93.Terry Antonis
-
Re: 93.Terry Antonis
ΑΝΤΟΝΙΣ: Να και ο ομογενής από την Αυστραλία στο πρώτο του παιχνίδι. Δυνατός, καλό κράτημα μπάλας, με πολύ καλά πόδια, αλλά έχουμε την αίσθηση ότι ήταν και μία ταχύτητα κάτω από την ομάδα.
http://www.paok24.com/podosfairo/57974/ ... -tin-mpala
τώρα τι τους λες αυτούς?για χαζούς μας έχουν...να τους χαιρόμαστε
http://www.paok24.com/podosfairo/57974/ ... -tin-mpala
τώρα τι τους λες αυτούς?για χαζούς μας έχουν...να τους χαιρόμαστε
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Με 25' στο χορτάρι έκανες ήδη φαν κλαμπ.
Συνέχισε έτσι και θα εκθέσεις πάρα πολλους.
Ω,ρε μπάτσες που θέλουν ορισμένοι διαμορφωτές της κοινής γνώμης...
Συνέχισε έτσι και θα εκθέσεις πάρα πολλους.
Ω,ρε μπάτσες που θέλουν ορισμένοι διαμορφωτές της κοινής γνώμης...
- pisakaipoupoula
ναι john ήταν εντυπωσιακός σε ότι και να'κανε!!ειδικά οι μακρινές μπαλιές του, λουκούμι...πιο συστημένες δε γίνεταιjohn4serres έγραψε:ρε, πατε με τα καλα σας ;
5 σελιδες για ντεμπουτο , στο οποιο μπηκε αλλαγη στο 65'
τοσο καλα επαιξε ;![]()
- kataramenos5
Σα να κλαταρε λιγο στο τελος.Ισως αυτος ειναι και ο λογος που δεν τον ειδαμε τοσο καιρο(ενδυναμωση ,τρεξιματα).jibbie έγραψε: θελει δουλεια στη φυσικη κατασταση.
Αλλη μπαλα παιζουν στο Αυστραλια μαλλον.Παντως το ποδι τοχει .Τον βαζεις παγκο και οταν οι αλλοι με τα... λεωφορεια θα χουν σκασει απ τους Σαμπους και τους Τσιμιρωτους τον ριχνεις μεσα εκει γυρω στο 70 να σου παρει το ματσακι.
Νομιζω εθναι λιγο παχουλός
Εδειξε στοιχεία καλού ντιπ λαιγκ μιντφιλντερ
Θελω να τον δω στη δυναμη οταν μαρκάρει πχ
Τεχνικά μπαμ κανει οτι το χει
Εδειξε στοιχεία καλού ντιπ λαιγκ μιντφιλντερ
Θελω να τον δω στη δυναμη οταν μαρκάρει πχ
Τεχνικά μπαμ κανει οτι το χει
- sourmenetes
- Moderator
- Μπαρκαρούτσος
Κανείς δεν έγινε μπαλαδωραίος με 30' καλής απόδοσης...
Το θέμα είναι η διάρκεια. Επίσης, *SPOILER ALERT* κι αυτός κάποτε θα κάνει κοιλιά...
Το θέμα είναι η διάρκεια. Επίσης, *SPOILER ALERT* κι αυτός κάποτε θα κάνει κοιλιά...
Αν τον έχουμε φτιαγμένο και έτοιμο για του χρόνου, θα είναι πολύ μεγάλο κεφάλαιο για την ομάδα
- kataramenos5
Μα καλα ,ΑΝΤΩΝΗΣ ? ΑΝΤΩΝΗΣ ? Κριμα τα καλα λογια στο βιντεακι της Ουεφα για οργανωση και μεγαλο κλαμπ.
Εσένα "κούκλε" μου σε άφησα τελευταίο από εχθές, όχι γιατί σε ξέχασα αλλά, γιατί "πήγα λίγο πίσω" για να παρατηρήσω κάποια πράγματα...Λοιπόν...
1..."Παίζει" να σε έχουν πλακώσει στο body building οι δικοί μας 3-4 μήνες τώρα...Σωματοδομικά δεν έχεις καμία σχέση με το ανάλαφρο σαν πούπουλο παιδάκι που βλέπαμε στα videάκια σου...
2...Διατηρείς πάντως την πολύ εύστοχη 30άρα-40άρα μπαλιά με γρήγορη σκέψη και εκτέλεση...
3...Καλές τοποθετήσεις-καλύψεις στο χώρο σαν κόφτης (σε "πλάκωσαν" φυσιολογικά και στην τακτική) αν και προέρχεσαι ποδοσφαιρικά από ένα πρωτάθλημα που παίζεται ένα τελείως άναρχο παρ ότι όμορφο ποδόσφαιρο που ο καθένας "παίζει εθνική ομάδα" μετά από μία φαντεζί ενέργεια (έστω κι αν είναι ανούσια), 2-3 "αντρικά" τάκλιν και 5-6 δυνατά και να βρουν εστία σουτ (έστω και πάνω στον τερματοφύλακα)...
4...Σουτάρεις και πασάρεις πολύ καλά και με τα δύο πόδια, στο τσαφ δεν έβαλες δύο εντυπωσιακά τεμάχια απ αυτά που στο Π.Α.Ο.Κ. έχουμε να δούμε χρόνια τώρα (εκτός από καναδυό του Κάτσε νομίζω)...
5...Σε γενικές γραμμές κατάλαβα ότι άξιζε ο αρκετός (εκτιμώ) χρόνος υπομονής που έχεις κάνει και ο πολύς φόρτος δουλειάς που έχεις ρίξει ώστε να σε δούμε να παίζεις σε ένα πολύ καλό επίπεδο πια εχθές...
Σου εύχομαι μακριά από τραυματισμούς και να έχεις πολύ καλή συνέχεια στον Π.Α.Ο.Κ. μας φυσικά,
αφού θα ήμουν αντίθετος και το δηλώνω εδώ και σήμερα ανοιχτά να ανανεωθεί το συμβόλαιο ενός 31χρονου (που παίζετε στην ίδια θέση) και να δοθείς εσύ οπουδήποτε δανεικός...Είσαι το νέο αίμα του "μελλοντικού" Π.Α.Ο.Κ. μας...αφού...
Υ.Γ. Πιστεύω ότι είσαι χαρακτηριστικό δείγμα ότι το αγωνιστικό τιμ (Τούντορ-Φρανκ-Αρτίκο) δουλεύει με πολλή προσοχή και πολύ μεράκι τις επενδύσεις του κι ελπίζω να δικαιωθώ στο έπακρο...

1..."Παίζει" να σε έχουν πλακώσει στο body building οι δικοί μας 3-4 μήνες τώρα...Σωματοδομικά δεν έχεις καμία σχέση με το ανάλαφρο σαν πούπουλο παιδάκι που βλέπαμε στα videάκια σου...
2...Διατηρείς πάντως την πολύ εύστοχη 30άρα-40άρα μπαλιά με γρήγορη σκέψη και εκτέλεση...
3...Καλές τοποθετήσεις-καλύψεις στο χώρο σαν κόφτης (σε "πλάκωσαν" φυσιολογικά και στην τακτική) αν και προέρχεσαι ποδοσφαιρικά από ένα πρωτάθλημα που παίζεται ένα τελείως άναρχο παρ ότι όμορφο ποδόσφαιρο που ο καθένας "παίζει εθνική ομάδα" μετά από μία φαντεζί ενέργεια (έστω κι αν είναι ανούσια), 2-3 "αντρικά" τάκλιν και 5-6 δυνατά και να βρουν εστία σουτ (έστω και πάνω στον τερματοφύλακα)...
4...Σουτάρεις και πασάρεις πολύ καλά και με τα δύο πόδια, στο τσαφ δεν έβαλες δύο εντυπωσιακά τεμάχια απ αυτά που στο Π.Α.Ο.Κ. έχουμε να δούμε χρόνια τώρα (εκτός από καναδυό του Κάτσε νομίζω)...
5...Σε γενικές γραμμές κατάλαβα ότι άξιζε ο αρκετός (εκτιμώ) χρόνος υπομονής που έχεις κάνει και ο πολύς φόρτος δουλειάς που έχεις ρίξει ώστε να σε δούμε να παίζεις σε ένα πολύ καλό επίπεδο πια εχθές...
Σου εύχομαι μακριά από τραυματισμούς και να έχεις πολύ καλή συνέχεια στον Π.Α.Ο.Κ. μας φυσικά,

Υ.Γ. Πιστεύω ότι είσαι χαρακτηριστικό δείγμα ότι το αγωνιστικό τιμ (Τούντορ-Φρανκ-Αρτίκο) δουλεύει με πολλή προσοχή και πολύ μεράκι τις επενδύσεις του κι ελπίζω να δικαιωθώ στο έπακρο...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Σάβ 05 Δεκ 2015, 00:07, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
αφού ξέρεις ότι στο αυτοτρολλάρισμα είμαστε κορυφή!!!kataramenos5 έγραψε:Μα καλα ,ΑΝΤΩΝΗΣ ? ΑΝΤΩΝΗΣ ? Κριμα τα καλα λογια στο βιντεακι της Ουεφα για οργανωση και μεγαλο κλαμπ.

Επειδη μεγαλωσα στην Αυστραλια και παρακολουθουσα απο μικρος ποδοσφαιρο, αυτη η τοποθετηση του γκοραν μπορω να την χαρακτηρισω γς την πιο ignorant που εχω δει. Αυτη η υποτιμηση ενος πρωταθληματος μιας χωρας που ειναι ετη φωτος μπροστα μας ειναι τραγικη την στιγμη που η σουπερλιγκ θεωρειται απο τα χειροτερα πρωταθληματς παγκοσμιως.
" μιας και προέρχεσαι ποδοσφαιρικά από ένα πρωτάθλημα που παίζεται ένα τελείως άναρχο παρ ότι όμορφο ποδόσφαιρο που ο καθένας "παίζει εθνική ομάδα" μετά από μία φαντεζί ενέργεια (έστω κι αν είναι ανούσια), 2-3 "αντρικά" τάκλιν και 5-6 δυνατά και να βρουν εστία σουτ (έστω και πάνω στον τερματοφύλακα)..."
" μιας και προέρχεσαι ποδοσφαιρικά από ένα πρωτάθλημα που παίζεται ένα τελείως άναρχο παρ ότι όμορφο ποδόσφαιρο που ο καθένας "παίζει εθνική ομάδα" μετά από μία φαντεζί ενέργεια (έστω κι αν είναι ανούσια), 2-3 "αντρικά" τάκλιν και 5-6 δυνατά και να βρουν εστία σουτ (έστω και πάνω στον τερματοφύλακα)..."
εγω παλι επιμενω ..μεχρι προχτες δεν ειχα εντονους ενδοιασμους για τουντορ..
τωρα που διαβαζω αρθρα για το δανεισμο του που ειχαν αποφασισει κλπ ανησυχω πραγματικα για τον τουντορ και την αντιληψη του]
επισης δε μου διεφυγε και η θεση της χοντρο αλεπους του τσορμπατζογλου οπου στη κριτικη του μιλαει για εμφανη αδυναμια(αν ειναι δυνατον θα μας βγαλει τυφλους) και χρονο που χρειαζεται ο παικτης κλπ..ε βεβαια τοσο γλυψιμο στο τζιωλη να παει χαμενο?
τωρα που διαβαζω αρθρα για το δανεισμο του που ειχαν αποφασισει κλπ ανησυχω πραγματικα για τον τουντορ και την αντιληψη του]
επισης δε μου διεφυγε και η θεση της χοντρο αλεπους του τσορμπατζογλου οπου στη κριτικη του μιλαει για εμφανη αδυναμια(αν ειναι δυνατον θα μας βγαλει τυφλους) και χρονο που χρειαζεται ο παικτης κλπ..ε βεβαια τοσο γλυψιμο στο τζιωλη να παει χαμενο?
Σου ζητάω συγγνώμη ρε φίλε Dimg4 αν νόμιζες ότι υποτίμησα τη χώρα και τους ανθρώπους της Αυστραλίας
...
Μάλλον όμως δεν κατάλαβες καλά (δεν πιστεύω να "μου την έχεις στημένη" από προηγούμενη διαφωνία μας
)
Ξέρω πολύ καλά και την "ποιότητα" του δικού μας πρωταθλήματος αλλά δύο είναι τα τινά...
1...Στην Αυστραλία το ποδόσφαιρο είναι σε ερασιτεχνικό επίπεδο ακόμα και με τις υπερβολικές αναφορές μου ήθελα να δώσω έμφαση σ αυτό και μόνο...
2...Ο Π.Α.Ο.Κ. του "ιδιαίτερα ποιοτικού" πρωταθλήματος μας, αν σ αυτόν δεν παίξουν παίχτες τουλάχιστον τρεις κλάσεις πάνω από αυτό το επίπεδο, δεν θα πάρει πρωτάθλημα ΠΟΤΕ...("πρέπει να κάνουμε μία ομάδα που να κερδίζει και τους διαιτητές"...Α.Α.)...
Διαφωνείς σε κάτι απ τα δύο μήπως μετά απ αυτά που είδες (αν είδες) ακόμα κι εχθές;
Τέλος αν θέλεις να είμαι για σένα ignorant δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα...

Μάλλον όμως δεν κατάλαβες καλά (δεν πιστεύω να "μου την έχεις στημένη" από προηγούμενη διαφωνία μας

Ξέρω πολύ καλά και την "ποιότητα" του δικού μας πρωταθλήματος αλλά δύο είναι τα τινά...
1...Στην Αυστραλία το ποδόσφαιρο είναι σε ερασιτεχνικό επίπεδο ακόμα και με τις υπερβολικές αναφορές μου ήθελα να δώσω έμφαση σ αυτό και μόνο...
2...Ο Π.Α.Ο.Κ. του "ιδιαίτερα ποιοτικού" πρωταθλήματος μας, αν σ αυτόν δεν παίξουν παίχτες τουλάχιστον τρεις κλάσεις πάνω από αυτό το επίπεδο, δεν θα πάρει πρωτάθλημα ΠΟΤΕ...("πρέπει να κάνουμε μία ομάδα που να κερδίζει και τους διαιτητές"...Α.Α.)...
Διαφωνείς σε κάτι απ τα δύο μήπως μετά απ αυτά που είδες (αν είδες) ακόμα κι εχθές;

Τέλος αν θέλεις να είμαι για σένα ignorant δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Σάβ 06 Φεβ 2016, 20:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.