Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Δημοσίευση από desperando »

εγω θα καταλαβω να βγει ο Τ.Δ μου και να μου πει οτι τωρα τον χειμωνα δεν βρεθηκε στα λεφτα που διαθετουμε ο μεσοεπιθετικος που μπορει να κανει την διαφορα και θα την καλυψουμε την θεση το καλοκαιρι.
δεν δεχομαι ομως να μου λενε οτι στη μονη θεση που χρειαζομαστε ενισχυση ειναι αυτη του δεξιου μπακ εξαιτιας του τραυματισμου του δημητρακη...δεν το δεχομαι

mbison έγραψε:Δυο παρατηρησεις για το Βελλιδη.
1. Ειναι κοντος 1.83 στο wiki, εχει και κοντα χερια.
αν ο βελλιδης ειναι 1,83 εγω ειμαι 2,10
Άβαταρ μέλους
Duke_Rolson

Δημοσίευση από Duke_Rolson »

όπως ξανά έγραψα, η μίρλα είναι αποτέλεσμα το ότι ο καθένας μπορεί να λέει την γνώμη του [μπορεί να παραμείνει στην άποψη ή να κάνει κωλοτούμπα με την ίδια ευκολία]..
αυτό έχει αποτέλεσμα στην ομάδα.. Στον κάθε Όλσεν, στον κάθε Μπερμπάτοφ, στον κάθε Μελίσσα, στον κάθε Μακ...

Η ομάδα πάσχει από οπαδούς που να αγαπάνε την ομάδα...

υγ. ο ΠΑΟΚ μπορεί να έχει πλάνο τριετίας, ο ΠΑΟΚτσης είναι του 6μηνου προγραμματισμού..
υγ. ας έρθει όποιος θέλει... Εγώ γουστάρω την ομάδα και όχι τον παίχτη..
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Δεν υπάρχει τερματοφύλακας Βελίδης :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ...Ειδικότερα για τον Π.Α.Ο.Κ. μας... :twisted: :twisted: :twisted:

Και τελικά μοιάζει περισσότερο με :shock: :shock: :shock: την Κατερίνα Θάνου :shock: :shock: :shock: κουρεμένη "πεζοναυτικά"...Άιντε με τον αρχισκουλήκαρο λλλέέέμμμεεε... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 18 Ιαν 2016, 01:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

desperando έγραψε:εγω θα καταλαβω να βγει ο Τ.Δ μου και να μου πει οτι τωρα τον χειμωνα δεν βρεθηκε στα λεφτα που διαθετουμε ο μεσοεπιθετικος που μπορει να κανει την διαφορα και θα την καλυψουμε την θεση το καλοκαιρι.
δεν δεχομαι ομως να μου λενε οτι στη μονη θεση που χρειαζομαστε ενισχυση ειναι αυτη του δεξιου μπακ εξαιτιας του τραυματισμου του δημητρακη...δεν το δεχομαι

mbison έγραψε:Δυο παρατηρησεις για το Βελλιδη.
1. Ειναι κοντος 1.83 στο wiki, εχει και κοντα χερια.
αν ο βελλιδης ειναι 1,83 εγω ειμαι 2,10
στο τρανσφερμαρκτ δηλωνει 185 :lol: :lol: :lol: :lol: εχω βρεθει διπλα του και μου φαινοταν νανος και δεν ειμαι και πολυ ψηλος 185 ειμαι οποτε ντεσπε σε κοβω για σαμπονις και βαλε :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

pisakaipoupoula έγραψε:Ο ορισμός του μπαλώματος ο Βελλίδης, δε με ψήνει
+1

Το μόνο που μας έλειπε είναι ένας τρίτος "δεύτερος" τερματοφύλακας.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Duke_Rolson έγραψε:όπως ξανά έγραψα, η μίρλα είναι αποτέλεσμα το ότι ο καθένας μπορεί να λέει την γνώμη του [μπορεί να παραμείνει στην άποψη ή να κάνει κωλοτούμπα με την ίδια ευκολία]..
αυτό έχει αποτέλεσμα στην ομάδα.. Στον κάθε Όλσεν, στον κάθε Μπερμπάτοφ, στον κάθε Μελίσσα, στον κάθε Μακ...

Η ομάδα πάσχει από οπαδούς που να αγαπάνε την ομάδα...

υγ. ο ΠΑΟΚ μπορεί να έχει πλάνο τριετίας, ο ΠΑΟΚτσης είναι του 6μηνου προγραμματισμού..
υγ. ας έρθει όποιος θέλει... Εγώ γουστάρω την ομάδα και όχι τον παίχτη..
μπες σε κανα φορουμ ντορτμουντ με 60000 διαρξειας μαν γιουν ακομα και μπαγερν με 100 τιτλους τ` τελευταια τριαντα χρονια και μετα θα καταλαβεις ποιος κανει κριτικη .... εμεις εδω ειμαστε φλωροι μπροστα σαυτους που σου λεω και τη γκρινια τους....μην παρω μεγαλες ομαδες με ελαχιστους τιτλους σαν εμας εκει θα αγανακτησει και ο εις με το τζος απ τη γκρινια

ο οπαδος γιαυτο ειναι για να κανει νριτικη στα στραβα και να αποθεωνει στα θετικα μην τρως προλογο για πιστους και ναιναιδες οπαδους εκει που βλεπεις γεματα γηπεδα στο υπογραφω
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

κοστα δωσε και μια του ολσεν να κανουμε μια μανατζερικη συγκριση ρε συ.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Τεράστιο λαθος να μην παρθεί παίκτης στο δεκα η τωρα η το καλοκαίρι

Αν δεν παρουμε παίκτη εκει άχρηστες οι μετεγγραφες
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

τεραστια διαφορα το τωρα με το καλοκαιρι ως προς τους παιχτες που μπορεις να χτυπησεις.. ;)
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Και στο γηπεδο κοντος φαινεται. Αλλα πιο πολυ με προβληματιζουν τα κοντα χερια. Εχουμε και κοντα στοπερ, Παναγια βοηθα.
Άβαταρ μέλους
Duke_Rolson

Δημοσίευση από Duke_Rolson »

che4 είναι η ίδια διαδικασία κάθε χρόνο... Τα ονόματα αλλάζουν... Και το ότι ο καθένας θα πει την εξυπνάδα του, κουράζει πιο πολύ και από τον ΠΑΟΚ επί Ντουμιτρέσκου..
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

K_geo έγραψε:τεραστια διαφορα το τωρα με το καλοκαιρι ως προς τους παιχτες που μπορεις να χτυπησεις.. ;)
Το ειδαμε και το προηγουμενο καλοκαιρι...οταν η ομαδα εμεινε με Πελκα.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

joshua έγραψε:
K_geo έγραψε:τεραστια διαφορα το τωρα με το καλοκαιρι ως προς τους παιχτες που μπορεις να χτυπησεις.. ;)
Το ειδαμε και το προηγουμενο καλοκαιρι...οταν η ομαδα εμεινε με Πελκα.
Τζος μη συγκρίνεις τοτε ειχενα κλείσει μια ντουζίνα παικτες
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

δε νομιζω να διαφωνει κανεις σαυτο ... οπως επισης ομως οτι ο πελκινιο θα θελει οξυγονο σε λιγο καιρο και ειναι κριμα να τον καψουμε γιατι δεν θα αντεξει ... εστω εναν δανεικο πρεπει να φερουν και ειμαι σιγουρος οτι θα φερουν
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”