Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες Ελληνικές ομάδες V
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες V
Γελαει ο κοσμος στο φαληρο
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
- Μπαρκαρούτσος
Με πόσα πήρε ο Καρυπίδης τον Άρη;
Είναι φίλος του Σαββίδη, ή γαύρος από κούνια;
Είναι φίλος του Σαββίδη, ή γαύρος από κούνια;
Οταν εχεις ομαδα στην α και αγοράζεις αλλη προφανώς ο άνθρωπος ειναι αναξιόπιστος ακομα και κολλητός του σαββιδη να ναι
Αυτός ο Πάγκαλος του Πλατανιά δεν είναι κακός....
Εκτός και αν τον απορρίπτουμε λόγω ονόματος!!!
Εκτός και αν τον απορρίπτουμε λόγω ονόματος!!!
Έπαιζε στον ΑΟ Χανιά τα τελευταία χρόνια, και τον έχω δει σε κάποια ματς. 30 χρονών είναι... Για Β' εθνική καλός, δύσκολα παραπάνω.
Έδιτ: Ο Πλατανιάς είχε πέρσι έναν Γιακουμάκη, που τον θεωρώ εξελίξιμο. Δεν ξέρω αν τον έχει ακόμα, ή αν τον έδωσε πουθενά.
Έδιτ: Ο Πλατανιάς είχε πέρσι έναν Γιακουμάκη, που τον θεωρώ εξελίξιμο. Δεν ξέρω αν τον έχει ακόμα, ή αν τον έδωσε πουθενά.
Επαιζε μπροστά. Καλός ήτανε. Θύμισε λίγο καρελη το στιλ του, δυνατός και γρηγορος.
- john4serres
MANIAKOS έγραψε:Οταν εχεις ομαδα στην α και αγοράζεις αλλη προφανώς ο άνθρωπος ειναι αναξιόπιστος ακομα και κολλητός του σαββιδη να ναι
Εμενα γιατι κατι μου λεει οτι δε τον αγορασε αυτος τον Αρη;
τωρα στην ερτ λενε τα αθλητικα και ο παρουσιαστης με το αδερφιστικο μουσι που μας ειχε αποκαλεσει ειρωνικα πριν μερικους μηνες με το μ μπροστα λεει καλη επιτυχια στην εθνικη και στον ολυμπιακο και εχει ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια αλλες ελληνικες ομαδες δεν παιζουν αυτην την εβδομαδα ε βλαμμενε ?
παιζει βασικος φετος.κι εμενα μου χει κανει εντυπωση.δειχνει καλα στοιχεια.mrpink έγραψε:Έπαιζε στον ΑΟ Χανιά τα τελευταία χρόνια, και τον έχω δει σε κάποια ματς. 30 χρονών είναι... Για Β' εθνική καλός, δύσκολα παραπάνω.
Γρήγορος και δυνατός παίκτης αλλα σε θεςη που χουμε για δυο ομάδες