O Ροντρίγκεζ σώθηκε την τελευταία στιγμή και αυτόν άχρηστο τον βγάζαμεnothu έγραψε:Με το στανιο να τον βγάλουμε άχρηστο.
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
O Ροντρίγκεζ σώθηκε την τελευταία στιγμή και αυτόν άχρηστο τον βγάζαμεnothu έγραψε:Με το στανιο να τον βγάλουμε άχρηστο.
Εσύ πως έχεις βγάλει το συμπέρασμα οτι δεν κανει και τον κραζεις σε όλα τα τοπικ;Φοίνικας έγραψε:Φυσικά και δεν είναι στο πάσην καλύτερος του Κάτσε, νοίζω ότι ούτε ο ίδιος ο Σάμπο δεν το υποστηρίζει αυτό,Ekatnetworkltd έγραψε:Ναι,έχει την τάση να είναι καλύτερος στο πάσην από τον κάτσε απλά είναι τρακαρισμένος,κοίτα μετά το γενάρη τί θα κάνειΦοίνικας έγραψε:Ποιός έχει καλύτερη πάσα και παίζει κάθετα; Ο Σάμπο;
αλλά έτσι για την κουβέντα, πως έχεις βγάλει αυτό το συμπέρασμα;
Κουβέντα σε ένα φόρουμ κάνουμε, ήμαρτον.Dinos_Liverpool έγραψε:Καλά, υπομονή δεν έχουμε, αυτό είναι γεγονός για τη μεγάλη πλειοψηφία των οπαδών... τουλάχιστον εμπιστοσύνη στον προπονητή, που ξέρει πολύ καλύτερα από μας, μπορούμε να έχουμε;
Ούτε εμένα μ' αρέσουν οι μέχρι στιγμής εμφανίσεις του (και δεν είναι ο μόνος αυτός!), αλλά ας του αφήσουμε λίγο χρόνο προσαρμογής και ας μην τον σταυρώνουμε κάθε τρεις και λίγο! Εάν πάρει τις ευκαιρίες που του αναλογούν και δεν τα καταφέρει, τότε θα φάει πάγκο, να είστε σίγουροι. Κάτι είδαν και κάτι βλέπουν στο παιδί αυτό και γι’ αυτό το εμπιστεύονται. Το ίδιο ισχύει για όλους όσων οι εμφανίσεις δεν είναι αυτές που όλοι θέλουμε.
Είναι πολύ άσχημο να επαναλαμβανόμαστε κάθε λίγο και λιγάκι, θαρρείς και δεν ξέρουν ποδόσφαιρο οι τεχνικοί και ξέρουμε εμείς. Τα λάθη που βλέπουμε εμείς, τα βλέπουν πολύ καλύτερα αυτοί - και πολλά παραπάνω από αυτά που βλέπουμε εμείς - όπως και τα σωστά. Κρίνουν, ζυγίζουν, εκτιμούν και αποφασίζουν. Στήριξη και υπομονή!
Αυτό κατάλαβες ότι εννοούσα;;Dinos_Liverpool έγραψε:Μάλιστα!
ΟΚ, κράξτε τον ελεύθερα! Συνεχώς και σε όλα τα τόπικ! Σκίστε τον!
Κατάλαβα ότι διαφωνείς με την επισήμανσή μου. Και στο τόνισα καθ΄υπερβολή αντιστέφοντας αυτά στα οποία διαφωνείς.Aureliano Buendia έγραψε:Αυτό κατάλαβες ότι εννοούσα;;Dinos_Liverpool έγραψε:Μάλιστα!
ΟΚ, κράξτε τον ελεύθερα! Συνεχώς και σε όλα τα τόπικ! Σκίστε τον!
Διότι είναι πραγματικά αδύνατο να κατάλαβες ότι αυτό εννοούσα.