33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
Αυτό δεν είναι ντεφορμέ,αυτό είναι "μου καναν ξόρκι και ξέχασα ότι ήξερα".
- ace79grpaok
Παίκτης που δεν μπορεί να παίξει με κανέναν αλλο τρόπο απο αυτόν που έπαιζε τόσο καιρό και ΚΑΘΟΛΟΥ εξέλιξη σε κανέναν αλλο τομέα εδώ και 5 χρονια που παίζει στον ΠΑΟΚ,ενα μηδενικό εκτός από το γκολ σε πρώτο χρόνο σορυ Κλάους με αυτά τα λεφτά φερνω πολύ καλύτερο σου και αυτά ειναι ΠΑΟΚΤσακι τα ακούω βερεσέ .
Λίγος, ανεπαρκής, άμπαλος τα αρνητικά
τα θετικά είναι γνωστά σε μπαμπαμπούμπα και γιόμα στην περιοχή, άνετα χώνεται να το καρφώσει...
Μεταγραφή πάρε, ούτε με μπερμπάτοφ μπορείς, δεν μπορείς γενικά...Η ιταλία είναι καλή επιλογή...
τα θετικά είναι γνωστά σε μπαμπαμπούμπα και γιόμα στην περιοχή, άνετα χώνεται να το καρφώσει...
Μεταγραφή πάρε, ούτε με μπερμπάτοφ μπορείς, δεν μπορείς γενικά...Η ιταλία είναι καλή επιλογή...
- ace79grpaok
Odi έγραψε:Αυτό δεν είναι ντεφορμέ,αυτό είναι "μου καναν ξόρκι και ξέχασα ότι ήξερα".

Ναι ρε αμπαλε των τουλαχιστον 17 γκολ και 5 ασιστ ανα χρονια,
ψαξου λιγο, γιατι βγαινεις εσυ που εισαι ο μοναδικος που μπορεις να παιξεις μεσα στο κουτι
και οχι η φορακλα ο Μακ των 10 ευκαιριων για ενα γκολ..
Ψαξου λιγο γιατι μετα απο τετοια εμφανιση (απ΄το 1:13 και μετα)
[dailymotion]x3dpc2l_rob_sport[/dailymotion]
δε μενεις εσυ μπροστα και δεν παει ο Μακ στα δεξια αντι Κιτσιου?
Ψαξου λιγο γιατι εχοντας 1 γκολ ανα 3 ματς στην καριερα σου,
δε σου δοθηκαν συνεχομενα παιχνιδια για να βρεις τον εαυτο σου και να δοθει η ευκαιρια και στην ομαδα να σε ψαξει καλυτερα..
Σε μια περιοδο που ελειπε ο Μπερμπα, και ακομα και απεναντι σε λιμα (που ηταν πρωτης ταξεως ευκαιρια να παρει τα πανω του)..
Αλλα ειπαμε Ο ΜΑΚ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡ..
Μεχρι να το εμπεδωσουμε ολοι..
ψαξου λιγο, γιατι βγαινεις εσυ που εισαι ο μοναδικος που μπορεις να παιξεις μεσα στο κουτι
και οχι η φορακλα ο Μακ των 10 ευκαιριων για ενα γκολ..
Ψαξου λιγο γιατι μετα απο τετοια εμφανιση (απ΄το 1:13 και μετα)
[dailymotion]x3dpc2l_rob_sport[/dailymotion]
δε μενεις εσυ μπροστα και δεν παει ο Μακ στα δεξια αντι Κιτσιου?
Ψαξου λιγο γιατι εχοντας 1 γκολ ανα 3 ματς στην καριερα σου,
δε σου δοθηκαν συνεχομενα παιχνιδια για να βρεις τον εαυτο σου και να δοθει η ευκαιρια και στην ομαδα να σε ψαξει καλυτερα..
Σε μια περιοδο που ελειπε ο Μπερμπα, και ακομα και απεναντι σε λιμα (που ηταν πρωτης ταξεως ευκαιρια να παρει τα πανω του)..
Αλλα ειπαμε Ο ΜΑΚ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡ..
Μεχρι να το εμπεδωσουμε ολοι..
Ο Μακ δεν είναι φορ. ο Μακ είναι παίχτης που κυρίαρχο ρόλο έχει να δημιουργεί αυτός τα ρήγματα ή κυρίως να προσπαθεί να σπάσει το οφσαϊντ. σήμερα μάλιστα αρκετές φορές έφευγε στα δεξιά κυρίως, στην άμυνα δε, ξεκινούσε απο εκεί.
ο Κλάους, είναι φορ και το κουτί είναι το στοιχείο του. Αλλά στο κουτί για να φτάσεις πρέπει όλοι να βοηθούν (και το φορ
) και σήμερα δεν βοήθουσε καθόλου την ομάδα και καθυστερούσε το παιχνίδι και συνεπώς πιο δύσκολο και για τον ίδιο να τροφοδοτηθεί.
Να είμαι ειλικρινής, με τον Μπερμπάτοφ ώς έχει, θεωρώ ότι δεν ταιριάζουν και οι δύο αλλά και ότι ο Μπέρμπα θέλει κάποιον με ταχύτητα κοντά του...
δύσκολος γρίφος.
ο Κλάους, είναι φορ και το κουτί είναι το στοιχείο του. Αλλά στο κουτί για να φτάσεις πρέπει όλοι να βοηθούν (και το φορ

Να είμαι ειλικρινής, με τον Μπερμπάτοφ ώς έχει, θεωρώ ότι δεν ταιριάζουν και οι δύο αλλά και ότι ο Μπέρμπα θέλει κάποιον με ταχύτητα κοντά του...

Η τριαδα σημερα σε συνθεση και στησιμο ηταν ανεκδοτο και ενα απο τα βασικα προβληματα για τον Τουντορ απο την στιγμη που μεγαλωσε το ροστερ.Δεν υπαρχουν διακριτοι ρολοι μεταξυ των παικτων στις διαταξεις που χρησιμοποιει συνηθως και μενει να κανει αλχημειες για να χωρεσει οτι μπορει.
Φτηνή δικαιολογία, δεν είναι μικρά παιδιά, είναι επαγγελματίες
Μπαίνεις μέσα, τους βάζεις στα καρέ και τέλος.
SM-G920F
Μπαίνεις μέσα, τους βάζεις στα καρέ και τέλος.
SM-G920F
Και ο Μακ οταν κινηθηκε στα δεξια (οπως με πανθρακα στη φαση του πρωτου γκολ),K_geo έγραψε:Ο Μακ δεν είναι φορ. ο Μακ είναι παίχτης που κυρίαρχο ρόλο έχει να δημιουργεί αυτός τα ρήγματα ή κυρίως να προσπαθεί να σπάσει το οφσαϊντ. σήμερα μάλιστα αρκετές φορές έφευγε στα δεξιά κυρίως, στην άμυνα δε, ξεκινούσε απο εκεί.
ο Κλάους, είναι φορ και το κουτί είναι το στοιχείο του. Αλλά στο κουτί για να φτάσεις πρέπει όλοι να βοηθούν (και το φορ) και σήμερα δεν βοήθουσε καθόλου την ομάδα και καθυστερούσε το παιχνίδι και συνεπώς πιο δύσκολο και για τον ίδιο να τροφοδοτηθεί.
Να είμαι ειλικρινής, με τον Μπερμπάτοφ ώς έχει, θεωρώ ότι δεν ταιριάζουν και οι δύο αλλά και ότι ο Μπέρμπα θέλει κάποιον με ταχύτητα κοντά του...δύσκολος γρίφος.
εβγαλε πολυ καλες πασες (2 τακουνακια) σημερα..
Η μοναδικη φορα που λειτουργησε οπως πρεπει ως 2ος φορ ηταν στο 79, με πολυ καλη συνεργασια με Μπερμπα και καλη πασα..
Αλλα ως εκει.Στο υπολοιπο του αγωνα ουτε καν ακουστηκε..
Και ο Κλαους εννοειται πως ειναι σε κακο φεγγαρι και δε βοηθησε οπως με Πανθρακα στο μοιρασμα και στο πιβοταρισμα αλλα εφοσον θες παρουσια στο κουτι, δεν τον βγαζεις..
Ειναι οντως γριφος η παρουσια Μπερμπα στην 11αδα γιατι λογω της δεδομενης θελησης-αναγκης να παιζει εξω απ'το κουτι, μας καθιστα πολλες φορες σε ανισορροπια..
Αν παιζει με Κλαους, μπορει να δημιουργειται τεραστιο κενο στο κεντρο λογω των μειωμενων τρεξιματων του
αν παιζει με Μακ, μειωνεται αισθητα η παρουσια-επικινδυνοτητα μας στο κουτι..
Και γενικα οταν ο Μπερμπα δεν παιζει ως φουνταριστος,
ειναι επιτακτικη η αναγκη να παιζεις με 3 χαφ...
Οσο επικινδυνο και ναναι αμυντικα (στην τελικη αντι golasa βαζεις Σαμπο ή Τζιολη και εναλλασσεις Πελκα με Golasa), ειδικα με αδυναμους αντιπαλους θα ηθελα να δω αυτο, γιατι στην τελικη, η αδυναμια μας ειναι η δημιουργια φασεων και η ελλειψη προσωπικης ενεργειας..

Και ας βαζουμε γρηγορα γκολ και μετα πιο χαλαροι να τους μαμαμε στην κοντρα αφου οι αλλοι θα χρειαστει να βγουν μπροστα..
Αυτό.Odi έγραψε:Αυτό δεν είναι ντεφορμέ,αυτό είναι "μου καναν ξόρκι και ξέχασα ότι ήξερα".
Δεν πιστεύω ότι «έκατσε» στο συμβόλαιο. Δεν ξέρω αν φταίει ο ίδιος ή η προπόνησή του, αλλά, με όλη την αγάπη που του έχω, φέτος μου θυμίζει τον περσινό Μήτρογλου.

Σαν να έχει χάσει όλη του την εκρηκτικότητα. Μονίμως ένα βήμα πίσω από την μπάλα, ενώ δεν δείχνει αδιάφορος.
-
Ξέρω πόσο δύσκολο είναι να επανέλθεις μετά από κάταγμα και χωρίς προετοιμασία, ειδικά μέσα απ αυτό το σύστημα που δεν σε βοηθάει...Δείξε όμως παραπάνω όρεξη και τσαμπουκά, ξέρω ότι μπορείς αν θέλεις...Βάλε τον εαυτό σου κάτω από την ομάδα και συνεννοήσου σαν άντρας με τον Τούντορ για όλα...Μην "τρως φιλότιμο και καλύπτεις" δήθεν φιλαράκια σου γιατί θα σου τη φέρουν και θα έχεις σοβαρά προβλήματα αργότερα, αφού εσύ είσαι Π.Α.Ο.Κ. και Θεσσαλονικιός κυμπάρης κι αυτοί δεν είναι... ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΟΛΥ...
- Μπαρκαρούτσος
Ευτυχώς το roster βοηθά σ'αυτόν τον τομέα! Σίγουρα ο Tudοr έχει δοκιμάσει όλους τους επιθετικούς μας μεταξύ τους και μόνους τους! Berbatov - Αθανασιάδη, Mak - Berbatov, Αθανασιάδη - Mak, Αθανασιάδη - Jairo κτλ κτλ κτλ κτλ...K_geo έγραψε:Να είμαι ειλικρινής, με τον Μπερμπάτοφ ώς έχει, θεωρώ ότι δεν ταιριάζουν και οι δύο αλλά και ότι ο Μπέρμπα θέλει κάποιον με ταχύτητα κοντά του...δύσκολος γρίφος.