Igor Tudor

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Re: Igor Tudor

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Αύριο πάω ΠΑΕ, ντιώξω Κυριάκος, πάρω θέση του, γίνω ιζνογκούντ στη θέση Κυριάκος, μεταφράζω φαρσί...

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Φοίνικας έγραψε: Να ακούσω να μεταφράζεται το ''Ιγκορ, αδερφέ, μη μας κάνεις χάλι-γκάλι την καρδιά'' στα αγγλικά ή/και στα ιταλικά
κι ας μην πάρει τίτλο ο ΠΑΟΚ ποτέ. :mrgreen:
:lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Dinos_Liverpool έγραψε:μεταφράζω φαρσί...
Γιατί έχουμε κάνα Πέρση;

Η μήπως θα έρθει κάνας Βαν Πέρσι;
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Παντως θελει λιγο προσπάθεια ακομα απο τους αρδ για να τον διώξουμε, μην απελπιζεστε αγαπημένοι αρδ η υπομονη σας και ηδη επιμονή σας μπορει να ανταμειφθεί

Θα χει ενδιαφερον η συνεντευξη παντως
Άβαταρ μέλους
Othin

Δημοσίευση από Othin »

Dinos_Liverpool έγραψε:Αύριο πάω ΠΑΕ, ντιώξω Κυριάκος, πάρω θέση του, γίνω ιζνογκούντ στη θέση Κυριάκος, μεταφράζω φαρσί...

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Καλά σε σχέση με τον Σημίτη και τον Τσίπρα φαντάζεις ήδη γηγενής Βρετανός θεατράνθρωπος. :)
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

τι εγινε ?ο πολκας πηρε υπο τον την σκεπη του τον τουντορ και τον καλει στον σεντερμπακ-λιμπερο για συνεντευξη και για να μην φαει το κραξιμο βαζει τους οργανωμένους μπροστα?γελανε και τα φλυτζάνια στο ντουλαπι μου.Οσο για τον "αγαπητο" ντινο που με σουταρε την κυριακη ΧΩΡΙΣ να βριζω τι να πω?οι αληθειες σε πειραξαν?οσο για τον ισκο της ηπειρου επειβεβεωθηκα η όχι?δεν ηξερα ότι το ποσοστο ελευθεριας των μελων του φορουμ εξαρτάτε αν πριζουν τους μοντ η όχι αλλα διπλα στον σεριφη ντινο ειδα και συγκεκριμένους βοηθούς ιδιαιτερα στην φασσαρια που εγινε για τον κακο :evil:
blackjack80

Δημοσίευση από blackjack80 »

Ελα ρε ace oti έγινε έγινε ηρεμησε :oops: :)
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Δυστυχώς κάποιοι εδώ μέσα έχουν μεσάνυχτα...Ακριβώς μία ώρα δηλαδή πριν το ρολόι δείξει...1... :yellowcard:

Υπογραφή: Τουντορόσκυλο...Αλήθεια μήπως έτσι ονομάζεται το σκυλί της Σιβηρικής τούνδρας; ;) ;) ;)

:pano: :nairepaok: :pano: :nairepaok: :pano: :pano: :nairepaok: :pano: :nairepaok: :pano: :nairepaok: :pano: :nairepaok:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 23 Νοέμ 2015, 04:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

eixame τα αγγελοσκυλα μας βρηκαν και τα τουντοροσκυλα, :evil: κατι σε ΠΑΟΚΟΣΚΥΛΟ ?
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Ο Πόλκας βάζει μπροστά τους οργανωμένους για τον Τούντορ. Μάλιστα.
Στο θολωμένο μου μυαλό ο κόσμος είναι μια σταλιά.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

ace79grpaok έγραψε:τι εγινε ?ο πολκας πηρε υπο τον την σκεπη του τον τουντορ και τον καλει στον σεντερμπακ-λιμπερο για συνεντευξη και για να μην φαει το κραξιμο βαζει τους οργανωμένους μπροστα?γελανε και τα φλυτζάνια στο ντουλαπι μου.Οσο για τον "αγαπητο" ντινο που με σουταρε την κυριακη ΧΩΡΙΣ να βριζω τι να πω?οι αληθειες σε πειραξαν?οσο για τον ισκο της ηπειρου επειβεβεωθηκα η όχι?δεν ηξερα ότι το ποσοστο ελευθεριας των μελων του φορουμ εξαρτάτε αν πριζουν τους μοντ η όχι αλλα διπλα στον σεριφη ντινο ειδα και συγκεκριμένους βοηθούς ιδιαιτερα στην φασσαρια που εγινε για τον κακο :evil:
Καλά, δε σε "σούταρα" εγώ, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας... Εγώ επικρότησα και είπα ότι ήταν και λίγο!

Μήπως δεν άκουσες τις πολλαπλές συστάσεις να σταματήσεις να επαναλαμβάνεις τα ίδια και τα ίδια και τα φύγε και τα λοπού και συ το χαβά σου; Μήπως στο τέλος είπες κάτι για "ντα";

Ωραίο το email που έστειλες για καουμπόηδες, ινδιάνους, σερίφηδες και τα σχετικά, αλλά σου εφιστώ την προσοχή σου να ακούς τις συστάσεις που σου γίνονται και να ξεχάσεις ότι κόβεται η άποψη και η γνώμη. Η μη συμμόρφωση με τους κανόνες τιμωρείται.

Διορθώνεις άμεσα το ύφος σου και τη συμπεριφορά σου, διότι με το βιολί που συνεχίζεις πολύ σύντομα θα χρειαστεί να κάνεις κι εσύ επανεγγραφή με άλλο nickname!
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Dinos_Liverpool έγραψε:
ace79grpaok έγραψε:τι εγινε ?ο πολκας πηρε υπο τον την σκεπη του τον τουντορ και τον καλει στον σεντερμπακ-λιμπερο για συνεντευξη και για να μην φαει το κραξιμο βαζει τους οργανωμένους μπροστα?γελανε και τα φλυτζάνια στο ντουλαπι μου.Οσο για τον "αγαπητο" ντινο που με σουταρε την κυριακη ΧΩΡΙΣ να βριζω τι να πω?οι αληθειες σε πειραξαν?οσο για τον ισκο της ηπειρου επειβεβεωθηκα η όχι?δεν ηξερα ότι το ποσοστο ελευθεριας των μελων του φορουμ εξαρτάτε αν πριζουν τους μοντ η όχι αλλα διπλα στον σεριφη ντινο ειδα και συγκεκριμένους βοηθούς ιδιαιτερα στην φασσαρια που εγινε για τον κακο :evil:
Καλά, δε σε "σούταρα" εγώ, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας... Εγώ επικρότησα και είπα ότι ήταν και λίγο!

Μήπως δεν άκουσες τις πολλαπλές συστάσεις να σταματήσεις να επαναλαμβάνεις τα ίδια και τα ίδια και τα φύγε και τα λοπού και συ το χαβά σου; Μήπως στο τέλος είπες κάτι για "ντα";

Ωραίο το email που έστειλες για καουμπόηδες, ινδιάνους, σερίφηδες και τα σχετικά, αλλά σου εφιστώ την προσοχή σου να ακούς τις συστάσεις που σου γίνονται και να ξεχάσεις ότι κόβεται η άποψη και η γνώμη. Η μη συμμόρφωση με τους κανόνες τιμωρείται.

Διορθώνεις άμεσα το ύφος σου και τη συμπεριφορά σου, διότι με το βιολί που συνεχίζεις πολύ σύντομα θα χρειαστεί να κάνεις κι εσύ επανεγγραφή με άλλο nickname!

ευχαριστω μου με επιβεβαιώνεις με την συμπεριφορα σου ,αλλα ξερω σε επριξα και φαε άλλες 5 μερες μεχρι να μην με πριζεις άλλο ετσι και αν το συνεχισεις γιατι θα σε σουταρω ναουμ,για πες άλλο ονομα για νικ? :D
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Μπορείς να κινείσαι στα πλαίσια που ορίζουν οι κακοί mods αυτού του κακού site;

Εάν μπορείς, τότε συνεχίζουμε!

Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

ace79grpaok έγραψε:τι εγινε ?ο πολκας πηρε υπο τον την σκεπη του τον τουντορ και τον καλει στον σεντερμπακ-λιμπερο για συνεντευξη και για να μην φαει το κραξιμο βαζει τους οργανωμένους μπροστα?
το οτι μειωνεις το συντονιστικο των σφ ΠΑΟΚ πως σου φαινεται? το οτι στα ματια σου δειχνουν υποχειρια του κολκα? τι να σου οω ρε αδερφε?
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δεν είναι κουβέντα για τους υπόλοιπους και μάλιστα έχει λήξει.

Edited: Δεν μιλώ στον Μπούφαλο Μπιλ, που αυτό που λέει είναι σαφώς θέμα προς συζήτηση. Μιλάω για τον διάλoγό μου με τον Ace.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”