Igor Tudor

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
spyretto

Re: Igor Tudor

Δημοσίευση από spyretto »

Π'αντως στην συνέντευξη τύπου και με τις απαντήσεις του δεν φάνηκε να ξέρει τι πρέπει να κάνει για να παίξει καλύτερα η ομάδα. Κάνει αλλαγές λέει ψάχνοντας.
Ας περιμένουμε κι εμείς λοιπόν μαζί του να δούμε αν το ψάξιμο θα καταλήξει πουθενά. Μην αγχώνεστε.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

ace79grpaok έγραψε:
eorptol έγραψε:ηρεμησε ace σοβαρεψου
Αυτός να σοβαρευτεί που αν το πάει έτσι το βιολί θα βγεις εκτός Ευρώπης,κσι εσύ νουθεσίες αλλου αφού δεν βρίζω έχω δικαίωμα να λέω ότι θελω ,το αεροπλάνο φευγει και σε περιμένει για δαλματικες ακτές φυγεεεεεεεεεεε
δηλαδή για σένα, αυτοί που έπαιζαν πίσω απόψε, γενικώς, ήταν σοβαροί;
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

che4 έγραψε:
Alastor έγραψε:Ζω με εναν καημο.Να δω τους εξτρεμ να παιζουν εξτρεμ,τους κεντρικους να παιζουν κεντρικους,τα φορ να παιζουν φορ και τα μπακ να παιζουν μπακ.Οσο ζω θα ελπιζω

αυτο ελεγα πριν καν αρχισει το ματς και με λεγανε μιρλιαρη προσεχε μη γκρινιαζεις :lol: :lol: :lol:

το αστειο ποιο ειναι? οτι στο ματς με τη κρασνονταρ εβαλε τους ακραιους για φορ και Σαμπο και γκολασα αριστερο και δεξι χαφ και καποιοι λεγαν":Να ειδατε,αλλαξε το συστημα και δεν εγινε τιποτα".Μιλαμε για σουρεαλ καταστασεις.

Να σας θυμισω τι ειχε γινει οταν ειχε βαλει αριστερο χαφ τον Γκαρσια ο Δωνης? Να διωξουμε τον σπυριαρη φωναζαν.
Φυσικα οταν ο Τουντορ βαζει τα κεντρικα χαφ αριστερα η δεξια,στεκει τακτικα...

Τελος παντων,ΠΑΟΚ και σουρεαλισμος παντα πηγαιναν μαζι οποτε ως προς αυτην την αποψη η ομαδα δεν με απογοητευει ποτε :opaokara:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Alastor την Κυρ 08 Νοέμ 2015, 20:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
PAOKhead

Δημοσίευση από PAOKhead »

che4 έγραψε:δεν ειναι καθε φορα και δεν ειναι οποιαδηποτε ηττα

ευρωπη αντιο ενω προχωρουσα με δερμιτζακοχαβους
Πιο αστοχο σχολιο δεν γινεται...Προχωρησες ευρωπη τοτε με ομαδα δουλεμενη 3 χρονια, απλα με διαφορετικο προπονητη. Οι αλλαγες στο ροστερ ηταν ελαχιστες. Ολοι σκασμενοι ημαστε αλλα μη λεμε κι οτι θελουμε.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Che4, θέλω να σε παρακαλέσω θερμά να ηρεμήσεις. Όλοι μας κομπρεσέρ είμαστε από τα νεύρα.
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

"Νέος προπονηρής, Μονος, Ψάχνει"

Το λες και έτσι το φετινό έργο.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Με Σαντος αποκλειστικά με απο χερενφεν

Δεν τα θυμάστε η επίτηδες τα γράφετε να ξερω;
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Αυτό που όλοι θυμούνται τον Σάντος σε κάθε ήττα... Μια ζωή πίσω κοιτάει ο ΠΑΟΚτσής.
Τουλάχιστον γράψτε για κανέναν Κούδα, Σαράφη, Λόραντ, Σάνον, που σηκώσανε και κούπες, παίξανε και τόπι.
Ή αν γουστάρετε να ανακαλείτε Σάντος, κάντε σωστά. Πείτε παίζαμε καλή άμυνα. Αποκλεισμός από Χέρενφεν και όμιλοι αντίο σας, Κύπελλο ούτε ημιτελικό. Να τα λέτε όλα.
Κοιτάξτε μια φορά μπροστά. Όλο Σάντος, Βιεϊρίνια, Κοντρέρας, ο ένας, ο άλλος. Φτάνει.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Mīngus έγραψε:Αυτό που όλοι θυμούνται τον Σάντος σε κάθε ήττα... Μια ζωή πίσω κοιτάει ο ΠΑΟΚτσής.
Τουλάχιστον γράψτε για κανέναν Κούδα, Σαράφη, Λόραντ, Σάνον, που σηκώσανε και κούπες, παίξανε και τόπι.
Ή αν γουστάρετε να ανακαλείτε Σάντος, κάντε σωστά. Πείτε παίζαμε καλή άμυνα. Αποκλεισμός από Χέρενφεν και όμιλοι αντίο σας, Κύπελλο ούτε ημιτελικό. Να τα λέτε όλα.
Κοιτάξτε μια φορά μπροστά. Όλο Σάντος, Βιεϊρίνια, Κοντρέρας, ο ένας, ο άλλος. Φτάνει.
+απειρο!!!

κολλημένοι και με τον συμπαθή και φιλότιμο πασέρ από πλάγια λίνο που κάθε του πλάγιο , ήταν πάσα σε αντίπαλο
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

ιγκορ παιξτω κοουτς οσο μπορεις σε λιγο θα τα παρει στο κρανιο ο ποντιος που ειναι αγυριστο κεφαλι και θα φυγεις σαρεσει δε σαρεσει

Dinos_Liverpool έγραψε:Στην επόμενη έφυγες, ace!
τι παθατε ρε με το θεμα μπαν το φορουμ ηταν παντα γα να λεμε τις οπδικες αποψεις τι σε πειραζει που εχει αλλη αποψη για τουντορ και εγω εχω θα με μπαναρεις .... εδω δε εφαγα μπαν για το μαραντονα της γαλικιας θα φαω για τον αλχημιστη της δαλματιας

αντι να πειτε μπραβο σαυτους που εβλεπαν ηδη απ το γραφημα τη σημερινη λαιλαπα για να ευλογησω και τα γενια μου μας λετε για μπαν σε οποιον δε θελει τον τουντορ

Dinos_Liverpool έγραψε:Che4, θέλω να σε παρακαλέσω θερμά να ηρεμήσεις. Όλοι μας κομπρεσέρ είμαστε από τα νεύρα.

ντινο θα σταματησω γιατι σεβομαι τον κοπο σου στο φορουμ επειδη το ζητας τελευταιο ποστ για σημερα απο μονος μου αλλα πες μου ρε συ που εχω αδικο λεω το ιδιο πραγμα απο μιση ωρα πριν ξεκινησει το ματς επιβεβαιωνομαι και τελικα ειμαι και ο αναποδος που δε στηριζει την ομαδα ... σορρυ δεν αντεχω αυτο το διασυρμο του ΠΑΟΚ .... καλο βραδυ θα διαβαζω ολο το βραδυ και ξανα ποστ στον ξερολα σε μια βδομαδα αν απ αυτο βελτιωθει το κλιμα στο φορουμ ας ειναι ετσι
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

ειναι πολυ λιγος εκ του αποτελεσματος
κακη διαχειριση παικτων, αγωνων και συστηματων
αποφασισε να ριξει το βαρος στο πρωταθλημα και οχι στην ευρωπη και τωρα αρχιζει να βλεπει την κορυφη με το κυαλι
εξαφανισε παικτες οπως τον κλαους για να κανει φορ τον χασογκολη Μακ
εχασε βαθμους στηριζωντας το ανεκδοτο Ολσεν
πιστευει οτι ακομη ειμαστε στην προετοιμασια και συνεχιζει δοκιμες..
ελεος ας παει σε καμια ριεκα να συνεχισει...κριμα και τον πιστεψα στην αρχη
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ο σαλπι παίκτης τελείωσε τουντορ κατάλαβε το
Άβαταρ μέλους
Gimnistis

Δημοσίευση από Gimnistis »

Ξεχνάμε εύκολα την εποχή Σαντος. Φαντάζομαι ολοι μας εδω λέγαμε την πρώτη και τη δεύτερη χρονια "αυτός ο προπονητής θα κάνει τον ΠΑΟΚ μεγάλο". Λίγα γίνανε τότε? Λίγα λάθη έκανε ο Σαντος?

Νισάφι η νοσταλγία...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

@che
Δε σου λεει καποιος οτι εχεις αδικο...
Απλα δε χρειαζεται να ηλεκτριζουμε την ατμοσφαιρα..
Μαζεψτε οσο μπορειτε τις εκφρασεις και προσπαθηστε να μην ξεφευγετε.ολοι σκατα ειμαστε.

Τοσο απλα....
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ιγκορ μου πολλα λαθη αλλα δε σε αδικω που εισαι στο ψαξιμο ακομα...εγω βαλθηκα να σε στηριξω και θα το κανω...το καλοκαιρι θα επανελθω για σενα...μεχρι τοτε ελπιζω να εχεις δημιουργησει την ομαδα που εχεις στο μυαλο σου...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”