6.Aλέξανδρος Τζιόλης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Φοίνικας

Re: 6.Aλέξανδρος Τζιόλης

Δημοσίευση από Φοίνικας »

desperando έγραψε:οταν θα δω τον τζιολη να πασαρει καθετα την μπαλα σε αποσταση πανω απο 15 μετρα θα ανοιξω σαμπανια
Τι σαμπάνια άνοιξες στην πάσα του στον Μακ στο ματς με την Ντόρτμουντ; :lol:
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Sera4 έγραψε:το χειροτερο παινιδι του κατα τα αλλα αξιοπρεπεστατου τζιολη φετος (με μεγαλη ευθυνη και στο πρωτο γκολ)...αν και δε φταιει αυτος που μερικοι πανω του βλεπουν τη μετενσαρκωση του τεραστιου παμπλου...ειναι προσβολη για το αθλημα η συγκριση και κριμα για τον τζιολη που αποτελει εναν τιμιο ποδοσφαιριστη...
Σερσ διατηρούμε το δικαίωμα να έχουμε διαφορετική γνώμη , χωρίς απαραίτητα η διαφορετική από τη δική μας να προσβάλλει το άθλημα?
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

theodorsalonika έγραψε:αλεξανδρε εισαι κορυφαιος για μενα....τιμας την φανελα σου...
Ήθελα να ξέρα τί είδες σήμερα και σου άρεσε...

Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Εγω μεσα απο το γηπεδο τον ειδα κακο,με καλο Τζιολη δεν χανοταν το παιχνιδι σημερα.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Ιδιαίτερα κακός σήμερα.Δέκα φορές τουλάχιστον μπορούσε να προωθήσει το παιχνίδι και συνέχεια γύριζε την μπάλα πίσω.Απογοητευτικός.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

giapas έγραψε:
Sera4 έγραψε:το χειροτερο παινιδι του κατα τα αλλα αξιοπρεπεστατου τζιολη φετος (με μεγαλη ευθυνη και στο πρωτο γκολ)...αν και δε φταιει αυτος που μερικοι πανω του βλεπουν τη μετενσαρκωση του τεραστιου παμπλου...ειναι προσβολη για το αθλημα η συγκριση και κριμα για τον τζιολη που αποτελει εναν τιμιο ποδοσφαιριστη...
Σερσ διατηρούμε το δικαίωμα να έχουμε διαφορετική γνώμη , χωρίς απαραίτητα η διαφορετική από τη δική μας να προσβάλλει το άθλημα?
giapa μου μην τα ξαναλεμε εδω μεσα γνωμες γραφουμε οχι νομους...στα δικα μου ματια το βλεπω ετσι (οτι καθε φορα δηλαδη που γινεται συγκριση αναμεσα σε τζιολη και γκαρσια προσβαλεται το ιδιο το αθλημα) στα δικα σου ειναι αλλιως δεν τρεχει τιποτα δε θα τις παιξουμε κιολας 8-)
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Τι ,δε τις παιζουμε τοσο καιρο? :?: :?
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

προς αποφυγη οποιασδηποτε παρεξηγησης εννοουσα μπουνιες ετσι αλανια μου? :lol:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Φτου. :oops:
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Γιατί ρε καταραμένε είχες ξεκινήσει να παίζεις τίποτα άλλο και σε έκοψε; ;)

Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

αντε να αποκαλυπτονται σιγα σιγα οι σαρδαναπαλοι του φορουμ :lol:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Δικαιούται να κάνει και ένα άσχημο παιχνίδι. Το πρόβλημα είναι πως όταν δεν αποδίδει αυτός δεν υπάρχει άλλος να πάρει την ομάδα στην πλάτη του κι έτσι στην πρώτη στραβή υπάρχει καταβαράθρωση.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

pilotos έγραψε:Γιατί ρε καταραμένε είχες ξεκινήσει να παίζεις τίποτα άλλο και σε έκοψε; ;)

Νομισα οτι παιζαμε τις κουμπαρες ;) :lol:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Όπως έγραψα και τις προάλλες τίμιος ποδοσφαιριστής πλην απαραίτητος μόνο σε συγκεκριμένα ματς ιδιαίτερης αμυντικής τακτικής με σκοπό το 0 στην άμυνα!!! Σε γρήγορα box to box ματς υστερείς λόγω ηλικίας, "βαρέως" σωματότυπου και αργής σκέψης!!! Μακάρι να κάνεις το καλύτερο σου παιχνίδι στη Ρωσία και να μας φέρετε το διπλό!!!

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

:pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano:

:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Kid Shelleen

Δημοσίευση από Kid Shelleen »

Φοίνικας έγραψε:
desperando έγραψε:οταν θα δω τον τζιολη να πασαρει καθετα την μπαλα σε αποσταση πανω απο 15 μετρα θα ανοιξω σαμπανια
Τι σαμπάνια άνοιξες στην πάσα του στον Μακ στο ματς με την Ντόρτμουντ; :lol:
Εγώ μπορεί να μην είχα καμπανίτη, αλλά ένα μπουκαλάκι Jack Daniels το άνοιξα. Και με διπλή μερίδα ξηροκάρπι και σαλαμάκι. :)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”