Π.Α.Ο.Κ. σημαίνει Lemmy & Rock κι όχι "Madonna & J. Lo"...

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Re: Π.Α.Ο.Κ. σημαίνει Lemmy & Rock κι όχι "Madonna & J. Lo".

Δημοσίευση από nikolasf »

Josey Wales έγραψε:
Τεράστια μορφή, έζησε όπως η μουσική που έπαιζε- ότι δηλαδή ονειρευόμασταν πιτσιρικάδες να καταφέρουμε- και γι' αυτό κέρδισε τον σεβασμό από όλους, ότι μουσική κι αν προτιμάνε.
Αυτό και μόνο REPECT...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

pgetsos έγραψε:Σαν τον Μιχαλάκη, που ήταν και ΠΑΟΚτζης
Μισή ζωή μαύρος, μισή ζωή άσπρος για :o ...Εξ ου και το "Μιχάλη ζεις...για πάντα Π.Α.Ο.Κ.τσής..." :D :opaokara:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Tolaros έγραψε:Πραγματικά ανούσιο τόπικ. Ο Lemmy ήταν τιτάνας του ροκ κ καλά θα είναι να μείνει μακριά από οπαδικά.
Τώρα για το τι είναι ΠΑΟΚτσήδικο τι να πω..
Για άλλους "τέρμα ΠΑΟΚ" είναι τα ποντιακά που άμα ακούσω πάνω από 5' με πιάνει πονοκέφαλος.
Για άλλους είναι κάτι λαϊκοκαρρα-μελά ζειμπεκοτράγουδα που κάνουν την ψυχή μου να ξερνάει.
Και το glam metal που προσωπικά γουστάρω (μαζί με άλλα) για άλλους ροκάδες είναι αδερφίστικο.

ΠΑΟΚ είναι να πηγαίνεις στο γαμωγήπεδο καμιά φορά, έτσι για αρχίσουμε από τα βασικά

ΥΓ Μαντόνα δεν ακούω αλλά όχι κ μικρό μέγεθος, τι άλλο θα ακούσουμε.
Πολλά νεύρα ρε καρντασάκο μου Tolaros...Και εύκολοι "αφορισμοί"...Γιατί έτσι; Ας τα πάρουμε λοιπόν με την σειρά για να δούμε τι συμπέρασμα θα βγάλουμε...

Πρώτον δεν έγραψε κανένας εδώ μέσα ότι η Μαντόνα είναι μικρό μέγεθος...

Δεύτερον ότι τα ποντιακά δεν είναι "τέρμα Π.Α.Ο.Κ."...Ίσα ίσα εγώ πιστεύω το εντελώς αντίθετο μάλιστα...

Τρίτον ότι το glam metal το ακούνε μόνο όσοι τρελάθηκαν απ την χαρά τους και πλακώθηκαν στα γλωσσόφιλα μέσα στην βουλή μετά την ψήφιση του Νομοσχεδίου "περί νομιμοποίησης της συμβίωσης μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλλου"...

Και τέταρτον ότι δεν ξέρουμε (στα 52 μας πλέον) την αλφαβήτα του οπαδού, την παρουσία μας (ανελλιπούς μάλιστα προσωπικά για μένα εδώ και 40 χρόνια) δηλαδή στο "γαμωγήπεδο" (προσωπικά δε σε δεκάδες γήπεδα της Ελλάδας και της Ευρώπης)...

Μάλλον δεν διαβάζεις πολλά posts μου φίλε μου Tolaros..."Τι να μας πει μωρέ κι ο "παππούς" τώρα για τον Π.Α.Ο.Κ.", ίσως να σκέφτεσαι όποτε βλέπεις post @goran 64...Αυτό όμως είναι ίσως που σε κάνει να θυμώνεις και να "αφορίζεις" αναίτια...Ίσως λέω, μιας και δεν βλέπω κανέναν άλλον προφανή λόγο για τον οποίο κρίνεις θυμωμένος το παρόν topic "πραγματικά ανούσιο", αφού το topic δεν θέλει να καθοδηγήσει κανέναν στο τι είναι Π.Α.Ο.Κ.τσίδικο και τι όχι, όπως λάθος κατανόησες διαβάζοντας μάλλον πρόχειρα και βιαστικά λίγα πραγματάκια απ όσα ήδη γράφτηκαν εδώ μέσα...

Το topic είναι προς τιμήν ενός διαχρονικού Rock star, του Ian Fraser "Lemmy" Kilmister, του ιδρυτή της Rock μπάντας "Motorhead" που πέθανε σήμερα στα 70 του χρόνια σχεδόν πάνω στο παλκοσένικο μιάς συναυλίας του και που εμείς οι παλαιότεροι θέλουμε να θυμόμαστε γιατί θεωρούμε ότι είναι πολύ σημαντικό μάλιστα να θυμόμαστε αυτόν, τις μουσικές του και τα νοήματα τους...Ότι είναι πολύ ουσιαστικό μάλιστα να θυμόμαστε ότι ήταν "αληθινά ζωντανός" μέχρι την στιγμή που ξεψύχησε!!! Όπως ακριβώς θέλουμε να είμαστε κι εμείς ως Π.Α.Ο.Κ.τσήδες μέχρι να αφήσουμε την τελευταία μας πνοή φίλε μου!!!!!! "Ζωντανοί" Π.Α.Ο.Κ.τσήδες και ουσιώδεις!!!!!!

Κάποιος παραπάνω "αναθεμάτισε" σχεδόν κάποιους της γενιάς του Lemmy που απ τη μιά πίστευαν ότι "και τα σκατά του είχαν άρωμα λεβάντας" αλλά απ την άλλη τον "καταπίεζαν συστηματικά" επικρίνοντας τον για ότι έλεγε, άκουγε, φορούσε κι έτρωγε ακόμα...Αυτοί καρντάση μου να ξέρεις ότι είναι οι λεγόμενοι "ψευτοροκάδες" αφού το αυθεντικό Rock, μουσική αλλά και τρόπος και άποψη ζωής, βασίζεται στην ελευθερία κι όχι στην καταπίεση του ατόμου από άλλο άτομο!!!

Υ.Γ. Προσέξτε επίσης, η ονομασία του topic λέει "Π.Α.Ο.Κ. σημαίνει..." κι ΟΧΙ "Π.Α.Ο.Κ. είναι..." (που ίσως και να σήμαινε ότι κάτι διαφορετικό απ το "Lemmy & Rock" δεν είναι Π.Α.Ο.Κ.τσίδικο)...Μην μπερδεύεστε και μην θυμώνετε για λάθος λόγους καρντάσια μου...
Ο τίτλος του topic απλά σημαίνει ότι η Rock είναι μία διαχρονικής αξίας αυθεντική μουσική, ο Lemmy ένας διαχρονικής αξίας αυθεντικός εκπρόσωπος της Rock μουσικής κι ο Π.Α.Ο.Κ. μία διαχρονικής αξίας αυθεντική (σε πολλά επίπεδα) ομάδα κι όχι (μεγάλης έστω διάρκειας) μόδα σαν την Μadonna και "folse" της ψευτομαγκιά σαν την J. Lo., ούτε δημιούργημα του αμερικάνικου και αδηφάγου star system που είναι κι οι δύο ανωτέρω κυρίες ...

Υ.Γ. 2...Κανένας δεν κρίνεται ως οπαδός απ τις μουσικές του προτιμήσεις, ούτε και το παρόν topic διατίθεται για τέτοιο σκοπό...Ο οπαδός κρίνεται από την γενναιόδωρη ή μη προσφορά του στην ομάδα του και μόνο απ αυτό, είτε είναι ροκάς, είτε "ψευτογκλαμουράς"...Κανένας Π.Α.Ο.Κ.τσής οπαδός δεν περισσεύει σήμερα πλέον καρντάσια μου, πιστέψτε με!!!

Υ.Γ. 3...Αποστόλη μου έχεις απόλυτο δίκαιο για το "Ποπ και Ροκ" του Πετρίδη στο Δεύτερο Πρόγραμμα του ραδιοφώνου που ακούγαμε τότε, απλά δεν είχα χρόνο να το γράψω στον (πιθανότατα) νεαρό που με "κατηγόρησε" ως "μη καλά ενημερωμένο" για την ιστορία της ΠΟΠ, που μάλιστα πιστεύει ότι είναι η Madonna...
Ολόκληρη την ιστορία της Rock λοιπόν Αποστόλη μου (αλλά γιατί όχι και της ΠΟΠ και άλλων ειδών μουσικής αν κάποιοι άλλοι ενδιαφέρονται), με τις "αυθεντίες" της και τα "καλούδια" της αλλά και τα "ολισθήματα" και τα "folses" της (και πολλών καλλιτεχνών εκπροσώπων της "ένθεν κακείθεν") μπορούμε να την συζητήσουμε στο παρόν topic, μιας κι αυτός είναι ο σκοπός του, όπως και να διοχετευθούν τα σωστά, αυθεντικά και διαχρονικά μηνύματα της Rock μέσα από ένα δημοκρατικότατο forum, σε πολύ κόσμο, χωρίς ανούσιες διαμάχες και αφορισμούς από αμφότερες τις πλευρές φίλων της και μη αλλά και να μην ξεχαστεί εύκολα η μνήμη του συμβόλου "Lemmy"...Αν μη τι άλλο καρντασάκια μου η μουσική εκπολιτίζει, "εξημερώνει" αλλά και "ενώνει" τους λαούς...

Υ.Γ. 4...Αργά την νύχτα άκουσα ότι οι "θρυλικοί" Motorhead δήλωσαν ότι παύουν να υφίστανται ως μπάντα από σήμερα και μετά τον θάνατο του Lemmy που τους ίδρυσε κι ότι δεν θα κάνουν ούτε άλλη performance, ούτε άλλο δίσκο (ή cd)..."Ο Lemmy μας ίδρυσε, μας "ζωντάνεψε", με τον θάνατο του παύουμε να υπάρχουμε, αφού χωρίς αυτόν πραγματικά δεν υπήρξαμε ποτέ..." ήταν η χαρακτηριστική τους δήλωση!!! Μία πραγματικά "Rock" δήλωση!!!
Just...R E S P E C T...to...all...of...them...

Καλό ξημέρωμα σε όλους μας...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τετ 30 Δεκ 2015, 19:53, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Έπρεπε ο τίτλος του topic να ήταν ή ΠΑΟΚ ουίσκι και Iron Maiden δίσκοι ή ΠΑΟΚ κρασί και ACDC για να χει πέραση :P :D :opaokara:
Άβαταρ μέλους
goran 64

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ΣΣΣσσσςςςωραίοοοοοςςςςςςςςςς ρε μάγκα... ;)
tasso85

Δημοσίευση από tasso85 »

ειχε παρει θεση στο πανθεον του ροκ απ'την εποχη των Hawkwind, ελαφρυ το χωμα
[youtube]?v=FL7-sbiGlzw[/youtube]
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Goran64 που κρυβόσουν καρντάσι!!!Εικόνα
Άβαταρ μέλους
goran 64

Εδώ πάνω...Σαλόνικα μεριά ρε παλίκαρε...Αλήθεια τώρα βλέπω τι έχανα που απλά παρακολουθούσα το forum εδώ και 2-3 χρόνια και δεν συμμετείχα φίλε μου nicolasf... ;) Thank's για το χειροκρότημα πάντως... 8-)
Άβαταρ μέλους
goran 64

Γεια σά ρε Π.Α.Ο.Κ.άρα μου...Σήμερα σε κάναμε σκέτο..."Hotel Callifornia"...by "Eagles"...Άλλα "τέρατα" κι αυτά...

Υ.Γ. Αν "τό χει" κανείς ας το "ανεβάσει" το άσμα ρε αλάνια...
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

[youtube]watch?v=iqODbP1T3nk&list=RDiqODbP1T3nk[/youtube]
Άβαταρ μέλους
goran 64

Γεια σά ρε παλίκαρε Νικόλα...Ευχαριστώ "τα μάλα" ρε συ καρντάση μου...Είσαι άπαιχτος λλλέέέμμμεεε... :)
Άβαταρ μέλους
goran 64

Οι δύο τελευταίοι στίχοι του "hotel Callifornia" αποτελούν την αυθεντικότερη απόδοση της επιστημονικά παρανοϊκής και ως εκ τεράστιου θαύματος ανεξήγητης σχέσης όλων εμάς των Π.Α.Ο.Κ.τσήδων με τον Π.Α.Ο.Κ. μας...

"We can check-out anytime we like...but we can never leave" φυσικά... :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Υ.Γ. Νικόλα σ ευχαριστώ ξανά ρε φίλε...Και τα άλλα (που δεν τα έπαιξα ακόμα) πρέπει να είναι "πρώτα"...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Καλά ρε συ τιτανοτεράστιε Νικόλα, τι είναι όλα αυτά που "ανέβασες" ρε φίλε; Μιλάμε με έστειλες αδιάβαστο λέμε...Τόσο "πλήρες" ποτ πουρί!!! Είσαι μεγάλο αλάνι ρε συ λλλέέέμμμεεε...RESPECT my man... ;)
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Goran, δε χρειάζονται τόσα συνεχόμενα ποστ ;) Ότι θες, μπορείς να το προσθέτεις με μια επεξεργασία του αρχικού
Άβαταρ μέλους
goran 64

Ο.Κ. sorry man...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”