Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Re: Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Σιγά μην πηγαίνουμε και στην 4 και λέμε "συγνώμη κύριε, κάθεστε στη θέση μου. Ορίστε το εισιτήριό μου το οποίο δηλώνει πως η θέση μου είναι Σειρά 56 Θέση 32. Ευελπιστώ να σας δω στην εκδήλωση του πρέσβη μετά της γυναικός σας καλέ μου κύριε".

Κανείς δεν θέλει βία στα γήπεδα, αλλά ορισμένοι το παραχέσατε.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

fossa έγραψε:
Παλαιολόγος έγραψε:το γηπεδο πρεπει οντως να ειναι οπως της αμερικης
πρεπει να φερνεις το παιδι σου την οικογενεια σου
Εγώ μια χαρά πηγαίνω και με παιδί και με γυναίκα άμα λάχει.
Ποιά επεισόδια βλέπετε ?
Στα 4 χρόνια Σαββίδη το μόνο που έγινε ήταν ένα ψευτοντού αφού οι πολιτισμένοι ευρωπέη μας προκάλεσαν και πετούσαν φωτοβολίδες σε μας.
Η Τούμπα τα τελευταία χρόνια έχει τουρισμό από ξένους που βαρέθηκαν τα δικά τους ξενέρωτα.
Και συ ΠΑΟΚτσής πιθανό γι'αυτό να έγινες ;)
Τι άλλο θα ακούσουμε θεέ μου.
defense τα-τα-τα, defense τα-τα-τα
Mεταξύ ενός Αγγλικού γηπέδου θεάτρου και ένα Αργεντινής τι προτιμάς ?

εγω ειμαι αρχεγονος παοκτσης

το θεμα ειναι πως ο κοσμος προχωραει και πως υπηρχαν πολλα κακως κειμενα στις κερκιδες
πραγματικα πιστευεις πως θα μπορουσε η μεση οικογενεια να παει να δει ενα ματς οπως του ολυμπιακου ή του παναθηναικου; που ηταν θεμα να αναπνευσεις για 5 λεπτα;
ασε δε που δεν τις προσφερει καμια υπηρεσια το γηπεδο και ως γηπεδο

υπαρχουν και συνθηματα που δεν βγαζουν χολη και μπινελικι ,δεν ειναι κακο αυτο,καλο ειναι
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

PAOK_Antarctica έγραψε:Σιγά μην πηγαίνουμε και στην 4 και λέμε "συγνώμη κύριε, κάθεστε στη θέση μου. Ορίστε το εισιτήριό μου το οποίο δηλώνει πως η θέση μου είναι Σειρά 56 Θέση 32. Ευελπιστώ να σας δω στην εκδήλωση του πρέσβη μετά της γυναικός σας καλέ μου κύριε".

ετσι ακριβως θα γινεται σε ενα συγχρονο γηπεδο
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Βασικα δεν υπαρχει λογος να κανει "νεο" γηπεδο....αυτο ας το κανει αν κ εφοσον αποδειχτει οτι πλεον η Τουμπα ειναι μικρη....που δυστυχως μικρη ειναι μονο για ενα η δυο ματς το χρονο....
Ανακατασκευη της Τουμπας με μικρη μειωση των θεσεων ωστε να δημιουργηθουν οι καταλληλες "ανεσεις" για τους υπολοιπους.

Δυστυχως εχουμε αποψη κ ερμηνεια για καθε τι που ειπε ο καθε "μιμικος" οπως ακριβως ειχαμε αποψη κ ερμηνεια για την φυγη του νβ....τωρα που τελικα ακουσαμε κ την αλλη πλευρα κ αποδειχτηκαμε λαθος κ εμεις κ ο κυριος "πηρα το καπελακι μου κ εφυγα" δεν το ειδα πουθενα στις εφημεριδες ουτε ακουστηκε στα ραδια....ε ρε βρεγμενη σανιδα που θελουμε....

Φυσικα κ θελουμε να "ξυπνησουμε" τον σαββιδη αλλα γιατι να παμε σε εναν διαλογο μαζι του εφοσον μπορουμε να τον βριζουμε απο την κερκιδα....
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Μην είστε εκτός θέματος!
Δεν το λέω για τον mpouJr!
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

Μπορείτε να μην τον αναφέρετε ως Ρώσο
Σαν να γράφω την γιαγιά μου από την Πόλη, τουρκάλα !!!!!!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
Jeremy4

Δημοσίευση από Jeremy4 »

mpouJr έγραψε:Βασικα δεν υπαρχει λογος να κανει "νεο" γηπεδο....αυτο ας το κανει αν κ εφοσον αποδειχτει οτι πλεον η Τουμπα ειναι μικρη....που δυστυχως μικρη ειναι μονο για ενα η δυο ματς το χρονο....
Ανακατασκευη της Τουμπας με μικρη μειωση των θεσεων ωστε να δημιουργηθουν οι καταλληλες "ανεσεις" για τους υπολοιπους.

Δυστυχως εχουμε αποψη κ ερμηνεια για καθε τι που ειπε ο καθε "μιμικος" οπως ακριβως ειχαμε αποψη κ ερμηνεια για την φυγη του νβ....τωρα που τελικα ακουσαμε κ την αλλη πλευρα κ αποδειχτηκαμε λαθος κ εμεις κ ο κυριος "πηρα το καπελακι μου κ εφυγα" δεν το ειδα πουθενα στις εφημεριδες ουτε ακουστηκε στα ραδια....ε ρε βρεγμενη σανιδα που θελουμε....

Φυσικα κ θελουμε να "ξυπνησουμε" τον σαββιδη αλλα γιατι να παμε σε εναν διαλογο μαζι του εφοσον μπορουμε να τον βριζουμε απο την κερκιδα....
Οκ, σταματάω να έχω άποψη και να ερμηνεύω το οτιδήποτε. Προφανώς, δε δικαιούμαι να κάνω κάτι τέτοιο, σε ένα φόρουμ ανταλλαγής απόψεων. Καλή συνέχεια.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Παλαιολόγος έγραψε:παντως βιαστηκε με αρνεσεν
του εφερε το καλυτερο αμυντικο χαφ που ειχαμε απο τοτε που ιδρυθηκε ο συλλογος πληρωνοντας ψεμματα
και ενα απο τα κορυφαια εξτρεμ μας(ροντριγκεζ) δινοντας καλη καρδια
Δε λέω, μακάρι, αλλά να τους δούμε λίγο σε βάθος χρόνου τι θα κάνουν στην καριέρα τους;
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Λέμε ότι βλέπουμε

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

PAOK_Antarctica έγραψε:Σιγά μην πηγαίνουμε και στην 4 και λέμε "συγνώμη κύριε, κάθεστε στη θέση μου. Ορίστε το εισιτήριό μου το οποίο δηλώνει πως η θέση μου είναι Σειρά 56 Θέση 32. Ευελπιστώ να σας δω στην εκδήλωση του πρέσβη μετά της γυναικός σας καλέ μου κύριε".

Κι όμως στην Θ7 μου έτυχε και μένα μία φορά! Ο κύριος απαιτούσε να κάτσει ακριβώς στη θέση του και όχι 2-3 θέσεις παραδίπλα. Ε, τον άφησα, αλλά του τα "έχωνα" κανονικά και καλά μιλώντας στον παραδιπλανό μου. Πέρασε ένα απόγευμα όλο απόλαυση...
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Μόλις άκουσα τις δηλώσεις Σαββίδη στην ομογένεια, και συγκινήθηκα. Μακάρι να είχαμε έναν καθαρό πρωθυπουργό σαν τον Ιβάν. Έχει νιώσει τι εστί ΠΑΟΚ και ταυτίζεται μαζί μας. Μίλησε με ειλικρίνεια λέγοντας ότι πρωτάθλημα δε μπορεί να πάρει με αυτό το σύστημα που θα προσπαθήσει να καταστρέψει. ΠΑΟΚ εναντίον όλων - αυτή είναι η μοίρα μας - αυτή είναι η ιστορία μας.

Πάντως προς το παρών εγώ βλέπω ότι για να καθαρίσει κάπως το ελληνικό ποδόσφαιρο, θα πρέπει να αποκλειστούμε από τις ΕυρωπαΪκές διοργανώσεις. Μόλις τελειώσει το παραδάκι και η προβολή από το ΤσουΛου (που μοσχοπουλάει), να το δούμε το Μαριδάκη - τον μεγάλο πρόεδρα που και καλά τα χώνει.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Jeremy, δεν κατάλαβα τι παίχτηκε και τι ακριβώς παρεξήγησες. Δεν βλέπω κάποιο θέμα εγώ. Ξαναδές λίγο τους διαλόγους και μην είσαι τόσο εύθικτος.
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

Σιγά μη φύγουμε απ' τη Τούμπα για να βρίσκουν πιο εύκολα parking όσοι έρχονται σε 3 ματς το χρόνο.
Μια χαρά γηπεδάρα γίνεται στη Τούμπα.
Ακόμα και έτσι όπως είναι με τις θέσεις που μόνο σε μας έκοψε ο Βίκτωρας θα φτανε τις 33-35 χιλιάδες.
Περισσότερες εισόδους και σκεπή αν είχε αμέσως οι ανέσεις που τρελαίνεστε θα αυξάνονταν.
Την απόφαση όταν... θα τη πάρουν τα μέλη του ΑΣ.
Όχι ο κάθε βλάχος που θα ερωτηθεί με γκάλοπ απ' το καφενείο του και θέλει ανέσεις ενώ έρχεται με Ντόρτμουντ και γαύρο.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Dinos_Liverpool έγραψε: Κι όμως στην Θ7 μου έτυχε και μένα μία φορά! Ο κύριος απαιτούσε να κάτσει ακριβώς στη θέση του και όχι 2-3 θέσεις παραδίπλα. Ε, τον άφησα, αλλά του τα "έχωνα" κανονικά και καλά μιλώντας στον παραδιπλανό μου. Πέρασε ένα απόγευμα όλο απόλαυση...
Δηλαδή του τα 'χωνες γιατί απαίτησε αυτό που δικαιούται.
Omar316

Δημοσίευση από Omar316 »

Sick Bastard έγραψε:
Παλαιολόγος έγραψε:παντως βιαστηκε με αρνεσεν
του εφερε το καλυτερο αμυντικο χαφ που ειχαμε απο τοτε που ιδρυθηκε ο συλλογος πληρωνοντας ψεμματα
και ενα απο τα κορυφαια εξτρεμ μας(ροντριγκεζ) δινοντας καλη καρδια
Δε λέω, μακάρι, αλλά να τους δούμε λίγο σε βάθος χρόνου τι θα κάνουν στην καριέρα τους;
Ποιος ειναι το καλυτερο αμυντικο χαφ απο τοτε που ιδρυθηκε ο συλλογος?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”