Περιπτερος έγραψε:Ούτε ισχύουν δύο μέτρα και δύο σταθμά μεταξύ παικτών (και ξέρετε τι εννοώ).
εγώ δεν ξερω.
Περιπτερος έγραψε:Ούτε ισχύουν δύο μέτρα και δύο σταθμά μεταξύ παικτών (και ξέρετε τι εννοώ).
Azrael έγραψε:εμενα μου αρκει η τελευταια παραγραφος του σχετικα με γαυρο.ΔΕΝ ειναι δυνατον να γραφει τετοια πραγματα ενω βλεπουμε εδω και χρονια τι γινεται!ΔΕΝ μπορω να πιστεψω με τιποτα οτι ΠΑΟΚτσης θα το εγραφε
Dimg4 έγραψε:Η στηριξη που λεγαμε?
ΡΕ ΣΕΙΣ ολοκαινουρια ομαδα εχουμε, περιμενετε να ριχνουμε τριμπαλα οπου παμε? Φετος θα εχουμε πολλα σκαμπανεβασματα. Μην μπαινετε στο τριπακι να θαβετε παικτες και πανω απο ολα μην τρωτε την λασπη που θελουν να μας ριξουν.
Ασπιδα στην ομαδαρα μας και πιστη στο πλανο. Αυτη ειναι η μονη επιλογη
Χωρικός έγραψε:Azrael έγραψε:εμενα μου αρκει η τελευταια παραγραφος του σχετικα με γαυρο.ΔΕΝ ειναι δυνατον να γραφει τετοια πραγματα ενω βλεπουμε εδω και χρονια τι γινεται!ΔΕΝ μπορω να πιστεψω με τιποτα οτι ΠΑΟΚτσης θα το εγραφε
ήταν χρόνια συνδεσμίτης αφού! και πήγαινε και στην ...μικρή 4!
Dimg4 έγραψε:Η στηριξη που λεγαμε?
ΡΕ ΣΕΙΣ ολοκαινουρια ομαδα εχουμε, περιμενετε να ριχνουμε τριμπαλα οπου παμε? Φετος θα εχουμε πολλα σκαμπανεβασματα. Μην μπαινετε στο τριπακι να θαβετε παικτες και πανω απο ολα μην τρωτε την λασπη που θελουν να μας ριξουν.
Ασπιδα στην ομαδαρα μας και πιστη στο πλανο. Αυτη ειναι η μονη επιλογη
Black&White έγραψε:eorptol έγραψε:Athens έγραψε:[quote="Trilofiotis"]Τα ματια μου πιστεύω φιλε. Αν βλέπει αυτη την ομάδα κάποιος ως "μια απο τα ίδια" ειναι ή τυφλος ή αλλόθρησκος.
η ομαδα σιγουρα δεν θα ειναι ιδια με περσι αλλα εχει φοβερες αδυναμιες και ελλειψεις σε θεσεις συγκεκριμενες...οι δε παικτες που εφερε ο Αρνεσεν δεν ειναι ολοι και γαμω!! καποιοι θα πιασουν και καποιοι θα τραβαμε τα μαλλια μας..
δεν πρεπει ουτε να ενθουσιαζομαστε αλλα ουτε και να απογοητευτουμε...
υπομονη θελει αλλα αυτο δε σημαινει οτι αν κανουμε κριτικη ειμαστε αλλοθρησκοι...
Τώρα μην με τσιγκλας ρε φίλε άνθρωπος που δεν ξέρει που πέφτει η 4α δεν είναι ΠΑΟΚ ο καθένας εδώ έχει την ιστορία του μέσα από τα σχόλια του....αλήθεια θα έλεγες με ευκολία σκουλήκια τα σκουληκια ?ε κάποιοι δυσκολευονται πολύ να το πουν.....
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Περιπτερος έγραψε:Δεν διώχνεις έναν παίκτη επειδή άργησε να έλθει από την Αργεντινή κάτι ώρες ... λέγοντας μάλιστα ότι έτσι ειδοποιήθηκε, ούτε επειδή δεν φόρεσε επικαλαμίδες. Πολύ περισσότερο δεν τον χαρακτηρίζεις απείθαρχο, οπαδέ !!!
Περιπτερος έγραψε:Απλά ήθελαν να τον στείλουν, θεωρώντας ότι δεν τους κάνει και ότι είναι αργός κλπ.
Τελικά όμως και ανάγκη για επιθετικό μέσο είχαμε και για "κοντό" 2ο σέντερ-φορ και δεν πήραμε.
Dimg4 έγραψε:Black n white αναμενομενο να τον υποστηριξεις.