Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες Ελληνικές ομάδες V

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες V

Δημοσίευση από obanebane »

danirifle έγραψε:υγ. όσο για το λούκας, φτάνει κι αυτό το θέμα, το κουράσαμε.
ο παίχτης ήθελε να πάει αλλού, πήγε και τέλος. δε μας ενδιαφέρει τι θα κάνει
κάνουμε σαν κάτι τύπους που τους χώρισε η γκομενα και μπαίνουν κάθε μέρα στο φέισμπουκ να δούνε τι φώτο ανέβασε και με ποιους βγαίνει
dani,λιγο αυτοσυγκρατηση σε παρακαλω.
Επειδη εγω εγραψα για τον λουκας δεν μου καθετε καλα να μου μιλας με αυτον τον τροπο.
Συμφωνω οτι δεν πρεπει να γυρναμε πισω αλλα οταν καποιος σου δινει πατημα γυρναει λιγο το μυαλο στα παλια.
Άβαταρ μέλους
Sekeris4

Δημοσίευση από Sekeris4 »

Καλο αποτελεσμα η ηττα της χαλκηδονας.Με νικη αυριο θα παρουμε μια διαφορά ασφαλειας και σημαντικο προβαδισμα στη μαχη για την εισοδο στα πλειοφ.Η θεση του Πανιωνιου ειναι πλασματικη,μαζευει βαθμους να σωθει νωρις και μετα θα μοιραζει βαθμους στα παραρτηματα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sekeris4 την Σάβ 07 Νοέμ 2015, 23:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Δημοσίευση από potamda »

Sekeris4 έγραψε:Καλο αποτελεσμα η ηττα της χαλκηδονας.Με νικη αυριο θα παρουμε μια διαφορά ασφαλειας και σημαντικο προβαβισμα στη μαχη για την εισοδο στα πλειοφ.
:( :o :shock: :!: :?:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Μπανε δε νομιζω οτι το πε για σένα αλλα για όλο το κλίμα γιατι ψαχνόμαστε να γκρινιάζουμε
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

obanebane έγραψε:
κάνουμε σαν κάτι τύπους που τους χώρισε η γκομενα και μπαίνουν κάθε μέρα στο φέισμπουκ να δούνε τι φώτο ανέβασε και με ποιους βγαίνει
Επειδη εγω εγραψα για τον λουκας δεν μου καθετε καλα να μου μιλας με αυτον τον τροπο.
Συμφωνω οτι δεν πρεπει να γυρναμε πισω αλλα οταν καποιος σου δινει πατημα γυρναει λιγο το μυαλο στα παλια.
μπάνε, επουδενί δεν πήγαινε στο σχόλιό μου στο ποστ σου
τόσο καιρό γνωριζόμαστε εδώ μέσα

το σχόλιο πάει γι αυτούς που ψάχνουνε σε κάθε ματς να δούνε τι έκανε ο λούκας ώστε να το ποστάρουνε και να ανάψουνε τα μυαλά μας
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

ναι δεν μας ενδιαφέρει ο Λούκας.... αν τον πουλήσουν και βγάλουμε κανα 2-3 εκατομμύρια είναι ψιλά γράμματα...
είμαστε άπλες...
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Ναι, νομίζω κι εγώ ότι δεν θα αντέξει ο Πανιώνιος...άρα έχουμε σίγουρα εξασφαλισμένη την πέμπτη θέση πίσω από παο, αεκ αστέρα. Στα πλέι=οφ ως γνωστό κρίνονται όλα και με ντεμαράζ βγαίνουμε τσουλου.

Αλλά και να μην βγούμε καλά πάμε, αφού έχουμε πλάνο...μην πω ότι είμαστε και πρώτοι στο πρωτάθλημα στις πάσες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος spyretto την Σάβ 07 Νοέμ 2015, 23:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ημουν σιγουρος dani,δεν περιμενα να γραψεις κατι διαφορετικο.
Και οπως σου ειπα συμφωνω οτι η αναφορες στο παρελθον κουρασαν.
Παμε παρακατω,ελπιζωντας ολοι στο τελος να παρουν αυτο που τους αξιζει,και σιγουρα του ΠΑΟΚ δεν του αξιζει η θεση που βρισκεται.
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Ναι, δεν του αξίζει γιατί παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο κλπ κλπ
Εκεινα τα δεκαπεντάλεπτα με βαζελο και αεκ ήταν μαγεία.

Σε πρωτάθλημα με τους άλλους να περπατάνε παίζουμε και καταφέρνουμε να είμαστε πεμπτοέκτοι..
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

danirifle έγραψε:
obanebane έγραψε:
μπάνε, επουδενί δεν πήγαινε στο σχόλιό μου στο ποστ σου
τόσο καιρό γνωριζόμαστε εδώ μέσα

το σχόλιο πάει γι αυτούς που ψάχνουνε σε κάθε ματς να δούνε τι έκανε ο λούκας ώστε να το ποστάρουνε και να ανάψουνε τα μυαλά μας

γιαυτο το ανεβασα εγω για να μην το ανεβασουν αλλοι δεκα γραφωντας τα βλεπεις τσε το φαγατε το παλικαρι και μειναμε με τα λιμα κτλ κτλ

ασε εχω υποχρεωτικο ρεπορταζ μεχρι να στρωσουν τα πραγματα
kastrakis

Δημοσίευση από kastrakis »

spyretto έγραψε:Ναι, δεν του αξίζει γιατί παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο κλπ κλπ
Εκεινα τα δεκαπεντάλεπτα με βαζελο και αεκ ήταν μαγεία.

Σε πρωτάθλημα με τους άλλους να περπατάνε παίζουμε και καταφέρνουμε να είμαστε πεμπτοέκτοι..

:lol: :lol: :lol:
Πες τα ρε φιλε,δεν καταλαβαινουν αυτοι οι ΠΑΟΚ τσηδες.... 8-) :roll: :oops:
Άβαταρ μέλους
Sekeris4

Δημοσίευση από Sekeris4 »

potamda έγραψε:
Sekeris4 έγραψε:Καλο αποτελεσμα η ηττα της χαλκηδονας.Με νικη αυριο θα παρουμε μια διαφορά ασφαλειας και σημαντικο προβαβισμα στη μαχη για την εισοδο στα πλειοφ.
:( :o :shock: :!: :?:
Προσωπικα εκτιμω οτι οι δυνατοτητες του υλικου που υπαρχει αυτη τη στιγμη στον ΠΑΟΚ ειναι περιορισμενες και ο μοναδικος 'στοχος' που μπορει να επιτευχθει ειναι η εισοδος στα πλει οφ.Και απο τη στιγμη που ο ιδιος ο Τουντορ δηλωσε οτι υστερουμε ποιοτικα δεν εχω κανενα λογο να διαφωνησω.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Μάγκες μην το κουράζουμε με το παλικάρι! Κατέχει το τόπι και έχει επαφή με το δίχτυ.
Το βασικό όμως είναι πως ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ. Δεν του άρεσε. Μπορεί να μην του άρεσε η πόλη. Το φαγητό. Οι μπουγάτσες. Τα ψωμάκια με κρέας.... Γενικά ρε παιδί μου, δεν!
Εμείς ΓΙΑΤΙ ασχολούμαστε ακόμα???? Πήγε στο καλό και να μας γράφει.
Όσο για την ζέλα, η ΚΩΛΟΦΑΡΔΙΑ που έχει αυτή η ομάδα δεν έχει προηγούμενο.
Έπιασε σε κάποια φάση η κάμερα τον Δέλλα στο 1-2 και το βλέμμα του τα έλεγε όλα!
Βέβαια αυτό που ζηλεύω στα σιχάματα αυτά είναι ο χαρακτήρας και το δέσιμο που φαίνεται πως έχει η ομάδα.
Επίσης αν δείτε και τα 2 τους γκολ, ήρθαν με δουλεμένη ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ παιχτών, κάτι που εμείς πρέπει να το βρούμε στο λεξικό. ;) :lol:
(Στο πρώτο γκολ , πάσα διαβήτης από τον Μπεργκ, στο άλλο κατέβασμα/πάσα του Καρέλλη και έτοιμο γκολ)
Και στις 2 παραπάνω φάσεις, εμείς θα την στέλναμε στον γάμο του καραγκιόζη μιας και δεν θα υπήρχε συνεργασία, αλλά μια άτσαλη/βεβιασμένη προσπάθεια για γκολ με ατομική επιλογή!

Υγ. ΤΙ πρωτότυπο, έβγαλαν και σήμερα ανακοίνωση! ΄(Έβαλαν και το ματς με τον ΠΑΟΚ μέσα :lol: _ --->> http://www.newsit.gr/athlitika/Orgismen ... yn-/443641
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Κυρ 08 Νοέμ 2015, 00:41, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Να ρωτήσω τελείωσε το πρωταθλημα;

Γιατι εκτος πλει οφ ειμαστε
kastrakis

Δημοσίευση από kastrakis »

Πες οτι τελειωσε.....
Καλα δεν βλεπεις οτι οι άλλοι περπατανε κι εμεις δεν τους φτανουμε ????
Τι άλλο θελεις δηλαδη??? ;)
:lol: :lol: :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”