31.Γιώργος Τζαβέλλας

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
K_geo

Re: 31.Γιώργος Τζαβέλλας

Δημοσίευση από K_geo »

μπορεί να κάνω λάθος ΠΑΟΚάρα μου, αλλά νομίζω η ιστορία ξεκίνησε με το άρθρο του ουλτρα... :roll: :roll: τεσπα. ζαμαν φου, άλλο με... "καίει":
nothu έγραψε:Αυτό που όλοι κάτι ξέρουν αλλά το λένε πλαγίως είναι για μπατσες. Αμα ξέρετε κάτι βγειτε και πείτε το. Με στοιχεία, όχι ανώνυμα στο φβ.
Τον ποδοσφαιριστή Τζαβέλλα ουτε γω τον γουσταρω αλλά ως εκεί. Φτανει ρε με τις θεωρίες συνέχεια. Για ολους κάτι βρίσκουμε.
Ο άλλος ήταν τραυματίας δυο μηνες, αλλά επαιξε ξαφνικα. Νταξ.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

γκεο το αρθρο καποιου χαστα πιο πανω ηταν η αφορμη :ugeek:
παοκαρα23

Δημοσίευση από παοκαρα23 »

σ αυτο συμφωνω με τον νοθου.
αλλα μερικες φορες υπαρχουν και πραγματα που δεν αποδεικνυονται κι οταν αναφερονται η κοινη γνωμη τα χλευαζει με την ευγενικη συνεισφορα μερικων αρδ.
δεν σου χει τυχει να σαι βεβαιος για κατι αλλα να μην μπορεις να το αποδειξεις;
αλλο βεβαια αυτο κι αλλο οτι πολλες φορες οδηγουμαστε σε μια τεραστια μπουρδολογια γεματη ανακριβειες που συμπαρασυρει τους παντες γυρω απ την ομαδα.
τα γραφω ασχετως με το θεμα Τζαβελλα.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Τελικά δεν υπάρχει άρθρο των ΑΡΔ που να μην κρύβει σκοπιμότητα. Προσωπικά δεν τα πιστεύω όλα αυτά. Αλλά ακόμη και εάν έγιναν, έχω εμπιστοσύνη ότι το δίδυμο Tudor - Arnesen, αργά η γρήγορα, θα επιβάλλει την αξιοκρατία και θα απομακρύνει τυχόν σαμποτέρ. Αρκεί, εμείς ο οπαδοί, να μην πατήσουμε την μπανανόφλουδα των ΑΡΔ και να ζητήσουμε απομάκρυνσή τους, ακόμη και εάν η ομάδα αποτύχει σε όλους τους στόχους.
Όλο το ζουμί αυτό είναι...Μπράβο στον Αποστόλη που μας επαναφέρει στη σωστή κατεύθυνση...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Sera4 έγραψε:γκεο το αρθρο καποιου χαστα πιο πανω ηταν η αφορμη :ugeek:
ναι.my bad.

αν και αυτό δεν αλλοιώνει τη λογική που εξέφρασα, αφού και ο εν λόγω αρδ ουσιαστικά αφορμή παίρνει απο το τι έχει απο χτες γραφτεί απο άλλους αρδ...

και εν τέλει καταλήγουμε σε αυτό που σχετικά σωστά λέει ο ΠΑΟΚάρας και ο Αποστόλης απο πάνω... :roll:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

συγνωμη αλλα αδυνατω να καταλαβω...

απο τη μια εχουμε ενα αρθρο ενος "δημοσιογραφου" το λιγοτερο αβανταδορικο...

απο την αλλη εχουμε μια αναρτηση στο φεισμπουκ απο καποιον ανωνυμο...κοινως μια κ@λοτρυπιδα απο αυτες που κυκλοφορουν κατα χιλιαδες χωρις καποιο ειδικο βαρος...

δε νομιζω πως εχουμε καποιυ αυγκρισιμα γεγονοτα...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

νομίζω ότι ο πρώτος ο χαστας, πήρε αφορμή -κυρίως- απο ένα σημερινό άρθρο του στέλλα που είναι στο ίδιο μήκος κύματος (απο ότι κατάλαβα, δεν το διάβασα) με το νονεϊμ του φβ. που μπορεί να πήρε αφορμή απο του στέλλα κ.ο.κ.... :)

και ναι, επανερχόμαστε στα λόγια του Αποστόλη και του ΠΑΟΚαρα23, αυτά που γράφει ανεξαρτήτως θέματος Τζαβέλλα ;) ...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Αυτου του τυπου που υπογραφει το κειμενο σιγουρα του εχει μαμησει τη γκομενα ο Τζαβελας.
100% λαιμαι. :opaokara:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Τερμάτισε και το αρχηγιλίκι στον ΠΑΟΚ

Θα μπορούσε κανείς να το παραβλέψει. Επί το λαϊκότερον; Να το περάσει στο ντούκου. Όμως, δεν είναι μία απλή περίπτωση. Δεν είναι ούτε ένα απλό, αλλά ούτε κι ένα τυχαίο γεγονός. Στο παιχνίδι κυπέλλου του ΠΑΟΚ με τα Χανιά το περιβραχιόνιο του αρχηγού αυτής της ομάδας δόθηκε στον Τζαβέλλα. Πιθανόν ένας πιτσιρίκος να μην δώσει καμία σημασία. Και πιθανόν να μην δώσει σημασία διότι δεν μπορεί να αντιληφθεί τι ακριβώς συνέβη στην ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Με μία φράση; «Τερμάτισε και το αρχηγιλίκι στον ΠΑΟΚ».

Προσωπικά δεν τον γνωρίζω τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Ούτε ποτέ έχω συναντηθεί μαζί του και ποτέ δεν έχω μιλήσει μαζί του. Δεν εξετάζω τον άνθρωπο Τζαβέλλα. Και πώς θα μπορούσα να το κάνω αφού δεν τον γνωρίζω;

Επισημαίνω και ασκώ κριτική στον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Τζαβέλλα. Με βάση τα όσα έχουν γίνει πέρυσι, ο συγκεκριμένος αθλητής δεν επιτρέπεται να φορέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού του ΠΑΟΚ. ΠΟΤΕ. Το τι συνέβη πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης» και το τι ακολούθησε την περυσινή χρονιά μετά από εκείνο το παιχνίδι έχουν γραφεί κι έχουν χιλιοειπωθεί. Δεν είναι καθόλου τυχαίες οι συνεχόμενες έντονες αποδοκιμασίες των οπαδών του «δικεφάλου» προς το πρόσωπό του. Ο κόσμος, σε βάθος χρόνου, πάντα καταλαβαίνει…

Αυτό το περιβραχιόνιο έχει μια ιδιαίτερη σημασία γι΄ αυτή την ομάδα. Αλλά επιτρέψτε μου να πω, για κάθε ομάδα. Αρχηγός χρήζεται ένας αθλητής σε μία ομάδα που έχει ηγετική φυσιογνωμία, που εμπνέει τους συμπαίκτες του, εμπνέει τον προπονητή του κι έχει το χάρισμα και την ικανότητα να παρασύρει και να εμψυχώσει τους υπόλοιπους. Αρχηγός είναι και χρίζεται εκείνος που δίνει το παράδειγμα στους άλλους. Αυτό το περιβραχιόνιο, σε αυτή την ομάδα, το έχει φορέσει ο Κούδας, ο Αποστολίδης, ο Σκαρτάδος, ο Σαράφης, ο Τερζανίδης, ο Αναστασιάδης, ο Βασιλάκος. Προσωπικά δεν πίστευα στα μάτια μου όταν το είδα. Για να μην παρεξηγηθώ, εκφράζω καθαρά την προσωπική μου άποψη. Και μόλις είδα την εικόνα το πρώτο που σκέφτηκα ήταν αυτό. «Πάει και το αρχηγιλίκι στον ΠΑΟΚ. Τερμάτισε».

Λίγες ώρες νωρίτερα από την έναρξη του παιχνιδιού στα Χανιά, η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας – Θράκης και συγκεκριμένα το Μορφωτικό ίδρυμα της ΕΣΗΕΜΘ τίμησε τον Γιώργο Κούδα, εντάσσοντάς τον στον κύκλο των «Επίμονων Θεσσαλονικέων», που εγκαινίασε το 2014 για να αναδείξει προσωπικότητες οι οποίες διαμόρφωσαν την ταυτότητα της νεότερης Θεσσαλονίκης. Στην εκδήλωση αυτή παραβρέθηκε και ο παλιός του συμπαίκτης, μέλος της μεγάλης ομάδας του ΠΑΟΚ της δεκαετίας του 1970, Χρήστος Τερζανίδης. Προσέξτε τι είπε για τον Κούδα: «Ήμασταν όλοι αδέρφια στην ομάδα του ΠΑΟΚ, και ο Κούδας θα είναι αρχηγός μας ώσπου να πεθάνουμε».

Μπορείτε να μου πείτε (ας απαντήσει στο ερώτημα και ο ίδιος ο Τζαβέλλας, αν το επιθυμεί) πόσοι και ποιοί συμπαίκτες του Τζαβέλλα και ακόμη πόσοι και ποιοί οπαδοί του ΠΑΟΚ μπορούν να πουν το ίδιο σήμερα για τον ποδοσφαιριστή που στο παιχνίδι κυπέλλου με τα Χανιά φορούσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού του ΠΑΟΚ;
δε μου αρεσει το πως το..πλασαρει.τεσπα. το βαζω προς ενημερωση για να δουμε το μιτο καλυτερα... :roll:

και να πω και τη μλκια μου... στην τελική, 6 ρίξαμε με Τζαβέλλα αρχηγό, έστω και στα Χανιά, έστω και στο κύπελλο. :mrgreen: :lol:
παοκαρα23

Δημοσίευση από παοκαρα23 »

νταξει τωρα δεν ειναι κουβεντες αυτες.να γραψω κι εγω οτι κι αυτος που τον υπερασπιζεται πρεπει να τον τρωει απ τον Τζαβελλα 100% γι αυτο και τοση αβαντα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Γράψτε, γράψτε. Εμείς θα ρίχνουμε 6άρες κι εσείς από το κακό σας θα σκάτε. Τη μια θα σας πειράζει ο Τζαβέλλας, την άλλη ο Olsen την τρίτη ο Sabo, την τέταρτη ο Golasa και φυσικά οι Tudor - Arnesen. Κατά τα άλλα αγαπάμε την ίδια ομάδα.
Άβαταρ μέλους
Gimnistis

Δημοσίευση από Gimnistis »

Και είπα κατι δεν θα βρούμε να ασχοληθούμε?

Αλήθεια ο αρχηγός πως βγαίνει σε μια ομάδα?
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Σε άλλες με ψηφοφορία παικτών,σε άλλες τους ορίζει ο προπονητής..Σε εμάς νομίζω τους επέλεξε ο Τούντορ..
Άβαταρ μέλους
Gimnistis

Δημοσίευση από Gimnistis »

Θενκς. Περισυ νομίζω ήταν με ψηφοφορία.

Τέλος παντων μην το μεγαλοποιούμε. Χαμογελασαμε λιγο μετα απο καιρό και ξανά βρίσκουμε κατι να χαλαστούμε. Χρειαζόμαστε βοήθεια... :ugeek:
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

δεν γούσταρα που φόρεσε το περιβραχιόνιο αλλά αν η ομάδα ρίχνει 6άρες και παίζει σκυλιασμένα ας το φοράει και ο
Κοροβέσης
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”