφήσει την προσπάθεια που ξεκίνησε φέτος ημιτελή, τα φράγκα που έχωσε και αυτό το καλοκαίρι θα πάνε χαμένα και δεν θα του αποδώσουν αυτό που αυτός κι εμείς περιμένουμε.

Ούτε και είπα ότι η βιωσιμότητα εξαρτάται από συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές. Εξαρτάται όμως από την πίστη που υπάρχει στην προσπάθεια που γίνεται.

Όσον αφορά το άδειο γήπεδο, δεν διαφωνώ. Αλλά δεν είμαι και στο μυαλό του κάθε οπαδού ξεχωριστά για να ξέρω τους λόγους που αυτός δεν πάει γήπεδο.

Για τίποτα δεν είμαι σίγουρος. Υποθετικές περιπτώσεις συζητάμε. Ο χρόνος θα δείξει τι θα γίνει
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Η αληθεια βεβαια ειναι οτι εχει αρκετους λογους να γκρινιαζει για την μεχρι τωρα εξελιξη της χρονιας αλλα θα πρεπει να κανει υπομονη και να στηριξει κυριως τον Αρνεσεν.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Ο αρνεσεν θα τον παρει μαζι του τον σαββιδη. Αρα κατ επεκταση ο Ιγκοραρος θα τους παρει ολους μαζι του :twisted: :twisted:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος buffalobill4 την Παρ 22 Ιαν 2016, 21:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Eχω την εντυπωση πως τελικα ο ανασταλτικος παραγοντας της αγωνιστικης συρρικνωσης του ΠΑΟΚ εχει ονοματεπωνυμο......
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ο κόσμος δεν πάει γήπεδο γιατί βλέπει εδώ και τρία συνεχόμενα χρονια την ιστορία να επαναλαμβανεται.
Κάθε χρόνο βάζουμε υψηλούς στόχους και κάθε χρόνο διώχνουμε τον προπονητή και στο τέλος μας περνάνε και τα αστεροπεριστερια.
Μια ,δύο,τρείς και προσεχώς απο τι γράφεται τέσσερις κούρασε.
Γι'αυτό έγραψα ότι αν ξανακάνει τα ίδια για μένα εκτός από επικίνδυνος θα είναι και ύποπτος.
Λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να ακολουθήσω άλλο αυτή την παράνοια.
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Εγω πιστευω πως όλα ειναι under control. Η εταιρεια ΠΑΟΚ βαδίζει συμφωνα με το οργανογραμμα, περσι ξεχρεωσε ,φέτος θα φτιάξει κορμό ,του χρόνου το γηπεδο και θα κάνε καλυτερη ομάδα ,και το τριτο χρόνο θα πάει να χτυπησει το πρωτάθλημα με την καλυτερη ομαδα ,με τον αντιπαλο πιο αποδυναμωμένο και με ανακαινισμενο γήπεδο. Ας αφήσουμε τα δήθεν ονόματα και να πάρουμε εναν κανονικο παίκτη για δεκάρι που σιγουρα εχει προτεινει ο Αρνεσεν.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Καλα ρε παιδια μια κουβεντα ειπα μην το κανουμε και θεμα,θα δουμε λιαν συντομως,τελειωνει πλεον και ο γεναρης.
Άβαταρ μέλους
aoratos

Δημοσίευση από aoratos »

obanebane έγραψε:Ρε συ αορατε επειδή συνήθως δεν παρεκτρεπεσε και νιώθω ότι αυτή τη στιγμή σου ανέβηκε λίγο η πίεση,πες μου σε παρακαλώ έστω και μπακαλιστικα ποσά έβαλε φέτος από την τσέπη του ο Ιβάν γιατί εγώ δεν έχω στοιχεία ενώ εσύ απο τι φαίνεται τα έχεις πρόχειρα.
Μιλάς για 20 μύρια μπάτζετ με έσοδα ψίχουλα, αν μπορούσες θα το εκτιμούσα αφάνταστα.
Την περσινή σεζόν το αγωνιστικό τμήμα που είχε μικρότερο κόστος από φέτος μπήκε μέσα 5εκ. Οι εισπράξεις από εισητήρια πέρσυ 6εκ και άλλα 6εκ τα λοιπά έσοδα (τηλεοπτικά, χορηγίες, Europa). Δηλαδή συνολικά έσοδα 12εκ την στιγμή που μόνο τα έξοδα του ποδοσφαιρικού τμήματος ήταν 17,8εκ! Μόνο το αγωνιστικό χωρίς να υπολογίζουμε τα λοιπά διοικητικά έξοδα (+5εκ). Δηλαδή μιλάμε για τρύπα από το αγωνιστικό 5εκ και συνολικά σε όλη την ΠΑΕ πάνω από 10εκ.
Φέτος που το μπάτζετ αυξήθηκε και τα έσοδα είναι στα ίδια σκατά επίπεδα καταλαβαίνεις ότι θα χρειαστεί να καλύψει ακόμα μεγαλύτερη τρύπα με νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

RoMaN έγραψε:Εγώ θέλω τον Γιώργο Σπανουδάκη!!

Στην U19 της Stuttgart τώρα..
10 εμφανίσεις (429') 1 γκολ το ΠΑΟΚτσάκι...
είμαστε εντελώς οφ-τόπικ, αλλά αυτός είναι ο Σκαρτάδος !!!!!

δείτε εδώ
Εικόνα

Εικόνα

αλλά ακόμη περισσότερο εδώ
[youtube]-QUj-YbjdTE[/youtube]

και εδώ
[youtube]EXjDr69eXOo[/youtube]

ο μι τζι :o
Άβαταρ μέλους
aoratos

Δημοσίευση από aoratos »

joshua έγραψε:Η αληθεια βεβαια ειναι οτι εχει αρκετους λογους να γκρινιαζει για την μεχρι τωρα εξελιξη της χρονιας αλλα θα πρεπει να κανει υπομονη και να στηριξει κυριως τον Αρνεσεν.
Ο κόσμος γνωστός στα πέτρινα χρόνια των χρεών και ως 'κοιμώμενος γίγαντας' γιατί δεν στηρίζει Άρνεσεν???
Όχι οι 8-10χιλ που πάνε γήπεδο, οι υπόλοιποι...
PAOKhead

Δημοσίευση από PAOKhead »

joshua έγραψε:Καλα ρε παιδια μια κουβεντα ειπα μην το κανουμε και θεμα,θα δουμε λιαν συντομως,τελειωνει πλεον και ο γεναρης.
Καλά κι εσύ τόσα χρόνια είσαι στο φόρουμ, έχεις δει ποτέ να λέει κάποιος μια κουβέντα και να μην γίνεται θέμα?
:lol: :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”