Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Re: Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
Dinos_Liverpool έγραψε: Κι όμως στην Θ7 μου έτυχε και μένα μία φορά! Ο κύριος απαιτούσε να κάτσει ακριβώς στη θέση του και όχι 2-3 θέσεις παραδίπλα. Ε, τον άφησα, αλλά του τα "έχωνα" κανονικά και καλά μιλώντας στον παραδιπλανό μου. Πέρασε ένα απόγευμα όλο απόλαυση...
Δηλαδή του τα 'χωνες γιατί απαίτησε αυτό που δικαιούται.
Ναι! Μόνο τον ταξιθέτη δεν φώναξε για να του κλαφτεί!
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

Οι χαχανούληδες ΑΡΔ των Αθηνών ξεκίνησαν ήδη το θάψιμο στον Σαββίδη, φιλτράροντας ότι και όπως θέλουνε την συνέντευξη βγάζοντας αυτά που θέλουνε για τα πρόβατα τους.
Την ουσία των πραγμάτων που τους λέει ο Ιβάν δεν θα την προβάλουν ποτέ.
Αχ ρε σιχαματα, βρεγμένη σανίδα που θέλετε
Άβαταρ μέλους
Sekeris4

Δημοσίευση από Sekeris4 »

Στοχοι του ΠΑΟΚ:το κυπελλο και τα προκριματικα του ch l.Δηλωση Σαββιδη.Γιατι καποιοι προσπαθουν να μας πεισουν οτι ο μεγαλομετοχος δεν ανεφερε ποτέ συγκεκριμενους στοχους και οτι ολα ειναι δημιουργημα των ΑΡΔ.

Μεγαλο σφαλμα οι διχαστικες δηλωσεις για τον κοσμο τον οποίο...μοιρασε σε...μεριδες.Οι καλοι και οι κακοι.
Όνειρό του,ολοι οι συνδεσμοι του ΠΑΟΚ να καταντησουν ευνουχισμενοι-χειροκροτητες-σπαζομεσακηδες ενω ο ΠΑΟΚ
με ροστερ Βουλινου θα τερματιζει 5ος στους 4 και θα τον εχει ξεφτιλισει το καθε χωριο εντος κι εκτός Τουμπας.
Η ιστορια μάς εχει διδαξει οτι τετοιου ειδους εμπρηστικες δηλωσεις ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ αποτελουν την εναρξη της αντιστροφης μετρησης.Και χαμενος απ αυτη την ιστορια βγαινει ο ΠΑΟΚ.Ομως,το μονο σιγουρο ειναι οτι ΠΑΝΤΑ θα υπαρχουν λιγα 'μπερδεμενα πρεζακια' που θα κανουν σκληρη κριτικη στον εκαστοτε μεγαλομετοχο και θα ειναι ΠΑΝΤΑ στην πρωτη γραμμη οπου και οποτε χρειαστει.

Επισης δηλωσε οτι:'δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα και απόλυτα πως η Τούμπα είναι το σπίτι μου.'Εγω ξερω οτι ολοι οι ΠΑΟΚτσηδες αισθανομαστε την Τουμπα σπιτι μας.Ας αναρωτηθει λοιπον ο μεγαλομετοχος αν εχει κανει σοβαρα λαθη στην αντιμετωπιση του δυναμικου πυρηνα των οπαδων και κατα ποσο αυτα ευθυνονται που δεν αισθανεται την Τουμπα σπιτι του.

Οσον αφορα το θεμα του νεου γηπεδου,η άποψή μου ειναι οτι πρωτα φερνεις παιχταραδες φτιαχνοντας ομαδα
παιρνεις τουλαχιστον ενα πρωταθλημα και μετα φτιαχνεις γηπεδο ετσι ωστε να ανεβεις επιπεδο οριστικα.Με σαρδελο-ροστερ δεν ανεβαινεις επιπεδο ακομη και το μπερναμπεου Νο2 να φτιαξεις.Αδειο θα ειναι,βλεπε παλατακι.

Σε περιπτωση που θελησει να 'αλλαξει τη διευθυνση'(ανακυβισθηση που θα ζηλευε και το μελος του ...συνδεσμου Νεας Υορκης ο Ιωαννης Μελισσανιδης)ας φτιαξει νεο γηπεδο σε οποιο χωραφι θελει ΑΛΛΑ η Τουμπα πρεπει να παραμεινει ιδιοκτησια ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ και ΑΚΕΡΑΙΑ ωστε να ειναι διαθεσιμη ανα πασα στιγμη.
Προσωπικα ειμαι υπερ της ανακατασκευης(ξηλωμα ταρταν,σκαψιμο,ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ χωρητικοτητας στις 45.000)της Τουμπας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sekeris4 την Τρί 01 Μαρ 2016, 12:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Μόνο Τούμπα, να μην χαθεί το DNA. Kι αν τα μπετά είναι γερασμένα, ας γίνουν επεμβάσεις.
Για περισσότερες θέσεις, δεν βρίσκω το λόγο. Μάλλον εκμετάλλευση του περιβάλλοντος χώρου αναζητεί ο Ιβάν, αλλά και στο Καρατάσου αν κάνει εμπορικό, ποιος θα πάει να ξοδέψει λεφτά? Ο επταλοφίτης και ο κορδελιώτης?
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Γήπεδο μόνο στην Τούμπα, πουθενά αλλού.Λες κ δε μας χωράει.
Το πολύ πολύ στη ΔΕΘ. Είδαμε τα χαϊρια που φύγαμε από το Παλέ
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

northend4 έγραψε:Οι χαχανούληδες ΑΡΔ των Αθηνών ξεκίνησαν ήδη το θάψιμο στον Σαββίδη, φιλτράροντας ότι και όπως θέλουνε την συνέντευξη βγάζοντας αυτά που θέλουνε για τα πρόβατα τους.
Την ουσία των πραγμάτων που τους λέει ο Ιβάν δεν θα την προβάλουν ποτέ.
Αχ ρε σιχαματα, βρεγμένη σανίδα που θέλετε
Ακριβώς μιλάμε για τον ορισμό του ΑΡΔ α ρε Ιβάν πάρε ένα κανάλι δικό σου κάνε κάτι με τα ΜΜΕ γιατί αυτοί σε συκοφαντούν απροκάλυπτα και είναι απροστάτευτη η δική σου επένδυση.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Sekeris4 έγραψε:Στοχοι του ΠΑΟΚ:το κυπελλο και τα προκριματικα του ch l.Δηλωση Σαββιδη.Γιατι καποιοι προσπαθουν να μας πεισουν οτι ο μεγαλομετοχος δεν ανεφερε ποτέ συγκεκριμενους στοχους και οτι ολα ειναι δημιουργημα των ΑΡΔ.

Μεγαλο σφαλμα οι διχαστικες δηλωσεις για τον κοσμο τον οποίο...μοιρασε σε...μεριδες.Οι καλοι και οι κακοι.
Όνειρό του,ολοι οι συνδεσμοι του ΠΑΟΚ να καταντησουν ευνουχισμενοι-χειροκροτητες-σπαζομεσακηδες ενω ο ΠΑΟΚ
με ροστερ Βουλινου θα τερματιζει 5ος στους 4 και θα τον εχει ξεφτιλισει το καθε χωριο εντος κι εκτός Τουμπας.
Η ιστορια μάς εχει διδαξει οτι τετοιου ειδους εμπρηστικες δηλωσεις ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ αποτελουν την εναρξη της αντιστροφης μετρησης.Και χαμενος απ αυτη την ιστορια βγαινει ο ΠΑΟΚ.Ομως,το μονο σιγουρο ειναι οτι ΠΑΝΤΑ θα υπαρχουν λιγα 'μπερδεμενα πρεζακια' που θα κανουν σκληρη κριτικη στον εκαστοτε μεγαλομετοχο και θα ειναι ΠΑΝΤΑ στην πρωτη γραμμη οπου και οποτε χρειαστει.

Επισης δηλωσε οτι:'δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα και απόλυτα πως η Τούμπα είναι το σπίτι μου.'Εγω ξερω οτι ολοι οι ΠΑΟΚτσηδες αισθανομαστε την Τουμπα σπιτι μας.Ας αναρωτηθει λοιπον ο μεγαλομετοχος αν εχει κανει σοβαρα λαθη στην αντιμετωπιση του δυναμικου πυρηνα των οπαδων και κατα ποσο αυτα ευθυνονται που δεν αισθανεται την Τουμπα σπιτι του.

Οσον αφορα το θεμα του νεου γηπεδου,η άποψή μου ειναι οτι πρωτα φερνεις παιχταραδες φτιαχνοντας ομαδα
παιρνεις τουλαχιστον ενα πρωταθλημα και μετα φτιαχνεις γηπεδο ετσι ωστε να ανεβεις επιπεδο οριστικα.Με σαρδελο-ροστερ δεν ανεβαινεις επιπεδο ακομη και το μπερναμπεου Νο2 να φτιαξεις.Αδειο θα ειναι,βλεπε παλατακι.

Σε περιπτωση που θελησει να 'αλλαξει τη διευθυνση'(ανακυβισθηση που θα ζηλευε και το μελος του ...συνδεσμου Νεας Υορκης ο Ιωαννης Μελισσανιδης)ας φτιαξει νεο γηπεδο σε οποιο χωραφι θελει ΑΛΛΑ η Τουμπα πρεπει να παραμεινει ιδιοκτησια ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ και ΑΚΕΡΑΙΑ ωστε να ειναι διαθεσιμη ανα πασα στιγμη.
Προσωπικα ειμαι υπερ της ανακατασκευης(ξηλωμα ταρταν,σκαψιμο,ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ χωρητικοτητας στις 45.000)της Τουμπας.

Άλλαξε την υπογραφή σου σε παρακαλώ.Παίκτες που αγωνίζονται για τον ΠΑΟΚ δεν μπορείς να τους αποκαλείς γκασμάδες.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Dinos_Liverpool έγραψε: Κι όμως στην Θ7 μου έτυχε και μένα μία φορά! Ο κύριος απαιτούσε να κάτσει ακριβώς στη θέση του και όχι 2-3 θέσεις παραδίπλα. Ε, τον άφησα, αλλά του τα "έχωνα" κανονικά και καλά μιλώντας στον παραδιπλανό μου. Πέρασε ένα απόγευμα όλο απόλαυση...
Ε υπαρχουν και τα γουρια ρε Ντινο.Ο σαντος με το καφε δερματινο μες το κατακαλοκαιρο δε σε πειραζε τοσα χρονια.

ΥΓ Και δυστροπος και οφ τοπικ .Τς,τς,τς...
Άβαταρ μέλους
Aigle_Noir

Δημοσίευση από Aigle_Noir »

Sekeris4 έγραψε:Στοχοι του ΠΑΟΚ:το κυπελλο και τα προκριματικα του ch l.Δηλωση Σαββιδη.Γιατι καποιοι προσπαθουν να μας πεισουν οτι ο μεγαλομετοχος δεν ανεφερε ποτέ συγκεκριμενους στοχους και οτι ολα ειναι δημιουργημα των ΑΡΔ.

Χωρίς ίχνος ειρωνείας, θα ήθελα πολύ να μάθω ποια είναι τα "σοβαρά λάθη στην αντιμετώπιση του δυναμικού πυρήνα των οπαδών" που αναφέρεις!
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Omar316 έγραψε:
Sick Bastard έγραψε:
Παλαιολόγος έγραψε:παντως βιαστηκε με αρνεσεν
του εφερε το καλυτερο αμυντικο χαφ που ειχαμε απο τοτε που ιδρυθηκε ο συλλογος πληρωνοντας ψεμματα
και ενα απο τα κορυφαια εξτρεμ μας(ροντριγκεζ) δινοντας καλη καρδια
Δε λέω, μακάρι, αλλά να τους δούμε λίγο σε βάθος χρόνου τι θα κάνουν στην καριέρα τους;
Ποιος ειναι το καλυτερο αμυντικο χαφ απο τοτε που ιδρυθηκε ο συλλογος?
εννοεί τον Τσίμιροτ μάλλον ο φίλος.
Των σχεδόν 20 αγώνων.
kastrakis

Δημοσίευση από kastrakis »

Dinos_Liverpool έγραψε:
PAOK_Antarctica έγραψε:Σιγά μην πηγαίνουμε και στην 4 και λέμε "συγνώμη κύριε, κάθεστε στη θέση μου. Ορίστε το εισιτήριό μου το οποίο δηλώνει πως η θέση μου είναι Σειρά 56 Θέση 32. Ευελπιστώ να σας δω στην εκδήλωση του πρέσβη μετά της γυναικός σας καλέ μου κύριε".

Κανείς δεν θέλει βία στα γήπεδα, αλλά ορισμένοι το παραχέσατε.
Κι όμως στην Θ7 μου έτυχε και μένα μία φορά! Ο κύριος απαιτούσε να κάτσει ακριβώς στη θέση του και όχι 2-3 θέσεις παραδίπλα. Ε, τον άφησα, αλλά του τα "έχωνα" κανονικά και καλά μιλώντας στον παραδιπλανό μου. Πέρασε ένα απόγευμα όλο απόλαυση...
Απίστευτο!!!

Απαιτεί κόσμος να κάτσει στην θεση του???Στην Τούμπα?
Και δεν του κάνατε τα μούτρα κρέας???Που νομίζει ότι βρίσκεται??? :lol: :lol: :lol:

ΥΓ.Μ αρέσει που θέλουμε και νέο γήπεδο μετά.... :D
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

Μακαρι να ισχυει η ειδηση του μετροσπορτ κ να γινει το συντομοτερο!γηπεδο,προπονητικο,χωροι αναψηχης,ξενοδοχειο..θεικο σεναριο!!
Άβαταρ μέλους
Sekeris4

Δημοσίευση από Sekeris4 »

Odi έγραψε:Άλλαξε την υπογραφή σου σε παρακαλώ.Παίκτες που αγωνίζονται για τον ΠΑΟΚ δεν μπορείς να τους αποκαλείς γκασμάδες.
Ειναι φανερο οτι δεν σε πειραξε το 'γκασμαδες' αλλα το γεγονος οτι διαφωνεις με τις αποψεις μου.Δεν πειραζει,νεαρος εισαι ακομα.Οταν μεγαλωσεις ισως βρεις τα κοτσια να δεχθεις την αντιθετη αποψη χωρις να ανακαλυπτεις αφορμες με σκοπο να τη φιμωσεις.
Υπαρχουν υπογραφες-εμμετος'βαλτε φωτια,καψτε καλα σταυρουπολη και διαβατα' συνοπαδοι χαρακτηριζονται μιζεροι,προβατα και γιδια.Ποστ που βαφτιζουν συνοπαδους ως πανηγυρτζηδες επειδη εκαναν το λαθος να παρουν εισιτηριο για το ματς με το γαυρο.Σ αυτες τις περιπτωσεις δεν ειδα την ιδια ευαισθησια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sekeris4 την Τρί 01 Μαρ 2016, 14:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Sekeris4 παρακαλώ άλλαξε την υπογραφή σου. Είναι η τελευταία παραίνεση που γίνεται.

υγ: όποτε διαπιστώνουμε κατι μεμπτό το λεμε.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Sekeris4 έγραψε:
Odi έγραψε:Άλλαξε την υπογραφή σου σε παρακαλώ.Παίκτες που αγωνίζονται για τον ΠΑΟΚ δεν μπορείς να τους αποκαλείς γκασμάδες.
Ειναι φανερο οτι δεν σε πειραξε το 'γκασμαδες' αλλα το γεγονος οτι διαφωνεις με τις αποψεις μου.Δεν πειραζει,νεαρος εισαι ακομα.Οταν μεγαλωσεις ισως βρεις τα κοτσια να δεχθεις την αντιθετη αποψη χωρις να ανακαλυπτεις αφορμες με σκοπο να τη φιμωσεις.
Υπαρχουν υπογραφες-εμμετος'βαλτε φωτια,καψτε καλα σταυρουπολη και διαβατα' συνοπαδοι χαρακτηριζονται μιζεροι,προβατα και γιδια.Ποστ που βαφτιζουν συνοπαδους ως πανηγυρτζηδες επειδη εκαναν το λαθος να παρουν εισιτηριο για το ματς με το γαυρο.Σ αυτες τις περιπτωσεις δεν ειδα την ιδια ευαισθησια.
Που ακριβώς διαφώνησα ποτέ με τις απόψεις σου;Μ αρέσει που είναι και φανερό..Όσο για την ηλικία και το που κολλάει με τα κότσια κλπ το αφήνω ασχολίαστο..Οτι να ναι..

Και στον φίλο με την υπογραφή που λες έχει γίνει παρατήρηση.

Όσο για το post αν δεν μου άρεσε απλά θα το έκανα επεξεργασία ή θα το διέγραφα.Δεν θα αναλωνόμουν στην υπογραφή.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”