Φοίνικας έγραψε: Να ακούσω να μεταφράζεται το ''Ιγκορ, αδερφέ, μη μας κάνεις χάλι-γκάλι την καρδιά'' στα αγγλικά ή/και στα ιταλικά
κι ας μην πάρει τίτλο ο ΠΑΟΚ ποτέ.
Γιατί έχουμε κάνα Πέρση;Dinos_Liverpool έγραψε:μεταφράζω φαρσί...
Καλά σε σχέση με τον Σημίτη και τον Τσίπρα φαντάζεις ήδη γηγενής Βρετανός θεατράνθρωπος.Dinos_Liverpool έγραψε:Αύριο πάω ΠΑΕ, ντιώξω Κυριάκος, πάρω θέση του, γίνω ιζνογκούντ στη θέση Κυριάκος, μεταφράζω φαρσί...
![]()
![]()
Καλά, δε σε "σούταρα" εγώ, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας... Εγώ επικρότησα και είπα ότι ήταν και λίγο!ace79grpaok έγραψε:τι εγινε ?ο πολκας πηρε υπο τον την σκεπη του τον τουντορ και τον καλει στον σεντερμπακ-λιμπερο για συνεντευξη και για να μην φαει το κραξιμο βαζει τους οργανωμένους μπροστα?γελανε και τα φλυτζάνια στο ντουλαπι μου.Οσο για τον "αγαπητο" ντινο που με σουταρε την κυριακη ΧΩΡΙΣ να βριζω τι να πω?οι αληθειες σε πειραξαν?οσο για τον ισκο της ηπειρου επειβεβεωθηκα η όχι?δεν ηξερα ότι το ποσοστο ελευθεριας των μελων του φορουμ εξαρτάτε αν πριζουν τους μοντ η όχι αλλα διπλα στον σεριφη ντινο ειδα και συγκεκριμένους βοηθούς ιδιαιτερα στην φασσαρια που εγινε για τον κακο
Dinos_Liverpool έγραψε:Καλά, δε σε "σούταρα" εγώ, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας... Εγώ επικρότησα και είπα ότι ήταν και λίγο!ace79grpaok έγραψε:τι εγινε ?ο πολκας πηρε υπο τον την σκεπη του τον τουντορ και τον καλει στον σεντερμπακ-λιμπερο για συνεντευξη και για να μην φαει το κραξιμο βαζει τους οργανωμένους μπροστα?γελανε και τα φλυτζάνια στο ντουλαπι μου.Οσο για τον "αγαπητο" ντινο που με σουταρε την κυριακη ΧΩΡΙΣ να βριζω τι να πω?οι αληθειες σε πειραξαν?οσο για τον ισκο της ηπειρου επειβεβεωθηκα η όχι?δεν ηξερα ότι το ποσοστο ελευθεριας των μελων του φορουμ εξαρτάτε αν πριζουν τους μοντ η όχι αλλα διπλα στον σεριφη ντινο ειδα και συγκεκριμένους βοηθούς ιδιαιτερα στην φασσαρια που εγινε για τον κακο
Μήπως δεν άκουσες τις πολλαπλές συστάσεις να σταματήσεις να επαναλαμβάνεις τα ίδια και τα ίδια και τα φύγε και τα λοπού και συ το χαβά σου; Μήπως στο τέλος είπες κάτι για "ντα";
Ωραίο το email που έστειλες για καουμπόηδες, ινδιάνους, σερίφηδες και τα σχετικά, αλλά σου εφιστώ την προσοχή σου να ακούς τις συστάσεις που σου γίνονται και να ξεχάσεις ότι κόβεται η άποψη και η γνώμη. Η μη συμμόρφωση με τους κανόνες τιμωρείται.
Διορθώνεις άμεσα το ύφος σου και τη συμπεριφορά σου, διότι με το βιολί που συνεχίζεις πολύ σύντομα θα χρειαστεί να κάνεις κι εσύ επανεγγραφή με άλλο nickname!
το οτι μειωνεις το συντονιστικο των σφ ΠΑΟΚ πως σου φαινεται? το οτι στα ματια σου δειχνουν υποχειρια του κολκα? τι να σου οω ρε αδερφε?ace79grpaok έγραψε:τι εγινε ?ο πολκας πηρε υπο τον την σκεπη του τον τουντορ και τον καλει στον σεντερμπακ-λιμπερο για συνεντευξη και για να μην φαει το κραξιμο βαζει τους οργανωμένους μπροστα?