Igor Tudor
- Dinos_Liverpool
Re: Igor Tudor
Αύριο πάω ΠΑΕ, ντιώξω Κυριάκος, πάρω θέση του, γίνω ιζνογκούντ στη θέση Κυριάκος, μεταφράζω φαρσί...

- kataramenos5
Φοίνικας έγραψε: Να ακούσω να μεταφράζεται το ''Ιγκορ, αδερφέ, μη μας κάνεις χάλι-γκάλι την καρδιά'' στα αγγλικά ή/και στα ιταλικά
κι ας μην πάρει τίτλο ο ΠΑΟΚ ποτέ.
Γιατί έχουμε κάνα Πέρση;Dinos_Liverpool έγραψε:μεταφράζω φαρσί...
Η μήπως θα έρθει κάνας Βαν Πέρσι;
Παντως θελει λιγο προσπάθεια ακομα απο τους αρδ για να τον διώξουμε, μην απελπιζεστε αγαπημένοι αρδ η υπομονη σας και ηδη επιμονή σας μπορει να ανταμειφθεί
Θα χει ενδιαφερον η συνεντευξη παντως
Θα χει ενδιαφερον η συνεντευξη παντως
Καλά σε σχέση με τον Σημίτη και τον Τσίπρα φαντάζεις ήδη γηγενής Βρετανός θεατράνθρωπος.Dinos_Liverpool έγραψε:Αύριο πάω ΠΑΕ, ντιώξω Κυριάκος, πάρω θέση του, γίνω ιζνογκούντ στη θέση Κυριάκος, μεταφράζω φαρσί...
![]()
![]()
- ace79grpaok
τι εγινε ?ο πολκας πηρε υπο τον την σκεπη του τον τουντορ και τον καλει στον σεντερμπακ-λιμπερο για συνεντευξη και για να μην φαει το κραξιμο βαζει τους οργανωμένους μπροστα?γελανε και τα φλυτζάνια στο ντουλαπι μου.Οσο για τον "αγαπητο" ντινο που με σουταρε την κυριακη ΧΩΡΙΣ να βριζω τι να πω?οι αληθειες σε πειραξαν?οσο για τον ισκο της ηπειρου επειβεβεωθηκα η όχι?δεν ηξερα ότι το ποσοστο ελευθεριας των μελων του φορουμ εξαρτάτε αν πριζουν τους μοντ η όχι αλλα διπλα στον σεριφη ντινο ειδα και συγκεκριμένους βοηθούς ιδιαιτερα στην φασσαρια που εγινε για τον κακο 
-
blackjack80
Δυστυχώς κάποιοι εδώ μέσα έχουν μεσάνυχτα...Ακριβώς μία ώρα δηλαδή πριν το ρολόι δείξει...1...
Υπογραφή: Τουντορόσκυλο...Αλήθεια μήπως έτσι ονομάζεται το σκυλί της Σιβηρικής τούνδρας;

Υπογραφή: Τουντορόσκυλο...Αλήθεια μήπως έτσι ονομάζεται το σκυλί της Σιβηρικής τούνδρας;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 23 Νοέμ 2015, 04:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ace79grpaok
Ο Πόλκας βάζει μπροστά τους οργανωμένους για τον Τούντορ. Μάλιστα.
Στο θολωμένο μου μυαλό ο κόσμος είναι μια σταλιά.
Στο θολωμένο μου μυαλό ο κόσμος είναι μια σταλιά.
- Dinos_Liverpool
Καλά, δε σε "σούταρα" εγώ, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας... Εγώ επικρότησα και είπα ότι ήταν και λίγο!ace79grpaok έγραψε:τι εγινε ?ο πολκας πηρε υπο τον την σκεπη του τον τουντορ και τον καλει στον σεντερμπακ-λιμπερο για συνεντευξη και για να μην φαει το κραξιμο βαζει τους οργανωμένους μπροστα?γελανε και τα φλυτζάνια στο ντουλαπι μου.Οσο για τον "αγαπητο" ντινο που με σουταρε την κυριακη ΧΩΡΙΣ να βριζω τι να πω?οι αληθειες σε πειραξαν?οσο για τον ισκο της ηπειρου επειβεβεωθηκα η όχι?δεν ηξερα ότι το ποσοστο ελευθεριας των μελων του φορουμ εξαρτάτε αν πριζουν τους μοντ η όχι αλλα διπλα στον σεριφη ντινο ειδα και συγκεκριμένους βοηθούς ιδιαιτερα στην φασσαρια που εγινε για τον κακο
Μήπως δεν άκουσες τις πολλαπλές συστάσεις να σταματήσεις να επαναλαμβάνεις τα ίδια και τα ίδια και τα φύγε και τα λοπού και συ το χαβά σου; Μήπως στο τέλος είπες κάτι για "ντα";
Ωραίο το email που έστειλες για καουμπόηδες, ινδιάνους, σερίφηδες και τα σχετικά, αλλά σου εφιστώ την προσοχή σου να ακούς τις συστάσεις που σου γίνονται και να ξεχάσεις ότι κόβεται η άποψη και η γνώμη. Η μη συμμόρφωση με τους κανόνες τιμωρείται.
Διορθώνεις άμεσα το ύφος σου και τη συμπεριφορά σου, διότι με το βιολί που συνεχίζεις πολύ σύντομα θα χρειαστεί να κάνεις κι εσύ επανεγγραφή με άλλο nickname!
- ace79grpaok
Dinos_Liverpool έγραψε:Καλά, δε σε "σούταρα" εγώ, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας... Εγώ επικρότησα και είπα ότι ήταν και λίγο!ace79grpaok έγραψε:τι εγινε ?ο πολκας πηρε υπο τον την σκεπη του τον τουντορ και τον καλει στον σεντερμπακ-λιμπερο για συνεντευξη και για να μην φαει το κραξιμο βαζει τους οργανωμένους μπροστα?γελανε και τα φλυτζάνια στο ντουλαπι μου.Οσο για τον "αγαπητο" ντινο που με σουταρε την κυριακη ΧΩΡΙΣ να βριζω τι να πω?οι αληθειες σε πειραξαν?οσο για τον ισκο της ηπειρου επειβεβεωθηκα η όχι?δεν ηξερα ότι το ποσοστο ελευθεριας των μελων του φορουμ εξαρτάτε αν πριζουν τους μοντ η όχι αλλα διπλα στον σεριφη ντινο ειδα και συγκεκριμένους βοηθούς ιδιαιτερα στην φασσαρια που εγινε για τον κακο
Μήπως δεν άκουσες τις πολλαπλές συστάσεις να σταματήσεις να επαναλαμβάνεις τα ίδια και τα ίδια και τα φύγε και τα λοπού και συ το χαβά σου; Μήπως στο τέλος είπες κάτι για "ντα";
Ωραίο το email που έστειλες για καουμπόηδες, ινδιάνους, σερίφηδες και τα σχετικά, αλλά σου εφιστώ την προσοχή σου να ακούς τις συστάσεις που σου γίνονται και να ξεχάσεις ότι κόβεται η άποψη και η γνώμη. Η μη συμμόρφωση με τους κανόνες τιμωρείται.
Διορθώνεις άμεσα το ύφος σου και τη συμπεριφορά σου, διότι με το βιολί που συνεχίζεις πολύ σύντομα θα χρειαστεί να κάνεις κι εσύ επανεγγραφή με άλλο nickname!
ευχαριστω μου με επιβεβαιώνεις με την συμπεριφορα σου ,αλλα ξερω σε επριξα και φαε άλλες 5 μερες μεχρι να μην με πριζεις άλλο ετσι και αν το συνεχισεις γιατι θα σε σουταρω ναουμ,για πες άλλο ονομα για νικ?
- Dinos_Liverpool
Μπορείς να κινείσαι στα πλαίσια που ορίζουν οι κακοί mods αυτού του κακού site;
Εάν μπορείς, τότε συνεχίζουμε!
Εάν μπορείς, τότε συνεχίζουμε!
- buffalobill4
το οτι μειωνεις το συντονιστικο των σφ ΠΑΟΚ πως σου φαινεται? το οτι στα ματια σου δειχνουν υποχειρια του κολκα? τι να σου οω ρε αδερφε?ace79grpaok έγραψε:τι εγινε ?ο πολκας πηρε υπο τον την σκεπη του τον τουντορ και τον καλει στον σεντερμπακ-λιμπερο για συνεντευξη και για να μην φαει το κραξιμο βαζει τους οργανωμένους μπροστα?
- Dinos_Liverpool
Δεν είναι κουβέντα για τους υπόλοιπους και μάλιστα έχει λήξει.
Edited: Δεν μιλώ στον Μπούφαλο Μπιλ, που αυτό που λέει είναι σαφώς θέμα προς συζήτηση. Μιλάω για τον διάλoγό μου με τον Ace.
Edited: Δεν μιλώ στον Μπούφαλο Μπιλ, που αυτό που λέει είναι σαφώς θέμα προς συζήτηση. Μιλάω για τον διάλoγό μου με τον Ace.