Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Δημοσίευση από K_geo »

νταξ, το παρατραβάμε. οχι και "με μειον ενα παιχτη".
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

K_geo έγραψε:κοστα δωσε και μια του ολσεν να κανουμε μια μανατζερικη συγκριση ρε συ.
γιατι ζητας του ολσεν και οχι του γλυκου?
γιατι ξερεις οτι το μανατζερ τον ολσεν τον εχει παρα πολυ καλο
αλλα θα σε στεναχωρισω και θα σου πω αλλο το μανατζερ κι αλλο το ριαλ λαιφ
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Οτι να ναι,ολοι οι ανταγωνιστες μας εχουν παιχταραδες στο 10 και εμεις τον Πελκα.
Μην εισαστε μηδενιστες ρε δεν αξιζει τετοια κριτικη το παιδι,καλο θα ηταν να ερθει καποιος να μας βοηθησει αλλα αν δεν βρισκουν τωρα τι να κανουμε δηλαδη;
Κατι μου λεει οτι δεν θα τον παρουμε τον Βελλιδη,αλλος θα ερθει.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

καλα... εσυ μη δεις ποστ μου...

απάντηση: γιατί στην προκειμένη ο όλσεν ειναι που παραγκωνίζεται. σιμπλ ας δατ.

καλύφτηκες;

και επίσης, δεν τον εχει πολυ καλό. αλλά να, να βρούμε κατι να πούμε... "αλλο το μανατζερ και αλλο το ριαλ λαϊφ" κτλ κτλ...

τελος, και τον γλυκο στα ιδια τον εχει με βελλιδη και ολσεν.

καλυφτηκες; ή υπάρχει καμια απορία ακόμα;

πες τωρα, πριν κλείσω.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Παντως στον κολκα ειπε ο αρνεσεν οτι θα παρουμε δ Μπακ μονο και ο ίδιος έγραψε για Ρόνι σημερα...
Γουατ δε φακ;
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

ΤΙ καταλαβα εγω απο την συνεντευξη.

Νομιζω οτι ο Αρνενσεν επισημανε την θεση του δεξιου μπακ γιατι μετα τον τραυματισμο του Κων/νιδη και την επαναφορα του Κιτσιου που μαλλον απο τα λογια του Τουντορ δεν ειναι ετοιμος υπαρχει εκει ενα ποσοτικο προβλημα. Με τον Σκονδρα να μην εχει πεισει κιολας τον Τουντορ να τον εμπιστευτει. Οπως ειπε και ο ιδιος ο Φρανκ μετα, σε οποια θεση δουμε οτι θελουμε να προσθεσουμε ποιοτητα θα ψαχτουμε κι αν βρουμε κατι ποιοτικο που μπορουμε να το παρουμε θα το παρουμε. Οποτε μην ας μην μιρλιαζουμε, νομιζω οτι ο Τουντορ μας εχει δειξει-πει οτι θελει ενα 9αρο10αρι και θα το παρουμε αν βρουμε ενα καλο.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ο Σαββιδης ως τι συμφωνησε οτι δεν χρειαζομαστε αλλους παικτες; Ειναι αλλο το δεν χρειαζομαι, αλλο το δεν πληρωνω και εγω ειμαι δυστυχως σιγουρος οτι ειπε πως δεν χρειαζομαστε.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

che4 έγραψε:
eorptol έγραψε:
Duke_Rolson έγραψε:che4 είναι η ίδια διαδικασία κάθε χρόνο... Τα ονόματα αλλάζουν... Και το ότι ο καθένας θα πει την εξυπνάδα του, κουράζει πιο πολύ και από τον ΠΑΟΚ επί Ντουμιτρέσκου..
Εδώ ο Che έβγαλε άχρηστο τον Λούκας τι να λέμε. ..ο Τσε δεν καταλαβαίνει ότι εδώ η μιρλα επηρεάζει και αδειάζει το γήπεδο εκεί στην ευρωπη ΠΌΤΕ

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
τι να σε κανω ρε πτολεμαιδα αφου αδειαζει η γκρινια του εις το γηπεδο να του ζητησει ο ιβαν αποζημιωση ... ρε θα μας τρελανεις ... αδειαζει η τουμπα απ τη γκρινια και οχι απο παιχτες που λενε οτι πρεπει να τιμωρηθει ο ΠΑΟΚ απ τη γαυροεπο του μαρινακη λογω των οπαδων ενω τον εχει σφαξει η διαιτησια 2 βδομαδες νωριτερα με την κοκκινη στον στοχ κιτρινη στον τσορι για το ιδιο πραγμα.... αυτος ηταν παιχτης για να ταυτιστει ο ΠΑΟΚσης

στο λεω χωρις ειρωνεια δεν εχω διαθεση για τσακωμους μη το παρεις στραβα ... αν δεν τα λεγαμε χρονια εδω δε θα εγραφα ετσι ....
Καλά πλάκα έχεις άδειασε η Τούμπα από τον Λούκας :):) τα φόρουμ και ο περιγυρος αρδ αδειάζουν την Τούμπα ,στις ομάδες που λες στην Ευρώπη όχι αυτή είναι η διαφορά. ....δηλαδή το περιβάλλον φόρουμ αρδ εδώ κάνουν κακό εκεί όχι γιατί οι οπαδοί τους έχουνε γραμμένους και αγαπάνε πραγματικά την ομάδα τους

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Δευ 18 Ιαν 2016, 00:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

K_geo έγραψε:νταξ, το παρατραβάμε. οχι και "με μειον ενα παιχτη".
επιπεδου ΠΑΟΚ δεν ειναι παντως, και αν νομιζετε μ αυτον βασικο θα βαλουμε απο κατω κουλα και βαζελο...
παραειστε αισιοδοξοι
το παιδακι αυτη τη στιγμη, σε κανα λεβαδειακο και αμα, θα επαιζε βασικος..ειδικα αν δεν ειχε ατζεντη τον πολ
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

παντως με αυτόν παίξαμε στα πρώτα δυο ματς με τους αντιπάλους που αναφέρεις, άσχετα αν κερδίσαμε απο τύχη.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

K_geo έγραψε:καλα... εσυ μη δεις ποστ μου...

καλύφτηκες;

και επίσης, δεν τον εχει πολυ καλό. αλλά να, να βρούμε κατι να πούμε... "αλλο το μανατζερ και αλλο το ριαλ λαϊφ" κτλ κτλ...

πες τωρα, πριν κλείσω.
αυτα τιποτα αλλο
τοση αβαντα και τοσο καψιμο ουτε ο μανατζερ του παντως
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Δηλαδη ο Πελκας παιζει στον ΠΑΟΚ επειδη εχει ατζεντη τον Κουτσολιακο;
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

desperando έγραψε:
K_geo έγραψε:καλα... εσυ μη δεις ποστ μου...

καλύφτηκες;

πες τωρα, πριν κλείσω.
αυτα τιποτα αλλο
τοση αβαντα και τοσο καψιμο ουτε ο μανατζερ του παντως
ε μανατζερ του ειμαι, δεν το καταλαβες;

και του γκαρυ που δεν σου αρεσει και του αργου τζιολη που δεν αρεσει σε αλλους και του παππου και επικινδυνου κοστα και δεν ξερω γω ποιου αλλου... παίζει να αντιπροσωπεύω το 90% των παιχτών του ΠΑΟΚ... :lol:
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Τώρα δώθηκε η συνέντευξη αυτή στον Κόλκα; Γιατί αν δώθηκε τώρα παρακαλώ να βγεί παράθεση εκείνο το ανεκδοτάκι του φίλου με τον παίκτη και την γραμματέα γιατί μπορεί η πραγματικότητα από την φαντασία να μην απέχει και πολύ.

Οπως και να χει αυτά που λέει στην συνέντευξη δεν δείχνουν άνθρωπο που ετοιμάζεται να φύγει το καλοκαίρι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος spyretto την Δευ 18 Ιαν 2016, 00:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
BigBaby

Δημοσίευση από BigBaby »

Αυτος ο Γλυκος ειναι κατι σαν τον ΓΧ ....καθε χρονο ξεκιναμε με αλλον βασικο στον 1 και καταληγει να παιζει αυτος....αυτο ειναι το συνδρομο ΠΑΟΚ...δεν εχουμε υπομονη....
Ο Ολσεν λοιπον μπορει να μην εχει εξοδο (πρεπει ο προπονητης τερματοφυλακων να δουλευει μαζι του ακαταπαυστα πανω σε αυτον τον τομεα) αλλα δεν φταει αυτος που ο Βιτορ και ο Κοστα σε καθε μονομαχια εχαναν τους αντιπαλους τους και δεν πηδουσαν ποτε για κεφαλια....με τετοια αμυνα λογικο ηταν να μην αισθανεται ποτε ασφαλης και να αφηνει την αγαπημενη του γραμμη και να κανει εξοδους Μεσολογγιου.
Ο Γλυκος μπηκε να παιξει οτι επανηλθε ο Μαλεζας σαν μπακ και εκει του εκατσε γιατι ο Στελιος ειναι καλος στον αερα και καθαριζει πολλες φασεις....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”