Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Δημοσίευση από K_geo »

PaokPatraG4 έγραψε:Καλή χρόνια σε όλους αδέρφια έχω καιρό να γράψω λόγω κάποιων προβληματων αλλά είμαι εδώ κ πάλι....ποιος θα ανοίξει το τοπικ του Μάρκου είπαμε;;;;

:lol: :lol: :lol:
ο τσε, υποχρεωτικά.

τζος, μπορεί η συνέντευξη να έγινε και πριν καμια βδομάδα, πριν την υποτροπή γλύκου. ;)
giannistoumpa4

Δημοσίευση από giannistoumpa4 »

joshua έγραψε:Πως το ειπε ο Φρανκ,συμφωνησαμε ολοι μαζι πως δεν χρειαζομαστε αλλον παικτη εκτος απο δεξι μπακ; Ριξτε μου ενα μπαν τωρα γιατι με το ζορι κρατιεμαι...
Που το ειπε αυτο τζοσ?
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

K_geo έγραψε:
PaokPatraG4 έγραψε:Καλή χρόνια σε όλους αδέρφια έχω καιρό να γράψω λόγω κάποιων προβληματων αλλά είμαι εδώ κ πάλι....ποιος θα ανοίξει το τοπικ του Μάρκου είπαμε;;;;

:lol: :lol: :lol:
ο τσε, υποχρεωτικά.

τζος, μπορεί η συνέντευξη να έγινε και πριν καμια βδομάδα, πριν την υποτροπή γλύκου. ;)

επειδη ειμαι ο μονος που εγραψε εστω ενα καλο για το μαρκο να φανταστω
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Χεστηκα για τον τερματοφυλακα,εγω λεω πως χωρις επιτελικο με @@, ξεχνα την δευτερη θεση.Ειδικα αν δω να καθιερωνεται το ανεκδοτο με Μπερμπατοφ επιτελικο,θα πεθανω στα γελια ξερωντας μαλιστα οτι θα ειναι και εντολη Σαββιδη.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

joshua έγραψε:Πως το ειπε ο Φρανκ,συμφωνησαμε ολοι μαζι πως δεν χρειαζομαστε αλλον παικτη εκτος απο δεξι μπακ; Ριξτε μου ενα μπαν τωρα γιατι με το ζορι κρατιεμαι...
ευτυχως που αυτομπαναριστηκε ο εις ..... θα ειχε ξεπερασει και τον εις του καλοκαιριου μετα απ αυτη τη δηλωση και με το δικιο του μαλλον.... εκτος αν ο φα ειναι τοσο γατα ;)
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

dravinosRa έγραψε:
MANIAKOS έγραψε:Αναφέρεις το κουίζ πλιζ δεν το είδα
eixe grapsei pio prin
"Τα ωραιότερα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις (με μεταγραφική νώτα)"
................Αυτό το τραγουδάει.............ο "Τερζής".............. :? :? :? ......Ωχ Παναγία μου :shock: :shock: :shock: ...

Μήπως επανέρχεται :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ;;; :o :o :o :o :o :o :o :o
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

joshua έγραψε:Χεστηκα για τον τερματοφυλακα,εγω λεω πως χωρις επιτελικο με @@, ξεχνα την δευτερη θεση.Ειδικα αν δω να καθιερωνεται το ανεκδοτο με Μπερμπατοφ επιτελικο,θα πεθανω στα γελια ξερωντας μαλιστα οτι θα ειναι και εντολη Σαββιδη.
Δυστυχώς θέλαμε 1-2 παίκτες οι οποίοι επέλεξαν να υπογράψουν αλλού, κάτι το οποίο συμβαίνει, αλλά δεν είμαι αρνητικός και μπορούμε ακόμα να έρθουμε σε συμφωνία με κάποιο παίκτη

Το οτι ηδη ειχε επαφες με 1-2 παικτες αλλα υπογραψαν αλλου δεν σου λεει κατι?
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

joshua έγραψε:Χεστηκα για τον τερματοφυλακα,εγω λεω πως χωρις επιτελικο με @@, ξεχνα την δευτερη θεση.Ειδικα αν δω να καθιερωνεται το ανεκδοτο με Μπερμπατοφ επιτελικο,θα πεθανω στα γελια ξερωντας μαλιστα οτι θα ειναι και εντολη Σαββιδη.
χωρίς να θέλω να υπονοήσω κάτι διαφορετικό, αλλά εμενανε ο μπερμπατοφ σήμερα μου άρεσε. αλλά σίγουρα έτσι παραμένει το θέμα με τον εκτελεστή των στημενων φάσεων που πιστεύω υστερούμε.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

mpouJr έγραψε:
Δυστυχώς θέλαμε 1-2 παίκτες οι οποίοι επέλεξαν να υπογράψουν αλλού, κάτι το οποίο συμβαίνει, αλλά δεν είμαι αρνητικός και μπορούμε ακόμα να έρθουμε σε συμφωνία με κάποιο παίκτη

Μπα....:):)

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

Μήπως τις μεταγραφές τελικά τις κάνει ο Ιβάν....;;; Τι στο καλό τις θέλει τις επιτροπές και τις υποεπιτροπές;;;;;

:roll: :roll: :roll:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

mpouJr έγραψε:

Τιποτα απολυτως.
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Ο ορισμός του μπαλώματος ο Βελλίδης, δε με ψήνει
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Οι τυπάδες στο πάνελ που πριν κάνα 2 βδομάδες ρίχναν λάσπη με το φτυάρι, σήμερα είχανε κάτι μουτσούνες σαν κλαμένα νινιά, μετά τη συνέντευξη Φρανκ και την παραδοχή του από τον Πανούτσο.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Δυο παρατηρησεις για το Βελλιδη.
1. Ειναι κοντος 1.83 στο wiki, εχει και κοντα χερια.
2. Μοιαζει στο προσωπο τον Μεσι.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Ένας αρκετά πιο άσχημος (ή αρκετά λιγότερο όμορφος) Christian Bale θα μπορούσαμε να πούμε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”