Τι σαμπάνια άνοιξες στην πάσα του στον Μακ στο ματς με την Ντόρτμουντ;desperando έγραψε:οταν θα δω τον τζιολη να πασαρει καθετα την μπαλα σε αποσταση πανω απο 15 μετρα θα ανοιξω σαμπανια

Τι σαμπάνια άνοιξες στην πάσα του στον Μακ στο ματς με την Ντόρτμουντ;desperando έγραψε:οταν θα δω τον τζιολη να πασαρει καθετα την μπαλα σε αποσταση πανω απο 15 μετρα θα ανοιξω σαμπανια
Σερσ διατηρούμε το δικαίωμα να έχουμε διαφορετική γνώμη , χωρίς απαραίτητα η διαφορετική από τη δική μας να προσβάλλει το άθλημα?Sera4 έγραψε:το χειροτερο παινιδι του κατα τα αλλα αξιοπρεπεστατου τζιολη φετος (με μεγαλη ευθυνη και στο πρωτο γκολ)...αν και δε φταιει αυτος που μερικοι πανω του βλεπουν τη μετενσαρκωση του τεραστιου παμπλου...ειναι προσβολη για το αθλημα η συγκριση και κριμα για τον τζιολη που αποτελει εναν τιμιο ποδοσφαιριστη...
Ήθελα να ξέρα τί είδες σήμερα και σου άρεσε...theodorsalonika έγραψε:αλεξανδρε εισαι κορυφαιος για μενα....τιμας την φανελα σου...
giapa μου μην τα ξαναλεμε εδω μεσα γνωμες γραφουμε οχι νομους...στα δικα μου ματια το βλεπω ετσι (οτι καθε φορα δηλαδη που γινεται συγκριση αναμεσα σε τζιολη και γκαρσια προσβαλεται το ιδιο το αθλημα) στα δικα σου ειναι αλλιως δεν τρεχει τιποτα δε θα τις παιξουμε κιολαςgiapas έγραψε:Σερσ διατηρούμε το δικαίωμα να έχουμε διαφορετική γνώμη , χωρίς απαραίτητα η διαφορετική από τη δική μας να προσβάλλει το άθλημα?Sera4 έγραψε:το χειροτερο παινιδι του κατα τα αλλα αξιοπρεπεστατου τζιολη φετος (με μεγαλη ευθυνη και στο πρωτο γκολ)...αν και δε φταιει αυτος που μερικοι πανω του βλεπουν τη μετενσαρκωση του τεραστιου παμπλου...ειναι προσβολη για το αθλημα η συγκριση και κριμα για τον τζιολη που αποτελει εναν τιμιο ποδοσφαιριστη...
Νομισα οτι παιζαμε τις κουμπαρεςpilotos έγραψε:Γιατί ρε καταραμένε είχες ξεκινήσει να παίζεις τίποτα άλλο και σε έκοψε;
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Εγώ μπορεί να μην είχα καμπανίτη, αλλά ένα μπουκαλάκι Jack Daniels το άνοιξα. Και με διπλή μερίδα ξηροκάρπι και σαλαμάκι.Φοίνικας έγραψε:Τι σαμπάνια άνοιξες στην πάσα του στον Μακ στο ματς με την Ντόρτμουντ;desperando έγραψε:οταν θα δω τον τζιολη να πασαρει καθετα την μπαλα σε αποσταση πανω απο 15 μετρα θα ανοιξω σαμπανια