Igor Tudor
Re: Igor Tudor
Διακοπή για διαφημίσεις.
Μετά από ήττα-ουσιαστικά αποκλεισμό, ένας παίχτης που αντικειμενικά έχει αδικηθεί
και θα έπρεπε να έχει περισσότερες συμμετοχές, παίχτης του ΠΑΟΚ που έπαιξε σε ματς
που η τωρινή ομάδα ονειρεύεται να παίξει, αρχηγός της ομάδας παλιότερα, ο Στέλιος Μαλεζάς,
δήλωσε, πάνω κάτω τα εξής:
Έζησα την δημιούργια μιας ομάδας επί Σάντος που ακόμα τη μνημονεύουμε. Μια ομάδα που χτύπησε το πρωτάθλημα κανονικά κι όχι στο μπλα-μπλα. Βλέπω ότι φέτος γίνεται κάτι καλό, αυτά που κάνουμε στις προπονήσεις βγαίνουν στο μέτρο του δυνατού στο ματς, γίνεται κάτι καλό λοιπόν, που ΑΞΙΖΕΙ να στηριχτεί ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ
ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ που θα μας κάνει χαρούμενους
Συνεχίστε. Πείτε ότι θέλετε, αναλύστε αν το 3-5-2 δουλεύει ή όχι, τι είπε και πως κτλ.
Να με συμπαθάτε που εμπιστεύομαι πιο πολύ τον Μαλεζά, απ όλους σας, τους δημοσιογράφους, τους ΑΡΔ και λοιπούς.
Και κάτι ακόμα, αν ξαναδώ αυτό το ''τράβηγμα αυτιών'' θα ξεράσω πάνω στο πληκτρολόγιο. Ξέρω, στα παπάρια σας, αλλά help a brother out, θέλει πολύ κόπο να καθαρίζεις το πληκτρολόγιο, είναι θέμα.
Μετά από ήττα-ουσιαστικά αποκλεισμό, ένας παίχτης που αντικειμενικά έχει αδικηθεί
και θα έπρεπε να έχει περισσότερες συμμετοχές, παίχτης του ΠΑΟΚ που έπαιξε σε ματς
που η τωρινή ομάδα ονειρεύεται να παίξει, αρχηγός της ομάδας παλιότερα, ο Στέλιος Μαλεζάς,
δήλωσε, πάνω κάτω τα εξής:
Έζησα την δημιούργια μιας ομάδας επί Σάντος που ακόμα τη μνημονεύουμε. Μια ομάδα που χτύπησε το πρωτάθλημα κανονικά κι όχι στο μπλα-μπλα. Βλέπω ότι φέτος γίνεται κάτι καλό, αυτά που κάνουμε στις προπονήσεις βγαίνουν στο μέτρο του δυνατού στο ματς, γίνεται κάτι καλό λοιπόν, που ΑΞΙΖΕΙ να στηριχτεί ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ
ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ που θα μας κάνει χαρούμενους
Συνεχίστε. Πείτε ότι θέλετε, αναλύστε αν το 3-5-2 δουλεύει ή όχι, τι είπε και πως κτλ.
Να με συμπαθάτε που εμπιστεύομαι πιο πολύ τον Μαλεζά, απ όλους σας, τους δημοσιογράφους, τους ΑΡΔ και λοιπούς.
Και κάτι ακόμα, αν ξαναδώ αυτό το ''τράβηγμα αυτιών'' θα ξεράσω πάνω στο πληκτρολόγιο. Ξέρω, στα παπάρια σας, αλλά help a brother out, θέλει πολύ κόπο να καθαρίζεις το πληκτρολόγιο, είναι θέμα.
- ΑποστόληςΑ
Στηρίζω Igor Tudor για τους επόμενους 32 μήνες
Όσον αφορά στον επόμενο αγώνα δεν νομίζω ότι πρέπει αν ακολουθήσουμε το 3-5-2, αλλά ένα σύστημα του τύπου:
√5 ± Χ2 ≤ ∞
Όσον αφορά στον επόμενο αγώνα δεν νομίζω ότι πρέπει αν ακολουθήσουμε το 3-5-2, αλλά ένα σύστημα του τύπου:
√5 ± Χ2 ≤ ∞
- Dinos_Liverpool
Όποιος θελήσει να ξανατραβηχτούν τα αυτιά κάποιων ποδοσφαιριστών μας, την έβαψε! Αναγουλιάζει ο Φοίνικας, ρεεε!
Ήμαρτον, ρε Φοίνικα! Έκφραση είναι, ρε γμτ!
Φυσικά και υπάρχουν ορισμένοι που πρέπει να αλλάξουν ρότα ως προς θεώρησή τους, ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι ομαδικό άθλημα! Ε, γι' αυτούς το "τράβηγμα των αυτιών" απαιτείται και επιβάλλεται για τη δική μας ψυχική ηρεμία!
Φυσικά και υπάρχουν ορισμένοι που πρέπει να αλλάξουν ρότα ως προς θεώρησή τους, ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι ομαδικό άθλημα! Ε, γι' αυτούς το "τράβηγμα των αυτιών" απαιτείται και επιβάλλεται για τη δική μας ψυχική ηρεμία!
Αυτά παθαίνεις όταν το καλοκαίρι δεν παίρνεις έτοιμο έμπειρο προπονητή και πας σε πειράματα τύπου Τούντορ.
Παίδες το ότι κάποιοι από εμάς κάνουμε κριτική,δεν σημαίνει πως δεν στηρίζουμε τον προπονητή.
Ίσα ίσα,εγώ προσωπικά έγραψα πως ένας προπονητής σε μια καινούρια ομάδα με τόσους νέους παίκτες είναι προφανώς αδύνατο να κριθεί σε 15 ματς.
Απλά βλέποντας πως ο Τούντορ έχει δουλέψει από την αρχή της χρονιάς 3-5-2 δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το αλλάζει και μάλιστα σε ένα τόσο κρίσιμο ματς.Αυτή η απόφαση δεν έχει ποδοσφαιρική λογική.
Δεν μπορώ να πιστέψω πως ο Τούντορ θεωρεί πως φταίει το σύστημα της ομάδας για τους πεταμένους βαθμούς,την στιγμή που ο καθένας βλέπει πως υπάρχουν ατομικές ευθύνες στα γκολ που δεχόμαστε και πως με αυτή την διάταξη έχουμε παίξει ωραίο,στρωτό ποδόσφαιρο και είμαστε ιδιαίτερα παραγωγικοί στην δημιουργία φάσεων.Από την άλλη πλευρά είμαστε αναποτελεσματικοί στο γκολ.Και πάλι υπάρχουν ατομικές ευθύνες και προφανώς δεν ευθύνεται η διάταξη.
Τέλος,θα συμφωνήσω με τον Πέτρο.Δεν γίνεται κάθε χρόνο να βγάζουμε τους προπονητές άχρηστους από τον Νοέμβριο.Δηλαδή αν ο Τούντορ πάρει το κύπελλο και μας βγάλει 2ους,θα είναι αποτυχημένος;
Για όσους γράφουν για -13 από την κορυφή..Συγνώμη,αλλά πετάτε στα σύννεφα.Ποια κορυφή και πράσινα άλογα,σε λίγο θα τελειώσει ο πρώτος γύρος,εμείς θα έχουμε 30-32 βαθμούς και ο γαύρος θα έχει κάνει το 15/15 και θα έχει 45 βαθμούς.Σας φαίνεται αυτό λογικό;
Μην ξεχνάτε πως η ομάδα είναι πολύ νέα και ακόμη μοντάρεται.
Ίσα ίσα,εγώ προσωπικά έγραψα πως ένας προπονητής σε μια καινούρια ομάδα με τόσους νέους παίκτες είναι προφανώς αδύνατο να κριθεί σε 15 ματς.
Απλά βλέποντας πως ο Τούντορ έχει δουλέψει από την αρχή της χρονιάς 3-5-2 δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το αλλάζει και μάλιστα σε ένα τόσο κρίσιμο ματς.Αυτή η απόφαση δεν έχει ποδοσφαιρική λογική.
Δεν μπορώ να πιστέψω πως ο Τούντορ θεωρεί πως φταίει το σύστημα της ομάδας για τους πεταμένους βαθμούς,την στιγμή που ο καθένας βλέπει πως υπάρχουν ατομικές ευθύνες στα γκολ που δεχόμαστε και πως με αυτή την διάταξη έχουμε παίξει ωραίο,στρωτό ποδόσφαιρο και είμαστε ιδιαίτερα παραγωγικοί στην δημιουργία φάσεων.Από την άλλη πλευρά είμαστε αναποτελεσματικοί στο γκολ.Και πάλι υπάρχουν ατομικές ευθύνες και προφανώς δεν ευθύνεται η διάταξη.
Τέλος,θα συμφωνήσω με τον Πέτρο.Δεν γίνεται κάθε χρόνο να βγάζουμε τους προπονητές άχρηστους από τον Νοέμβριο.Δηλαδή αν ο Τούντορ πάρει το κύπελλο και μας βγάλει 2ους,θα είναι αποτυχημένος;
Για όσους γράφουν για -13 από την κορυφή..Συγνώμη,αλλά πετάτε στα σύννεφα.Ποια κορυφή και πράσινα άλογα,σε λίγο θα τελειώσει ο πρώτος γύρος,εμείς θα έχουμε 30-32 βαθμούς και ο γαύρος θα έχει κάνει το 15/15 και θα έχει 45 βαθμούς.Σας φαίνεται αυτό λογικό;
Πες τα ρε φίλε!MANIAKOS έγραψε:Ποτε υπηρχε υπομονη επι Σαντος; Γιατι θα τρελαθώ περισσοτερο απο το πολυ που ειμαι
Δεν αναγουλιάζω, θα ξεράσω είπα.Dinos_Liverpool έγραψε:Όποιος θελήσει να ξανατραβηχτούν τα αυτιά κάποιων ποδοσφαιριστών μας, την έβαψε! Αναγουλιάζει ο Φοίνικας, ρεεε!
Έχει διαφορά.
Το ξέρω ότι είναι έκφραση.
Αν όμως τη βλέπω γραμμένη ''ν'' φορές μετά από κάθε αγώνα, σαν νουθεσία/προτροπή/λύση/βελτιωτική πρόταση
καταντάει αηδία και δεν προσφέρει και τίποτα στην τελική παρά μόνο μια κάποιου είδους ''και καλά, στην είπα'' θέση μέσω του πληκτρολογίου. Κλάϊν.
- Dinos_Liverpool
- kataramenos5
Ρε Φοινικα τι σε πειραζει?
Με λιγο τραβηγμα στ αυτακια (καλα εδω το παρακαναν ) απο

γινεσαι

Με λιγο τραβηγμα στ αυτακια (καλα εδω το παρακαναν ) απο

γινεσαι

Odi έγραψε:Παίδες το ότι κάποιοι από εμάς κάνουμε κριτική,δεν σημαίνει πως δεν στηρίζουμε τον προπονητή.
Μα κανείς δεν παραπονιέται για την κριτική που ασκείται στον Τουντορ και σε οποιονδήποτε άλλο στην ομάδα.Ειδικά όταν αυτή είναι καλόπιστη και τεκμηριωμένη.Άλλωστε ουδείς αλάνθαστος και πολύ περισσότερο ο προπονητής.Και βέβαια δεν χρειάζεται όλοι να συμφωνούν με όλους...

Ο μηδενισμός και η απαξίωση των πάντων είναι αυτή που ενοχλεί.Κι είναι ειδικά ορισμένοι που σ όλα τα τοπικ,δεν κάνουν τπτ άλλο από το να απαξιώνουν την ομάδα και τα στελέχη της.Το ίδιο έκαναν και με τα προηγούμενα στελέχη,το ίδιο θα κάνουν και στο μέλλον.
Δεν εμφανίζονται στις επιτυχίες να πουν ένα τυπικό "μπράβο" στην ομάδα,αλλά είναι πρώτοι στις αποτυχίες να εκφράσουν την αγανάκτηση τους....Κι αυτό γίνεται τόσο συστηματικά....που σε κάνει κι απορείς....
Να μην θυμίσω δηλ. τι γραφόταν στο τοπικ του Ιβάν,μόλις πριν μερικούς μήνες....
Γι αυτό και η ουσία του ποσταρισματος του Φοίνικα είναι ολοσωστη. Κακώς μείνατε στο "τράβηγμα των αυτιών " μόνο....Το υπόλοιπο είναι το σημαντικό.
- buffalobill4
Η τετραδα στην αμυνα δεν μας παει στην προυσα φαση τουλαχιστον. Παιχτες οπως ο σκονδρας και ο γκολασα ειναι φιλοτιμοι αλλα δεν μπορουν να προσφερουν στην ομαδα το κατι παραπανω πιστευω. Ο τζαβελλας δεν κανει για μπακ. Για Κοστα, απλα δεν μιλαω. Επισης ο γκαρι εδειξε πως η θεση που μπορει να προσφερει ειναι του φουλ μπακ γιατι ειναι πολυ τσαπατσουλης μπροστα. Τελος ο Σαμπο στα ακρα χανεται.
Ολα αυτα δεν τα λεω για να νουθετησω τον Τουντορ απλα γραφω την προσωπικη μου αποψη.
Ολα αυτα δεν τα λεω για να νουθετησω τον Τουντορ απλα γραφω την προσωπικη μου αποψη.
Πολύ καλά έκανε πάντως που τους έβαλε όλους για να φανεί η γύμνια του ρόστερ και να σταματήσουν κάποια παπαγαλάκια να τον κράζουν γι'αυτό τον λόγο.
Δεν ξέρω τι κάνει ο Σαββίδης οργανωτικά και διοικητικά, πάντως αγωνιστικά κάθε χρόνο ο ΠΑΟΚ παρουσιάζεται και πιο αδύναμος.
Δεν ξέρω τι κάνει ο Σαββίδης οργανωτικά και διοικητικά, πάντως αγωνιστικά κάθε χρόνο ο ΠΑΟΚ παρουσιάζεται και πιο αδύναμος.
Συμφωνώ για τα τρία πρώτα χρόνια, διαφωνώ για το ότι φέτος είμαστε πιο αδύναμοι από πέρσι.
Για να απαντήσω σοβαρά:sourmenetes έγραψε:Ε ποσους θες;;pgetsos έγραψε:Υπάρχει παίχτης στο ροστερ εκτός Τζαβέλλα και Λέοβατς για αριστερό μπακ, που οι μισοί θέλουν 4 στην άμυνα;
Στην άμυνα θέλω οχτώ. Τέσσερις στο κέντρο της άμυνας, να μήν περνάει κουνούπι, με τρεις είδαμε ότι προκοπή δεν έχει. Στα πλάγια δύο να προωθούνται και να γυρίζουν με το αστικό (όταν περάσει) και δύο να μήν περνάνε τη σέντρα.
Στο κέντρο που είναι... ζωογόνο, αναζωογονημένο, κάτι με ζωή δεν θυμάμαι τη λέξη, τέλος πάντων πιο σημαντικό (δεν ξέρω, έτσι λένε όλοι) θέλω δέκα. Τρεις πίσω να μαρκάρουν, δύο αριστερά και δύο δεξιά (όταν κουράζεται ο ένας να πάει ο άλλος) και τρία ΔΕΚΑΡΙΑ. Στα εύκολα ματς θα αφαιρούμε ένα αμυντικό ή ένα τερματοφύλακα (δύο είναι, δεν χρειάζονται συνεχώς μαζί) και θα βάζουμε ένα ΔΕΚΑΡΙ παραπάνω, να γουστάρουμε.
Και στην επίθεση τέσσερις παιχταράδες, τέσσερις Μπερμπάτοφ το λιγότερο. Συν τον Κλάους που είναι ΠΑΟΚτσάκι και ένα μικρό από τις ακαδημίες να τον βάλουμε στο φούρνο με πατάτες να «ψήνεται».
Με αυτό το σύστημα (8-10-6 αν μέτρησα σωστά) έχεις δύο σημαντικά πλεονεκτήματα:
Πρώτα απ' όλα ΔΕΝ ΧΑΝΕΙΣ. Δεν πα να παίζεις και με την Μπαρτσελόνα, την Μπάγερν, ακόμη και με το γάβρο, ΔΕΝ ΧΑΝΕΙΣ.
Και δεύτερο (και σημαντικότερο) δεν χάνεις. Όχι το ματς ρε, τα αποδυτήρια. Παίζουν όλοι, κανείς δεν γκρινιάζει (εκτός από τους ΑΡΔ που πληρώνονται γι' αυτό).
Αλλά με τον κοιμισμένο τον Κροάτη που μπλέξαμε, πρέπει να λέμε συνεχώς τα αυτονόητα. Νομίζω ότι για να μάθει πρέπει κάποιος να του τραβήξει τα αυτιά.
ΥΓ: Φοίνικα πουλάω πληκτρολόγιο μεταχειρισμένο, σε πολύ καλή κατάσταση, στείλε πμ για λεπτομέρειες.
ΥΓ2: ZamanFou είσ' ωραίος.