Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Δημοσίευση από K_geo »

θα βρέξει θα χιονίσει μπορεί να έχει και ήλιο. 8-)
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Αν βρεθεί αυτός ο "ποιοτικός παίκτης που θα μας δυναμώσει" να μου σφυρίξετε κλέφτικα. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

eorptol έγραψε:
Duke_Rolson έγραψε:che4 είναι η ίδια διαδικασία κάθε χρόνο... Τα ονόματα αλλάζουν... Και το ότι ο καθένας θα πει την εξυπνάδα του, κουράζει πιο πολύ και από τον ΠΑΟΚ επί Ντουμιτρέσκου..
Εδώ ο Che έβγαλε άχρηστο τον Λούκας τι να λέμε. ..ο Τσε δεν καταλαβαίνει ότι εδώ η μιρλα επηρεάζει και αδειάζει το γήπεδο εκεί στην ευρωπη ΠΌΤΕ

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
τι να σε κανω ρε πτολεμαιδα αφου αδειαζει η γκρινια του εις το γηπεδο να του ζητησει ο ιβαν αποζημιωση ... ρε θα μας τρελανεις ... αδειαζει η τουμπα απ τη γκρινια και οχι απο παιχτες που λενε οτι πρεπει να τιμωρηθει ο ΠΑΟΚ απ τη γαυροεπο του μαρινακη λογω των οπαδων ενω τον εχει σφαξει η διαιτησια 2 βδομαδες νωριτερα με την κοκκινη στον στοχ κιτρινη στον τσορι για το ιδιο πραγμα.... αυτος ηταν παιχτης για να ταυτιστει ο ΠΑΟΚσης

στο λεω χωρις ειρωνεια δεν εχω διαθεση για τσακωμους μη το παρεις στραβα ... αν δεν τα λεγαμε χρονια εδω δε θα εγραφα ετσι ....
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Το βρισκω λογικο καποιοι να εχετε αντιρρησεις για την επιλογη Βελλιδη αλλα πρεπει να κοιταξουμε λιγο τα δεδομενα.

Αρχικα σιγουρα δεν μιλαμε για εναν τερματοφυλακα κακο. Εχει αποδειξει τα τελευταια χρονια οτι δουλευει σκληρα και ειναι σταθερος τερματοφυλακας με μεγαλο πλεονεκτημα του τα αντανακλαστικα του. Απο την αλλη, ναι δεν ειναι και ενας τερματοφυλακας που "ονειρευμαστε" κιολας να εχει ο ΠΑΟΚ που θελουμε.

Ομως σε μια μεταγραφικη περιοδο Ιανουαριου παιδια δυσκολα θα βρεις και κατι καλυτερο. Προφανως υπαρχουν ελευθεροι στην Ευρωπη που μπορει να ειναι και καλυτεροι του Βελλιδη αλλα δεν εχουν ρυθμο κατι που εσυ θες 100% τωρα. Ιανουαριο καλο τερματοφυλακα που ανηκει σε ομαδα δυσκολα θα παρεις ακομα και δευτερο.

Μια καλη λυση αναγκης, που δεν χρειαζεται χρονο προσαρμογης και προσωπικα πιστευω οτι αν ερθει θα μεταπεισει πολλους που τωρα εκφραζουν τις αντιρρησεις τους.
savvastheod

Δημοσίευση από savvastheod »

Kostas_Peraia4 έγραψε:
K_geo έγραψε:κοστα δωσε και μια του ολσεν να κανουμε μια μανατζερικη συγκριση ρε συ.
Εικόνα
Εικόνα
Σε 20 παιχνίδια ο Γλύκος μου έχει πιάσει 8 στα 9 πέναλτι..Ούτε cheat να ήταν...
Άβαταρ μέλους
Duke_Rolson

Δημοσίευση από Duke_Rolson »

spyretto έγραψε:Αν βρεθεί αυτός ο "ποιοτικός παίκτης που θα μας δυναμώσει" να μου σφυρίξετε κλέφτικα. :mrgreen:
Είμαστε σαν την μπασκετική αεκ... όποιος και να έρθει........
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

παω να κανω παρεα τον εις στην εξορια απ το φορουμ :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

για μερικες ωρες μην τρελαθουμε :lol: :lol: :lol: πρεπει να ανοιξω και το τοπικ του μαρκου αλλωστε ;)
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

spyretto έγραψε:Για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου: «Το θετικό είναι ότι συμφωνήσαμε όλοι, ο κ. Σαββίδης, ο προπονητής και εγώ στο ότι δε χρειαζόμαστε άλλους παίκτες στην ομάδα. Εκτός από ένα δεξί μπακ εξαιτίας του γεγονότος με τον Κωνσταντινίδη και εξαιτίας του τραυματισμού του Κίτσιου χρειαζόμαστε ενίσχυση στη θέση αυτή.Αλλά γενικά πάντα πρέπει να είσαι σε εγρήγορση αν γίνει κάτι. Αλλά σε γενικές γραμμές είπαμε ότι αν θελήσουμε να κάνουμε μια μεταγραφή θα είναι για κάποιον παίκτη ο οποίος θα μας δυναμώσει αν αυτό είναι πιθανό. Δεν υπάρχουν πολλοί ποιοτικοί παίκτες στην αγορά. Αλλά κάθε μέρα εμφανίζονται νέα ονόματα. Δυστυχώς θέλαμε 1-2 παίκτες οι οποίοι επέλεξαν να υπογράψουν αλλού, κάτι το οποίο συμβαίνει, αλλά δεν είμαι αρνητικός και μπορούμε ακόμα να έρθουμε σε συμφωνία με κάποιο παίκτη».
Νομιζω οτι το 10αρι βρισκετε στις γραμμες που μεγαλωσα, αν δεν βρουνε κατι αξιολγο δεν τρεχει λογος να παρουν απο τωρα! ;)
savvastheod

Δημοσίευση από savvastheod »

Πάντως αδέρφια εγώ θεωρώ την συνέντευξη ξεκάρφωμα...Πιστεύω πάμε για Βελλίδη Χατζησαία που σήμερα μου άρεσε απέναντι σε Μπέργκ (εντάξει παίρνει κάποιες λάθος θέσεις αλλά πολύ δυνατός και γρήγορος) σύν δεκάρι....
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

εγω δεν εχω κανενα θεμα με βελλίδη και αν ειναι η επιλογή καλώς ας έρθει. απλά δεν θεωρώ ότι είναι καλύτερος απο τον ολσεν ή το γλύκο. :roll:

άσε δε που αν δεν φυγει και ο ολσεν το καλοκαίρι θα υπάρχει συνωστισμός στη θέση ...
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Σε 10 χρόνια από τώρα πάλι με βασικό τον Γλύκο θα είμαστε
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

αν δε παρουμε επιτελικο χαφ παντως, τη δευτερη θεση πολυ δυσκολα να την παρουμε...
τζαμπα ακυρωνουν την ομαδα, και την αφηνουν με το παιδακι εκει, να παιζουμε παντα με μειον ενα παιχτη...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ο Τουντορ παντως στις συνεντευξεις τυπου στο μονο που δεν συμφωνησε ειναι στο οτι δεν χρειαζομαστε αλλους παικτες.Καλο βραδυ σε ολους!
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

ερώτηση : γιατί δε πάμε για Διούδη από νιόνιο?απ τον Βελλίδη μάλλον καλύτερος είναι
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Λογικα την Τετάρτη θα ερωτηθεί .. Σημερα οως και δε ρωτήσανε απορώ.. Όλο πίπες ρωτάνε
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”