Krasnodar - Π.Α.Ο.Κ. 2-1,Mvp-Σχολια & Παραλειπομενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

MVP

Γλύκος
2
2%
Μαλεζάς
3
3%
Τζαβέλλας
5
6%
Κόστα
2
2%
Σκόνδρας
1
1%
Τζιόλης
4
4%
Χαρίσης
59
66%
Σάμπο
1
1%
Γκολάσα
4
4%
Ροντρίγκεζ
1
1%
Μακ
2
2%
Πέλκας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κλάους
6
7%
Κίτσιου
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 90

Άβαταρ μέλους
spyretto

Re: Krasnodar - Π.Α.Ο.Κ. 2-1,Mvp-Σχολια & Παραλειπομενα

Δημοσίευση από spyretto »

Στα πλέιοφ που ακολούθησαν χειρότερος από τον δεύτερο γύρο ήταν. 0 νίκες, 1 γκολ σε έξι παιγνίδια.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Στον β γύρο τριαροτεσαρες τρώγαμε σταθερά οι ηρωικές ομιλίες δεν πιάσανε τόπο και ο αλεφαντος κάποτε τους έλεγε για τους ήρωες του 21

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Περιπτερος έγραψε: Να τον αποκτήσεις είναι δύσκολο (ο 10 ήλθε στα 35 του).
Να τον φτιάξεις λοιπόν ... μετά τον Βιερίνια η ομάδα δεν έφτιαξε κανένα τέτοιο παίκτη.
Πήγε να γίνει ο Κλάους, του κόψαμε την φόρα.
Κωλονοοτροπία.
Φιλε δεν παιζουμε μανατζερ να φτιαχνεις παικτες. Οι παικτες δεν φτιαχνονται. ΤΕΛΟΣ. Μονο καποια μικρα επιμερους χαρακτηριστικα διορθωνονται. Ταλεντο και τεχνικη δεν φτιαχνεται. Ο βιερινια ηξερε 100 κανταρια μπαλα και βελτιωθηκε σε τελειωματα και φυσικη κατασταση. Αλλα φαινοταν οτι ηταν παικταρας
Ο κλαους οτι ηταν να γινει εγινε. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. Δεν εχει τεχνικη εχει τελειωματα και παντα μονο με μια επαφη. Μην τρελαθουμε κιολας.
Κανενας καλος δεν χανεται. Οτι αξιζει ο καθενας παιρνει. Ολο ακουω για ταλεντα που χανονται. Πως χανονται ρε παιδια? Τα ρουφαει μαυρη τρυπα? Ή ξερεις το τοπι ή οχι.
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

eorptol έγραψε: Άσε τον άγγελο η εικόνα της ομάδας στον περσινό δεύτερο γύρο ήταν η χειρότερη που έχω δει στην ζωή μου. ....και παίζει έβγαλε ένα σωρό ηρωικές ομιλίες

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
.. έστηκα για τον Αγγελο, απλά το έγραψα γιατί ένα μεγάλο μέρος της είναι καταγεγραμμένο.
Για μένα η ομάδα από τότε που έφυγε ο Μπόλονι (ίσως και ο Βιερίνια με ευχές και όχι με αντίδραση των οπαδών) έχασε την μαχητικότητά της.
Τα επόμενα χρόνια (εκτός του περυσινού σχεδόν α' γύρου) πολύ σούπα, πρόζα και χαλαρά πράγματα.
Αλλά και πέρυσι (γιατί θυμάσαι μόνο τα άσχημα ?) ακόμα και στον α' γύρο, κάτι μου έλεγε μέσα μου ότι είναι πυροτέχνημα το πράγμα.
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Το ζήτημα δεν πρέπει να είναι τι βάζαμε ή τι τρώγαμε.
Το ζήτημα είναι αν μπορούμε να ζητήσουμε από τον Χ παίκτη να παίζει σε κάθε παιχνίδι σαν λιοντάρι (δηλ. και στο μάξιμουμ της έντασης και της ευστροφίας).
Εντάξει, υπάρχουν και κάποιοι που δεν μπορούν να ανεβάσουν στροφές.
Ο Τζιώλης όμως, ήταν άλλος επί Χουμπ και άλλος πέρυσι. Εχει τα σωματικά όριά του, αλλά όταν τον βλέπεις και τα δίνει σχεδόν συνέχεια όλα, τότε λες μπράβο.
Μπορούμε πχ να απαιτήσουμε από παίκτες που έχουν την δυνατότητα να σκίζονται σε κάθε παιχνίδι, να παίζουν ομαδικά, να παίζουν έξυπνα κλπ., να βελτιώνονται και οι ίδιοι, να ζητούν απεγνωσμένα τη νίκη, να επιβάλλονται στο γήπεδο με την παρουσία και την θέλησή τους ?
Μπορούμε ?
Εγω προσωπικά το απαιτώ.
Στο α' ημίχρονο στην Τρίπολη τους είχαμε πατήσει σε όλο το γήπεδο και μετά ... τίποτα, λες και επιτελέσαμε σε ένα ημίχρονο την αποστολή μας, τέλειωσε το παιχνίδι και κάναμε χαβαλέ.
Επιτρέπεται ? ΟΧΙ
Ετσι πάμε στο 80% των αγώνων. Οταν μόνο τους μπαίνει το ...γγούρι σκίζονται για μια αγωνιστική και μετά Χαλ(h)α ρ(h)αααααααααααά .... .
Για εμένα το "ΠΑΟΚ είσαι αφού ..." πρέπει να τελειώσει.
Οχι μπιζαρίσματα αποδοκιμασίας, αλλά χοντρή και άγρια προτροπή να μην χαλαρώνουν λεπτό, να σκίζουν, να πιστεύουν, να μπορούν !!!
Άβαταρ μέλους
DarkBishop

Δημοσίευση από DarkBishop »

Οι μισοί παίκτες είναι καινούργιοι που δεν έκαναν προετοιμασία όλοι μαζί και οι άλλοι μισοί είναι η ομάδα που έτρωγε τεσσάρες από το κρυονέρι πριν 6 μήνες και ο αρχηγός σου και σκόρερ βαρόμετρο της ομάδας σου έχασε προετοιμασία και προσπαθεί να επανέλθει και τώρα θες να πάρει αυτή η ομάδα διπλό στο κρασνοντάρ που είναι και κάτι χιλιόμετρα μπροστά σου σε επίπεδο ετοιμότητας και ποιότητας.
ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ. ΟΤΑΝ Η ΛΕΞΗ "ΣΤΗΡΙΞΗ" ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΞΗ "ΑΛΛΑ" ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ! Κι εμάς μας πονάει η ήττα αλλά δεν περιμένω να με σώσει ούτε ο Πέλκας στο 93' ούτε ο Χαρίσης να μην κάνει βλακείες στα 20 χρόνια του. Από πολυνίκες προπονητές χορτάσαμε, τους διώξαμε όλους. Αφήστε τον άνθρωπο να δουλέψει.
Το μόνο λάθος που μπορεί να κάνει ο Τούντορ είναι να επαναλάβει τα λάθη του.
Άβαταρ μέλους
spyretto

Τελευταίος στα πλειοφ και ο ΠΑΟΚ του "μαχητικού" Μπόλονι. Ο Βιερίνια έφυγε για να καλυπτεί για λίγο η κακοδιαχείριση στα οικονομικά, αλλά ουσιαστικά για τον ίδιο ήταν ένα βήμα στην καριέρα του γιατί στον ΠΑΟΚ θα είχε μείνει στάσιμος.

Το άλλο θέμα είναι ότι εγώ αδυνατώ - με το χαμηλό μου IQ - να καταλάβω ποιο είναι το πλάνο που ξεκίνησε στον ΠΑΟΚ φέτος και λέμε ότι έχουμε πλάνο τριετίας. Βασίζεται στο τριετές συμβόλαιο του Αρνεσεν; Γιατί μόνο αυτό βλέπω. Μου είναι πολυ πιο εύκολο να καταλάβω το σκεπτικό ενός πλάνου πχ του Αστέρα Τρίπολης ή του Παναθηναικού με τον Αναστασίου - του ΠΑΟΚ του Σαββίδη και του Αρνεσεν μου είναι δύσκολο να το καταλάβω. Ειδικά όταν υπάρχει πολύ μεγαλύτερη δυναμική από αυτές τις δύο ομάδες.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

αν δεν κάνω λάθος ο Άρνεσεν έχει δώσει μεχρι στιγμής δυο συν.τύπου όπου έχει εξηγήσει αναλυτικότατα το τι παίζει.
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

spyretto έγραψε:Μου είναι πολυ πιο εύκολο να καταλάβω το σκεπτικό ενός πλάνου πχ του Αστέρα Τρίπολης ή του Παναθηναικού με τον Αναστασίου
Για εξήγησέ μου λίγο το πλάνο του Αστέρα.
Και αυτό του βάζελου με τον Αναστασίου, ειδικά τώρα που δεν υπάρχει Αναστασίου. :lol:
Άβαταρ μέλους
spyretto

Ναι και ειπε πάνω-κάτω τα ίδια που έλεγε και ο Βρύζας τον προηγούμενο Γενάρη για νέους παίκτες με μεταπωλητική αξία...αυτο είναι το πλάνο:
Άβαταρ μέλους
spyretto

stephanos έγραψε:
spyretto έγραψε:Μου είναι πολυ πιο εύκολο να καταλάβω το σκεπτικό ενός πλάνου πχ του Αστέρα Τρίπολης ή του Παναθηναικού με τον Αναστασίου
Και αυτό του βάζελου με τον Αναστασίου, ειδικά τώρα που δεν υπάρχει Αναστασίου. :lol:

Αν μου πεις το πλάνο του Αρνεσεν στον ΠΑΟΚ θα σου πω κι εγώ για βάζελο Αστέρα, άλλωστε εγώ ρώτησα πρώτος. :mrgreen:
Το πλάνο του Αρνεσεν βασίζεται στο οτι ήρθε ο Αρνεσεν με τριετές συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ που πριν από καμμιά δεκαετία είχε καλό όνομα σαν τεχνικός διευθυντής. Σε τίποτα άλλο. Δεν έχει από πίσω του έναν Αμπράμοβιτς όυτε έναν Μουρίνιο, έχει τον Σαββίδη και τον Τούντορ. Οι επιλογές που έχει κάνει σε παίκτες στην καριέρα του είναι οι περισσότερες αποτυχημένες.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Περιπτερος έγραψε:Το ζήτημα δεν πρέπει να είναι τι βάζαμε ή τι τρώγαμε.
Το ζήτημα είναι αν μπορούμε να ζητήσουμε από τον Χ παίκτη να παίζει σε κάθε παιχνίδι σαν λιοντάρι (δηλ. και στο μάξιμουμ της έντασης και της ευστροφίας).
Εντάξει, υπάρχουν και κάποιοι που δεν μπορούν να ανεβάσουν στροφές.
Ο Τζιώλης όμως, ήταν άλλος επί Χουμπ και άλλος πέρυσι. Εχει τα σωματικά όριά του, αλλά όταν τον βλέπεις και τα δίνει σχεδόν συνέχεια όλα, τότε λες μπράβο.
Μπορούμε πχ να απαιτήσουμε από παίκτες που έχουν την δυνατότητα να σκίζονται σε κάθε παιχνίδι, να παίζουν ομαδικά, να παίζουν έξυπνα κλπ., να βελτιώνονται και οι ίδιοι, να ζητούν απεγνωσμένα τη νίκη, να επιβάλλονται στο γήπεδο με την παρουσία και την θέλησή τους ?
Μπορούμε ?
Εγω προσωπικά το απαιτώ.
Στο α' ημίχρονο στην Τρίπολη τους είχαμε πατήσει σε όλο το γήπεδο και μετά ... τίποτα, λες και επιτελέσαμε σε ένα ημίχρονο την αποστολή μας, τέλειωσε το παιχνίδι και κάναμε χαβαλέ.
Επιτρέπεται ? ΟΧΙ
Ετσι πάμε στο 80% των αγώνων. Οταν μόνο τους μπαίνει το ...γγούρι σκίζονται για μια αγωνιστική και μετά Χαλ(h)α ρ(h)αααααααααααά .... .
Για εμένα το "ΠΑΟΚ είσαι αφού ..." πρέπει να τελειώσει.
Οχι μπιζαρίσματα αποδοκιμασίας, αλλά χοντρή και άγρια προτροπή να μην χαλαρώνουν λεπτό, να σκίζουν, να πιστεύουν, να μπορούν !!!
Περιπτερε κανεις λαθος σε ενα πραγμα. Δεν ειναι θεμα χαλαρωτητας. Ειναι θεμα νοητικης ικανοτητας. Το να μπορεις να διατηρησεις τον ιδιο βαθμο αυτοσυγκεντωσης για 90 λεπτα ειναι και αυτο μερος της συνολικης ικανοτητας ενος αθλητη οπως και το σωματικο ταλεντο και η δεξιωτητα.

Δεν ειναι θεμα προσπαθειας απλα δεν εχουμε τους παικτες που μπορουν να μην κανουν λαθη ολο το ματς. Ουτε η ομαδα ως συνολο εχει αποκτησει ακομα αυτο το χαρακτηρα.

Σωστα βεβαια ειναι αυτο που πρεπει να απαιτουμα και στο οποιο να αποσκοπουμε αλλα πολυ απλα δεν ειμαστε εκει ακομα και δεν ειναι θεμα απολης διαθεσης και προσπαθειας και μη τεμπελιας. Θελει πολυ δουλεια.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

το ότι υπάρχουν άνθρωποι που θα πουν τον Φράνκ Άρνεσεν αποτυχημένο είναι κάτι που ξεπερνάει τις γνώσεις μου για το ποδόσφαιρο.

αλλά έχουν μείνει σε μια τσέλσυ και ένα μουρίνιο (με τον οποίο ήταν στα μαχαίρια για χρόνια μάλιστα).

αλλά έχουν ξεχάσει μια αιντχοφεν που έφερε σειρά άρθρων για το ρόλο του τδ που ουσιαστικά εισήγαγε στο ποδόσφαιρο, για παίχτες όπως ο σταμ, ρόμπεν,βαν μπόμελ,ρονάλντο και πόσοι δεκάδες και λίγα λέω, που "ανακάλυψε" στα 22,23 και 24 τους. για τον άνθρωπο που μόλις μετά απο ενα χρόνο στην τότεναμ ο αμπράμοβιτς έσκασε καμια 5αρα μύρια για να πάρει στην τσέλσι.

για τον άνθρωπο που οι ομαδούλες που έχει εργαστεί εισάγωντας καινοτομίες, δημιουργώντας δίκτυο σκάουτινγκ και αναπτύσωντας τις ακαδημίες τους ήταν οι αιντχόφεν, τότεναμ, τσέλσι και αμβούργο.. για τον άνθρωπο που όταν γράψεις football player shortlists στο γουγλ θα σου βγάλει τη φάτσα του (περα απο αναρίθμητα άρθρα για το μανατζερ :mrgreen: ).

ναι, σε 5 μήνες παραμονής του στην Ελλάδα, σε ένα πρωτόγνωρο τοπίο για δαύτον με φαταούλες και άλλες ομορφιές, βγάλαμε πόρισμα.

όταν καλά καλά δεν έχουμε ακούσει καν τις συν.τύπου που έχει δώσει για να καταλάβουμε τι σημαίνει ομάδα που κοιτάει και το μετά περα απο το τώρα.

θες πλάνο και μου λες για αστέρα με τις δουλειές μανατζερ με αργεντινή και 10 παίχτες καθε χρόνο που παίζουν εν τέλει οι δύο, παναθηναϊκό που το μόνο που τους κρατούσε ήταν η..φτώχια τους και άλλα...

λοιπόν, άκου ένα ωραίο πλάνο.

νεαροί παίχτες, υποτιμημένοι ενίοτε ή απο χαμηλότερης δυναμικής πρωταθλήματα, που έχουν ταλέντο αλλά και συγκεκριμένα ταχυδυναμικά χαρακτηριστικά ώστε να δημιουργηθεί σιγά σιγά μια ομάδα που θα συνδυάζει εμπειρία και νιάτα, θα πρεσάρει ψηλά και θα τρέχει πολύ. Μια ομάδα που σε βάθος χρόνου θα μπορεσει όχι μονο να είναι ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα αλλά και στην Ευρώπη. Επίσης δίνεις βάση στις ακαδημίες γιατί ομάδα χωρίς σωστές ακαδημίες δεν έχει μέλλον και συνεχώς προσπαθείς να βρείς ΚΑΙ άλλους που θα πλαισιώσουν το δίκτυο σου με σκάουτερ. σε αυτό πχ μπορείς να βάλεις και πρώην ποδοσφαιριστές της εν λόγω ομάδας, ή άλλους να τους βάλεις να προπονούν τμήματα υποδομής και να μεταλαμπαδεύουν το πνεύμα που θέλει να δείχνει ο ΠΑΟΚ.

στείλτο στον Φράνκ να χαρεί να πάρει και καμια ιδέα. :P
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

spyretto έγραψε:
stephanos έγραψε:

Αν μου πεις το πλάνο του Αρνεσεν στον ΠΑΟΚ θα σου πω κι εγώ για βάζελο Αστέρα, άλλωστε εγώ ρώτησα πρώτος. :mrgreen:
Εγώ δεν ξέρω, εσύ είπες ότι είναι εύκολο να το καταλάβεις.
Ε, αφού είναι εύκολο, εξήγησέ το και σε εμάς.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Αυτο το καημένο πλανο ειναι επιτυχημένο η αποτυχημένο ανάλογα με τα αποτελέσματα καθε βδομαδα

Θα νικήσουμε με 4 γκολ τον άνθρακα θα βαλει γκολ ο σαμπο ζαιρο θα παιξει καλα ο τσιμεροτ και το πλανο θα υπαρχει παλι
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”