52.Erik Sabo
Re: 52.Erik Sabo
Βιαζόμαστε όπως με τον ολσεν μυαλό δεν βάζουμε
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ρε γκέο, τι παρεξήγηση? γνώμες βγάζουμε εδώ μέσαK_geo έγραψε:είναι παρα πολύ νωρίς και είναι παρα πολύ μικρός για να μηδενίζουμε έτσι με το καλημέρα.
δάσκαλος είσαι γμτ μου. αυτό πρέπει να το κατανοείς. και σορρυ αν καποια παρεξηγηση, δεν ειναι στα θελω μου.
το κορμί του και το ταλέντο του θέλουν χρόνο και ευκαιρίες. αν θέλουμε τις δίνουμε. αν οχι, ναι, μετριότητα.
σιγά μην παρεξηγηθούμε, που σε διαβάζω τόσα χρόνια
εγώ τον παίχτη δεν τον βλέπω.
προφανώς τον βλέπει ο προπονητής
ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ
και η πρόβλεψή μου είναι ότι θα καταλάβουμε κάποια στιγμή ότι δεν είναι παίχτης επιπέδου
εσύ διαφωνείς? βλέπεις έναν παιχταρά? ή μήπως βλέπεις ένα ταλέντο που ακόμα είναι ακατέργαστο?
Βλέπω εξαιρετικοτατα σωματικά και αθλητικά γενικά προσόντα σε ένα άπειρο παίχτη.danirifle έγραψε:ρε γκέο, τι παρεξήγηση? γνώμες βγάζουμε εδώ μέσαK_geo έγραψε:είναι παρα πολύ νωρίς και είναι παρα πολύ μικρός για να μηδενίζουμε έτσι με το καλημέρα.
δάσκαλος είσαι γμτ μου. αυτό πρέπει να το κατανοείς. και σορρυ αν καποια παρεξηγηση, δεν ειναι στα θελω μου.
το κορμί του και το ταλέντο του θέλουν χρόνο και ευκαιρίες. αν θέλουμε τις δίνουμε. αν οχι, ναι, μετριότητα.
σιγά μην παρεξηγηθούμε, που σε διαβάζω τόσα χρόνια
εγώ τον παίχτη δεν τον βλέπω.
προφανώς τον βλέπει ο προπονητής
ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ
και η πρόβλεψή μου είναι ότι θα καταλάβουμε κάποια στιγμή ότι δεν είναι παίχτης επιπέδου
εσύ διαφωνείς? βλέπεις έναν παιχταρά? ή μήπως βλέπεις ένα ταλέντο που ακόμα είναι ακατέργαστο?

ε αφού βλέπεις ταλέντο μπορείς να κάνεις υπομονή
εγώ πως να κάνω υπομονή που δε βλέπω τίποτα?
εγώ πως να κάνω υπομονή που δε βλέπω τίποτα?
μου εκανε πολυ καλη εντυπωση.ψηλος,οχι αργος,με καλη τεχνικη καταρτιση και πατηματα και στις δυο περιοχες.πιστευω οτι μπορει να εξελιχθει σε πολυ καλο οκταρι.
Ταλεντο μπορει να μην εχει dani αυτο ομως δε σημαινει οτι δεν μπορει να εξελιχθει με πολυ δουλεια.
Ποδοσφαιρο δεν παιζουν μονο οι ταλαντουχοι αλλα και αυτοι που δουλευουν και εχουν απλα καποια προσοντα.
Και τον Σαμπο σιγουρα δεν τον λες χωρις κανενα προσον.
Ποδοσφαιρο δεν παιζουν μονο οι ταλαντουχοι αλλα και αυτοι που δουλευουν και εχουν απλα καποια προσοντα.
Και τον Σαμπο σιγουρα δεν τον λες χωρις κανενα προσον.
Η ταχυτητα και η εκρηξη του που πηγανε ομως?
Με το που παιρνει μπαλα το σκεφτεται πολυ φαινεται και καιγεται το μυαλο του,
μπορει ναναι ακομα χεσμενος να κανει εκεινες τις επελασεις του..
Αλλα σημερα ειδικα μουδειξε οτι αρχιζει να μοιαζει με το Τζιολη πολυ (ακομα και στο σουτ
)
απλα το θεμα ειναι οτι δε δειχνει ναχει την προσωπικοτητα, ψυχραιμια και τα γκατς του Αλεξανδρου..
Πρεπει να δουλευτει και να δουλεψει κ ο ιδιος τη νοοτροπια του, γιατι τετοιο νταγλαρι με τετοια σωματικα προσοντα και να εχει ψυχολογια πουλακίου, δεν εχει μελλον σε ανταγωνιστικη ομαδα..
Κατεμε στα επομενα δυσκολα ματς δεν ειναι για να μπαινει γιατι δεν εχουμε την πολυτελεια να εχουμε παικτες με χαμηλη ψυχολογια και που θα ψαχνονται..
Στην τελικη ας δοκιμασει Γκολασα ή Χαριση, μηπως και ανταποκριθουν καλυτερα..
Με το που παιρνει μπαλα το σκεφτεται πολυ φαινεται και καιγεται το μυαλο του,
μπορει ναναι ακομα χεσμενος να κανει εκεινες τις επελασεις του..
Αλλα σημερα ειδικα μουδειξε οτι αρχιζει να μοιαζει με το Τζιολη πολυ (ακομα και στο σουτ

απλα το θεμα ειναι οτι δε δειχνει ναχει την προσωπικοτητα, ψυχραιμια και τα γκατς του Αλεξανδρου..
Πρεπει να δουλευτει και να δουλεψει κ ο ιδιος τη νοοτροπια του, γιατι τετοιο νταγλαρι με τετοια σωματικα προσοντα και να εχει ψυχολογια πουλακίου, δεν εχει μελλον σε ανταγωνιστικη ομαδα..
Κατεμε στα επομενα δυσκολα ματς δεν ειναι για να μπαινει γιατι δεν εχουμε την πολυτελεια να εχουμε παικτες με χαμηλη ψυχολογια και που θα ψαχνονται..
Στην τελικη ας δοκιμασει Γκολασα ή Χαριση, μηπως και ανταποκριθουν καλυτερα..
Συνεχίζει να μου φαίνεται ένας παίχτης που δεν έχει θέση στο ρόστερ του ΠΑΟΚ
πόσω μάλλον να παίζει βασικός.
Μήπως να <<προσαρμοστεί>> κανας άλλος στη θέση του, που το μυρίζει λίγο το άθλημα.
πόσω μάλλον να παίζει βασικός.
Μήπως να <<προσαρμοστεί>> κανας άλλος στη θέση του, που το μυρίζει λίγο το άθλημα.
- Black&White
Ρε αυτός έχει ψυχολογικό πρόβλημα. Παίρνει μπάλα και ενώ έχει επιλογή μπροστά από τον φόβο του την έδινε συνεχώς πίσω για ασφάλεια. Πάγκο και είσοδο σε ματς που έχουν κριθεί μήπως και αλλάξει.τροπάριο.