Igor Tudor

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Re: Igor Tudor

Δημοσίευση από theo-drama »

Συμφωνω με ΓΚΟΡΑΝ-64 και με μερικους αλλους.Και εγω βλεπω κατι καλο οτι θα γινει.Η δηλωση στηριξης του Φρανκ ηταν απαντηση στους ΑΡΔ και σε μερικους απο εμας. Πρεπει και ο Ιβαν να τους αποστομωσει μια και καλη τους ΑΡΔ κυριως τους ντοπιους .Οι παικτες δεν εχουν προβλημα με τον Τουντορ.Να υπενθυμησω οτι ο Σαντος και τις 3 χρονιες δεν ειχε ευρωπη αρα καθε 3-4 μερες αγωνα κ επιβαρυνση και πιο ξεκουραστη ομαδα.Αλλα δεν μας πηγε και ομιλους με πιο δεμενη ομαδα τοτε.Μια μεγαλη στηρηξη και απο μενα στον ΤΟΥΝΤΟΡ.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Kostas_Peraia4 έγραψε:Ζαγορακης 2007 : Στηριζουμε απολυτα τον Σαντος.Σε οποιον δεν αρεσει η ομαδα ας μην ερχεται στο γηπεδο
Φρανκ Αρνεσεν 2015 : Στηριζω και πιστευω απολυτα τον προπονητη και τους παικτες μας

Η διαφορα με τα προηγουμενα χρονια ειναι αυτη.Το οτι επιτελους η ΠΑΕ εχει τους μηχανισμους και μπορει να στηριξει τις επιλογες της.

Τα πραγματα μαγκες ειναι απλα.Το εχω πει και στο παρελθον εδω μεσα.Ο ΠΑΟΚ Α-Ν-Ε-Ξ-Α-Ρ-Τ-Η-Τ-Ω-Σ αποτελεσματων απο εδω και περα θα ειναι τρενο.Οποιος προλαβει και επιβιβαστει,εχει καλως.Τους υπολοιπους δυστυχως(ή ευτυχως) θα τους αφησουμε πισω.
++++++++++++++++1926+++++++++++++++352+++++++++++++++++343+++++++++++++όλα τα λεφτά!!!

Για να μην ξεχνάμε ότι τα τελευταία 25 χρόνια ίσως μόνο τότε τερματίσαμε πιο πάνω απ τον κωλόγαυρο και διεκδικήσαμε στα ίσια το τελευταίο μας κλεμμένο πρωτάθλημα έστω απ τον κωλοβάζελο!!!

Όλες τις άλλες χρονιές φλομώσαμε από λόγια και ανεκπλήρωτα πάντα όνειρα!!!

:pano: :nairepaok: :pano: :nairepaok: :pano: :nairepaok: :pano: :nairepaok: :pano: :nairepaok: :pano: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Odi έγραψε: Δεν υπάρχει μεγαλύτερος ψεύτης από ΠΑΟΚτσή που λέει οτι στήριζε τον Σάντος πριν το πρώτο 0-1 στο τηγάνι με το γκολ του Εντίνιο.
Εεεεεπ.Υπαρχουν και οι γραφικοι. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

joshua έγραψε:Εγω περιμενω ακομα απο καποιον αν θελει να μου δωσει εναν αριθμο 8-9 ποδοσφαιριστων που στα περιπου 20 παιχνιδια μεχρι τωρα εχει δειξει οτι αξιζει να παρει την φανελα του βασικου σπιτι του και να δημιουργησει εναν σταθερο κορμο πανω στον οποιο θα χτισει ο προπονητης.Εγω λεω οτι δεν υπαρχει,το ροστερ μεχρι τωρα αναδυει μετριοτητα και δικαιολογημενα φερνει τον προπονητη σε δυσκολη θεση και τον οδηγει να ψαχνεται συνεχως,ισα ισα που η ομαδα εχει κανει και παιχνιδια καλυτερα των παικτων της και αυτο του εχει πιστωθει και κατα συνεπεια φερνει στηριξη.
Τζός, το λάθος σου είναι ότι δεν συμπεριλαμβάνεις καθόλου στο συλλογισμό σου το γεγονός ότι πολλές απο τις μεταγραφές έχουν αποκτηθεί με στόχο -σε βάθος χρόνου- να ικανοποιήσουν την ανάγκη που εκφράζεις για έναν αριθμό 8-9 και 10 ποδοσφαιριστών που θα πάρουν φανέλα βασικού σπίτι του.

βέβαια απο την άλλη, το να υπάρχει ανταγωνισμός και να είναι 5-6 αυτοί και οι υπόλοιποι να πρέπει καθημερινά να ιδρώνουν και να εξελίσσονται στις προπονήσεις δεν είναι και κάτι άσχημο. ε; :)
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

chrisg4 έγραψε:Προπονητή που τον άφησαν μ αυτούς τους αμυντικούς δε μπορώ να τον κρίνω. Μιλάμε για παίχτες που είναι για ομάδες από την έκτη θέση και κάτω. Μιλάω για όλους και για τους κεντρικούς και για τους πλάγιους. Δεν έχουμε έναν πίσω που να μπορεί να κόψει παίχτη στο 1vs1. Τι να λέμε τώρα. Η ομάδα κάνει 15 φάσεις για goal σε κάθε παιχνίδι. Ο Tudor φταίει που οι τρεις μεσοεπιθετικοί του όταν φτάνουν στον τερματοφύλακα κολλάει το μυαλό τους? Για το μονο που μπορώ να τον κατηγορήσω είναι η εμμονη του στον Ζάιρο ο οποιος πραγματικά αμφιβάλλω αν κάνει για superleague και αφήνει εκτος τον μοναδικό παίχτη στο roster που μπορεί να σου κάνει τη μιση φάση goal τον Klaus. Το σύστημα το άλλαξε μήπως και μπορέσει να κρατηθεί η ομάδα βαθμολογικά κοντά στον Παναθηναϊκό. Αν τον Γενάρη του φέρουν δυο κανονικά back γρήγορα που να μπορούν να κερδίσουν και καμια προσωπική μονομαχία και ένα δεκάρι τότε θα μιλήσουμε και για Tudor.
Με τη λογική ότι τα τελευταία 3 χρόνια παίζουν πάνω κάτω οι ίδιοι αμυντικοί με μια προσθήκη Κατσικά, Ινσαουράλδε για 6 μήνες και Λόπεθ για 2 ματς και κάτι παλτά τύπου Βιβιάν κλπ. και το γεγονός ότι τους τρεις προηγούμενους προπονητές τους διώξαμε κακήν κακώς, θα έλεγα ότι ούτε ο Τούντορ έχει ανοσία στο διώξιμο. Τότε δεν έφταιγε η άμυνα, έφταιγαν οι προπονητές.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Πολλα ακουγονται για τον Ιγκορ.

Ειναι καλος με παραστασεις κ.λ.π.
Μπορει να ειναι σωστο.

Ειναι απειρος,μαθητευομενος μαγος κ.λ.π
Κι αυτο μπορει να ειναι σωστο.

Εχει εμμονες με παικτες,προωθει τις επιλογες του Αρνεσεν
κι αυτο μπορει να ειναι σωστο.

Δεν εχει προλαβει να αξιολογησει τους παικτες,πειραματιζεται κ.λ.π.

Υπομονη θα παιξουν κι οι τραυματιες,θα βγουν οι αυτοματισμοι,
θα στρωσει η ομαδα,ειναι και η ψυχολογια,να γινει ενα σερι νικων και
ολα θα στρωσουν,

Υπαρχουν πιθανον και αλλες εκδοχες που δεν μου ερχονται στο μυαλο
που να ειναι κι αυτες σωστες.

Μπορει καποιος με βεβαιοτητα να πει οτι ισχυει κατι απο τα παραπανω
ή συνδυασμος εκδοχων?

Δε νομιζω.

Το μονο σιγουρο ειναι οτι υπαρχουν τρια χρονια επειδη δεν ειχαμε υπομονη
και να αποφανθουμε στο τελος της χρονιας.
Εγω δεν ξαναμπαινω σ' αυτο το τρυπακι,.........................εσεις?
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Είναι μεγάλη υπόθεση σε μια δύσκολη φάση για την ομάδα να βγαίνουν μπροστά ο Τεχνικός Διευθυντής ΚΑΙ οι οπαδοί ως ασπίδα στον προπονητή.
Το μήνυμα της κίνησης αυτής δε στέλνεται μόνο στον υπόλοιπο κόσμο τς ομάδας, αλλά κυρίως στα αποδυτήρια. Και εκεί είναι το ζουμί.
ApollonAthens

Δημοσίευση από ApollonAthens »

Εγω αυτο που εχω δει ειναι οτι ειναι ντρομπρος, δυναμικος αλλα ΔΕ γινεται σε καμια περιπτωση να πειραματιζεσαι με πρωην παικτες που μεχρι πριν λιγα χρονια παιζανε ακομα μπαλα.

Ο καθε συνταξιουχος, γερολυκος , βετερανος παει και μεταμορφωνεται σε τεχνικος διευθυντης, σκαουτερ ή το πιο κλασικο ... ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ. Και αφου φερνεις που φερνεις νεο στο επαγγελμα, πρωην ποδοσφαιριστη, φερε τουλαχιστον τον Γκατουζο με βοηθο προπονητη τον Παμπλο Γκαρσια. Να δεσει ΚΑΙ με το κλιμα και με την κουλτουρα της ομαδας...
Και το λεω μεταξυ σοβαρου και αστειου.
Kap

Δημοσίευση από Kap »

Είδα το ματς με δύο προπονητές των ακαδημιών του γαύρου (ο ένας τελειωμένος βάζελος). Άποψη τους ήταν ότι ο Τούντορ είναι καλός προπονητής αλλά άπειρος ακόμα και απρασύρεται από τον ρυθμό του παιχνιδιού.

Ειδικός δεν θα το παίξω αλλά νομίζω ότι τα υλικά δεν ταιριάζουν όλα μεταξύ τους ώστε να εμφανιστεί πολύ καλύτερη η ομάδα. Υπάρχουν ελλείψεις τρανταχτές σε νευραλγικές θέσεις. Να μείνει και να κριθεί όταν θα έχει όλα τα κατάλληλα εργαλεία στην διάθεση του. Προσωπικά διατηρώ αμφιβολίες και για την διάθεση κάποιων παικτών να παίξουν για αυτόν. Ούτε για αστείο η απομάκρυνση του.
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Δεν ξέρω αν θα βγει καλός ή κακός ο Τούντορ, πολλά μπορούμε ήδη να πούμε για το τι δεν μας αρέσει αυτό το τρίμηνο, ο ίδιος τώρα μαθαίνει το κωλοπρωτάθλημα μας, πως τον παίζουνε τα χωριά, τους ίδιους του τους παίκτες ακόμα και στα δύσκολα, όταν καίει η μπάλα.
Απλά πιστεύω ότι είναι πάρα πολύ νωρίς να κριθεί, μετά και τς προσθήκες του Γενάρη θα μπορέσει να γίνει μια καλύτερη εκτίμηση και κυρίως απ του χρόνου...η ιστορία δείχνει ότι καμία νέα ομάδα δεν είδε προκοπή όχι το πρώτο τρίμηνο αλλά ούτε το πρώτο χρόνο, ούτε καν ομάδες τύπου Σίτυ που πήραν όλη την αφρόκρεμα του παγκ. ποδοσφαίρου μαζεμένη.
Και μετά βαρέθηκα κάθε χρονιά τα ίδια, το καλοκαίρι πίστη και στήριξη, τον Οκτώβρη αρχίζει η μουρμούρα, το Φεβρουάριο έχει γίνει ανυπόφορη, έρχεται ο ΓΧ ηλεκτροσόκ και μετά απ το κακό στο χειρότερο...ε βαρέθηκα, ν αφήσουμε έναν να δούμε ολοκληρωμένο το έργο του κ μετά να τον κρίνουμε.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

K_geo έγραψε:
joshua έγραψε:Εγω περιμενω ακομα απο καποιον αν θελει να μου δωσει εναν αριθμο 8-9 ποδοσφαιριστων που στα περιπου 20 παιχνιδια μεχρι τωρα εχει δειξει οτι αξιζει να παρει την φανελα του βασικου σπιτι του και να δημιουργησει εναν σταθερο κορμο πανω στον οποιο θα χτισει ο προπονητης.Εγω λεω οτι δεν υπαρχει,το ροστερ μεχρι τωρα αναδυει μετριοτητα και δικαιολογημενα φερνει τον προπονητη σε δυσκολη θεση και τον οδηγει να ψαχνεται συνεχως,ισα ισα που η ομαδα εχει κανει και παιχνιδια καλυτερα των παικτων της και αυτο του εχει πιστωθει και κατα συνεπεια φερνει στηριξη.
Τζός, το λάθος σου είναι ότι δεν συμπεριλαμβάνεις καθόλου στο συλλογισμό σου το γεγονός ότι πολλές απο τις μεταγραφές έχουν αποκτηθεί με στόχο -σε βάθος χρόνου- να ικανοποιήσουν την ανάγκη που εκφράζεις για έναν αριθμό 8-9 και 10 ποδοσφαιριστών που θα πάρουν φανέλα βασικού σπίτι του.

βέβαια απο την άλλη, το να υπάρχει ανταγωνισμός και να είναι 5-6 αυτοί και οι υπόλοιποι να πρέπει καθημερινά να ιδρώνουν και να εξελίσσονται στις προπονήσεις δεν είναι και κάτι άσχημο. ε; :)
Δεν υπαρχει ομαδα στον κοσμο που να αποκτα 12 μεταγραφες και να εχει και αλλους τοσους παικτες σχεδον αποκλειςτικα με βλεμμα στο μελλον ,χωρις να εχει στο μυαλο της εναν σταθερο κορμο,οπως και δεν υπαρχει ομαδα στον κοσμο που να κανει ροτεισον μεταξυ 15 "ισοδυναμων¨ παικτων και αντε αν ειχες την ανεση να παρεις 12 Στοχ στα 21-22 τοτε ειχες ελπιδα για γρηγορα αποτελεσματα αλλα ομαδα γεματη στοιχηματα επιπεδου και προοπτικης Σαμπο δεν εκανε κανενας.Επειδη γινεται και παλυ κουβεντα για το πλανο Σαντος,να θυμισω οτι και παλυ με 12 μεταγραφες,14 μαζι με τον γεναρη,οι παντες ηξεραν οτι Κοντρερας,Γκαρσια,Λινο,Βιτολο,Ιβιτς,Χαλκια,Μουσλιμοβιτς,Σορλεν δεν τους κουνουσε κανεις απο την εντεκαδα και δεν εβαλα καν μεσα τους Μαρκος Αντονιο και Βιερινια που τρυματιστηκαν και τον Κονσεισαο.Θα πει καποιος οτι φετος κινηθηκαμε σε αλλη λογικη,ε αφου κινηθηκαμε σε αλλη λογικη γεματη στοιχηματα αμφιβολου προοπτικης τοτε ας λουστουμε τις συνεπειες και μετα απο 20 αγωνες να τσακωνομαστε μαθε φορα αν πρεπει να παιζει ο Χαρισης η ο Τζιολης,ο Σαμπο η ο Κατσε,ο Ζαιρο η ο Πελκας,ο Μαλεζας η ο Κοστα λες και εχει καμια τεραστια διαφορα.Φτιαξαμε μια ομαδα με τεραστια κενα σε αμυνα,τουλαχιστον ερωτηματικα μεσοεπιθετικα και καμια δεκαρια 6-8ρια ιδιου επιπεδου.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

kataramenos5 έγραψε:
Odi έγραψε: Δεν υπάρχει μεγαλύτερος ψεύτης από ΠΑΟΚτσή που λέει οτι στήριζε τον Σάντος πριν το πρώτο 0-1 στο τηγάνι με το γκολ του Εντίνιο.
Εεεεεπ.Υπαρχουν και οι γραφικοι. :mrgreen:
Σωστός,αλλά σταγόνα στον ωκεανό..
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Μαλιστα.....Μολις μαθαμε απο τον καραφλοκορακα πως ο Τουντορ με τον Αρνεσεν δεν μιλανε καν και πως δεν χωνευει ο ενας τον αλλο.Μη μασατε που βγηκε εχθες ο Αρνεσεν και στηριξε τον Τουντορ.Για τα ματια του κοσμου εγινε.Να τον φαει θελει
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

ApollonAthens έγραψε:Εγω αυτο που εχω δει ειναι οτι ειναι ντρομπρος, δυναμικος αλλα ΔΕ γινεται σε καμια περιπτωση να πειραματιζεσαι με πρωην παικτες που μεχρι πριν λιγα χρονια παιζανε ακομα μπαλα.

Ο καθε συνταξιουχος, γερολυκος , βετερανος παει και μεταμορφωνεται σε τεχνικος διευθυντης, σκαουτερ ή το πιο κλασικο ... ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ. Και αφου φερνεις που φερνεις νεο στο επαγγελμα, πρωην ποδοσφαιριστη, φερε τουλαχιστον τον Γκατουζο με βοηθο προπονητη τον Παμπλο Γκαρσια. Να δεσει ΚΑΙ με το κλιμα και με την κουλτουρα της ομαδας...
Και το λεω μεταξυ σοβαρου και αστειου.
Πάρα πολύ καλό που διαβάζουμε από φίλο άλλης ομάδας, της ελαφράς ταξιαρχίας, για το κλίμα και την κουλτούρα που αποπνέει ο ΠΑΟΚ μας, όπως και για το καλοπροαίρετο ενδιαφέρον, που είμαι βέβαιος ότι δείχνει.

Όμως, θέλω να τον παρακαλέσω, να μην επιμείνει στη φράση "μεταμόρφωση σε προπονητή", διότι ο προπονητής μας έχει δίπλωμα προπονητή. Η λέξη αυτή που κρύβει κάτι που έγινε από τη μια στιγμή στην άλλη, ενδεχομένως και όχι με έντιμα μέσα και σίγουρα τον υποτιμά. Δεν μεταμορφώθηκε σε προπονητή, έγινε διπλωματούχος προπονητής! Και δεν είναι ο μόνος πρώην ποδοσφαιριστής που είναι πλέον προπονητής.

Κατανοητή η ουσία αυτού που θέλεις να πεις και όντως είναι μία άποψη που λέγεται από πολλούς ανεξαιρέτως ομαδικής προτίμησης.
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

spyretto έγραψε: Με τη λογική ότι τα τελευταία 3 χρόνια παίζουν πάνω κάτω οι ίδιοι αμυντικοί με μια προσθήκη Κατσικά, Ινσαουράλδε για 6 μήνες και Λόπεθ για 2 ματς και κάτι παλτά τύπου Βιβιάν κλπ. και το γεγονός ότι τους τρεις προηγούμενους προπονητές τους διώξαμε κακήν κακώς, θα έλεγα ότι ούτε ο Τούντορ έχει ανοσία στο διώξιμο. Τότε δεν έφταιγε η άμυνα, έφταιγαν οι προπονητές.
Εγώ δεν είπα ότι είναι καλός η κακός ο Tudor. Είπα ότι για να κριθεί πρέπει να έχει ένα ολοκληρωμένο και ισορροπημένο roster και να τελειώσει και η χρονια φυσικά. Ένας καινούριος προπονητής δε μπορεί να κριθεί τον Νοέμβρη ποσο μάλλον έχοντας ένα τόσο ελλιπές roster ειδικά στην άμυνα. Για τον περσινό προπονητή αυτός είχε κριθεί εδώ και πολλά χρονια δε χρειαζόταν η περσινή χρονια για να μάθουμε αν κάνει η όχι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”