16. Gojko Cimirot
Re: 16. Gojko Cimirot
το παλτο, που τζαμπα το περιμεναμε να μας ξελασπωσει...ενα καρο λεφτα πεταμενα, αχρηστη μεταγραφη, ο Τσουκαλας 2 κλασεις καλυτερος....MANIAKOS έγραψε:Ολοταχώς για κάψιμο τον παμε και αυτον

- ace79grpaok
- ΑποστόληςΑ
Κατά τη διάρκεια της περιγραφής είπε χθες ο Τσόχος ότι ο Τσίμιροτ θα είναι έτοιμος τέλη Νοέμβρη με Δεκέμβρη.
Το πρόσεξε κανείς άλλος ή το έχασα εντελώς (πιθανό βέβαια);

εγω πιστευω οτι ετοιμος να μπει να παιξει 8α ειναι σε 2 βδομαδες...μπορει κ 3.... προγραμματισμενο τοτε ειναι ...απο την αρχη ειπαν 10 με 12 εβδομαδες...
- pisakaipoupoula
Το είπε ναιSpiros_S έγραψε:Κατά τη διάρκεια της περιγραφής είπε χθες ο Τσόχος ότι ο Τσίμιροτ θα είναι έτοιμος τέλη Νοέμβρη με Δεκέμβρη.![]()
![]()
κάτι του τύπου "θα ξαναπαίξει το Δεκέμβρη...άντε τέλη Νοέμβρη"
ε; κανα βιονικό πόδι θα βάλουμε;
νομίζω αρχές-μέσα νοέμβρη έλεγαν και δεν θέλω να πιέσουμε την επιστροφή του για να μην έχουμε καμια υποτροπή.
όχι τπτ άλλο, αλλά η γκαντεμιά τείνει να γίνει συνώνυμη του ΠΑΟΚ.

νομίζω αρχές-μέσα νοέμβρη έλεγαν και δεν θέλω να πιέσουμε την επιστροφή του για να μην έχουμε καμια υποτροπή.
όχι τπτ άλλο, αλλά η γκαντεμιά τείνει να γίνει συνώνυμη του ΠΑΟΚ.

- theodorsalonika
ωραια..καλα παμε..εχουμε τοσους πολλους στο κεντρο και λεγαμε τι θα τους κανουμε..και στο τελος θα ξεμεινουμε....\
ευχαιλεο γρηγορα..
ευχαιλεο γρηγορα..
Pa0ki έγραψε:Το είπε ναιSpiros_S έγραψε:Κατά τη διάρκεια της περιγραφής είπε χθες ο Τσόχος ότι ο Τσίμιροτ θα είναι έτοιμος τέλη Νοέμβρη με Δεκέμβρη.![]()
![]()
κάτι του τύπου "θα ξαναπαίξει το Δεκέμβρη...άντε τέλη Νοέμβρη"
Ο Χαλβατσιωτης το ειπε ο οποιος εχει τοση σχεση με τον ποδοσφαιρικο ΠΑΟΚ οση εγω με το γυναικειο βολευ του ολυμπιακου,αυτο που θελω να πω ειναι οτι δεν ειναι απορροια ρεπορταζ αυτο που ειπε για τον τσιμιροτ.
Να φανταστειτε οτι στο pre game κατα τις 19:00 δεν τον θυμηθηκε καθολου ουτε αυτον ουτε τον Αντωνη στην πρωτη συνδεση.
Δεν ξερω ποτε θα γυρισει ο βοσνιος αυτο που ξερω σιγουρα ειναι οτι την ημερομηνια επιστροφης του την ειπε στη τυχη,ξερωντας οτι δεν κοστιζει τιποτα αλλη μια μπουρδα μεσα στο σωρο.
Καλα ρε σε αυτη την πολη ενα μαμημενος σοβαρος ρεπορτερ δεν υπαρχει;
Δεν το λεω για την προκειμενη περιπτωση απλα κατι τετοια μου το θυμιζουν και κλαιω.
- ΑποστόληςΑ
Θλάση έπαθε στον αγώνα με Ξάνθη 23 Αυγούστου. Έχουν περάσει ήδη 9 εβδομάδες. ΕΛΕΟΣ!