Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες Ελληνικές ομάδες V

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες V

Δημοσίευση από sourmenetes »

Dinos_Liverpool έγραψε:Ευτυχώς που κέρδισε η Άρσεναλ και θα έρθει να τους πηδήξει εδώ μέσα και θα μείνουν με "το λιλίν ατς σο χερ" τα γαμεμένα τα χαψία!
Γουρπαν σο στομας...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Τρίτος θα έρθει εδώ η αρσεναλ θα κερδίσει γιατί από τα κολητηλικια έχει ο γαβρος χρωστουμενα εκτός ότι και αγωνιστικά είναι καλλιτεροι οι κρυοκωλοι
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Μόνο την τελευταία φάση είδα γιατί εβλεπα Αρσεναλ. Χτυπάει στο χέρι αλλά δεν είναι πέναλτυ γιατί είναι ακούσιο...αν δεν μπορούμεε να διακρίνουμε τι είναι ακούσιο και τί πέναλτι γιατί μας τυφλώνει το κοκκινόασπρο τότε έχουμε πρόβλημα.
Τα άλλα δεν τα είδα κι έτσι δεν έχω άποψη.

Εμείς μπορούμε να πάρουμε κάνα τέτοιο σημαντικό ματς "κωλόφαρδα" όπως αυτοί; Δεν θα παραπονιόμουν καθόλου. Η κωλοφαρδία θέλει και ικανότητα.
Υποψιάζομαι ότι στο τέλος τρίτοι θα έρθουν και πάλι, αποκλείεται να μην χάσουν από αυτήν την Αρσεναλ εντός.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Επειδή το τόπικ αφορά σχόλια Ελληνικών ομάδων, θα κάνω τα δικά μου, έστω και αν ο υπέργηρος εμφανίσει ταχυπαλμία και πίεση. Τον έχω πει εξάλλου να μην τρώει κόκκινο κρέας, άσπρο κρέας, μαύρο κρέας, ούτε ψάρια, ούτε αυγά, ούτε φασολάδα.
Επίσης να πίνει μόνο εμφιαλωμένο Evian.
Στο θέμα μας: Είδα και τους 3 Ευρωπαϊκούς αγώνες του Θρήνου. Στον πρώτο, κόντρα στην Bayern, ήταν η ομάδα που ήξερα τόσα χρόνια. Τίποτε το ιδιαίτερο. Στα δύο εκτός έδρας όμως, η μεταμόρφωση είναι ορατή δια γυμνού οφθαλμού. Κατ' αρχήν δεν κλείστηκε πίσω προσπαθώντας να καταστρέψει το παιχνίδι του αντιπάλου. Το κέντρο του ήταν όλα τα λεφτά, ενώ και η άμυνά του είναι βελτιωμένη. Καμία σχέση με όσα έβλεπα πέρυσι. Δεν ξέρω, ίσως ο Silva να έχει βρει το τέλειο στήσιμο της ομάδας για τα εκτός έδρας παιχνίδια. Ίσως να τους ποτίζει τελευταίας τεχνολογίας μαντζούνια. Θα δείξει. Πάντως και στην Τούμπα στάθηκε καλά. Σε όλα τα παιχνίδια βέβαια είχε και μια δόση τύχης (Emirates, Τούμπα, Zagreb), αλλά αυτό είναι κάτι δεν που μπορείς να το προβλέψεις, ούτε να το καταπολεμήσεις. Λένε πάντως ότι η τύχη πάει με τους δυνατούς.
Η διαιτησία τον έπαιξε πολύ καλά σε όλα τα παιχνίδια. Εγώ θυμάμαι την διαιτησία που είχαμε με Benfica και με πιάνει τρέμουλο. Φαίνεται ότι η συνεργασία Platini - dealer αποδίδει.
Για την ώρα δεν με χαλάει που φέρνει βαθμούς στην Ελλάδα. Περιμένω να τον δω και στα εντός έδρας με Zagreb, Arsenal για να δω την δουλειά που έχει κάνει ο προπονητής τους.
Οι παίκτες πάντως είναι θηρία: σπάνια χάνουν προσωπικές μονομαχίες, ενώ υπερτερούν και στο ψηλό παιχνίδι.
Ο όμιλός τους έχει αποκτήσει μεγάλο ενδιαφέρον μετά τη νίκη των Λονδρέζων και όλα είναι ρευστά.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Εντάξει, ρε φίλε, ζητώ λίγο έλεος!

Χθες μου έβαλες 50 link για τον αγώνα τους και τώρα μου αναλύεις τι ομάδα έχουν φτιάξει εις βάρος μου, εις βάρος άλλων ομάδων και εις βάρος όλων των Ελλήνων φορολογούμενων!

Ατομική απόδοση και χαρακτηριστικά των ποδοσφαιριστών του π@@στόγαυρου! Ε, ήμαρτον!

Τι να πω, δηλαδή; Xρωστάω τίποτα στα μ@@ν@πανα και δεν το ξέρω;

Χθες live τον αγώνα τους, ρεπορτάζ κανονικό...

Στ@ @ρχίδι@ μου η κωλομάδα τους και οι βαθμοί που φέρνει. Να μην έφερνε!

Δεν είμαι φίλαθλος εγώ! Είμαι οπαδός! Είμαι αντιολυμπιακός και αντιπαναθηναϊκός! Δεν με νοιάζουν ούτε αυτοί ούτε η κουλίτσα. Να πάνε να γ@μηθούν που θα κάτσω να τους κάνω ανάλυση του ρόστερ τους και της απόδοσής τους σε οπαδικό site του ΠΑΟΚ!

Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Η διαφορά είναι ότι φέτος έχουν σοβαρό προπονητή. Πέρσι δεν είχαν τίποτα από τα δύο

Για το ροστερ δε μιλάω, βλέπεις!
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες V (ΠΛΗΝ του γαύρου)

Τα σχόλια που αφορούν τον γμμένο τον πστη τον ολυμπιακό, από τούδε και στο εξής σβήνονται!
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Εύγε Ντίνο!
Αρκετά με την εγκληματική οργάνωση.......

Εδώ μόνο ΠΑΟΚ.
Άλλο να βάλεις μια είδηση κλπ κλπ άλλο να διαβάζουμε διθυραμβικά σχόλια για τον gay

Υγ εγώ θα έβαζα στον τίτλο, πλην εγκληματικής οργάνωσης

Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Τετ 21 Οκτ 2015, 08:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Ο γαύρος και ο βολντεμορτ

Θα αναφερόμαστε ως "ξέρεις ποιος"
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Δυστυχώς Αποστόλη, έτσι είναι.
Ντίνο χωρίς παρεξήγηση, δημοκρατία έχουμε.,γιατί άλλαξες το όνομα του τοπικ; εγώ θέλω να σχολιάζω για όλες τις ομάδες.
δηλαδή όταν θα πάρει τ @@ μου ο γκει κ βγει τρίτος, που θα σχολιάσουμε; ας είμαστε ρεαλιστές κ να δούμε την πραγματικότητα
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Δημοσίευση από Trilofiotis »

Σωστοι, παίδες.

Φανταστείτε μετά την απελευθέρωση της Ελλάδας απο τους Τουρκους π.χ. να καθόμασταν και να λεγαμε:

ΠΩΠΩ ΔΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΤΖΑΜΙΆ ΚΑΝΑΝΕ, ΤΣΑΜΠΙΟΛΙ ΤΖΑΜΙΆ!
ΠΩΠΩ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΛΟΙΑ ΕΧΟΥΝΕ, ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΑ ΤΣΑΜΠΙΟΛΙ ΜΠΡΑΒΟ
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΨΑΡΟΚΑΙΚΑ ΜΠΛΙΑΞ

(με τα λεφτά που ΜΑΣ ΚΑΤΑΚΛΕΨΑΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ και ρημαξαν τον τοπο)
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ούτε εμένα με αρέσει ο Θρήνος. Για την ακρίβεια είναι η πιο μισητή ομάδα προς εμένα. Εδώ όμως γράφουμε σχόλια για όλες τις άλλες ομάδες μέσα στις οποίες είναι και ο Ολυμπιακός. Επομένως ή κλείνει το τόπικ ή αλλάζει ο τίτλος με απαγόρευση δημοσίευσης σχολίων που τον αφορούν.
Επιπλέον για να κάνω την ομάδα μου πιο δυνατή πρέπει να βλέπω τον αντίπαλο αντικειμενικά ώστε να προσπαθήσω να τον ξεπεράσω.
Και όσοι δεν θέλετε να ακούσετε για Ολυμπιακό, ελάτε να ζήσετε στην Αθήνα, όπως κι εγώ και να έχετε τους συναδέλφους σας - γαύρους στην πλειοψηφία - να σας ειρωνεύονται καθημερινά. Για να δείτε τι τραβάμε εμείς εδώ κάτω.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

200 χρόνια μετά πάντως ακόμα με αυτούς ασχολείσαι..

Τέλος πάντων, ο Ντίνος έχει το μαχαίρι, το καρπούζι και το ντατσουν, εκείνος διαλέγει ;)
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Σωστός ο Αποστόλης (που φτάσαμε)

Υπάρχει και το ρητό "Κράτα τον φίλο κοντά, και τον εχθρό κοντύτερα"

Ούτε λέει κανείς μπλιαχ τα δικά μας κτλ
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

τσιριγώτης έγραψε:Δυστυχώς Αποστόλη, έτσι είναι.
Ντίνο χωρίς παρεξήγηση, δημοκρατία έχουμε.,γιατί άλλαξες το όνομα του τοπικ; εγώ θέλω να σχολιάζω για όλες τις ομάδες.
δηλαδή όταν θα πάρει τ @@ μου ο γκει κ βγει τρίτος, που θα σχολιάσουμε; ας είμαστε ρεαλιστές κ να δούμε την πραγματικότητα
Δημοκρατία πλην του γαύρου την ώρα που παίζει αγώνα και μετά εάν κερδίσει.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”