Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
«Όταν τα γήπεδα είναι όπως στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ξέρετε, οδηγούσα το αυτοκίνητο καθώς επέστρεφα από την Τούμπα και σκεφτόμουν... "Έπρεπε να πάρω ακόμα έναν παίκτη". Αισθανόμουν περίεργα, σαν να είχαμε ξεγελάσει αυτούς τους ανθρώπους που ήρθαν και συμπαραστάθηκαν με τέτοιο τρόπο. Δεν τους ικανοποιήσαμε. Όταν λοιπόν, είναι το γήπεδο γεμάτο οι άνθρωποι αυτοί σε γεμίζουν με την ευθύνη. Για αυτό που έκαναν στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, για τη συμπαράστασή τους, θα δουν το δικό μου ευχαριστώ σε αυτούς τον Ιανουάριο».
δεν το ανοιγουμε σιγα σιγα, αντε αφου το ανοιξε ο μεγαλομετοχος λαιμαι!
Τον Σνάιντερ τον Ολλανδό για ενάμισο χρόνο και για 60 λεπτά συμμετοχή σε 25 παιχνίδια το χρόνο!!! Μεγάλη καψούρα τον έχω εδώ και πολλά χρόνια λέμε!!! Μεγάλος "σκύλος" και ευφυέστατος ποδοσφαιριστής...
Δίπλα του θα μάθει πολλά κι ο Δημητράκης ο Πέλκας και θα του φύγει και το τεράστιο βάρος του βασικού 10ριού της μεγάλης Π.Α.Ο.Κ.άρας μας...
Έχω ένα προαίσθημα...Μακάρι... : Άιντεεεεε!!! opaokara:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Κυρ 18 Οκτ 2015, 16:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.