Ο κόσμος παίζει μπάλα
Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα
Μάλλον έχασε τα λεφτά του όποιος πρόλαβε το 3.5...μαζί μ' αυτούς που άκουσαν τους "ειδικούς" των ραδιοφώνων να στηρίξουμε λέει τον - τελειωμένο από την Τσέλσι - Μουρίνιο.
το πουλεν μου απ τη λειβαδια,ο Ναπολεονι τελικα εξελιχθηκε σε καλο παικτακι σε αντιθεση με τ αλλο πουλεν απο κει το Ντιμπαλα.
τι χανει ρε συ ο Ατρομητος
τι χανει ρε συ ο Ατρομητος
Τον έπαιξα δυάδα τον άσσο της Στόουκ παρέα με το δυάρι της .... Λα Κορούνια.παοκαρα23 έγραψε:υπαρχει ανθρωπος που πονταρει λεφτα στην φετινη Τσελσι;![]()

οχι ρε φιλε...
καλα εμενα οι ζελες θα με τρελανουν..2 ευκαιριες 2 γκολ..
κι εσυ ρε σπανε;εχεις διαιτησια υπερ,προηγεισαι,χανεις ευκαιριες και καταφερνεις στο τελος να φας ανατροπη;
καλα εμενα οι ζελες θα με τρελανουν..2 ευκαιριες 2 γκολ..
κι εσυ ρε σπανε;εχεις διαιτησια υπερ,προηγεισαι,χανεις ευκαιριες και καταφερνεις στο τελος να φας ανατροπη;
- john4serres
Δεν βλέπω να επιστρέφει από το ξενοδοχείο στο γήπεδο ο Ζοζέ...ο Αντσελόττι ελεύθερος δεν είναι;
παοκαρα23 έγραψε:υπαρχει ανθρωπος που πονταρει λεφτα στην φετινη Τσελσι;![]()
Κι όμως άκουγα το μεσημέρι ράδιο στο δρόμο για το σπίτι και παραλίγο να με πατήσει αυτοκίνητο...τα σημεία της ημέρας, Τσέλσι και Λεβάντε...έλεος.
δεν εχει παικτες πλεον η Τσελσι ρε παιδια..και μην ακουσω για Αζαρ,Γουιλιαν και λοιπα παικτακια
ενω καποτε επαιζε με διδυμο Ντρογκμπα-Σεφτσενκο μην παω πιο παλια σε Χασελμπαινκ-Γκουντιονσεν..
μην θυμηθουμε και τι χαφ ειχε γιατι θα αρχισουμε να κλαιμε..
παρολα αυτα το τσουλου θα το παλεψει ο Μουρινιο
ενω καποτε επαιζε με διδυμο Ντρογκμπα-Σεφτσενκο μην παω πιο παλια σε Χασελμπαινκ-Γκουντιονσεν..
μην θυμηθουμε και τι χαφ ειχε γιατι θα αρχισουμε να κλαιμε..
παρολα αυτα το τσουλου θα το παλεψει ο Μουρινιο
spyretto έγραψε:παοκαρα23 έγραψε:υπαρχει ανθρωπος που πονταρει λεφτα στην φετινη Τσελσι;![]()
Κι όμως άκουγα το μεσημέρι ράδιο στο δρόμο για το σπίτι και παραλίγο να με πατήσει αυτοκίνητο...τα σημεία της ημέρας, Τσέλσι και Λεβάντε...έλεος.

νταξει οι ανθρωποι δεν νιωθουν.προσωπικα ποτε δεν θα ακουγα αλλον για το που θα πονταρω τα φραγκα μου.αν ειναι να χασω,τουλαχιστον να ναι απο δικια μου μακακια
Οι ιδιοι παιχτες πηραν το πρωταθλημα περυσι,ξαφνικα ξεχασαν τη μπαλα;
Απλα ειναι θεμα ψυχολογιας και κατα δευτερο λογο πιστης των αντιπαλων οτι μπορουν να την κερδισουν μετα τα συνεχομενα ανεπιτυχη αποτελεσματα.
Απλα ειναι θεμα ψυχολογιας και κατα δευτερο λογο πιστης των αντιπαλων οτι μπορουν να την κερδισουν μετα τα συνεχομενα ανεπιτυχη αποτελεσματα.
γιατι με ειδες να γραφω καλα λογια γι αυτους περσι;μην ξεχνας οτι παιζαν και μονοι τους..
Ναι μονοι τους επαιζαν οι αλλοι εκαναν απεργια πεινας,πλακα μας κανεις φιλε;
Οκ δεν τραβαει η τσελσι αλλα οχι δεν εχει παιχτες,η υπερβολη σε ολο της το μεγαλειο.
Οκ δεν τραβαει η τσελσι αλλα οχι δεν εχει παιχτες,η υπερβολη σε ολο της το μεγαλειο.
εσυ πες οτι εχει ρε φιλε..
εγω λεω οτι γενικοτερα οι αγγλικες ομαδες δεν εχουν καμια σχεση με το πως ηταν πριν 5-10 χρονια...
τωρα αν σ αρεσει να βλεπεις ως σταρ players στην Τσελσι τον Αζαρ και τον Ντιεγκο Κοστα μαγκια σου
εγω λεω οτι γενικοτερα οι αγγλικες ομαδες δεν εχουν καμια σχεση με το πως ηταν πριν 5-10 χρονια...
τωρα αν σ αρεσει να βλεπεις ως σταρ players στην Τσελσι τον Αζαρ και τον Ντιεγκο Κοστα μαγκια σου