Π.Α.Ο.Κ - Πανθρακικός, 8/11,17:15,NS2
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: Π.Α.Ο.Κ - Πανθρακικός, 8/11,17:15,NS2
ρε συ τσε θέλεις να μας τρελάνεις μεσημεριάτικα... τι σχέση έχει το ποδόσφαιρο με τα γραφήματα?
-
Το αποτέλεσμα θα δείξει απλα εμένα μου δείχνει οτι ο Σαββιδης εχει πολλους που τον συμβουλέυουν. εγω τον Κακο για Βαζελο τον έχω μπορει να κάνω λάθος . Ο Αρνεσεν ήθελε να φέρει αλλον.che4 έγραψε:http://www.paokmania.gr/stiles/mme/94320-fernoun-kako-ston-paok
Ακουω αποψεις γιαυτο
Εγω πραγματικα δεν εχω αποψη απλα εμεινα μλκας απ την ειδηση
Πως και έχουμε stream σήμερα και δεν είχε ο γάβρος; Κουφό.
Τεράστιος εγωπαθής ως άνθρωπος.
Φαινόταν από τον τρόπο που ήθελε τα φώτα όπου σφύριζε να θέλει να πέφτουν, μόνο πάνω του.
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Φαινόταν από τον τρόπο που ήθελε τα φώτα όπου σφύριζε να θέλει να πέφτουν, μόνο πάνω του.
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
desperando έγραψε:ρε συ τσε θέλεις να μας τρελάνεις μεσημεριάτικα... τι σχέση έχει το ποδόσφαιρο με τα γραφήματα?
Δηλ εσυ συμφωνεις με την διαταξη της ομαδας .... Ρε θα με τρελανεις ποιος σε χακαρε παλι ρε ντεσπε
- Trilofiotis
έχουμε?spyretto έγραψε:Πως και έχουμε stream σήμερα και δεν είχε ο γάβρος; Κουφό.
ναι παραξενο σου φενεται?Trilofiotis έγραψε:έχουμε?spyretto έγραψε:Πως και έχουμε stream σήμερα και δεν είχε ο γάβρος; Κουφό.

- desperando
- Επικοινωνία:
Τώρα έχει ΠΑΟΚ θα τα πούμε μετά αν θεςche4 έγραψε:desperando έγραψε:ρε συ τσε θέλεις να μας τρελάνεις μεσημεριάτικα... τι σχέση έχει το ποδόσφαιρο με τα γραφήματα?
Δηλ εσυ συμφωνεις με την διαταξη της ομαδας .... Ρε θα με τρελανεις ποιος σε χακαρε παλι ρε ντεσπε
- Trilofiotis
Δε το βρήκα!andis4 έγραψε:ναι παραξενο σου φενεται?Trilofiotis έγραψε:έχουμε?spyretto έγραψε:Πως και έχουμε stream σήμερα και δεν είχε ο γάβρος; Κουφό.
-
Εγω παντως χαιρομουν που ο ιβιτς επαιζε δεκαρι και οχι εξτρεμ ο γκαρσια αμ χαφ και οχι σεντερμπακ ο μουσλι φορ και οχι αρ εξτρεμ ο βιερινια εξτρεμ και οχι φορ κτλ κτλ απλα καφεδερματικα πραγματα[/quote]
Che
Ξεχνάς που έβαζε τον Κοντρερας δεξι μπακ. Απλα θα πω την μακακια μου ,τον Τζιολη τον γουσταρει γιατι του θυμιζει εκεινον ,ψηλο παληκάρι ο Τουντορ, ψηλος και ο Τζιολης ,επαιζε αμυντικο χαφ ο Τουντορ και στοπερ και σου λεει μπαλα ξερει ο Τζιολης μπορει να παιξει και εκείνος ,αλλα δεν εχουν σχεση το νευρο που ειχε ο Τουντορ με αυτο που εχει ο Τζιολης. Δυστηχως εχει μια πλάνη με τον Τζιολη ,θα το πληρωσει και θα μάθει.
Che
Ξεχνάς που έβαζε τον Κοντρερας δεξι μπακ. Απλα θα πω την μακακια μου ,τον Τζιολη τον γουσταρει γιατι του θυμιζει εκεινον ,ψηλο παληκάρι ο Τουντορ, ψηλος και ο Τζιολης ,επαιζε αμυντικο χαφ ο Τουντορ και στοπερ και σου λεει μπαλα ξερει ο Τζιολης μπορει να παιξει και εκείνος ,αλλα δεν εχουν σχεση το νευρο που ειχε ο Τουντορ με αυτο που εχει ο Τζιολης. Δυστηχως εχει μια πλάνη με τον Τζιολη ,θα το πληρωσει και θα μάθει.
- ΑποστόληςΑ
Και κατά τ'αλλα στηρίζουμε Τούντορ, έτσι;
Εγινε κανένας απο εσας προπονητής σε κανα Γ τοπικό ή μόνο pro fifa και manager για τα πρωχό;

Εγινε κανένας απο εσας προπονητής σε κανα Γ τοπικό ή μόνο pro fifa και manager για τα πρωχό;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος spyretto την Κυρ 08 Νοέμ 2015, 17:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ace79grpaok
- Black&White
Σε τρία χρόνια θα ξαναμιλήσεις για μπάλα εδώ μέσα. Ως τότε σκασμός , υπομονή και βρίσιμο στους αρδ...che4 έγραψε:Ασε ρε τις ειρωνιες για μπαλα μιλαμεspyretto έγραψε:Αγγελίζει; Ή Δωνίζει.
Οπως και να χει χαρτάκι παίρνει, μπορεί κι από τον Σάντος τον ίδιο.

Αλλιώς μπανάκι.