10.Dimitar Berbatov

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Re: 10.Dimitar Berbatov

Δημοσίευση από Trilofiotis »

Μήπως ήταν ΠΑΣΤΕΛΙΣΤΙΚΑ;; :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Βουλκροατικά μιλούσαν...

Καλά, δεν πανηγύριζε μετά στο λεωφορείο να κάνει αμπαλαέα με όλους τους συμπαίχτες επειδή έβαλε ένα γκολ με το γόνατο στον Ατρόμητο;
Ξενερωμένος κάργα.
Να φέρουμε πίσω τον Σαλπιγγίδη που είναι και Π.Α.Ο.Κ.!
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Είναι αυτός που άλλαξε τη ροή του αγώνα και γι' αυτό, για μένα, αξίζει τον τίτλο του MVP.
Νόμιζα πως θα έγραφες ότι αξίζει ευκαιριών στην ΠΑΟΚαρα. :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

navigator11 έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Είναι αυτός που άλλαξε τη ροή του αγώνα και γι' αυτό, για μένα, αξίζει τον τίτλο του MVP.
Νομίζω ότι "αντικειμενικά" όπως πάντα εδω μέσα, αν ο Μπερμπα ειχε πάρει την κεφαλιά και το γόνατο ήταν του Τζαβέλα, θα γινόταν ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ η ίδια κουβέντα με αντι για "γκολάρα" -> "ασιστάρα" . :lol: :lol:
klainmein

Δημοσίευση από klainmein »

Trilofiotis έγραψε:
navigator11 έγραψε:
Νομίζω ότι "αντικειμενικά" όπως πάντα εδω μέσα, αν ο Μπερμπα ειχε πάρει την κεφαλιά και το γόνατο ήταν του Τζαβέλα, θα γινόταν ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ η ίδια κουβέντα με αντι για "γκολάρα" -> "ασιστάρα" . :lol: :lol:

Ναι ρε συ γελάω από το πρωί που από τη χαρά μας, το έχουμε ψιλοχ#εσει το θέμα! Και πώς έκανε αυτό και πώς έκανε εκείνο!Γκολ με το γόνατο έβαλε και το έχουμε ήδη στο μυαλό μας για best goal του 2015!
Και καλά κάνουμε θα μου πεις!!!Αφού βγάζει γούστα κι αυτός κι εμείς!Πολύ γέλιο!

Εγώ ένα έχω να πω...ο τρόπος που έφτυνε στην περιοχή του Ατρομήτου βοήθησε να κάνουν αντανάκλαση στη χλέπα οι προβολείς και να τον χάσει ο Φυντανίδης στο γκολ γιατί τυφλώθηκε! Χλέπα παγκόσμιου παίκτου!!! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

georgedoulk2008 έγραψε:Πολύ πονηρος ο κ@ργιολης.

Αλλα 19 γκολ και ξοφλάς.
Οχι φιλε μου, ολα και ολα... :mrgreen:
Αν δεν εχεις βαλει οπως με τους φιογκους τους μονεγασκους, τουλαχιστον 2 γκολ ζογκλερικα που θα μπουν στο all time top 25 goals σου (ξες απ'αυτα που τα βαζεις και τα ξαναβαζεις και μονολογας για καμια ωρα "τι εβαλε ο φουστης"),
δε θα'χεις κανει τιποτες λεμε..
Να κατσεις και τον επομενο χρονο τσαμπα μεχρι να τα βαλεις..

Υ.Γ. Και που'σαι ε, και τακουνακια θελω..

:mrgreen:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Επιτελους βαλτον απο την αρχη, ειδικα με γαυρο αλλα μαλλον για κλαους το κοβω αφου α τον ξεκινησει με ντορτμουντ. Κριμα γιατι στο πρωτο 20αλεπτο που θα γινεται της πουτανας με κοσμο και φουλ επιθεση, καθε ευκαιρια με τον παιχταρα θα μυριζει γκολ
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Αυτό
Άβαταρ μέλους
aquila

Δημοσίευση από aquila »

Lacedaemonian έγραψε:Aητε(Aquila)Κοιταξε προσεκτικα(στο ριπλευ) τον τροπο με τον οποιο ξεμαρκαρεται απ τον αμυντικο στο γκολ που βαζει.Ενω κινειται παραλληλα με τη γραμμη του τερματος με εναν αμυντικο διπλα του κοβει ελαχιστα ταχυτητα και περναει πισω απ τον αμυντικο ο οποιος δεν παιρνει χαμπαρι,κοβει καθετα προς το τερμα και βρισκεται ολομοναχος να εκτελεσει....Επισης και στο δευτερο γκολ,που εκανε τσαφ,παλι ξεμαρκαριστηκε ανετα απ τον αμυντικο και βρεθηκε στη σωστη θεση για να εκτελεσει.......Πηρε μπρος ο ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ λαιμαι
Ναι οντως το εβλεπα κι εγω σημερα στο Ρίπλεϊ και ηταν οντως κινηση μεγάλου παικτη. Απλα στο ματς μου φανηκε οτι ψιλό τυχαία βρέθηκε εκει.

Sent from my iPad using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

Στο δευτερο σουτ με τον τροπο που εχει το σωματου ,αλλος θα την εστελνε στα περιστερια,παρολα αυτα,ημπαλα πηγαινει προς το τερμα αλλα χτυπαει στο αριστερο του ποδι κ στρώνεται στον Μακ

Ειναι απο τα σουτ που πιαναν οι παικτες παλια στο προ,με το σωμα οπως να ειναι κ πηγαινε εστία
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Assist στον Mak έδωσε, στο ύψος του πέναλτυ.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Μαγκες... σορυ αλλα τσαφ εκανε.. ουτε ασσιστ ηταν, ουτε αλλος θα την εστελνε στα περιστερια... οκ μην θεοποιουμε και τα παντα. Παιχτουρα ο Μπερμπα αλλα μην γινομαστε γραφικοι με την υπερθεοποιηση
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Χαβαλε κάνουμε. Εννοείται οτι έκανε τσαφ.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

α κομπλε τοτε :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”