Igor Tudor
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: Igor Tudor
εγω θα το ξαναπω και ας γινομαι κουραστικος
ποσες καθαρες ευκαιιριες μας εβγαλε μια πολυ καλη ομαδα οπως η κρασνο στην εδρα της?
δυομιση ευκαιριες 2 γκολ
ποσες καθαρες ευκαιιριες μας εβγαλε μια πολυ καλη ομαδα οπως η κρασνο στην εδρα της?
δυομιση ευκαιριες 2 γκολ
Ντεσπε, αν ανατρεξεις στα ps και τα προηγούμενα ποστ μου στο παρών τοπικ, θα καταλάβεις.
Πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι το χθεσινο , όπου είδαμε 4 παίκτες να παίζουν σε θέσεις άγνωστες και ακατάλληλα γι αυτούς.
Γκέο, όποιος έχει άποψη, προσπαθεί να την τεκμηριώσει και δεν προσβάλλει, γιατί να μην την αναφέρει ευθαρσώς;
Για να αναφερθώ στο χθεσινό τουρλουμπουκι, πρέπει να είμαι υπάλληλος της Παε;
Ή θέλει PhD για να επισημάνω ότι οι Μαλεζας, Χαρισης και Γκολασα, έχουν εκθέσει τον Τουντορ για τον παραγκωνισμο τους;
Πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι το χθεσινο , όπου είδαμε 4 παίκτες να παίζουν σε θέσεις άγνωστες και ακατάλληλα γι αυτούς.
Γκέο, όποιος έχει άποψη, προσπαθεί να την τεκμηριώσει και δεν προσβάλλει, γιατί να μην την αναφέρει ευθαρσώς;
Για να αναφερθώ στο χθεσινό τουρλουμπουκι, πρέπει να είμαι υπάλληλος της Παε;
Ή θέλει PhD για να επισημάνω ότι οι Μαλεζας, Χαρισης και Γκολασα, έχουν εκθέσει τον Τουντορ για τον παραγκωνισμο τους;
Συμφωνουμεdesperando έγραψε:με αυτη την τριαδα στο κεντρο γινεσαι πιο ακινδυνος και απο τον γκικα απο τον αξοναpaoktzis έγραψε:AYTO AΚΡΙΒΩΣ ΑΔΕΡΦΕπαοκαρα23 έγραψε:ποιο προωθημενος δεν ειναι απ τους υπολοιπους του κεντρου;
εκτος αν εννοεις αυτο ως τριαδα στο κντρο
Τσιμιροτ-Κατσε
Τζιωλης
με τον Τζιωλη εξαρι-δημιουργο και δυο χαφ μπροστα του να τρεχουν ανεβαινοντας και ψηλα σαν box to box χαφ(κατι σαν αυτο που βλεπαμε περσι αλλα αντι για Τσιμιροτ ειχαμε Τσανδαρη)
χωρις καθαρο μασοεπιθετικο η ομαδα παντα θα πνιγεται στα ζουμια της
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος παοκαρα23 την Παρ 06 Νοέμ 2015, 19:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εμείς τι να πούμε, στα είπε ο Μαλέζας.DC έγραψε:Φίλοι μου, την τελευταία εφημερίδα την πήρα πριν πεντεμισι χρόνια και το τελευταίο ράδιο πριν τεσσερα.
Το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλους σας.
Από κει και πέρα, όποιος πιστεύει ότι γίνεται σωστή και ορθολογική διαχείριση του ροστερ και σωστή εφαρμογή των συστημάτων, ας βγει να το πει ευθαρσώς, όπως λέω εγώ τα αντίθετα.
Ρε φίλε, αν έχεις να πεις κάτι, πες το και ίσως το κουβεντιάσουμε.Φοίνικας έγραψε:Εμείς τι να πούμε, στα είπε ο Μαλέζας.DC έγραψε:Φίλοι μου, την τελευταία εφημερίδα την πήρα πριν πεντεμισι χρόνια και το τελευταίο ράδιο πριν τεσσερα.
Από κει και πέρα, όποιος πιστεύει ότι γίνεται σωστή και ορθολογική διαχείριση του ροστερ και σωστή εφαρμογή των συστημάτων, ας βγει να το πει ευθαρσώς, όπως λέω εγώ τα αντίθετα.
Αν δεν έχεις, δεν είναι ανάγκη να γράψεις για να γράψεις.
Να κάνω μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα το ξέρω κι εγώ να το κάνω.
Αυτή ακριβώς είναι η ρίζα του προβλήματος μέχρι τώρα. Ότι πάει μέσα, γράφει για τους αντιπάλους.desperando έγραψε:εγω θα το ξαναπω και ας γινομαι κουραστικος
δυομιση ευκαιριες 2 γκολ
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Άρα;pilotos έγραψε:Αυτή ακριβώς είναι η ρίζα του προβλήματος μέχρι τώρα. Ότι πάει μέσα, γράφει για τους αντιπάλους.desperando έγραψε:εγω θα το ξαναπω και ας γινομαι κουραστικος
δυομιση ευκαιριες 2 γκολ
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
-
Ο desperando τα λεει πολυ καλα. Και βεβαια κανεις δεν μπορει να απαντησει.
Ειναι ρε σεις σαν να βλεπω μπροστα μου τι θα γινει. Θα παρεις 5-6 νικες στα επομενα 6 ματς που ειναι και το φυσιολογικο αφου 4 ματς παιζεις τουμπα με γελοιους αντιπαλους και 2 εκτος επισης με μετριους. Θα γραφουν οι δημοσιογραφοι "βελτιωθηκε ο τουντορ" και "εβαλε μυαλο ο κροατης", μονο που η πραγματικοτητα ειναι οτι πολυ απλα εχεις πλεον ευκολο προγραμμα που δεν ειχες και ας ελπισουμε λιγους τραυματιες. Ασχετοι παιζουν με το μυαλο χιλιαδων ανθρωπων προβατων που ακουνε καθημερινα ραδιοφωνα. Πετυχαινω στο αμαξι πριν λιγο τυχαια συνομιλια γρηγοριαδη κανελλακη. Και λενε αυτολεξι
"Πως γινεται αυτα που βλεπουμε εμεις να μην τα βλεπουν αρνεσεν τουντορ"!! Παιδια ακουστε τι ειπαν. Οι 2 αποφοιτοι δημοτικου που νομιζουν οτι η μπαλα μεσα εχει φελιζολ αντι για αερα. Αρνεσεν και τουντορ με θητεια απο ολα τα ποστα σε μεγαθηρια της ευρωπης δεν βλεπουν αυτα που βλεπει ο γρηγοριαδης και ο κανελλακησ! Εγκλημα!!! Να φυγουν τωρα οι ασχετοι!
Παρανοια. Προσπαθειτε να αποτρεψετε τον κοσμο να τους ακουει απλα. Εγω κλεινω στον παππου το ραδιο
Τον βαζω κανα ματς να δει και την εκπομπη συνδεσμων 
Ειναι ρε σεις σαν να βλεπω μπροστα μου τι θα γινει. Θα παρεις 5-6 νικες στα επομενα 6 ματς που ειναι και το φυσιολογικο αφου 4 ματς παιζεις τουμπα με γελοιους αντιπαλους και 2 εκτος επισης με μετριους. Θα γραφουν οι δημοσιογραφοι "βελτιωθηκε ο τουντορ" και "εβαλε μυαλο ο κροατης", μονο που η πραγματικοτητα ειναι οτι πολυ απλα εχεις πλεον ευκολο προγραμμα που δεν ειχες και ας ελπισουμε λιγους τραυματιες. Ασχετοι παιζουν με το μυαλο χιλιαδων ανθρωπων προβατων που ακουνε καθημερινα ραδιοφωνα. Πετυχαινω στο αμαξι πριν λιγο τυχαια συνομιλια γρηγοριαδη κανελλακη. Και λενε αυτολεξι
"Πως γινεται αυτα που βλεπουμε εμεις να μην τα βλεπουν αρνεσεν τουντορ"!! Παιδια ακουστε τι ειπαν. Οι 2 αποφοιτοι δημοτικου που νομιζουν οτι η μπαλα μεσα εχει φελιζολ αντι για αερα. Αρνεσεν και τουντορ με θητεια απο ολα τα ποστα σε μεγαθηρια της ευρωπης δεν βλεπουν αυτα που βλεπει ο γρηγοριαδης και ο κανελλακησ! Εγκλημα!!! Να φυγουν τωρα οι ασχετοι!

Παρανοια. Προσπαθειτε να αποτρεψετε τον κοσμο να τους ακουει απλα. Εγω κλεινω στον παππου το ραδιο

τι να σε πω ρε φίλε εγώ, ο ίδιος ο παίχτης τα είπε, μετά από ήττα.DC έγραψε:Ρε φίλε, αν έχεις να πεις κάτι, πες το και ίσως το κουβεντιάσουμε.Φοίνικας έγραψε:Εμείς τι να πούμε, στα είπε ο Μαλέζας.DC έγραψε:Φίλοι μου, την τελευταία εφημερίδα την πήρα πριν πεντεμισι χρόνια και το τελευταίο ράδιο πριν τεσσερα.
Τι να κουβεντιάσουμε δηλαδή; Μια άποψη που έχεις και δεν πρόκειται να αλλάξει;
Εσύ λες κάτι, ο Μαλεζάς λέει το αντίθετο.
Ε, είμαι με τον Μαλεζά, που κάτι παραπάνω από εσένα ξέρει.
- pisakaipoupoula
[quote="Φοίνικας"
τι να σε πω ρε φίλε εγώ, ο ίδιος ο παίχτης τα είπε, μετά από ήττα.
Ε, είμαι με τον Μαλεζά, που κάτι παραπάνω από εσένα ξέρει.[/quote]
Σωστά. Έχεις δίκιο.
Ρε φίλε, αν έχεις να πεις κάτι, πες το και ίσως το κουβεντιάσουμε.Φοίνικας έγραψε:Εμείς τι να πούμε, στα είπε ο Μαλέζας.DC έγραψε:Φίλοι μου, την τελευταία εφημερίδα την πήρα πριν πεντεμισι χρόνια και το τελευταίο ράδιο πριν τεσσερα.
τι να σε πω ρε φίλε εγώ, ο ίδιος ο παίχτης τα είπε, μετά από ήττα.
Ε, είμαι με τον Μαλεζά, που κάτι παραπάνω από εσένα ξέρει.[/quote]
Σωστά. Έχεις δίκιο.
-
Εδώ υπάρχουν ''παοκτσήδες'' που θεωρούν πιο πάνω τον γαυρο απο την μπαρτσελονα και την μπαγερν ενδιαφέρον .......
Να δεις με τους.....νεφροπαθεις,τι ακουμε.chris.paok.mytilene έγραψε:Εδώ υπάρχουν ''παοκτσήδες'' που θεωρούν πιο πάνω τον γαυρο απο την μπαρτσελονα και την μπαγερν ενδιαφέρον .......
Γιατί αλλάζει το σύστημα; Μα δεν είναι ΠΡΟΦΑΝΕΣ ότι έχει χάσει τον έλεγχο και ακούει φωνές από δω κι από κει;
Εδώ δεν άντεξαν τόσοι και τόσοι στην μίρλα και την κακομοιριά αυτής της πόλης, θα αντέξει ο Τοιύντορ;
Εδώ δεν άντεξαν τόσοι και τόσοι στην μίρλα και την κακομοιριά αυτής της πόλης, θα αντέξει ο Τοιύντορ;