Φανέλα ΠΑΟΚ
Re: Φανέλα ΠΑΟΚ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Τρί 22 Σεπ 2015, 11:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- sunnyblack
Καθόμαστε τύπου με μονόκλ και τσάι στο χέρι και σχολιάζουμε;Εβδομάδα μόδας το κάναμε,στολή εργασίας και ηδονής με τα τέσσερα ιεροτερα γράμματα επάνω της.Φορτσα ρε τρέλα Φορτσα

john4serres έγραψε:[youtube]A8ydIZ-5Bhw[/youtube]
ΓΑΜΗΣΤΕΡΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΠΛΑ ΓΑΜΗΣΤΕΡΟ!
Γιατί δίνουν χορηγία σε ένα αναξιόπιστο πρωτάθλημα ουσιαστικάpaok87 έγραψε:Τι ρωτησε;
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Από τις πλέον καλτ και κιτς φανέλες αυτή της παραλλαγής. Θα φάμε τρελό δούλεμα.
Άσε που δε θα τους βρίσκουν οι συμπαίκτες τους έτσι πως θα είναι "παραλλαγμένοι".
Η ριγέ μια χαρά. Ευτυχώς είναι σχετικά διακριτική η διαφήμιση. Τη περίμενα μεγαλύτερη.
Άσε που δε θα τους βρίσκουν οι συμπαίκτες τους έτσι πως θα είναι "παραλλαγμένοι".
Η ριγέ μια χαρά. Ευτυχώς είναι σχετικά διακριτική η διαφήμιση. Τη περίμενα μεγαλύτερη.
Απο τις 3 φανελες μου αρεσε μονο το εμβλημα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sekeris4 την Τρί 22 Σεπ 2015, 11:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- pirate_salonica
http://www.paokfc.gr/nea/20150922-oi-ne ... -tou-paok/
"Αυτό που δεσπόζει στην λευκή φανέλα, είναι ο Δικέφαλος αετός, ο οποίος εκτός από το κεντημένο έμβλημα του ΠΑΟΚ ξεχωρίζει επιπλέον και ως ανάγλυφος πάνω στη συγκεκριμένη εμφάνιση."
Που τον είδαν τον αετό ωρέ?
"Αυτό που δεσπόζει στην λευκή φανέλα, είναι ο Δικέφαλος αετός, ο οποίος εκτός από το κεντημένο έμβλημα του ΠΑΟΚ ξεχωρίζει επιπλέον και ως ανάγλυφος πάνω στη συγκεκριμένη εμφάνιση."
Που τον είδαν τον αετό ωρέ?
Re: Απ: Φανέλα ΠΑΟΚ
Σε βλέπω να σε κυνηγάει ο σερα και να φωνάζεις ρε ο che είμαι ο κυνηγός της τιτικαςche4 έγραψε:θα βαλω παραλλαγη μετα απο 12 χρονια![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τι σου κανει η ΠΑΟΚΑΡΑ

Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- john4serres
γιατι να μπλεξεις πολιτικα τωρα ;Sera4 έγραψε:η παραλλαγης ειναι ο,τι χειροτερο εχω δει σε ΠΑΟΚ θυμιζει χρυσαυγουλα σε εκπαιδευση στα βουνα...
η ασπρη τυπικη...
η ασπρομαυρη μετρια απο αυτες που θα περασουν και δεν θα ακουμπησουν...εχουν υπαρξει και χειροτερες αλλα και πολυ ανωτερες...
ωραιες οι λεπτομερειες σε καλτσες και σορτσακια...
παντως το τσιμπημα της ζακετας ειναι σιγουρακι απο μενα :ugeek:
στο οικονομικο θεμα κανουμε μουγκα επειδη τα βαζει ο ιβαν ( πχ μισθος Μπερμπατοφ ) και οχι απο την τσεπη μας.
αυτο αποφασισαν στην παε αυτο θα δουμε στο γηπεδο.
Re: Απ: Φανέλα ΠΑΟΚ
Θέλει να την πάρουν πίσω;pilotos έγραψε:Γιατί δίνουν χορηγία σε ένα αναξιόπιστο πρωτάθλημα ουσιαστικάpaok87 έγραψε:Τι ρωτησε;
Ο άνθρωπος είναι εντελώς βλάκας, συγχωρέστε με...eorptol έγραψε:Θέλει να την πάρουν πίσω;pilotos έγραψε:Γιατί δίνουν χορηγία σε ένα αναξιόπιστο πρωτάθλημα ουσιαστικάpaok87 έγραψε:Τι ρωτησε;
Ήταν σαν να τους λέει γιατί δίνετε λεφτά στον ΠΑΟΚ ρε;;;;;
- pirate_salonica
Έχει ρίγες κάτω κάτωT.H.E.O.S έγραψε:οντως πισω ειναι φουλ μαυριλλα η ασπρομαυρη....κριμα