Igor Tudor

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
παοκαρα23

Re: Igor Tudor

Δημοσίευση από παοκαρα23 »

zoran εκτιθεσαι.ντροπη να μιλας για απαξιωση σε μενα ενω εσυ απαξιωσες τον κοουτς τις ομαδας πριν λιγες σελιδες..
οποτε ασε αυτες τις μλκιες κι αναφερσου συγκεκριμμενα αν θες διαλογο.που διαφωνεις;ποιος παικτης θα πρεπε να παιζει και δεν παιζει,στη θεση ποιανου να μπει και αν ειναι καλυτερος απ αυτον που θα αντικαταστησει.
γιατι ωραια να λες ποιος ειναι ο Κοστα(που οντως πασχουμε εκει το ξερουμε απ το καλοκαιρι κι απορω γιατι κανετε λες και ανακαλυψατε την Αμερικη) αλλα πρεπει να δικαιολογεις και αν ο Μαλεζας ειναι καλυτερος του για να του παρει τη θεση.ωραια ειναι να λες ποιος Λεοβατς αλλα πες μας αν ο Ρατς που εφυγε κι ο Κοροβεσης ειναι καλυτεροι του για την θεση του μπακ-χαφ.σε παρακαλω λοιπον χαζολαικισμους οχι οταν απευθυνεσαι σε μενα.
Άβαταρ μέλους
zoran

Δημοσίευση από zoran »

απαξιωσα τον προπονητη, (καλα στην κουβεντα πανω,) γιατι φαγαμε 3 γκολ απ τις γριες, που παω στοιχημα οσο θελετε οτι δεν θα ξαναβαλει τα επομενα 2 χρονια.

οσο για τους παικτες αδερφε μου, ναι μεν αλλα, δεν ξερουμε αφου δεν ειμαστε στην προπονηση σε τι κατασταση ειναι οι αλλοι, αλλα ξερουμε οτι καποιοι εκλεκτοι δεν τραβανε καθολου και η ΟΜΑΔΑ χανει βαθμους κι εντυπωσεις. (απευχομαι να αρχισει να χανει τοσο συντομα και στοχους)

οι παικτες που με ρωτας για μενα ειναι ο σαμπο, ο κοστα, ο ολσεν, ΚΥΡΙΩΣ.

και να βαλεις κατσε η καποιον αλλο-εχεις πολλους εκει, μαλεζα η σκονδρα(κατ αναγκη σεντερ μπακ), γλυκο.

αφου ειμαστε χωνι πισω,τι να κανουμε ;
Άβαταρ μέλους
zoran

Δημοσίευση από zoran »

για τους λαικισμους τωρα που λες, απαντησα στο λαικισμο σου.
ολοι οι παικτες μας ειναι στοιχηματα, ο βραδυποριακος θα αντικαταστησει τον ταλαιπωριακο (σορρυ για την εκφραση)
και κανουμε λες και θα ρθουν τα πανω κατω, αφου αυτοι σε καθε ηττα ειναι κυριοι υπαιτιοι.
και δε θυμαμαι στα γιαννινα ο σαμπο ειχε φαει την κοκκινη;
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

Ο Ζαϊρο.
Τζαμπα κουβεντα κανετε.
Ο Τουντορ ΟΤΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ θα πάει την ομάδα μέχρι το καλοκαίρι.
Στα τέλη Ιουνίου θα αξιολογηθεί.-
Άβαταρ μέλους
zoran

Δημοσίευση από zoran »

να μεινει και μακαρι να ΠΕΤΥΧΕΙ και μακαρι να ναι αυτος ο εκλεκτος (σαν το matrix :lol: ) που θα φερει την κουπα στον ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ.

ποιος αντεχει αλλες αλλαγες προπονητη; ΚΑΝΕΙΣ

το σιχαθηκαμε πια
Άβαταρ μέλους
Φοίνικας

Δημοσίευση από Φοίνικας »

Athens έγραψε:Σκονδρας περσι το καλυτερο δεξι μπακ του πρωταθληματος,.
WHAT?
Άβαταρ μέλους
PAOKpanta

Δημοσίευση από PAOKpanta »

Παμε γερα ΙΓΚΟΡ
κανε κατι για τα στημενα, δωσε ψυχολογια στους παιχτες και μαμησε τα ΟΛΑ
giannistoumpa4

Δημοσίευση από giannistoumpa4 »

Στηριξη μαγκες..και αφηστε τα μουν@π@να τους αρδ να λενε..εμεις ρ μαγκες δεν βλεπουμε οτι ο τουντορ η ο φρανκ ο σαμπο η ο ολσεν η ο μακ η ο κλαους η ο ενασ η ο αλλος κανει μετριες εως κακες εμφανισεις?..αλλα φορανε τον δικεφαλο αετο στο στηθος..οταν κανουν τετοιες εμφανισεις χρειαζετε η στηριξη ..οχι οταν ειναι στο πικ τους..εκει θα γινει η κριτικη..υπαρχουν ανθρωποι για να κρινουν και θα κριθουν..ειναι πολυ νωρις ακομα παιδια..και δεν μιλαω να μην γινετε κριτικη..εννοειται οτι θα γινει κριτικη και καποιες φορες θα ξεφυγει αλλα οπαδοι ειμαστε και μιλαμε ντρικια και παντελονατα για το καλο της ομαδας και θα πιουμε και μια ρετσινα μετα μαζι ..εγω ειμαι αρπαγμενος με τους αρδ και με τα παιδακια που νομιζουν οτι ειναι δημοσιογραφοι του Π.Α.Ο.Κ εχοντας μια σελιδα στα μεσα κοινωνικησ δικτυωσεις και διαμορφωνουν αποψεις,ειναι στημενοι και κατευθυνομενοι..FORZA Π.Α.Ο.ΚΑΡΑ
Π.Α.Ο.ΚΑΡΑ Π.Α.Ο.ΚΑΡΑ Σ'ΑΓΑΠΩ
ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΙΡΟΠΙ
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Τudor κανόνισε. Ο Μάιος του 2018 δεν είναι μακριά...
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Δεν μασαει τα λογια του. Αυτο εμενα ως οπαδο μου αρεσει. Αν μπορει να το διαχειριστει και στα αποδυτηρια θα του πω και μπραβο.

Η αληθεια ειναι παντως πως εχει παραπονο για τα τοσα σημαντικα κολλητα παιχνιδια. Εχει και ενα δικιο ως ενα βαθμο εδω που τα λεμε. Εχει μακραν το πιο απαιτητικο προγραμμα που εχω δει εγω ως οπαδος του ΠΑΟΚ εδω και χρονια και μαλιστα με ομαδα που ειχε πολλους τραυματισμους και επι της ουσιας δεν προλαβε να μονταριστει με κανονικη προετοιμασια.

Ας ελπισουμε οταν με το καλο περασει και αυτη η δυαδα αγωνων (επιτυχως) να αρχισει η ομαδα να παιρνει κανα ματς ευκολα γιατι ο ανθρωπος ειναι υπο πιεση. Ειναι ξεκαθαρο αυτο. Ισως οχι απο τον διευθυντη του αλλα απο τον ιδιο του τον εαυτο. Και αυτο ειναι καλο χαρακτηριστικο. Αν μη τι αλλο ξερει που βρισκεται
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Σε παω και σε εκτιμω παρα πολυ ρε μπαγασα Igor,γιατι εκτος απο νεος φιλοδοξος και ταλαντουχος,εισαι και σπαθενιος.Λες τα πραγματα με το ονομα τους και δεν υπεκφευγεις στα στημενα ερωτηματολογια των αρδ.Εισαι αρσενικος ρε μαγκα και σε χαιρομαι.Πολλα μπραβο.

ΥΓ. Και να μην ξεχναμε πως πριν απο κανενα μηνα το 95% οσων γραφουν στο forum λεγαμε πως ο Τουντορ ειναι η καλυτερη μεταγραφη της εποχης Αρνεσεν.Τον Ιγκορ και τα ματια μας παλικαρια
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Δεν θυμαμαι να ειχαμε προπονητη που να τα λεει ολα τοσο ανοιχτα. Αυτο βεβαια δεν ξερω αν ειναι καλο ή κακο.

Απο την αλλη παντως, το να μιλαει τοσο συχνα για την χαμηλη ποιοτητα της ομαδας του σε σχεση με τους αντιπαλους εμενα δεν μου αρεσει. Δηλαδη πραγματικα σημερα με αυτα που ελεγε για την Κρασνονταρ, η σκεψη που μου ηρθε στο μυαλο εκεινη την ωρα ειναι να μην δω καν το ματς. Ειναι λες και παιζουμε με την Μπαρτσα ενα πραγμα. Γιατι δεν τον ρωτησε κανενας ΑΡΔ για το γεγονος οτι η Κρασνονταρ δεν μπορει να στεριωσει νικη στην Ρωσια;
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

ron-swanson έγραψε:Απο την αλλη παντως, το να μιλαει τοσο συχνα για την χαμηλη ποιοτητα της ομαδας του σε σχεση με τους αντιπαλους εμενα δεν μου αρεσει. Δηλαδη πραγματικα σημερα με αυτα που ελεγε για την Κρασνονταρ, η σκεψη που μου ηρθε στο μυαλο εκεινη την ωρα ειναι να μην δω καν το ματς. Ειναι λες και παιζουμε με την Μπαρτσα ενα πραγμα. Γιατι δεν τον ρωτησε κανενας ΑΡΔ για το γεγονος οτι η Κρασνονταρ δεν μπορει να στεριωσει νικη στην Ρωσια;
Ισως το εκανε για να ριξει ολο το ψυχολογικο βαρος στον αντιπαλο και να τους χρισει ως φαβορι.Ειναι κατι που το εχουμε δει παρα πολλες φορες ακομα και απο προπονητες οπως ο Μουρινιο.
παοκαρα23

Ζοραν λαικισμος δεν ειναι να λες το πασιφανες δλδ οτι 2 νεαροι παικτες απ τα Γιαννενα δεν μπορουν να κανουν τη διαφορα στον ΠΑΟΚ αυτην τη στιγμη οποτε η κριτικη στον προπονητη που δεν τους βαζει ειναι τουλαχιστον αστεια.
Ουτε να τονιζεις το σημαντικοτερο απ ολα δλδ το αν ειναι καλυτεροι απ αυτους που θα αντικαταστησουν.
Μονος σου το γραφεις οτι δεν ειμαστε στις προπονησεις ωστε να γνωριζουμε την κατασταση των παικτων.Ο Τουντορ ομως ειναι οποτε μαλλον θα χει τους λογους του που επιλεγει τους συγκεκριμμενους.
Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι ξαφνικα σε μια γκελα θυμηθηκαμε οτι η αμυνα μας ειναι χωνι..Δλδ ρε μαγκες δεν το περιμενατε απ τη στιγμη που σεντερμπακ δεν αποκτηθηκε;
Τωρα το να κατσω να αναλυσω γιατι δεν παιζει ο Γλυκος που μεχρι χθες το 80+% των ΠΑΟΚτσηδων τον εβριζε σε καθε ευκαιρια,νομιζω οτι δεν χρειαζεται.
Το παιδι εχει δειξει το ταβανι του,λογικο δεν ειναι να προτιμαται ενας 25αρης με δυνατοτητες παρα τις οποιες γκελες του;
Το οτι ο Μαλεζας ειναι καλος στο κεφαλι δεν σημαινει οτι σε αλλα κομματια του παιχνιδου δεν ειναι χειροτερος απ τον (οντως κακο) Κοστα.
Ο Σαμπο δεν ειναι καν βασικος και μιλαμε για εμμονη του Τουντορ.Ε δεν εχει εμμονη ο Τουντορ.Εμμονες εχουμε εμεις που το καλοκαιρι μιλουσαμε για μεταβατικη χρονια και μετα απο ενα χ πεφτουμε να τον φαμε ..
παοκαρα23

Kostas_Peraia4 έγραψε:
ron-swanson έγραψε:Απο την αλλη παντως, το να μιλαει τοσο συχνα για την χαμηλη ποιοτητα της ομαδας του σε σχεση με τους αντιπαλους εμενα δεν μου αρεσει. Δηλαδη πραγματικα σημερα με αυτα που ελεγε για την Κρασνονταρ, η σκεψη που μου ηρθε στο μυαλο εκεινη την ωρα ειναι να μην δω καν το ματς. Ειναι λες και παιζουμε με την Μπαρτσα ενα πραγμα. Γιατι δεν τον ρωτησε κανενας ΑΡΔ για το γεγονος οτι η Κρασνονταρ δεν μπορει να στεριωσει νικη στην Ρωσια;
Ισως το εκανε για να ριξει ολο το ψυχολογικο βαρος στον αντιπαλο και να τους χρισει ως φαβορι.Ειναι κατι που το εχουμε δει παρα πολλες φορες ακομα και απο προπονητες οπως ο Μουρινιο.
mind games by Tudor ρωσικα γατακια :mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”