Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
pilotos

Re: Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Δημοσίευση από pilotos »

kaltirim έγραψε:
pilotos έγραψε:παιδες το είπε ΞΕΚΑΘΑΡΑ, η ομάδα δεν κατεβαίνει κάτω!
Τι άλλο μπορεί να κάνει επίσημα αυτή τη στιγμή;;;

η μαλ@κία είναι αυτή που έλεγα στον thanix και στους γύρω, στο ημίχρονο...
Να ΚΑΤΈΒΕΙ ΜΕ ΔΥΟ ΑΣΒΕΡΚΟΥΣ στα αποδυτήρια διατητών να μπει μέσα και να τους πει, καλή συνέχεια στο δεύτερο ημίχρονο και να φύγει. Αν έκανε αυτό...
Πιλότε, φίλε μου και συνοπαδέ μου, μπορεί να έχουμε αγανακτήσει και ώρες ώρες να θέλουμε να τους χτυπήσουμε με τα ίδια όπλα, αλλά αν το έκανε αυτό σε τι θα διέφερε από αυτούς που βρίζουμε γιατί έχουν κάνει το ποδόσφαιρο .... κάτι άλλο.
Δεν θα έκανε τίποτα επιληψιμο.
Είπα τί ακριβώς θα έκανα αν ήμουν στη θέση του

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
Alekakius

Δημοσίευση από Alekakius »

ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΝΌΗΜΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΈΧΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΌ ΕΊΝΑΙ ΠΑΡΆΛΟΓΟ ΠΡΑΞΕ ΤΑ ΔΈΟΝΤΑ

Sent from my S55 using Tapatalk
eagle4

Δημοσίευση από eagle4 »

Α ρε Ιβαν παρε τους στο 1-0 κ φυγε.. χαθηκε το νοημα με την επιθεση στα ματ αντι στου ηθικους κ πραγματικους αυτουργους...
Ανανεωσε Τουντορ-Μακ κ γραψε στα @@ αυτους που θελουν να σε διωξουν

ΥΓ1: Μακαρι μετα απο αυτο να δυναμωσουμε εσωτερικα μονο με στηριξη κ οπου παει
ΥΓ2: Σιχάματα του μπυραια η ημερα διαλυσης σας θα πρεπει να γινει εθνικη επετειος..
ΥΓ3: Χαλιφης στη θεση του χαλιφη δεν θελω να γινω ποτε.. για αυτο ειμαι ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

gpaok έγραψε:Είναι λυπηρό... είναι ΒΛΑΚΩΔΕΣ... τέτοιες ώρες που όλος ο κόσμος βράζει, παιδιά κσι φωνές που τα λέμε εδώ μέσα τοσα χρόνια να μην διατηρούν την ψυχραιμία τους και να λέτε τι;; οτι έχουμε για πρόεδρο ενα μαλακακο καρπαζοεισπρακτορα που... έτυχε να του πέσουν απο την τσέπη καμια 30αρια εκατομμύριΑ για τον ΠΆΟΚ ΜΑΣ.κάναμε τουμπεκί και μάλιστα στηριξαμε στο παρελθον λαμογια και απατεώνες..
Μάθετε να εκτιμάτε κάποια πραγματα μάγκες. Δεν λέω να γίνετε φυτά και γλειφτες, αλλά προσέξτε μήπως στην προσπαθεια να μείνετε... καθαροαιμοι ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ, το χάσετε τελείως.
Γιατί ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ δεν είναι ουτε αγνωμων ουτε ξεχνάει τόσο ευκολα...ακόμα και όταν τον σφάζει το κάθε τσουτσεκι παπαρακι....
ΒΛΑΚΩΔΕΣ ειναι να περιμενεις ν αλλαξει η σαπιλα απο μονη της,χωρις να την χτυπήσεις αλυπητα
Κι αυτα τα καθαροαιμα κλπ αλλου απλα ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ να με σφαζουν 40 χρονια .Αν δε δω πραξεις αν δε δω κατι ν αλλαζει ΑΠ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ποιο το νοημα να τρεχω σα το μ@λακα με χιονια και βροχες,ν αφηνω το παιδι μου και την οικογενεια μου και ν ανεβαζω 200 πιεση με τους καραγκιοζηδες του χοντρου? 3 χρονια κοιταει σα το χανο ,κανει π@@@τανα την ομαδα(ΣΤΕΦΕΝΣ,ΑΡΝΕΣΕΝ βγηκαν αχρηστοι) και ζηταει στηριξη.Εγω την εδωσα ας δωσει κατι κι αυτος.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Κατ, πάει με το Σταυρό στο χέρι.
Τα έχουμε πει χιλιάδες φορές.
Έτσι είναι, τί να κάνουμε, να αναλάβουμε εμείς;

Νομίζω ότι πλέον, δεν έχει αλλά περιθώρια... Και θα αναγκαστεί να ζητήσει αυτό που είπε. Ποινικές ευθύνες από κοράκια, Για πρόκληση βίας

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Ποινικες ευθηνες και λοιπες πιπες εδω και χρονια ζηταει ο Τουιτι και του κρεμασαμε κουδουνια τι λετε τωρα.
Ο τιγρης σε 6 μηνες εδειξε το δρομο.Τον πηδηξε το γαυρο στο μεταξύ τους.Δε καταλαβαινουν αλλιως αυτοι
Καταλαβατε τι ειπε ρε παλικαρια?Να αλλαξει ο Μαρινακης η να φυγει απ το ποδοσφαιρο?Θα πεθανει απ τα γελια ο χοντρος οταν τ ακουσει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Τετ 02 Μαρ 2016, 23:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

όλοι ΤΣΙΤΩΜΕΝΟΙ είμαστε, ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, να συσπειρώσει ΟΛΟ τον κόσμο μαζί του.
Άλλωστε το ξεκαθάρισε και το ξαναλέω, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΔΡΟΜΟ!
Άβαταρ μέλους
farmak76

Δημοσίευση από farmak76 »

Αν κανεις μισο βημα πισω θα μεινεις μονος σου με τα καμενα καρεκλακια στην τουμπα κ επιπλεον θα γελαει μαζι σου ολος ο ντουνιας. Εχουμε πολεμο. Το νου σου

Στάλθηκε από το iQ1502a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Έρχεται το κάθε τσουτσέκι, καραπαππάς και κυρ σάββας, πουλάνε τρέλα μέχρι και στα καρεκλάκια και σουλατσάρουν σαν αφεντικά. Πάρτο χαμπάρι με πολιτισμό δεν κάνεις δουλειά στο ελλαδιστάν. 30.000 κόσμος φωνάζει φύγετε και η ομάδα βγαίνει και 2η φορά.
Ήμαρτον. 4 χρόνια εξωαγωνιστικά στη φάπα.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Πιλοτε εγω δε συσπειρωνομαι αλλο κουραστηκα.Και σε συλλαλητηρια ετρεχα και γραφικος εγινα με τη συσπειρωση και τη στηριξη.Ας τ αλλαξει μονος του κι εγω θα ακολουθησω ως καλος πελατης πλεον.Το ΟΠΑΔΟΣ τερμα.
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

kataramenos5 έγραψε:
gpaok έγραψε:Είναι λυπηρό... είναι ΒΛΑΚΩΔΕΣ... τέτοιες ώρες που όλος ο κόσμος βράζει, παιδιά κσι φωνές που τα λέμε εδώ μέσα τοσα χρόνια να μην διατηρούν την ψυχραιμία τους και να λέτε τι;; οτι έχουμε για πρόεδρο ενα μαλακακο καρπαζοεισπρακτορα που... έτυχε να του πέσουν απο την τσέπη καμια 30αρια εκατομμύριΑ για τον ΠΆΟΚ ΜΑΣ.κάναμε τουμπεκί και μάλιστα στηριξαμε στο παρελθον λαμογια και απατεώνες..
Μάθετε να εκτιμάτε κάποια πραγματα μάγκες. Δεν λέω να γίνετε φυτά και γλειφτες, αλλά προσέξτε μήπως στην προσπαθεια να μείνετε... καθαροαιμοι ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ, το χάσετε τελείως.
Γιατί ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ δεν είναι ουτε αγνωμων ουτε ξεχνάει τόσο ευκολα...ακόμα και όταν τον σφάζει το κάθε τσουτσεκι παπαρακι....
ΒΛΑΚΩΔΕΣ ειναι να περιμενεις ν αλλαξει η σαπιλα απο μονη της,χωρις να την χτυπήσεις αλυπητα
Κι αυτα τα καθαροαιμα κλπ αλλου απλα ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ να με σφαζουν 40 χρονια .Αν δε δω πραξεις αν δε δω κατι ν αλλαζει ΑΠ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ποιο το νοημα να τρεχω σα το μ@λακα με χιονια και βροχες,ν αφηνω το παιδι μου και την οικογενεια μου και ν ανεβαζω 200 πιεση με τους καραγκιοζηδες του χοντρου? 3 χρονια κοιταει σα το χανο ,κανει π@@@τανα την ομαδα(ΣΤΕΦΕΝΣ,ΑΡΝΕΣΕΝ βγηκαν αχρηστοι) και ζηταει στηριξη.Εγω την εδωσα ας δωσει κατι κι αυτος.
Έδωσε...εκατομμύρια. τριψε το στη μούρη του κάθε χοντρού και του κάθε σανοταισμενου οπαδού του αυτό για αρχή..απο εκεί και πέρα... δεν βλέπω το γιατί θα σου ρίξει την πίεση το να δεις την ομάδα χωρίς αυτον.ή γιατί θα σε κανει να νοιωσεις καλυτερα. Το να τον ξεφτιλιζεις δηλαδή ΕΣΎ ο ίδιος σε ενα ανοιχτό φορούμ πως διάολο βοηθάει; εσύ λέγοντας εννοώ ο κάθε ΠΑΟΚΤΣΗΣ που σκεφτεται έτσι.
Γιατί μην έχετε αυταπάτες... θα φύγει. Τα όσα έδωσε δεν είναι τίποτα για αυτον... και τοτε να δουμε τα κατεστημένα πως θα πέσουν...
Ksenitemenos4

Δημοσίευση από Ksenitemenos4 »

kataramenos5 έγραψε:Ποινικες ευθηνες και λοιπες πιπες εδω και χρονια ζηταει ο Τουιτι και του κρεμασαμε κουδουνια τι λετε τωρα.
Ο τιγρης σε 6 μηνες εδειξε το δρομο.Τον πηδηξε το γαυρο στο μεταξύ τους.Δε καταλαβαινουν αλλιως αυτοι
Καταλαβατε τι ειπε ρε παλικαρια?Να αλλαξει ο Μαρινακης η να φυγει απ το ποδοσφαιρο?Θα πεθανει απ τα γελια ο χοντρος οταν τ ακουσει.
εγω θέλω να βλέπω ένα πρωτάθλημα που θα κερδίζει ο καλύτερος και όχι που θα κερδίζει οποίο λαμόγιο πρόεδρος ελέγχει την εγκληματική οργάνωση κάθε χρόνο..αν είναι δυνατόν να λέμε οτι ο τίγρης έδειξε το δρόμο και να ζητάμε τέτοιο πρόεδρο...και στην τελική πιστεύεις οτι η ΑΕΚ θα πάρει ποτε πρωτάθλημα? άντε να πάρει κανά κυπελλάκι η να παει σε κανά τελικό...εγώ προτιμώ αυτο που έγινε σημερα παρά να μου έδινε το πέναλτυ και να γίνονταν τα ιδια μια ζωη..
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

gpaok έγραψε:το να δεις την ομάδα χωρίς αυτον.ή γιατί θα σε κανει να νοιωσεις καλυτερα.
Παλικαρι μου σου χει κολλησει μια ιδεα στο μυαλο και απαντας αλλα αντι αλλων.ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ σημαινει φευγω εγω
δεν ειπα να φυγει.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

kataramenos5 έγραψε:Πιλοτε εγω δε συσπειρωνομαι αλλο κουραστηκα.Και σε συλλαλητηρια ετρεχα και γραφικος εγινα με τη συσπειρωση και τη στηριξη.Ας τ αλλαξει μονος του κι εγω θα ακολουθησω ως καλος πελατης πλεον.Το ΟΠΑΔΟΣ τερμα.
ξέρεις πόσες φορές το χω πει και γω αυτό;
παραδέξου και αποδέξου και συ ότι είσαι το ίδιο άρρωστος με μένα, πάσχουμε από την ίδια μ@λακία στον εγκέφαλο.
Εμείς οι μεγάλοι είμαστε οι ΚΑΜΜΕΝΟΙ κι όχι τα πιτσιρίκια.
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Δημοσίευση από potamda »

Mīngus έγραψε:Έρχεται το κάθε τσουτσέκι, καραπαππάς και κυρ σάββας, πουλάνε τρέλα μέχρι και στα καρεκλάκια και σουλατσάρουν σαν αφεντικά. Πάρτο χαμπάρι με πολιτισμό δεν κάνεις δουλειά στο ελλαδιστάν. 30.000 κόσμος φωνάζει φύγετε και η ομάδα βγαίνει και 2η φορά.
Ήμαρτον. 4 χρόνια εξωαγωνιστικά στη φάπα.
30.000 κόσμος και περιμένουμε από έναν να κάνει τη δουλειά;;;;;;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”