PAOK 24Μία ανάσα απο Βελλίδη
Ο ΠΑΟΚ μία ανάσα από την ανακοίνωση της απόκτησης του τερματοφύλακα του ΠΑΣ
Στον ΠΑΟΚ έδειξαν αντανακλαστικά στη περίπτωση του τερματοφύλακα, αφού όπως όλα δείχνουν αύριο αναμένεται να υπογράψει στην ομάδα ο Μάρκος Βελλίδης.
Ο 28χρονός τερματοφύλακας αναμένεται να έρθει στη Θεσσαλονίκη το πρωί μαζί με την ηγεσία της ομάδας του ΠΑΣ, τον κ. Χριστοβασίλη δηλαδή, έτσι ώστε να υπογραφεί συμβόλαιο έξι μηνών με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι.
Ο ΠΑΟΚ θα καλύψει με αυτόν τον τρόπο το κενό μέχρι τουλάχιστον το καλοκαίρι, με τον Καστοριανό τερματοφύλακα να έχει επιτέλους την ευκαιρία της καθιέρωσης σε μία μεγάλη ελληνική ομάδα.
Για την επιλογή αυτή μέτρησε σε μεγάλο βαθμό η πίεση για την χρησιμοποίηση του τερματοφύλακα ακόμη και στον αγώνα της Τετάρτης, μετά τα όσα συνέβησαν με τους τρεις διαθέσιμους.
Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
- Kostas_Peraia4
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
αν ισχύει αυτό, έχει ενα εξάμηνο να αποδείξει ότι είναι καλύτερος απο γλύκο και όλσεν. ΑΝ φυσικά.
DimitrisS έγραψε:ΤΙ καταλαβα εγω απο την συνεντευξη.
Νομιζω οτι ο Αρνενσεν επισημανε την θεση του δεξιου μπακ γιατι μετα τον τραυματισμο του Κων/νιδη και την επαναφορα του Κιτσιου που μαλλον απο τα λογια του Τουντορ δεν ειναι ετοιμος υπαρχει εκει ενα ποσοτικο προβλημα. Με τον Σκονδρα να μην εχει πεισει κιολας τον Τουντορ να τον εμπιστευτει. Οπως ειπε και ο ιδιος ο Φρανκ μετα, σε οποια θεση δουμε οτι θελουμε να προσθεσουμε ποιοτητα θα ψαχτουμε κι αν βρουμε κατι ποιοτικο που μπορουμε να το παρουμε θα το παρουμε. Οποτε μην ας μην μιρλιαζουμε, νομιζω οτι ο Τουντορ μας εχει δειξει-πει οτι θελει ενα 9αρο10αρι και θα το παρουμε αν βρουμε ενα καλο.
Για μία περίπτωση είπε για κάτι ποιοτικό, όχι για 3-4 θέσεις.
Ο Αρνεσεν μιλάει σε βάθος χρόνου, θέλει κάποιες από τις μεταγραφές που έκανε το καλοκαίρι 'η αυτές που θα κάνει σε 2-3 χρονια να πουληθουν σε μεγάλες ομάδες για πολλά λεφτά, να ανεβάσει και πάλι το όνομά του και να επωφεληθεί ο σύλλογος. Καλά είναι όλα αυτά αλλά αν δεν έρθουν επιτυχίες στην ομάδα, αν δεν φανούν αυτοί οι παίκτες κάπου οι ομάδες με τα πολλά λεφτά δεν θα έρθουν. Και ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή δεν έχει μια τέτοια δύοδο.
Επομένως η ομάδα για να γίνουν όλα αυτά θα πρέπει να ενισχυθεί ποιοτικά πρώτα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος spyretto την Δευ 18 Ιαν 2016, 00:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- desperando
- Επικοινωνία:
σε μενα πηγαινε η ερωτηση?obanebane έγραψε:Δηλαδη ο Πελκας παιζει στον ΠΑΟΚ επειδη εχει ατζεντη τον Κουτσολιακο;
- desperando
- Επικοινωνία:
αυτο πιστευω οτι ειναι και το προβλημα σουK_geo έγραψε: ε μανατζερ του ειμαι, δεν το καταλαβες;
και του γκαρυ που δεν σου αρεσει και του αργου τζιολη που δεν αρεσει σε αλλους και του παππου και επικινδυνου κοστα και δεν ξερω γω ποιου αλλου... παίζει να αντιπροσωπεύω το 90% των παιχτών του ΠΑΟΚ...
τυφλωνεσαι απο το συναισθημα και νομιζεις οτι ολοι που φοραν την φανελα του ΠΑΟΚ ειναι παικταραδες
εχεις προβλημα αντικειμενικοτητας
Καπως καλυτερα ετσι,και μαγκια του παιχτη που πιστευει στον εαυτο του.
Νομιζω οτι θα ειναι η μοναδικη ευκαιρια γιαυτον να παιξει σε μεγαλη ομαδα,μακαρι να την αρπαξει απο τα μαλλια.
Δεν εχω κακη αποψη για τον παιχτη το εχω γραψει κιολας,θα δουμε.
Νομιζω οτι θα ειναι η μοναδικη ευκαιρια γιαυτον να παιξει σε μεγαλη ομαδα,μακαρι να την αρπαξει απο τα μαλλια.
Δεν εχω κακη αποψη για τον παιχτη το εχω γραψει κιολας,θα δουμε.
μπα. εχω πρόβλημα με τον εύκολο και γρήγορο μηδενισμό. είμαι λίγο της υπομονής και της κρίσης όταν θα έχεις ηρεμία... μεγάλο πρόβλημα στις μέρες μας απο ότι φαίνεται...desperando έγραψε:αυτο πιστευω οτι ειναι και το προβλημα σουK_geo έγραψε: ε μανατζερ του ειμαι, δεν το καταλαβες;
και του γκαρυ που δεν σου αρεσει και του αργου τζιολη που δεν αρεσει σε αλλους και του παππου και επικινδυνου κοστα και δεν ξερω γω ποιου αλλου... παίζει να αντιπροσωπεύω το 90% των παιχτών του ΠΑΟΚ...
τυφλωνεσαι απο το συναισθημα και νομιζεις οτι ολοι που φοραν την φανελα του ΠΑΟΚ ειναι παικταραδες
εχεις προβλημα αντικειμενικοτητας
όσο δε για την αντικειμενικότητα... ποιος είπε ότι είμαι αντικειμενικός; γιατί; εσύ νομίζεις ότι είσαι αντικειμενικός; ούτε καν ο Τούντορ ούτε καν ο Άρνεσεν δεν ειναι αντικειμενικοί ούτε κανείς δεν είναι.
σταματήστε αυτή την καραμέλα. όλοι λειτουργούμε βάση υποκειμενικών απόψεων. όλοι. το μόνο αντικειμενικό είναι η ονομασία που δίνουμε στα πράματα. πχ αυτό, είναι ενα φόρουμ. ή αυτό, είναι μια καρέκλα. ή ότι η Τούμπα, έχει 28 χιλιάδες καρέκλες. γεμίστε τις.
Οχι βεβαια,σε αυτον που το εγραψε πηγαινε,εγραψες εσυ κατι τετοιο;desperando έγραψε:σε μενα πηγαινε η ερωτηση?obanebane έγραψε:Δηλαδη ο Πελκας παιζει στον ΠΑΟΚ επειδη εχει ατζεντη τον Κουτσολιακο;
-
giannistoumpa4
Ωραιαος..και δλδ αν ο ολσεν φερει σε πεντε γκολ ευθυνη σε λιγοτερο απο εικοσι συμμετοχες..τοτε τον γλυκο με αυτα π εχει φαει 5χρονια τωρα επρεπε να τον ειχαμε κρεμασει στην αριστοτελους..μην λεμε οτι θελουμε..BigBaby έγραψε:Αυτος ο Γλυκος ειναι κατι σαν τον ΓΧ ....καθε χρονο ξεκιναμε με αλλον βασικο στον 1 και καταληγει να παιζει αυτος....αυτο ειναι το συνδρομο ΠΑΟΚ...δεν εχουμε υπομονη....
Ο Ολσεν λοιπον μπορει να μην εχει εξοδο (πρεπει ο προπονητης τερματοφυλακων να δουλευει μαζι του ακαταπαυστα πανω σε αυτον τον τομεα) αλλα δεν φταει αυτος που ο Βιτορ και ο Κοστα σε καθε μονομαχια εχαναν τους αντιπαλους τους και δεν πηδουσαν ποτε για κεφαλια....με τετοια αμυνα λογικο ηταν να μην αισθανεται ποτε ασφαλης και να αφηνει την αγαπημενη του γραμμη και να κανει εξοδους Μεσολογγιου.
Ο Γλυκος μπηκε να παιξει οτι επανηλθε ο Μαλεζας σαν μπακ και εκει του εκατσε γιατι ο Στελιος ειναι καλος στον αερα και καθαριζει πολλες φασεις....
Πάντως με τον Αρνεσεν ήδη τα πράγματα δείχνουν να μπαίνουν σε κάποια σειρά σε σχέση με το χάος που επικρατούσε πέρσι και πρόπερσι.
Πάντως αν, λέω αν, πάρουμε Βελλίδη, θα πέσει τρελλή κωλοτούμπα εδώ μέσα. Mark my words που λένε και στο χωριό μου. Το παιδί έχει τρελά ρεφλέξ και ότι του λείπει σε ύψος, το έχει σε @@.
- thanos-xanthi
δεν ειπα ποτε αυτο το πραγμα...obanebane έγραψε:Δηλαδη ο Πελκας παιζει στον ΠΑΟΚ επειδη εχει ατζεντη τον Κουτσολιακο;
ειπα οτι αυτη τη στιγμη για βασικος στον ΠΑΟΚ δε κανει
και αν συνεχισει να παιζει σαν παιδακι, θα ειναι για επιπεδο λεβαδειακου...
ο πολ τον εσωσε προσωρινα στην σετουμπαλ, που ντεμεκ εβγαλε ματια αλλα δεν εδωσαν καν τα 300 χιλιαρικα, ουτε τα διαπραγματευτηκαν
μερικοι ειναι μικροτεροι, πχ Μυστακιδης και Χαρισης, αλλα στην πιεση δειχνουν πιο "αντρες"
υγ και επειδη λες οτι το εγραψα, δειξτο μου...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος thanos-xanthi την Δευ 18 Ιαν 2016, 00:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μακάρι θα χαρώ πολύ
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk