ΑΕΛ Καλλονής - Π.Α.Ο.Κ. , 30/11, 19:30, NS1 & 1HD

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Re: ΑΕΛ Καλλονής - Π.Α.Ο.Κ. , 30/11, 19:30, NS1 & 1HD

Δημοσίευση από The_Stalker »

zoran έγραψε:τα συνεχομενα παιχνιδια με καμπαλα και καλλονη με εκαναν να θυμηθω ξανα τον φανουρη!
ειμαι σιγουρος οτι θα χαμε σιγουρα περισσοτερους ΒΑΘΜΟΥΣ κ λυσεις αν τον ειχαμε στην ομαδα,
ειδικα μια χρονια που ο κλαους ειναι ανυπαρκτος, οπως κι ο μπερμπα δυστυχως μεχρι τωρα.

αυτον εδιωξε ο ιγκορ επειδη δε φορουσε επικαλαμιδες; κι επειδη καθυστερησε στην προπονηση που ηρθε καπακι απο το αεροδρομιο και το γνωριζαν ολοι;;;;;;;;

γεια σου ιγκορ καβαλαρης στο αλογο σου ησουν τοτε, ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΣ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΡΘΕΣ τωρα και να ρθει πισω κι ο φανουρης, μεταξυ αλλων ασφαλως.

αντε μηπως εισαι κι εσυ μπαλαρινα προπονητικης τελικα δε μας ειπες
Ξέρεις εγώ έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στη λογική, να το γνωρίζεις......
Εσύ το χεις αλλιώς, εγω το χω αλλιώς...
Τι να κάνουμε τώρα ;;;;;
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

K_geo έγραψε:
buffalobill4 έγραψε:Ρε γ@μω τα μυαλα μου, εχω τρελαθει. Θελουμε ενα ματς να μας βγουν απο την αρχη μεχρι το τελος ολα. Να ξεμπουκωσουμε κανονικα. Να φυγει αυτο το "αντε να δουμε πως θα γκελαρουμε σημερα. με καλη εμφανιση, με μετρια ή με κολλυρια?" Ενα ματς που το πρωτο σουτ του μακ να γραψει, το πρωτο γυρισμα του γκαρι να γινει ασιστ στον κλαους και το πρωτο φαουλ του κατσε να παει λιγο πιο κατω απο τη συμβολη που σημαδεψε δυο φορες αν θυμαμαι καλα φετος. Δεν θελω κατι το τραγικο. Απλως αυτο γ@μω το κερατο μου. Αντε και μας εχουν γυρισει τα κεφαλια ενα γ@μημενο Νοεμβρη τωρα.
αμην.

υγ; απλά βάζε παπάκια άλλη φορά. :mrgreen:
Εχω ξαναναφερει οτι δε θεωρω ασχημο το να γραφτει και ενα μπινελικι χωρις @, αλλα η αληθεια ειναι οτι σε αυτο το ποστ ξεφυγα :lol: :lol: . Να σαι καλα για το χρονο που αφιερωσες για να το μονταρεις
Άβαταρ μέλους
gvpaok89

Δημοσίευση από gvpaok89 »

χωρίς χογκ η καλλονή
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Πάλι καλά... Άρα μπορεί και να πάρουμε εκτός έδρας βαθμό! :mrgreen:
Paokcojonas

Δημοσίευση από Paokcojonas »

Παίζουμε με την χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος.
Χωρίς κόσμο
Χωρίς ποιότητα
Χωρίς τίποτα
και να θέλουμε να τους αναστήσουμε δεν μπορούμε . 2ημίχρονο /2 τελικό
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

0-5 παίξτε το
Άβαταρ μέλους
zoran

Δημοσίευση από zoran »

The_Stalker έγραψε:
zoran έγραψε:τα συνεχομενα παιχνιδια με καμπαλα και καλλονη με εκαναν να θυμηθω ξανα τον φανουρη!
ειμαι σιγουρος οτι θα χαμε σιγουρα περισσοτερους ΒΑΘΜΟΥΣ κ λυσεις αν τον ειχαμε στην ομαδα,
ειδικα μια χρονια που ο κλαους ειναι ανυπαρκτος, οπως κι ο μπερμπα δυστυχως μεχρι τωρα.

αυτον εδιωξε ο ιγκορ επειδη δε φορουσε επικαλαμιδες; κι επειδη καθυστερησε στην προπονηση που ηρθε καπακι απο το αεροδρομιο και το γνωριζαν ολοι;;;;;;;;

γεια σου ιγκορ καβαλαρης στο αλογο σου ησουν τοτε, ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΣ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΡΘΕΣ τωρα και να ρθει πισω κι ο φανουρης, μεταξυ αλλων ασφαλως.

αντε μηπως εισαι κι εσυ μπαλαρινα προπονητικης τελικα δε μας ειπες
Ξέρεις εγώ έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στη λογική, να το γνωρίζεις......
Εσύ το χεις αλλιώς, εγω το χω αλλιώς...
Τι να κάνουμε τώρα ;;;;;
πολυ καλη ατακα, αλλα δεν εχει....λογικη!!!!

οταν μιλας για τον ΠΟΛΥΝΙΚΗ, τελευταιο προπονητη που σηκωσε ΚΟΥΠΑ, και δε σε χρεωσε.....
αυτη ειναι η δικη μου λογικη κ δε θα πω για τρυπηματα κ διπλο στο καραισκακη και μπλα μπλα μπλα

λογικη ειναι να χτισεις στον περυσινο ανεπαναληπτο πρωτο γυρο, να κρατησεις κατσικα τζανδαρη εστω για ρεζερβες και να δεις πως ξεγυμνωσες το γαυρο εστω για 20 αγωνιστικες
Άβαταρ μέλους
zoran

Δημοσίευση από zoran »

κι οχι περυσι να απογοητευυομαστε που δεν πηραμε...πρωταθλημα αλλα τωρα ειναι απαγορευμενη λεξη για 3+χρονια

πιο "λογικες" κινησεις απο το δωνη και τον χουμπ δε θα μπορουσαμε να κανουμε.
ποια λογικη οταν μιλας για τον ΠΑΟΚ ρε φιλε;;;;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος zoran την Κυρ 29 Νοέμ 2015, 20:18, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

1-3...Αθανασιάδης 26', Μακ 42', Σάμπο 77... :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Μπαν απο μενα σε μενα για 1 αγωνιστικη δεν θα γραψω σκορ,γιατι ειπα οτι για 2 ματς δεν γινεται να μη σκοραρουμε ξανα,0-0 φεραμε, :pano: :opaokara: :nairepaok: οποτε για το καλο του ΠΑΟΚ :redcard: FOR ME. :oops: :lol: .
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Υπερπαραγωγή το κανες :opaokara:

Μακαρι βεβαια
thief

Δημοσίευση από thief »

Το περσινό παιχνίδι ήταν ο ορισμός "γερά νεύρα" για όποιον το παρακολούθησε. Το φετινό θα πρέπει να είναι μία νέα αρχή με τη λογική ότι αποκλείεται να δούμε ξανά το περσινό 100-0 επί 90' από το ελεεινό κοράκι... Δικαιολογίες πλέον δεν υπάρχουν. 2 γκέλες σερί με εύκολους αντιπάλους μας έχουν γυρίσει ήδη τα μυαλά...ή νικάτε ή καλύτερα μη γυρίσετε Θεσσαλονίκη. όχι αν κερδίσετε αλλάζει κάτι, αλλά η νίκη είναι επιτακτική και μονόδρομος.

ΠΑΟΚαρα ως το τέλος, και όποιος δεν αντέχει ας αλλάξει άθλημα...

Η "παρουσία" = απουσία των οπαδών της Θεσσαλονίκης στα παιχνίδια του ΠΑΟΚ καταγράφονται. Πλέον είναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι δεν υπάρχει βάση κοινού ΕΝΤΟΣ Θεσσαλονίκης. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ. Ο προβληματισμός και για τους συνδέσμους (τους ανύπαρκτους μέχρι και πέρυσι, κάτι πανε να κανουν φέτος αλλά 4 χρόνια βάλανε κανονικά το χεράκι τους για να ξεφτελιστεί το πέταλο της 4) είναι τεράστιος. Πλέον είναι ολοφάνερο ότι υπάρχει ΤΕΡΑΣΤΙΟ πρόβλημα. Οι θαμώνες της Τούμπας εδώ και 3-5 χρόνια το καταγράφουμε αλλά πλέον είναι μπροστά μας και δεν χωράει αναβολή. Η λύνουμε το θεμα ΣΥΝΔΕΣΜΙΑΚΟ και ΟΠΑΔΙΚΟ Θεσσαλονίκης ή δεν υπάρχει γιατρειά. Το να ρίξουμε το βάρος στη πολιτική ή στην οργάνωση ή στον Ζαγοράκη ή σε οτιδήποτε μας βολευει εκάστος δεν αλλάζει κάτι...Πλέον η αποφασίζουμε να νιώσουμε ΠΑΟΚ ή ο ΠΑΟΚ είναι η πουτάνα μας για να ξεσπάμε και να βγάζουμε απωθημένα και να κλείσουμε το μαξαζί....
Άβαταρ μέλους
Gimnistis

Δημοσίευση από Gimnistis »

Απαραίτητη η νίκη για τη ψυχική μας υγεία.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Όσο δεν κερδίζουμε τόσο περισσότερο θα μας φταίνε τα πάντα γύρω μας...

Εδώ που είμαι μόνος στο σπίτι αυτήν την ώρα, πήγα να ξυριστώ κι ανακάλυψα ότι από μέσα μου έβριζα αυτό που έβλεπα στον...καθρέφτη :shock: :shock: :shock: :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

Τι να λέμε τώρα...αφού... ;) ;) ;)
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

το πρόγραμμα μας μέχρι 20 του Δεκέμβρη.

Εικόνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”